Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πάντως εκτός απο γυμναστική κάντε και πολύ σεξ παιδιά, βοηθάει
βρείτε μια γκόμενα και καντε την την επομενη μέρα να μην μπορεί να κάτσει!!!!
γαμηθείτε για ώρες!  :rockon:
ΝΟΡΑ τα ποδια δικα σου ειναι;
εσυ γυμναζεσαι νορα;
νορα δεν μας θελουν τα κοριτσια
γιατι δεν εχουμε μερσεντες

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ tango την κόβω να χορεύει :lheel:

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν έχεις χιούμορ είσαι γλυκούλης αλλά και αρρνωπος μαζί
αν κανεις καλό κρεβάτι   :knockinb:
δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά!
κι εμενα ο δικός μου φοιτητής είναι τι σημαίνει αυτο?
μόνο οι πουτάνες νοιάζονται για τα λεφτά   :idiot:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αν έχεις χιούμορ είσαι γλυκούλης αλλά και αρρνωπος μαζί
αν κανεις καλό κρεβάτι   :knockinb:
δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά!
κι εμενα ο δικός μου φοιτητής είναι τι σημαίνει αυτο?
μόνο οι πουτάνες νοιάζονται για τα λεφτά   :idiot:
δηλαδη οταν λες να κανει καποιος καλο κρεβατι;
πως ακριβως το θελετε;
ποιες ειναι οι απαιτησεις σας
αλλα νορα μεταξυ μας τωρα
και καμια βολατα με κανα μερσεντες μετα το πηδημα
δεν θα σε χαλαγε...

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη οταν λες να κανει καποιος καλο κρεβατι;
πως ακριβως το θελετε;
ποιες ειναι οι απαιτησεις σας
αλλα νορα μεταξυ μας τωρα
και καμια βολατα με κανα μερσεντες μετα το πηδημα
δεν θα σε χαλαγε...

γιατι ρε εσενα θα σε χαλαγε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ως Φυλήσυχος Πολίτης που είμαι, δεν ασχολούμαι γενικώς με όποιον ασχολείται μαζί μου και πετάγεται ωσάν την τσουσου την πολύξερη να το παίξει μάγκας. Γενικώς τα σχόλιά μου είναι ουδέτερα και σε χαμηλούς τόνους. Επειδή σε διάβασα όμως κλωνάρι, μου αστέρι μου και είδα ότι έχεις 25 μηνύματα την ημέρα (να τα εκατοστίσεις) είπα να ασχοληθώ ειδικώς με εσένα λίγο, βγαίνοντας εκτός θέματος μια και πουρνό-πουρνό έχω κεφάκια. Έτοιμος;

Φώτα... Κάμερα... ΠΑΜΕ!

ρε μεγάλε να σου πω κάτι?
Όντως "μεγάλος" είμαι, κάτι ξέρεις εσύ. Με ποιές μιλούσες βρε;  ;)

επειδή έχω ασχοληθεί χρονια με την όλη φάση...έχεις κάτσει εσύ τώρα κι έχεις διαβάσει όλες τις παπαριές που λένε οι διατροφολόγοι και όλη η μόδα του κάνω γυμναστήριο-διατροφή-γίνομαι φέτες και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το σύμπαν απ τα αρχίδια να πούμε :headbang:
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

τα χεις εφαρμόσει όλα αυτά πάνω σου και τα χεις επαληθεύσει?
Μάγος είσαι;

στοίχημα σε πάω ότι πάνω από 1-2 χρονια δε γυμνάζεσαι...πως το παίζεις τόσο ειδήμονας?
Χμμμ  :think: πόσα μπορείς να πας στοίχημα; Έχω να μπαλώσω κάτι τρύπες στον προϋπολογισμό μου...

