Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι να κατατασεις αυτους που κλαιγονται δικαιως(3ευρο την ωρα χωρις ασφαλειες επιδωματα κτλ.) και αυτους που κλαιγονται γιατι απλα θελουν κιαλλα (αστυνομικοι 1000 ευρο απτην στιγμη που παταν το ποδαρακι τους στην σχολη+ολα τα εχτρα)μην μπλεκουμε τις πουτσες με τις βουρτσες τωρα!για ονομα..
2)υπαρχουν γυμναστες που κανουν μονο περσοναλ και το εχουν σα δευτερη δουλεια(γιατι απλα το γουσταρουν τρελα)και γιατι εχουν κατι αλλο ως βασικη εργασια(λαθος πληροφορημενος εισαι). Και εγω προσωπικα κανω αιθουσες γιατι απλα γουσταρω το αερομπικ οσο τιποτα και θα το εκανα και τζαμπα αν χρειαζονταν γιατι ειναι κατι που λατρευω και δεν το κανω για τα χρηματα γιαυτο και δουλευω απτο πρωτο ετος και δεν ειχα προβλημα ποτε.
3)Ναι δεν θα κοψεις απτις αιθουσες ατομα που δεν πληρουν προυποθεσεις σιγουρα γιατι οπως ειπες τα "χρειαζεσαι" αλλα αν νοιαζεσαι πραγματικα για την δουλεια σου και για τα ατομα που διδασκεις και οχι για τα φραγκα εχει 1000 τροπους για να τα προστατεψεις και επειδη εισαι ενημερωμενος πολυ, αρα ξερεις τους τροπους που μπορεις να προστατεψεις εναν ασκουμενο σου χωρις να τον διωξεις (μιλωντας παντα για αιθουσα)
4)Εχει γυμναστηρια που λειτουργουν μονο απτα ομαδικα τους και αλλα μονο απτα ατομα στα βαρη(γυναικεια vs σιδεραδικα για να το πω απλα) αρα μην μου λες οτι κυνηγαν με το τουφεκι τους ασκουμενους για ομαδικα γιατι ειναι αναλωγα το γυμναστηριο παντα(αρα και εδω λαθος πληροφοριες εχεις)
5)και ΤΕΛΟΣ αν εισαι εξακριβωμενα καλος στην δουλεια σου και εχεις εδρεωθει (πχ.στο αερομπικ) δεν τσακωνεσε και δε φοβασαι αν σου φυγουν ενα και δυο ατομα, γιατι τα καλα λογια απο στωμα σε στωμα δεν θα σε κρεμασουν ποτε.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξερει να ξεχωριζει τον γυμναστη που νοιαζετε πραγματικα και ζει γιαυτο που κανει απτο το γυμναστη που βαριετε και το κανει μονο για τα λεφτα.
μην λεμε οτι θελουμε..

σε ποια μαλακία να πρωτοαπαντήσω τώρα?
στο ότι συγκρίνεις όντως τον γυμναστή με τον αστυνομικό? σίγουρα πούτσα με βούρτσα, αλλά όχι όπως την εννοείς εσύ  :headbang: :idiot:

