nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λέω να βάλω κουβερτούλα δεν κάνει και πολύ κρύο :-*καλα οκ
αντε καληνυχτα και τα χερακια εξω απο το παπλωμα
λέω να βάλω κουβερτούλα δεν κάνει και πολύ κρύο :-*καλα οκ
αντε καληνυχτα και τα χερακια εξω απο το παπλωμα
πάντως εκτός απο γυμναστική κάντε και πολύ σεξ παιδιά, βοηθάει
βρείτε μια γκόμενα και καντε την την επομενη μέρα να μην μπορεί να κάτσει!!!!
γαμηθείτε για ώρες!
ΝΟΡΑ τα ποδια δικα σου ειναι;πάντως εκτός απο γυμναστική κάντε και πολύ σεξ παιδιά, βοηθάει
βρείτε μια γκόμενα και καντε την την επομενη μέρα να μην μπορεί να κάτσει!!!!
γαμηθείτε για ώρες!
σε αυτο το σπορ ειμαστε ανεξαντλητοι και με πολυωρα προκαταρκτικα.....
σε αυτο το σπορ ειμαστε ανεξαντλητοι και με πολυωρα προκαταρκτικα.....
δεν ειμαστε φαν του πρωκτικου.....ετσι;να μην μπορεί να κάτσει!!!!
γίνεται!με σάλιο!χωρίς προκαταρκτικά δεν γίνεται!!!!!
δεν ειμαστε φαν του πρωκτικου.....ετσι;
σε ειχα καταλαβει....σορρυ, αλλά εμείς είμαστε
δηλαδη οταν λες να κανει καποιος καλο κρεβατι;αν έχεις χιούμορ είσαι γλυκούλης αλλά και αρρνωπος μαζί
αν κανεις καλό κρεβάτι
δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά!
κι εμενα ο δικός μου φοιτητής είναι τι σημαίνει αυτο?
μόνο οι πουτάνες νοιάζονται για τα λεφτά
δηλαδη οταν λες να κανει καποιος καλο κρεβατι;
πως ακριβως το θελετε;
ποιες ειναι οι απαιτησεις σας
αλλα νορα μεταξυ μας τωρα
και καμια βολατα με κανα μερσεντες μετα το πηδημα
δεν θα σε χαλαγε...
να ειχες εσυ μερσεντες και να εκανες και καλο κρεβατι;καθολου νομιζω.....γιατι ρε εσενα θα σε χαλαγε?
Όντως "μεγάλος" είμαι, κάτι ξέρεις εσύ. Με ποιές μιλούσες βρε; ;)ρε μεγάλε να σου πω κάτι?
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!επειδή έχω ασχοληθεί χρονια με την όλη φάση...έχεις κάτσει εσύ τώρα κι έχεις διαβάσει όλες τις παπαριές που λένε οι διατροφολόγοι και όλη η μόδα του κάνω γυμναστήριο-διατροφή-γίνομαι φέτες και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το σύμπαν απ τα αρχίδια να πούμε
Μάγος είσαι;τα χεις εφαρμόσει όλα αυτά πάνω σου και τα χεις επαληθεύσει?
Χμμμ πόσα μπορείς να πας στοίχημα; Έχω να μπαλώσω κάτι τρύπες στον προϋπολογισμό μου...στοίχημα σε πάω ότι πάνω από 1-2 χρονια δε γυμνάζεσαι...πως το παίζεις τόσο ειδήμονας?
Το ότι δεν καταφεύγω σε ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες, αρχίζω κάθε πρόταση με κεφαλαίο, δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποιώ σημεία στίξεως και οι δημοσιεύσεις μου έχουν αρχή, μέση, τέλος, νόημα και καταλήγουν σε συμπέρασμα, δεν σημαίνει ότι είμαι και επιστήμων. Φαντάζομαι εάν πας ποτέ και ακούσεις κανέναν κανονικό επιστήμονα ή διαβάσεις κανένα κανονικό επιστημονικό σύγγραμμα θα παρατήσεις τον γραπτό και προφορικό λόγο και θα επικοινωνείς με σήματα καπνού, ε;μάθατε δυο θεωρίες που σας πλασάρουν τις πιπιλάτε και μιλάτε σαν επιστήμονες
Και φαντάσου ότι αυτό που προκρίνω στο μήνυμά μου είναι η ΜΗ υστερία, οι ΜΗ υπερβολές και η ΣΤΑΔΙΑΚΗ και ήπια προσαρμογή στους στόχους...μια φούσκα είναι η όλη φάση που απέχει πολύ απ την πραγματικότητα για να κονομάνε κάποιοι
εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για να φτιάξει κάποιος το σώμα του και δε χρειάζεται τόσο "ψάξιμο" και τόση υστερία
όσα θες βλάκαΩς Φυλήσυχος Πολίτης που είμαι, δεν ασχολούμαι γενικώς με όποιον ασχολείται μαζί μου και πετάγεται ωσάν την τσουσου την πολύξερη να το παίξει μάγκας. Γενικώς τα σχόλιά μου είναι ουδέτερα και σε χαμηλούς τόνους. Επειδή σε διάβασα όμως κλωνάρι, μου αστέρι μου και είδα ότι έχεις 25 μηνύματα την ημέρα (να τα εκατοστίσεις) είπα να ασχοληθώ ειδικώς με εσένα λίγο, βγαίνοντας εκτός θέματος μια και πουρνό-πουρνό έχω κεφάκια. Έτοιμος;
Φώτα... Κάμερα... ΠΑΜΕ!
Όντως "μεγάλος" είμαι, κάτι ξέρεις εσύ. Με ποιές μιλούσες βρε; ;)
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Μάγος είσαι;
Χμμμ [glow=red,2,300]πόσα μπορείς να πας στοίχημα;[/glow] Έχω να μπαλώσω κάτι τρύπες στον προϋπολογισμό μου...
Το ότι δεν καταφεύγω σε ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες, αρχίζω κάθε πρόταση με κεφαλαίο, δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποιώ σημεία στίξεως και οι δημοσιεύσεις μου έχουν αρχή, μέση, τέλος, νόημα και καταλήγουν σε συμπέρασμα, δεν σημαίνει ότι είμαι και επιστήμων. Φαντάζομαι εάν πας ποτέ και ακούσεις κανέναν κανονικό επιστήμονα ή διαβάσεις κανένα κανονικό επιστημονικό σύγγραμμα θα παρατήσεις τον γραπτό και προφορικό λόγο και θα επικοινωνείς με σήματα καπνού, ε;
Και φαντάσου ότι αυτό που προκρίνω στο μήνυμά μου είναι η ΜΗ υστερία, οι ΜΗ υπερβολές και η ΣΤΑΔΙΑΚΗ και ήπια προσαρμογή στους στόχους...
Φίλε χρειάζεσαι κατεπειγόντως μαθήματα κατανόησης κειμένου...
την τυφλα τους δεν ξέρουν κατά 95% και λίγο λέωΜην γράφεις με κεφαλαία φίλε γιατί θα στο διαγράψουν το ποστ.Όσο για τους γυμναστές στο γυμναστήριό μου μια χοντροκώλα γυμνάστρια έχω και δύο γυμναστές σαμιαμύδια.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ξέρουν από γυμναστική,απλά βαριούνται να τα εφαρμόσουν προφανώς.
αχ χίλια συγγνώμηόσα θες βλάκα
Την[/URL] επόμενη φορά που θα σπαμάρεις και θα προσβάλεις χρήστη έχεις φύγει