Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Start lifting... :grin: :grin:
Αν αφοσιωθείς στο gym και δεις το σωμα σου να αλλάζει,θα μπεις σε άλλο τριπάκι και θα σου αρέσουν τα βάρη...ΣΩΜΑ ΧΩΡΣ ΒΑΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
Δε το λέω μόνο για σένα...

Αυτό έχω καταλάβει τελικά..
Βάρη>>>>αεροβική
αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.. :grin:

Την εχεις και λαθος! :2funny:

Σιγά που ΄ναι λάθος.. :sunglasses:
Την  έβαλα έτσι ώστε να φαίνεται ολόκληρη..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
..της Κρήτης;  :2funny:

Κοπελιά, μας έχεις στραβώσει, πού να μην πέρναγες και ΤΕΦΑΑ
Καλε στο συγκεκριμένο ποστ τα εκανα ολα διόρθωση τα 1000 λάθη που είχα :grin: :grin: :grin:,μονο αυτο μου ξεφυγε μην βαρας :s&m_1:.
Και οπως εχω ξαναπει ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ποτε μου δεν εμαθα ορθογραφια και ηταν το βασικο μου προβλημα σε ολες τις εξετασεις τις ζωης μου.
Αλλα δοξα τον Θεο και δουλίτσα εχω και Πανεπιστήμιο περασα γιατι μαρεσει το διαβασμα και εχω μνημη,
αλλα η ορθογραφια ρε γμτ μεγαλο, πολυ μεγαλο μείον μου :headbang: !

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω και επαυξανω για τα περι πρωτεινων
μπορεις να λαμβανεις ολα εκεινα τα απαραιτητα απο κανονικο φαγητο
...
δεν προκειται με την κρεατινη να γινουμε terminator
αλλα σε ΒΟΗΘΑ να αλλαξεις επιπεδο

Κοίταξε,όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το επίπεδο.Αν για κάποιον το να ανέβει κάποια κιλά σε κάποιες ασκήσεις είναι άλλο επίπεδο,τότε οκ.Εγώ πιο πολύ στάθηκα σε κάτι που είπες,οτι η κρεατίνη σε βοηθά να ξεπεράσεις τα "nautural" όριά σου,κάτι το οποίο δεν γίνεται με κρεατίνη,αλλά μόνο με φαρμακευτική υποστήριξη.Απλά κάποιοι δεν αναπτύσονται για κάποιο καιρό λόγω ομοιόστασης,καθώς και ελλείψη αλλαγών σε προπόνηση και διατροφή και νομίζουν οτι έχουν φτάσει το ανώτερο όριό τους και πως δε μπορούν να πάνε παραπάνω.
Όσο για τα προιόντα που αναφέρεις,σαφως υπάρχουν κάποιοες διαφορετικές γενιές κρεατίνης καθως και κάμποσοι συνδιασμοί της αλλά θα σου έλεγα να μη δίνεις πολύ σημασία στις υποσχέσεις της κάθε εταιρίας για το προιόν της.Βλέπουμε άλλωστε καθημερινά σε τέτοιου είδους διαφημίσεις διάφορα γραφήματα,παραστάσεις,επαγγελματίες που είναι συνέχεια στο φάρμακο να λενε πως δε μπορούν χωρίς το συγκεκριμένο συμπλήρωμα κτλ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λογια παιδίά!Τις περισσότερες φορές μεταφέρω γνώσεις και απόψεις απο sites στα οποία διαβάζω και υπάρχουν 1000 φορές εμπειρότεροι απο μένα...

Υ.Γ  Μην πειράζεται την quardeen,άλλωστε συν τοις άλλοις για κοπελες σαν και αυτή(σωματικά) πηγαίνουμε όλοι γυμναστήριο! :grin: :grin: ;) ;)Δε το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κοίταξε,όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το επίπεδο.Αν για κάποιον το να ανέβει κάποια κιλά σε κάποιες ασκήσεις είναι άλλο επίπεδο,τότε οκ.Εγώ πιο πολύ στάθηκα σε κάτι που είπες,οτι η κρεατίνη σε βοηθά να ξεπεράσεις τα "nautural" όριά σου,κάτι το οποίο δεν γίνεται με κρεατίνη,αλλά μόνο με φαρμακευτική υποστήριξη.Απλά κάποιοι δεν αναπτύσονται για κάποιο καιρό λόγω ομοιόστασης,καθώς και ελλείψη αλλαγών σε προπόνηση και διατροφή και νομίζουν οτι έχουν φτάσει το ανώτερο όριό τους και πως δε μπορούν να πάνε παραπάνω.
Όσο για τα προιόντα που αναφέρεις,σαφως υπάρχουν κάποιοες διαφορετικές γενιές κρεατίνης καθως και κάμποσοι συνδιασμοί της αλλά θα σου έλεγα να μη δίνεις πολύ σημασία στις υποσχέσεις της κάθε εταιρίας για το προιόν της.Βλέπουμε άλλωστε καθημερινά σε τέτοιου είδους διαφημίσεις διάφορα γραφήματα,παραστάσεις,επαγγελματίες που είναι συνέχεια στο φάρμακο να λενε πως δε μπορούν χωρίς το συγκεκριμένο συμπλήρωμα κτλ.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λογια παιδίά!Τις περισσότερες φορές μεταφέρω γνώσεις και απόψεις απο sites στα οποία διαβάζω και υπάρχουν 1000 φορές εμπειρότεροι απο μένα...

Υ.Γ  Μην πειράζεται την quardeen,άλλωστε συν τοις άλλοις για κοπελες σαν και αυτή(σωματικά) πηγαίνουμε όλοι γυμναστήριο! :grin: :grin: ;) ;)Δε το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου...
αυτο με την κουαρτνιν ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κουαρντιν ζουμε στο gym  να σε ξαναδουμε.... :rockon:
υγ:παντα τα ποστ σου σε αυτο το θρεντ αξιολογα

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ευχαριστωωωωωω πολυ :cheesy:
Αλλα για την ορθογραφια όποιος και να μου την πει δεν εχει και αδικο  :S :S :S  :- :-
ντρέπομαι πολυυυυυυυυυυυ :'( :'( :'(
:2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αυτο με την κουαρτνιν ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κουαρντιν ζουμε στο gym  να σε ξαναδουμε.... :rockon:
υγ:παντα τα ποστ σου σε αυτο το θρεντ αξιολογα
χαχχαχαχαχα βρε Γαμαικανε μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
να με ΞΑΝΑδειτε ε?????  :think:
Προσεχε εσυυυυυυυυυ  ;) ;)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Και κατι ακομα εγω στον chris δεν εχω βρει ουτε ενα ποστ λαθος στο παραμικρο(πανω στα πολυ λιγοτερα που ξερω φυσικα και μαθαινω απαυτον οπως και απο αλλου και εγω) , ουτε καν να πει στο περιπου κατι αν δεν ειναι απολτα σιγουρος και παντα υποστηριζει οσα λεει..
Πολλα ρεσπεκτ γιατι οι γνωσεις του θελουν πολυ διαβασμα ψαξιμο και ενδιαφερον απο μερος του και αυτο ειναι το βασικο και το δυσκολο!!!οχι να τα ξερεις ολα(να το παιζεις δλδ εμπειρος απο 15 μαλακιες που εχεις ακουσει)αλλα να βελτιώνεσαι συνεχεια και να νοιαζεσε!!!!
Μακαρι ναταν ολοι ετσι και θαμασταν πολυ μπροστα στο θεμα γυμναστικης...

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:happy: :happy: :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• Bodybuilder.jpg
    Bodybuilder.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 13

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ποια ειναι η καλυτερη διατροφη για πριν και μετα το γυμναστηριο?
Επισης ποση ωρα πριν το γυμναστηριο πρεπει να φαω? Μια ωρα η περισσοτερο?

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποια ειναι η καλυτερη διατροφη για πριν και μετα το γυμναστηριο?
Επισης ποση ωρα πριν το γυμναστηριο πρεπει να φαω? Μια ωρα η περισσοτερο?

Δεν υπάρχει "καλύτερη" και "χειρότερη" διατροφή...Για το πόσο θα φας πριν την προπόνηση εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα χωνεύεις την κάθε τροφή,πόσο σε φουσκώνει κτλ.Καλό είναι (στο περίπου σου λέω) να καταναλώνεις μια πρωτείνη μαζί με ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ υδατάνθρακες,κατά προτίμηση όχι σε μεγάλες ποσότητες,αλλά και αυτό σου είπα απο τι εξαρτάται!
Για μετά την προπόνηση προτίμησε πάλι μια πηγή πρωτείνης,σε μεγαλύτερη ποσότητα καθώς και ΑΠΛΟΥΣ ή αλλιώς ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ υδατάνθρακες,σε αρκετή ποσότητα.

ΤΟΝΙΖΩ πως το "αρκετή" και "λίγη" είναι σχετικά και βγαίνουν βάση των ημερίσιων αναγκών σου για αυτά τα θρεπτικά συστατικά και αποτελούν συνάρτηση του βάρους σου,του ύψους σου και της ηλικίας σου..
Σου παραθέτω και το σχετικό λινκ για να βρεις το πόσα χρειάζεσαι ημερισίως...

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
δε μου Χρησταρα μια κ βρεθήκαμε γιατί μετά την προπόνηση λένε όχι λίποσ?
ευχαριστώ

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί το λίπος καθυστερεί την απορρόφηση της πρωτείνης,την οποία χρειάζεσαι μετά την προπόνηση..Γι'αυτό αν χρησιμοποιεί κάποιος συμπλήρωμα πρωτείνης και το ανακατεύει με γάλα καλύτερο είναι το γάλα να είναι 0%...

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
κα ετσι χρηστάρα κερδίζεις 0.0005 σε πρωτεινοσύνθεση κ χανεις 1κ σε ορμόνες. γιαυτο την επόμενη φορα την πρωτείνη να την ανακατέψεισ με αυγα κ παρε κ καμια 2 ταμπλετίτσες betaine HCl.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ξεκινησα και γω γυμναστηριο σημερα επειτα απο 6 χρονια,εκανα διαδρομο,κοιλιακους-ραχιαους,και ποδηλατο!!
Αντε να χασουμε κανα κιλο τωρα γιατι τα  φτασαμε 80 κιλα!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ξεκινησα και γω γυμναστηριο σημερα επειτα απο 6 χρονια,εκανα διαδρομο,κοιλιακους-ραχιαους,και ποδηλατο!!
Αντε να χασουμε κανα κιλο τωρα γιατι τα  φτασαμε 80 κιλα!!!

ύψος;;; καλη αρχη!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παιδια για την ΕΦΕΔΡΙΝΗ τι γνωριζετε;;;

Stories

Νέο!