αν είσαι καταξιωμένος και γνωστός στη δουλειά σου, δουλεύεις μόνος σου πέρσοναλ με 50 έως 100 ευρώ την ώρα. Καταξιωμένος και γνωστός δε κάθεσαι να δουλεύεις υπάλληλος στα γυμναστήρια με τα όντως ψίχουλα λεφτά. Τα υπόλοιπα που λες ειναι φούμαρα για καμιά κοριτσοπαρέα πιτσιρίκες, στην ηλικία σου.
Ας μη το συνεχίσουμε παραπάνω γιατί είμαι και σε ηλικία που έχω αλεργία στις μαλακίες  ;)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παλιά έπαιρνα για 6 μήνες κάτι συμπληρωματα όμως τελικα κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες.Η καλύτερη τροφή μαζί με καλό πρωινό,μεσημεριανό,βραδυνό είναι ξηροί καρποί χωρίς αλάτι,τόνος κονσέρβα,γαλοπούλα,αυγά,τυρι φέτα,σπανάκι,μπρόκολο,πολύ γάλα και γενικά ολικής αλέσεως ψωμί,ζυμαρικά,δημητριακά.Με όλα αυτά δεν πιστευω να χρειάζονται συμπληρώματα.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ που έχω προβληματάκια με την ινσουλίνη λόγω pcos τι μου προτείνετε; :rolleyes:
Ο γιατρός που με επιβλέπει μου ΄λεγε ότι γυμναστική να ΄ναι, μισή ώρα την μέρα, αλλά στο ίντερνετ
είχα βρει ότι οι προπονήσεις με βάρη είναι καλύτερη επιλογή γιατί όσο πιο δυνατοί είναι οι μυς τόσο πιο αποδοτικά λειτουργεί η
ινσουλίνη στο σώμα. Δυστυχώς βάρη δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου συστηματικά, μόνο μπάσκετ έπαιζα πολλά χρόνια
(τώρα το ΄χω παρατήσει) και λίγο κολύμβηση αυτό το καιρό γιατί βαριέμαι διαδρόμους, γυμναστήρια κλπ κλπ..
Μπορεί να με κατατοπίσει κανείς;  :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγώ που έχω προβληματάκια με την ινσουλίνη λόγω pcos τι μου προτείνετε; :rolleyes:
Ο γιατρός που με επιβλέπει μου ΄λεγε ότι γυμναστική να ΄ναι, μισή ώρα την μέρα, αλλά στο ίντερνετ
είχα βρει ότι οι προπονήσεις με βάρη είναι καλύτερη επιλογή γιατί όσο πιο δυνατοί είναι οι μυς τόσο πιο αποδοτικά λειτουργεί η
ινσουλίνη στο σώμα. Δυστυχώς βάρη δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου συστηματικά, μόνο μπάσκετ έπαιζα πολλά χρόνια
(τώρα το ΄χω παρατήσει) και λίγο κολύμβηση αυτό το καιρό γιατί βαριέμαι διαδρόμους, γυμναστήρια κλπ κλπ..
να κόψεις την C++
(είδα την υπογραφή σου)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σε ποια μαλακία να πρωτοαπαντήσω τώρα?
στο ότι συγκρίνεις όντως τον γυμναστή με τον αστυνομικό? σίγουρα πούτσα με βούρτσα, αλλά όχι όπως την εννοείς εσύ  :headbang: :idiot:

αν είσαι καταξιωμένος και γνωστός στη δουλειά σου, δουλεύεις μόνος σου πέρσοναλ με 50 έως 100 ευρώ την ώρα. Καταξιωμένος και γνωστός δε κάθεσαι να δουλεύεις υπάλληλος στα γυμναστήρια με τα όντως ψίχουλα λεφτά. Τα υπόλοιπα που λες ειναι φούμαρα για καμιά κοριτσοπαρέα πιτσιρίκες, στην ηλικία σου.
Ας μη το συνεχίσουμε παραπάνω γιατί είμαι και σε ηλικία που έχω αλεργία στις μαλακίες  ;)
Εσυ το συγκρινες ματια μου αρχικα και μου πεσαν τα μαλια οχι εγω...
Καταξιωμενος και γνωστος διαχωριζεται
1)Σαν απτους καλυτερους γυμναστες με εμπειρια και γνωση σε ολα τα του Fitness/personal
2)Σαν απτους καλυτερους σε πολεμικες τεχνες
3)Σαν απτους καλυτερους σε yonga/power yonga/pilates
4)Σαν απτους καλυτερους σε δυναμικα αιθουσας(πχ.power bars)
5)Σαν απτους καλυτερους σε αιθουσες αερομπικ/στεπ κτλ αεροβια.
Αρα ματια μου δεν δουλευεις μονο περσοναλ αν εισαι καταξιωμενος και γνωστος αλλα σαυτο που καταξιωθηκες ;)
και αυτο μπορει να σε κατατασει σε υπαλληλο αιθουσας γυμναστηριου αλλα με πολυ καλα λεφτα...
:-* :-* :-* :-* :-* Καλο απογευματακι!!!

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Start lifting... :grin: :grin:
Αν αφοσιωθείς στο gym και δεις το σωμα σου να αλλάζει,θα μπεις σε άλλο τριπάκι και θα σου αρέσουν τα βάρη...ΣΩΜΑ ΧΩΡΣ ΒΑΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
Δε το λέω μόνο για σένα...

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Παλιά έπαιρνα για 6 μήνες κάτι συμπληρωματα όμως τελικα κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες.Η καλύτερη τροφή μαζί με καλό πρωινό,μεσημεριανό,βραδυνό είναι ξηροί καρποί χωρίς αλάτι,τόνος κονσέρβα,γαλοπούλα,αυγά,τυρι φέτα,σπανάκι,μπρόκολο,πολύ γάλα και γενικά ολικής αλέσεως ψωμί,ζυμαρικά,δημητριακά.Με όλα αυτά δεν πιστευω να χρειάζονται συμπληρώματα.

φιλε με ολα αυτα που τρως απορω πως βρισκεις ρουχα στο μεγεθος σου.........
θα πρεπει να εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τιγκα στο πριξιμο και στον ογκο :2funny:
ασε που σε κοβω για 10αρες επαναληψεις ισιο παγκο με 120 κιλα συν τη μπαρα αλλα 20 συνολο 140
τεσπα περα απ τη πλακα σημασια εχει και τι στοχους εχεις
αν θες ενα απλο αδυνατο και γυμνασμενο κορμι μια χαρα εισαι με τη διατροφη σου
αν θες περισσοτερη αναπτυξη πιο δυνατες προπονησεις με καλυτερη αναρωση παιρνεις και συμπληρωματα
τωρα αν θες να ριχνεις μπουνια σε τοιχο και να γκρεμιζετε καταφευγεις σε ποιο φραμακευτικη υποστιριξη με τις αναλογες συνεπειες ομως
τωρα το τι συμπληρωματα πηρες πριν 6 μηνες, σε τι δοσολογια τα πηρες, για ποσο συχνα και με τι προπονηση και με τι διατροφη τα συνδιασες και ταβγαλες σκαρτα εσυ ξερεις, εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι παιζουν και πολλα συμπληρωματα μαιμου στην αγορα, αν το ψαξεις λιγο πιο καλα στο νετ πανω κατω και τα μαιμου θα βρεις ποια ειναι και τα μετρια και τα πολυ καλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εκει που σταματαν ολα
αρχιζει η κρεατινη....
σε καποια φαση οι μυωνες θα φτασουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο και αλλο δεν ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
..................

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
εκει που σταματαν ολα
αρχιζει η κρεατινη....
σε καποια φαση οι μυωνες θα φτασουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο και αλλο δεν ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
..................
και  φορμουλα κρεατινης ειναι μια καλη λυση.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εκει που σταματαν ολα
αρχιζει η κρεατινη....
..................

Θες δηλαδή να πεις οτι όταν σταματά η ανάπτυξη,αν παρεις κρεατίνη συνεχίζεται;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτό εννοεί, τα 'χει κάνει πουτάνα στο κεφάλι του.
Τα 'χει μπερδέψει με τα στεροειδή

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποια αναπτυξη;;
ειπαμε πανω απο ολα καλη διατροφη,
ολα αυτα που εχουμε γραψει στο παρων θρεντ ειναι ακρως σημαντικα και θεσπεσια αλλα....
οσο εξασκηση και να κανετε θα φτασετε ως ενα σημειο
μετα θελει αλλα μεσα....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
με μπολικο νερακι,μετρο και συνεση ΠΑΝΤΑ
βεβαια δεν ειναι με το ζορι για κανεναν
αλλα εγω με την αγια κρεατινη ειδα αποτελεσματα :rockon:
δεν θα πω το ιδιο και για τις πρωτεινες :-

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποια αναπτυξη;;
ειπαμε πανω απο ολα καλη διατροφη,
ολα αυτα που εχουμε γραψει στο παρων θρεντ ειναι ακρως σημαντικα και θεσπεσια αλλα....
οσο εξασκηση και να κανετε θα φτασετε ως ενα σημειο
μετα θελει αλλα μεσα....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
με μπολικο νερακι,μετρο και συνεση ΠΑΝΤΑ
βεβαια δεν ειναι με το ζορι για κανεναν
αλλα εγω με την αγια κρεατινη ειδα αποτελεσματα :rockon:
δεν θα πω το ιδιο και για τις πρωτεινες :-

Κατ'αρχάς θα το ξαναπώ πως με την πρωτείνη δεν πρόκειται να δει κανείς καμία διαφορά,διότι είναι ΑΠΛΑ ΦΑΪ!!Δεν κάνει κάτι παραπάνω!Όσο για την κρεατίνη που λες,οκ μπορεί να σε ανεβάζει κάπως σε δύναμη(ανάλογα και με την προπόνησή σου),αλλά το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη θα είναι απλά μια κατακράτηση υγρών που θα σου δώσει την αυταπάτη ότι "πρήστικες",αλλά μόλις τη σταματήσεις την κρεατίνη και χάσεις τα υγρά θα επιστρέψεις σωματικά εκεί που ήσουν και πριν.
Τώρα,αν υποννοείς οτι η κρεατίνη σε κάνει να ξεπεράσεις τα φυσικά σου όρια και πως σε βοηθά να αναπτύσεσαι εφ'όρου ζωής,sorry φίλε μου αλλά θες πολύ διάβασμα ακόμα...
Φιλικά...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κατ'αρχάς θα το ξαναπώ πως με την πρωτείνη δεν πρόκειται να δει κανείς καμία διαφορά,διότι είναι ΑΠΛΑ ΦΑΪ!!Δεν κάνει κάτι παραπάνω!Όσο για την κρεατίνη που λες,οκ μπορεί να σε ανεβάζει κάπως σε δύναμη(ανάλογα και με την προπόνησή σου),αλλά το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη θα είναι απλά μια κατακράτηση υγρών που θα σου δώσει την αυταπάτη ότι "πρήστικες",αλλά μόλις τη σταματήσεις την κρεατίνη και χάσεις τα υγρά θα επιστρέψεις σωματικά εκεί που ήσουν και πριν.
Τώρα,αν υποννοείς οτι η κρεατίνη σε κάνει να ξεπεράσεις τα φυσικά σου όρια και πως σε βοηθά να αναπτύσεσαι εφ'όρου ζωής,sorry φίλε μου αλλά θες πολύ διάβασμα ακόμα...
Φιλικά...
συμφωνω και επαυξανω για τα περι πρωτεινων
μπορεις να λαμβανεις ολα εκεινα τα απαραιτητα απο κανονικο φαγητο
αρκει η τσεπη να ειναι γεματη
για την κρεατινη τα χαλαμε
καταρχας ποιος σε ειπε για ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ :huh: :headbang:
[size=10pt]ΝΑΙ[/size] οντως μπορεις να ανεβεις ενα σκαλοπατι παραπανω σιγουρα
σε δυναμικοτητα,εκρηξη,αντοχη
και φυσικα θα επιστρεψεις εκει που ησουν
οπως και αν κοψεις το γυμναστηριο αγαπητε συναθλητη
ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
και δεν ειναι καμια αυταπατη
το βιωσα στο ιδιο το κορμι μου
υστερα οπως ορθως ανεφερες
ξεφουσκωσα αλλα συναιβει γιατι εκοψα για ενα διαστημα το gym
και οχι γιατι σταματησα μονο την κρεατινη
αν ειναι δυνατον....
και σε παρακαλω υπαρχουν πολλα ειδη κρεατινης
δεν ειναι μονο η απλη μονουυδρικη
το betagen:συνδιασμος κρεατινης και hmb με προσθηκη γλουταμινης,ταυρινης και b,c,e βιταμανινες.
phosphagen με υδανταθρακες 160% αποτελεσματικοτερη απο την απλη.
Κρεατινη με αλανινη.
κτλ....
ξεκαθαριζω προς αποφυγη παρεξηγησεων
δεν προκειται με την κρεατινη να γινουμε terminator
αλλα σε ΒΟΗΘΑ να αλλαξεις επιπεδο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ Γαμαικανε...ακου και λιγο τον κρις, που πρεπει να υπεραμυνθεις αμεσως οποια μαλακια σου ξεφυγει να πεις. Ελεος. Απο τις πιο τεκμηριωμενες φωνες ο Κρις, ξαναλεω μπραβο για την ηλικια του  :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε συ Γαμαικανε...ακου και λιγο τον κρις, που πρεπει να υπεραμυνθεις αμεσως οποια μαλακια σου ξεφυγει να πεις. Ελεος. Απο τις πιο τεκμηριωμενες φωνες ο Κρις, ξαναλεω μπραβο για την ηλικια του  :rockon:
αψογη φωνη ο κρις
δεν αντιλεγω
αλλα με οτι δεν συμφωνεις δεν ειναι ''μαλακια΄''
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom