kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
102 push-ups σε 30 sec !!!
ναι, αλλά στα τελευταία ήταν κουρασμένος!!!
102 push-ups σε 30 sec !!!
Οχι να κατατασεις αυτους που κλαιγονται δικαιως(3ευρο την ωρα χωρις ασφαλειες επιδωματα κτλ.) και αυτους που κλαιγονται γιατι απλα θελουν κιαλλα (αστυνομικοι 1000 ευρο απτην στιγμη που παταν το ποδαρακι τους στην σχολη+ολα τα εχτρα)μην μπλεκουμε τις πουτσες με τις βουρτσες τωρα!για ονομα..
2)υπαρχουν γυμναστες που κανουν μονο περσοναλ και το εχουν σα δευτερη δουλεια(γιατι απλα το γουσταρουν τρελα)και γιατι εχουν κατι αλλο ως βασικη εργασια(λαθος πληροφορημενος εισαι). Και εγω προσωπικα κανω αιθουσες γιατι απλα γουσταρω το αερομπικ οσο τιποτα και θα το εκανα και τζαμπα αν χρειαζονταν γιατι ειναι κατι που λατρευω και δεν το κανω για τα χρηματα γιαυτο και δουλευω απτο πρωτο ετος και δεν ειχα προβλημα ποτε.
3)Ναι δεν θα κοψεις απτις αιθουσες ατομα που δεν πληρουν προυποθεσεις σιγουρα γιατι οπως ειπες τα "χρειαζεσαι" αλλα αν νοιαζεσαι πραγματικα για την δουλεια σου και για τα ατομα που διδασκεις και οχι για τα φραγκα εχει 1000 τροπους για να τα προστατεψεις και επειδη εισαι ενημερωμενος πολυ, αρα ξερεις τους τροπους που μπορεις να προστατεψεις εναν ασκουμενο σου χωρις να τον διωξεις (μιλωντας παντα για αιθουσα)
4)Εχει γυμναστηρια που λειτουργουν μονο απτα ομαδικα τους και αλλα μονο απτα ατομα στα βαρη(γυναικεια vs σιδεραδικα για να το πω απλα) αρα μην μου λες οτι κυνηγαν με το τουφεκι τους ασκουμενους για ομαδικα γιατι ειναι αναλωγα το γυμναστηριο παντα(αρα και εδω λαθος πληροφοριες εχεις)
5)και ΤΕΛΟΣ αν εισαι εξακριβωμενα καλος στην δουλεια σου και εχεις εδρεωθει (πχ.στο αερομπικ) δεν τσακωνεσε και δε φοβασαι αν σου φυγουν ενα και δυο ατομα, γιατι τα καλα λογια απο στωμα σε στωμα δεν θα σε κρεμασουν ποτε.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξερει να ξεχωριζει τον γυμναστη που νοιαζετε πραγματικα και ζει γιαυτο που κανει απτο το γυμναστη που βαριετε και το κανει μονο για τα λεφτα.
μην λεμε οτι θελουμε..
να κόψεις την C++Εγώ που έχω προβληματάκια με την ινσουλίνη λόγω pcos τι μου προτείνετε;
Ο γιατρός που με επιβλέπει μου ΄λεγε ότι γυμναστική να ΄ναι, μισή ώρα την μέρα, αλλά στο ίντερνετ
είχα βρει ότι οι προπονήσεις με βάρη είναι καλύτερη επιλογή γιατί όσο πιο δυνατοί είναι οι μυς τόσο πιο αποδοτικά λειτουργεί η
ινσουλίνη στο σώμα. Δυστυχώς βάρη δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου συστηματικά, μόνο μπάσκετ έπαιζα πολλά χρόνια
(τώρα το ΄χω παρατήσει) και λίγο κολύμβηση αυτό το καιρό γιατί βαριέμαι διαδρόμους, γυμναστήρια κλπ κλπ..
Μπορεί να με κατατοπίσει κανείς;
Εσυ το συγκρινες ματια μου αρχικα και μου πεσαν τα μαλια οχι εγω...σε ποια μαλακία να πρωτοαπαντήσω τώρα?
στο ότι συγκρίνεις όντως τον γυμναστή με τον αστυνομικό? σίγουρα πούτσα με βούρτσα, αλλά όχι όπως την εννοείς εσύ
αν είσαι καταξιωμένος και γνωστός στη δουλειά σου, δουλεύεις μόνος σου πέρσοναλ με 50 έως 100 ευρώ την ώρα. Καταξιωμένος και γνωστός δε κάθεσαι να δουλεύεις υπάλληλος στα γυμναστήρια με τα όντως ψίχουλα λεφτά. Τα υπόλοιπα που λες ειναι φούμαρα για καμιά κοριτσοπαρέα πιτσιρίκες, στην ηλικία σου.
Ας μη το συνεχίσουμε παραπάνω γιατί είμαι και σε ηλικία που έχω αλεργία στις μαλακίες ;)
να κόψεις την C++
(είδα την υπογραφή σου)
Εγώ που έχω προβληματάκια με την ινσουλίνη λόγω pcos τι μου προτείνετε;
Ο γιατρός που με επιβλέπει μου ΄λεγε ότι γυμναστική να ΄ναι, μισή ώρα την μέρα, αλλά στο ίντερνετ
είχα βρει ότι οι προπονήσεις με βάρη είναι καλύτερη επιλογή γιατί όσο πιο δυνατοί είναι οι μυς τόσο πιο αποδοτικά λειτουργεί η
ινσουλίνη στο σώμα. Δυστυχώς βάρη δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου συστηματικά, μόνο μπάσκετ έπαιζα πολλά χρόνια
(τώρα το ΄χω παρατήσει) και λίγο κολύμβηση αυτό το καιρό γιατί βαριέμαι διαδρόμους, γυμναστήρια κλπ κλπ..
Μπορεί να με κατατοπίσει κανείς;
ωχ, δύσκολα μου βάζεις..
..της Κρήτης;και μου πεσαν τα μαλια...
Παλιά έπαιρνα για 6 μήνες κάτι συμπληρωματα όμως τελικα κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες.Η καλύτερη τροφή μαζί με καλό πρωινό,μεσημεριανό,βραδυνό είναι ξηροί καρποί χωρίς αλάτι,τόνος κονσέρβα,γαλοπούλα,αυγά,τυρι φέτα,σπανάκι,μπρόκολο,πολύ γάλα και γενικά ολικής αλέσεως ψωμί,ζυμαρικά,δημητριακά.Με όλα αυτά δεν πιστευω να χρειάζονται συμπληρώματα.
και φορμουλα κρεατινης ειναι μια καλη λυση.εκει που σταματαν ολα
αρχιζει η κρεατινη....
σε καποια φαση οι μυωνες θα φτασουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο και αλλο δεν ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
..................
εκει που σταματαν ολα
αρχιζει η κρεατινη....
σε καποια φαση οι μυωνες θα φτασουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο και αλλο δεν ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
..................
Αυτό εννοεί, τα 'χει κάνει πουτάνα στο κεφάλι του.Θες δηλαδή να πεις οτι όταν σταματά η ανάπτυξη,αν παρεις κρεατίνη συνεχίζεται;
ποια αναπτυξη;;Θες δηλαδή να πεις οτι όταν σταματά η ανάπτυξη,αν παρεις κρεατίνη συνεχίζεται;
ποια αναπτυξη;;
ειπαμε πανω απο ολα καλη διατροφη,
ολα αυτα που εχουμε γραψει στο παρων θρεντ ειναι ακρως σημαντικα και θεσπεσια αλλα....
οσο εξασκηση και να κανετε θα φτασετε ως ενα σημειο
μετα θελει αλλα μεσα....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
με μπολικο νερακι,μετρο και συνεση ΠΑΝΤΑ
βεβαια δεν ειναι με το ζορι για κανεναν
αλλα εγω με την αγια κρεατινη ειδα αποτελεσματα
δεν θα πω το ιδιο και για τις πρωτεινες :-
συμφωνω και επαυξανω για τα περι πρωτεινωνΚατ'αρχάς θα το ξαναπώ πως με την πρωτείνη δεν πρόκειται να δει κανείς καμία διαφορά,διότι είναι ΑΠΛΑ ΦΑΪ!!Δεν κάνει κάτι παραπάνω!Όσο για την κρεατίνη που λες,οκ μπορεί να σε ανεβάζει κάπως σε δύναμη(ανάλογα και με την προπόνησή σου),αλλά το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη θα είναι απλά μια κατακράτηση υγρών που θα σου δώσει την αυταπάτη ότι "πρήστικες",αλλά μόλις τη σταματήσεις την κρεατίνη και χάσεις τα υγρά θα επιστρέψεις σωματικά εκεί που ήσουν και πριν.
Τώρα,αν υποννοείς οτι η κρεατίνη σε κάνει να ξεπεράσεις τα φυσικά σου όρια και πως σε βοηθά να αναπτύσεσαι εφ'όρου ζωής,sorry φίλε μου αλλά θες πολύ διάβασμα ακόμα...
Φιλικά...
αψογη φωνη ο κριςρε συ Γαμαικανε...ακου και λιγο τον κρις, που πρεπει να υπεραμυνθεις αμεσως οποια μαλακια σου ξεφυγει να πεις. Ελεος. Απο τις πιο τεκμηριωμενες φωνες ο Κρις, ξαναλεω μπραβο για την ηλικια του