μάθατε δυο θεωρίες που σας πλασάρουν τις πιπιλάτε και μιλάτε σαν επιστήμονες
Το ότι δεν καταφεύγω σε ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες, αρχίζω κάθε πρόταση με κεφαλαίο, δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποιώ σημεία στίξεως και οι δημοσιεύσεις μου έχουν αρχή, μέση, τέλος, νόημα και καταλήγουν σε συμπέρασμα, δεν σημαίνει ότι είμαι και επιστήμων. Φαντάζομαι εάν πας ποτέ και ακούσεις κανέναν κανονικό επιστήμονα ή διαβάσεις κανένα κανονικό επιστημονικό σύγγραμμα θα παρατήσεις τον γραπτό και προφορικό λόγο και θα επικοινωνείς με σήματα καπνού, ε;

μια φούσκα είναι η όλη φάση που απέχει πολύ απ την πραγματικότητα για να κονομάνε κάποιοι
εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για να φτιάξει κάποιος το σώμα του και δε χρειάζεται τόσο "ψάξιμο" και τόση υστερία
Και φαντάσου ότι αυτό που προκρίνω στο μήνυμά μου είναι η ΜΗ υστερία, οι ΜΗ υπερβολές και η ΣΤΑΔΙΑΚΗ και ήπια προσαρμογή στους στόχους...

Φίλε χρειάζεσαι κατεπειγόντως μαθήματα κατανόησης κειμένου...

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ως Φυλήσυχος Πολίτης που είμαι, δεν ασχολούμαι γενικώς με όποιον ασχολείται μαζί μου και πετάγεται ωσάν την τσουσου την πολύξερη να το παίξει μάγκας. Γενικώς τα σχόλιά μου είναι ουδέτερα και σε χαμηλούς τόνους. Επειδή σε διάβασα όμως κλωνάρι, μου αστέρι μου και είδα ότι έχεις 25 μηνύματα την ημέρα (να τα εκατοστίσεις) είπα να ασχοληθώ ειδικώς με εσένα λίγο, βγαίνοντας εκτός θέματος μια και πουρνό-πουρνό έχω κεφάκια. Έτοιμος;

Φώτα... Κάμερα... ΠΑΜΕ!
Όντως "μεγάλος" είμαι, κάτι ξέρεις εσύ. Με ποιές μιλούσες βρε;  ;)
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Μάγος είσαι;

Χμμμ  :think: [glow=red,2,300]πόσα μπορείς να πας στοίχημα;[/glow] Έχω να μπαλώσω κάτι τρύπες στον προϋπολογισμό μου...

Το ότι δεν καταφεύγω σε ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες, αρχίζω κάθε πρόταση με κεφαλαίο, δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποιώ σημεία στίξεως και οι δημοσιεύσεις μου έχουν αρχή, μέση, τέλος, νόημα και καταλήγουν σε συμπέρασμα, δεν σημαίνει ότι είμαι και επιστήμων. Φαντάζομαι εάν πας ποτέ και ακούσεις κανέναν κανονικό επιστήμονα ή διαβάσεις κανένα κανονικό επιστημονικό σύγγραμμα θα παρατήσεις τον γραπτό και προφορικό λόγο και θα επικοινωνείς με σήματα καπνού, ε;
Και φαντάσου ότι αυτό που προκρίνω στο μήνυμά μου είναι η ΜΗ υστερία, οι ΜΗ υπερβολές και η ΣΤΑΔΙΑΚΗ και ήπια προσαρμογή στους στόχους...

Φίλε χρειάζεσαι κατεπειγόντως μαθήματα κατανόησης κειμένου...
όσα θες βλάκα
warnwarn.gif
 Την[/URL] επόμενη φορά που θα σπαμάρεις και θα προσβάλεις χρήστη έχεις φύγει

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην γράφεις με κεφαλαία φίλε γιατί θα στο διαγράψουν το ποστ.Όσο για τους γυμναστές στο γυμναστήριό μου μια χοντροκώλα γυμνάστρια έχω και δύο γυμναστές σαμιαμύδια.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ξέρουν από γυμναστική,απλά βαριούνται να τα εφαρμόσουν προφανώς.
την τυφλα τους δεν ξέρουν κατά 95% και λίγο λέω
όπως και όλοι οι γυμναστές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom