Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καποιος ειχε αναφερει να μην προτιμουμε να πινουμε στο γυμναστηριο powerade-isostar ή αλλα τετοια απλα ισοτονικα αλλα να προτιμουμε νερο με μελι. Πρωτη φορα το ακουσα. Καμια γνωμη?

Μα ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!! :2funny:
Το μέλι μέσα στο νερό ΠΩΣ θα το διαλύσεις;;Και κολλάει και δεν παίζει να διαλυθεί...Κατά τη διάρκεια της προπόνησης καλό είναι να ΜΗΝ πίνουμε πολύ νερό,καθώς προκαλείται πτώση των ηλεκτρολυτών και κατά συνέπεια ελαττωση ενέργειας.Για να μην φτάσουμε σε περιπτώσεις υπονατριαιμίας κτλ που δεν είναι καθόλου ευχάριστες και ενδεχομένως να προκαλέσουν και κάποια ζαλάδα ή ακόμα και λιποθυμία.Έχουν παρατηρηθέι μάλιστα κρούσματα θανάτου στην Αμερική κυρίως σε διαγωνισμούς "νερού" ή σε περπτώσεις μαραθωνοδρόμων που κατανάλωσαν απότομα πολύ νερό μετά απο απώλεια υλεκτρολυτών.
Τ καλύτερο κατα τη γνώμη μου είναι στους καλοκαιρινούς μήνες που χάνουμε πολλά υγρά,μετά την προπόνηση ένα φακελάκι ALMORA απο το φαρμακείο μέσα σε μισό μπουκαλάκι νερό.Είναι σκέτοι υλεκτρολύτες,χωρίς "ζάχαρες" παρα μόνο σε ελάχιστη ποσότητα,οι οποίοι σου κόβουν και τη δίψα κομματάκι...Κατα τη διάρκεια,λίγο νερό,ανάλογα και με την εποχή,καλό είναι πάντως ακόμα και το καλοκαίρι να μην πίνουμε πολύ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καποιος ειχε αναφερει να μην προτιμουμε να πινουμε στο γυμναστηριο powerade-isostar ή αλλα τετοια απλα ισοτονικα αλλα να προτιμουμε νερο με μελι. Πρωτη φορα το ακουσα. Καμια γνωμη?

το μέλι προκαλεί καούρες στο στομάχι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής άσκησης. Μόνο σε ουδέτερες ώρες η κατανάλωση.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον ενα εχω να πω.Ποσο ηλιθιες ειμαστε οι γυναικες και πιστευουμε καθε παπαρα ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το πρωι ρε παιδια κοντεψα να παθω εμφραγμα με ενα μαλακισμενο κοριτσακι στο γυμναστηριο.
Ενω εκανε αεροβια(διαδρομο)μετα απο ενα προγραμμα σχετικα "ολοκληρωμενο" για γυναικα στα βαρη,
ξαφνικα παρτην κατω και μαλιστα με σπασμους.
Τρεξαμε πανω της 2 3 γυμναστες και με τα πολλα και συνηλθε σιγα σιγα...
Και ρωτωντας τη μετα, τι εχει φαει και αν ειναι υγιεις και αν εχει κανει προσφατα εξετασεις,
απανταει με ΧΑΜΟΓΕΛΟ ηλιθιοτητας,
κανω διαιτα και εδω και 2 βδομαδες τρωω μονο καροτα,ντοματες και μηλα και γυμναζομε 6 στις 7 υπο την καθοδηγηση "ΓΥΜΝΑΣΤΗ" :o :o :o :o :o...Και βεβαια ειμαι υγιεις δεν χρειαζομαι εξετασεις εγω νεα κοπελα ειμαι  :headbang: :headbang: :headbang:

Τους δερνεις τωρα τον "γυμναστη"(μη χεσω) και την γκομενιτσα μαζι :headbang: :headbang: :headbang:) η δεν τους δερνεις???
Ε ρε πουστη .....τι σκατα γινετε γαμω την δουλεια μου γαμω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον ενα εχω να πω.Ποσο ηλιθιες ειμαστε οι γυναικες και πιστευουμε καθε παπαρα ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το πρωι ρε παιδια κοντεψα να παθω εμφραγμα με ενα μαλακισμενο κοριτσακι στο γυμναστηριο.
Ενω εκανε αεροβια(διαδρομο)μετα απο ενα προγραμμα σχετικα "ολοκληρωμενο" για γυναικα στα βαρη,
ξαφνικα παρτην κατω και μαλιστα με σπασμους.
Τρεξαμε πανω της 2 3 γυμναστες και με τα πολλα και συνηλθε σιγα σιγα...
Και ρωτωντας τη μετα, τι εχει φαει και αν ειναι υγιεις και αν εχει κανει προσφατα εξετασεις,
απανταει με ΧΑΜΟΓΕΛΟ ηλιθιοτητας,
κανω διαιτα και εδω και 2 βδομαδες τρωω μονο καροτα,ντοματες και μηλα και γυμναζομε 6 στις 7 υπο την καθοδηγηση "ΓΥΜΝΑΣΤΗ" :o :o :o :o :o...Και βεβαια ειμαι υγιεις δεν χρειαζομαι εξετασεις εγω νεα κοπελα ειμαι  :headbang: :headbang: :headbang:

Τους δερνεις τωρα τον "γυμναστη"(μη χεσω) και την γκομενιτσα μαζι :headbang: :headbang: :headbang:) η δεν τους δερνεις???
Ε ρε πουστη .....τι σκατα γινετε γαμω την δουλεια μου γαμω.

καλά κάνεις και γαμάς τη δουλειά σου γιατί αν τη κάνατε σωστά όλοι οι γυμναστές, δε θα υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις. Άχρηστα λεφτά όλοι όσοι δουλεύουνε ως γυμναστές σε γυμναστήρια, μόνο σε κάνα πέρσοναλ ρίχνουνε ένα βλέφαρο παραπάνω και αυτό του σερβίρουνε universal προγραμμα και το θύμα αυνανίζεται ότι κάτι κάνει  :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ποτε θα καταλαβετε (κυριως σε γυναικες παει αυτο) οτι με τη γυμναστικη χρειαζεται και φαι... :idiot:

καλα να παθει τοτε που ετρωγε μονο αυτα και ακουει τον καθενα. :tickedoff:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
καλά κάνεις και γαμάς τη δουλειά σου γιατί αν τη κάνατε σωστά όλοι οι γυμναστές, δε θα υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις. Άχρηστα λεφτά όλοι όσοι δουλεύουνε ως γυμναστές σε γυμναστήρια, μόνο σε κάνα πέρσοναλ ρίχνουνε ένα βλέφαρο παραπάνω και αυτό του σερβίρουνε universal προγραμμα και το θύμα αυνανίζεται ότι κάτι κάνει  :2funny:
Μα τυπε μου υποτηθετε "personal" κανει η τυπισα :headbang: :headbang: :headbang:
Και μην βριζεις ολους τους γυμναστες που ειναι μεσα στα γυμναστηρια,
εχει ατομα που πραγματικα νοιαζονται και οχι μονο για να περασουν την ωρα τους και να παρουν τα λεφτα.
Αλλα η γενικη αληθεια ειναι οτι το κακο εχει παραγινει με τους κομπογιαννίτες.
Και δεν ξερεις πλεον να ξεχωρισεις τα χλωρα απτα ξερα...
Παντως σαυτο φταινε και οι ιδιοκτητες που εχουν εξεφτελισει τις τιμες για τους γυμναστες στα βαρη και ειναι μια απτις αιτιες ...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ποτε θα καταλαβετε (κυριως σε γυναικες παει αυτο) οτι με τη γυμναστικη χρειαζεται και φαι... :idiot:

καλα να παθει τοτε που ετρωγε μονο αυτα και ακουει τον καθενα. :tickedoff:
Στο πρωτο που λες αυτο λεω και εγω σε οοοολες οτι η γυμναστικη θελει ΦΑΙ αλλα τα μυαλα στα καγκελα..
Στο δευτερο τωρα ναι μεν αλλα το επαιζε "γυμναστης περσοναλ"και εμπειρος ο τυπας...
Οι κομπογιαννιτες μαστιζουν γαμωτο. :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στο πρωτο που λες αυτο λεω και εγω σε οοοολες οτι η γυμναστικη θελει ΦΑΙ αλλα τα μυαλα στα καγκελα..
Στο δευτερο τωρα ναι μεν αλλα το επαιζε "γυμναστης περσοναλ"και εμπειρος ο τυπας...
εγω δεν εχω αναγκη σηκωνω 120 κιλα στην μπαρα του προτυπου
αμα λαχει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κουαντριντριν, χαρτί γιατρού ζητάτε από τα άτομα που γράφονται στο γυμναστήριο; :rolleyes:
Μήπως δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τους άλλους αλλά να βλέπουμε και την καμπούρα μας;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Μετα μπορεις να τους πεις οτι τη κυτταριτιδα δε προκειται να τη χασουν οποτε ας σαβουριασουν. :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Κουαντριντριν, χαρτί γιατρού ζητάτε από τα άτομα που γράφονται στο γυμναστήριο; :rolleyes:
Μήπως δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τους άλλους αλλά να βλέπουμε και την καμπούρα μας;
Κανω περσοναλ εγω εκει.Και προσωπικα εμενα ολα μου τα περσοναλ πρωτα μου φερνουν ολα τα απαραιτητα χαρτια και μετα αναλαμβανω και αν δω μαλιστα στην συνεχεια οτι κατι "δεν μαρεσει" η κατι δεν παει καλα, σταματαω επιτοπου..
Τωρα στο συγκεκριμενο γυμναστηριο νομιζω οτι δεν ζητανε χαρτια γιατρου,οπως και στα περισσοτερα γυμναστηρια.
Αλλα το θεμα ειναι οτι η κοπελια ηταν υπο την καθοδηγηση "γυμναστη" δλδ περσοναλ.
Αυτα ειναι που με εξοργιζουν παραπανω εμενα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα τυπε μου υποτηθετε "personal" κανει η τυπισα :headbang: :headbang: :headbang:
Και μην βριζεις ολους τους γυμναστες που ειναι μεσα στα γυμναστηρια,
εχει ατομα που πραγματικα νοιαζονται και οχι μονο για να περασουν την ωρα τους και να παρουν τα λεφτα.
Αλλα η γενικη αληθεια ειναι οτι το κακο εχει παραγινει με τους κομπογιαννίτες.
Και δεν ξερεις πλεον να ξεχωρισεις τα χλωρα απτα ξερα...
Παντως σαυτο φταινε και οι ιδιοκτητες που εχουν εξεφτελισει τις τιμες για τους γυμναστες στα βαρη και ειναι μια απτις αιτιες ...

η γνωστή απάντηση για πολλά χαστούκια, "πληρώνομαι ψίχουλα οπότε γιατί να ασχοληθώ". Άρα και ο αστυνομικός γιατί να αστυνομεύσει, ο πυροσβέστης γιατί να πυροσβέσει κ.ο.κ. Αφού το ενστερνίζεσαι σαν επιχείρημα καταλαβαίνω πως δουλεύεις και συ, μη μου πεις καλύτερα.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
η γνωστή απάντηση για πολλά χαστούκια, "πληρώνομαι ψίχουλα οπότε γιατί να ασχοληθώ". Άρα και ο αστυνομικός γιατί να αστυνομεύσει, ο πυροσβέστης γιατί να πυροσβέσει κ.ο.κ. Αφού το ενστερνίζεσαι σαν επιχείρημα καταλαβαίνω πως δουλεύεις και συ, μη μου πεις καλύτερα.
Ο αστυνομικος παιρνει 3 ευρο την ωρα???
Εγω κανω μονο αιθουσες και περσοναλ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο αστυνομικος παιρνει 3 ευρο την ωρα???
Εγω κανω μονο αιθουσες και περσοναλ..

καθένας κλαίγεται κατά περίπτωση και επάγγελμα, μην απαντάς κουτά.
Εσύ λοιπόν κάνεις και ομαδικά, όχι μόνο πέρσοναλ που έγραψες νωρίτερα. Και ετοιμαζόμουν να στο χτυπήσω, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ γυμναστής σε γυμναστήριο δε κάνει μόνο πέρσοναλ.
Και θα κάτσεις εσύ να κόψεις από το ομαδικό, άτομο που δε πληροί ιατρικές ή άλλες προϋποθέσεις? όταν κρίνεσαι από το αφεντικό σου σύμφωνα με το πόσα άτομα έχεις στο ομαδικό, δηλ. πόσο "πουλάς"? Όταν κυνηγάνε με το ντουφέκι τους πελάτες στα ομαδικά? όταν φαγώνονται σα τα κοράκια οι γυμναστές ενδογυμναστηριακά αν φύγει από τον έναν και πάει στον άλλον ομαδικό?
άσε μας ρε κουαντρίν, πες τα σε κανέναν που δεν έχει ιδέα αυτά.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
καθένας κλαίγεται κατά περίπτωση και επάγγελμα, μην απαντάς κουτά.
Εσύ λοιπόν κάνεις και ομαδικά, όχι μόνο πέρσοναλ που έγραψες νωρίτερα. Και ετοιμαζόμουν να στο χτυπήσω, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ γυμναστής σε γυμναστήριο δε κάνει μόνο πέρσοναλ.
Και θα κάτσεις εσύ να κόψεις από το ομαδικό, άτομο που δε πληροί ιατρικές ή άλλες προϋποθέσεις? όταν κρίνεσαι από το αφεντικό σου σύμφωνα με το πόσα άτομα έχεις στο ομαδικό, δηλ. πόσο "πουλάς"? Όταν κυνηγάνε με το ντουφέκι τους πελάτες στα ομαδικά? όταν φαγώνονται σα τα κοράκια οι γυμναστές ενδογυμναστηριακά αν φύγει από τον έναν και πάει στον άλλον ομαδικό?
άσε μας ρε κουαντρίν, πες τα σε κανέναν που δεν έχει ιδέα αυτά.
Οχι να κατατασεις αυτους που κλαιγονται δικαιως(3ευρο την ωρα χωρις ασφαλειες επιδωματα κτλ.) και αυτους που κλαιγονται γιατι απλα θελουν κιαλλα (αστυνομικοι 1000 ευρο απτην στιγμη που παταν το ποδαρακι τους στην σχολη+ολα τα εχτρα)μην μπλεκουμε τις πουτσες με τις βουρτσες τωρα!για ονομα..
2)υπαρχουν γυμναστες που κανουν μονο περσοναλ και το εχουν σα δευτερη δουλεια(γιατι απλα το γουσταρουν τρελα)και γιατι εχουν κατι αλλο ως βασικη εργασια(λαθος πληροφορημενος εισαι). Και εγω προσωπικα κανω αιθουσες γιατι απλα γουσταρω το αερομπικ οσο τιποτα και θα το εκανα και τζαμπα αν χρειαζονταν γιατι ειναι κατι που λατρευω και δεν το κανω για τα χρηματα γιαυτο και δουλευω απτο πρωτο ετος και δεν ειχα προβλημα ποτε.
3)Ναι δεν θα κοψεις απτις αιθουσες ατομα που δεν πληρουν προυποθεσεις σιγουρα γιατι οπως ειπες τα "χρειαζεσαι" αλλα αν νοιαζεσαι πραγματικα για την δουλεια σου και για τα ατομα που διδασκεις και οχι για τα φραγκα εχει 1000 τροπους για να τα προστατεψεις και επειδη εισαι ενημερωμενος πολυ, αρα ξερεις τους τροπους που μπορεις να προστατεψεις εναν ασκουμενο σου χωρις να τον διωξεις (μιλωντας παντα για αιθουσα)
4)Εχει γυμναστηρια που λειτουργουν μονο απτα ομαδικα τους και αλλα μονο απτα ατομα στα βαρη(γυναικεια vs σιδεραδικα για να το πω απλα) αρα μην μου λες οτι κυνηγαν με το τουφεκι τους ασκουμενους για ομαδικα γιατι ειναι αναλωγα το γυμναστηριο παντα(αρα και εδω λαθος πληροφοριες εχεις)
5)και ΤΕΛΟΣ αν εισαι εξακριβωμενα καλος στην δουλεια σου και εχεις εδρεωθει (πχ.στο αερομπικ) δεν τσακωνεσε και δε φοβασαι αν σου φυγουν ενα και δυο ατομα, γιατι τα καλα λογια απο στομα σε στομα δεν θα σε κρεμασουν ποτε.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξερει να ξεχωριζει τον γυμναστη που νοιαζετε πραγματικα και ζει γιαυτο που κανει απτο το γυμναστη που βαριετε και το κανει μονο για τα λεφτα.
μην λεμε οτι θελουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom