Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επισης να προσεξεις και την χοληστερινη σου....

Θα το ξαναπώ πω αυτό για τους κρόκους είναι ΜΥΘΟΣ!Ο κρόκος απο το αυγό ΔΕΝ αυξάνει τη χοληστερίνη(ΑΝ και εφόσον η διατροφή είναι ισορροπημένη).Κάθε κρόκος περιέχει 6 γραμμάρια λιπαρά(όπως επίσης περιέχει και πλήρη αμινοξέα),αν λοιπόν η διατροφή κάποιου είναι σωστή και ημερησίως λαμβάνει τα καλά λιπαρά του απο διάφορες τροφές ή ακόμα και συμπλήρωμα,τότε οι 3 κρόκοι δε θα είναι πρόβλημα,αν η συνολική πρόσληψη λιπαρών είναι στο περίπου 0,8-1,2 * το σωματικό του βάρος!

Οι περισσότεροι διατροφολόγοι συνιστούν να μην τρώνε αυγά όσοι έχουν πρόβλημα διότι αφενος δε θα φάνε μόνο ένα,αφετέρου συνήθως δεν έχουν σωστή διατροφή,οπότε μιας και θα φάνε το φαί της γυναίκας τους που είναι τίγκα στο λάδι τις περισσότερες φορές,μιας και η ελληνική κουζίνα είναι τέτοια,σου λέει αν φάνε και 2-3 αυγά ακόμα χειρότερα,οπότε τους τα κόβουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα το ξαναπώ πω αυτό για τους κρόκους είναι ΜΥΘΟΣ!Ο κρόκος απο το αυγό ΔΕΝ αυξάνει τη χοληστερίνη(ΑΝ και εφόσον η διατροφή είναι ισορροπημένη).Κάθε κρόκος περιέχει 6 γραμμάρια λιπαρά(όπως επίσης περιέχει και πλήρη αμινοξέα),αν λοιπόν η διατροφή κάποιου είναι σωστή και ημερησίως λαμβάνει τα καλά λιπαρά του απο διάφορες τροφές ή ακόμα και συμπλήρωμα,τότε οι 3 κρόκοι δε θα είναι πρόβλημα,αν η συνολική πρόσληψη λιπαρών είναι στο περίπου 0,8-1,2 * το σωματικό του βάρος!

Οι περισσότεροι διατροφολόγοι συνιστούν να μην τρώνε αυγά όσοι έχουν πρόβλημα διότι αφενος δε θα φάνε μόνο ένα,αφετέρου συνήθως δεν έχουν σωστή διατροφή,οπότε μιας και θα φάνε το φαί της γυναίκας τους που είναι τίγκα στο λάδι τις περισσότερες φορές,μιας και η ελληνική κουζίνα είναι τέτοια,σου λέει αν φάνε και 2-3 αυγά ακόμα χειρότερα,οπότε τους τα κόβουν...
οχι ομως και 3 κροκους την μερα......

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ασπράδια βρε παιδιά, κρόκους 2-3 την βδομάδα το πολύ!!!
λιονταρι είπα εγώ οτι είμαι "τουμπανό"?
απλά η λογική του [glow=red,2,300][glow=red,2,300]"δεν τρώω, και σαπίζω στον διαδρομο τρεις μήνες τον χρόνο, απο μάρτιο έως μάιο"[/glow][/glow] είναι απολυτα λάθος
κι απ ότι βλέπω δεν είναι λίγοι αυτοί που το πιστεύουν

δηλαδη που βλεπεις το λαθος στο συγκεκριμενο?Δεν σε βοηθαει αυτο να χασεις κιλα?(εστω και λιγη μυικη μαζα)(αλλα νομιζω πρωτα ο οργανισμος καιει το πολυ λιπος)
ειναι καλυτερα δηλαδη να τρωσ σαν βοιδι και να μην κανεις τιποτα?

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλά την παλευεις?
το μεγαλύτερο λάθος είναι αυτό που κάνουν κάποιες φίλες μου που λένε "καλά είσαι χαζή, τρως μετά την προπόνηση? ότι έκαψες πηγαίνεις και το βάζεις κατευθείαν"
αν ο οργανισμός δεν λάβει ΑΜΕΣΑ υδατανθρακες θα αναζητήσει αυτά τα συστατικά απο την μυική μάζα.
περισσότερη μυική μάζα χάνεται, λιγότερες καύσεις, περισσότερα κιλά και περισσότερο λίπος!!!!
οπότε απο την στιγμή που γυμνάζεσαι, επιβάλετται να τρως καλά και ισορροπημένα
αν θες να χάσεις μόνο κιλά μπορείς να κάνεις διάδρομο/ποδήλατο και διαιτα
αλλά και πάλι πρέπει να τρως κάτι πλούσιο σε υδατανθρακες και πρωτεινη μετά την προπόνηση
και πάνω απ όλα να τρέφεσαι υγιεινα, αν υποθέσουμε οτι πέρνεις 1500 θερμίδες δεν είναι το ιδιο να τις πάρεις απο 3 πλήρη γεύματα και το ίδοι να τις πάρεις απο 2 σοκολάτες και ένα χαμπουργκερ με μαγιονέζα
φιλικά  :-*
τα ποδαρακια δικά μου  :lheel: :lheel:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καλά την παλευεις?
το μεγαλύτερο λάθος είναι αυτό που κάνουν κάποιες φίλες μου που λένε "καλά είσαι χαζή, τρως μετά την προπόνηση? ότι έκαψες πηγαίνεις και το βάζεις κατευθείαν"
αν ο οργανισμός δεν λάβει ΑΜΕΣΑ υδατανθρακες θα αναζητήσει αυτά τα συστατικά απο την μυική μάζα.
περισσότερη μυική μάζα χάνεται, λιγότερες καύσεις, περισσότερα κιλά και περισσότερο λίπος!!!!
οπότε απο την στιγμή που γυμνάζεσαι, επιβάλετται να τρως καλά και ισορροπημένα
αν θες να χάσεις μόνο κιλά μπορείς να κάνεις διάδρομο/ποδήλατο και διαιτα
αλλά και πάλι πρέπει να τρως κάτι πλούσιο σε υδατανθρακες και πρωτεινη μετά την προπόνηση
και πάνω απ όλα να τρέφεσαι υγιεινα, αν υποθέσουμε οτι πέρνεις 1500 θερμίδες δεν είναι το ιδιο να τις πάρεις απο 3 πλήρη γεύματα και το ίδοι να τις πάρεις απο 2 σοκολάτες και ένα χαμπουργκερ με μαγιονέζα
φιλικά  :-*
τα ποδαρακια δικά μου  :lheel: :lheel:
Όλα αυτά έχουν ειπωθεί γλυκοπόδαρη, γι αυτό σου είπα να μη μας το παίζεις έξυπνη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατα τα λοιπα συμφωνω με την ελεωνορα περι υγεινης διατροφης....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όλα αυτά έχουν ειπωθεί γλυκοπόδαρη, γι αυτό σου είπα να μη μας το παίζεις έξυπνη
ρε συ μην δειτε κανα ωραιο γκομενακι αμεσως να το διωξετε απο το σαιτ...θα σου βαλω αβαταρ το λιονταρι του σιανιδη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστην κοπελα να εκφραστει...

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λιοντάρι εγώ απάντησα στο moraki
gl ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, γκομενάρα δεν είμαι, αλλά προσπαθώ αν έχω ένα δυνατό και υγιές σώμα και όχι ένα αδύνατο-αδύναμο σώμα... κι αν μάθεις τα κιλά μου δεν είναι και τα ιδανικά  :P

σ αφήνω τώρα γιατί κατα σύμπτωση πάω κολυμβητήριο  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, γκομενάρα δεν είμαι, αλλά προσπαθώ αν έχω ένα δυνατό και υγιές σώμα και όχι ένα αδύνατο-αδύναμο σώμα... κι αν μάθεις τα κιλά μου δεν είναι και τα ιδανικά  :P

μας αρεσουν οι παχουλες και βυζαρουδες...... :-* :P :grin: :grin: αλλα σφιχτες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε συ μην δειτε κανα ωραιο γκομενακι αμεσως να το διωξετε απο το σαιτ...θα σου βαλω αβαταρ το λιονταρι του σιανιδη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστην κοπελα να εκφραστει...

Μ' αρέσει που 'σαι σίγουρος ότι είναι ωραία, αν ήταν δε θα έβαζε photo μόνο τα πέλματα.
Κάνα γιουβαρλάκι θα βγει και θα πάει τσάμπα η χαρά σου

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

''hell'' ον ωρα.... εγω δεν ειπα να μην τρως τιποτα. απλα καλυτερα να κανεις διαδρομο και διαιτα απτο να τρως μπερκερ και να μην κανεις τιποτα. χιλιες φορες και ας καψεις και λιγη μυικη μαζα.
  σε αφηνω και γω... παω για διαδρομο... το mp3 φορτισε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μ' αρέσει που 'σαι σίγουρος ότι είναι ωραία, αν ήταν δε θα έβαζε photo μόνο τα πέλματα.
Κάνα γιουβαρλάκι θα βγει και θα πάει τσάμπα η χαρά σου
οριστε τι καταλαβες;εφυγε;που θα σπαμαρουμε τωρα ,αλλου;

υγ εσυ θες τα λινκς της νυφης της σιρινα να την κατεβασεις...τα χω δωσει στο μισο σαιτ γιατι μαλωνει ο αντισθενης αμα τα ποσταρω :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
''hell'' ον ωρα.... εγω δεν ειπα να μην τρως τιποτα. απλα καλυτερα να κανεις διαδρομο και διαιτα απτο να τρως μπερκερ και να μην κανεις τιποτα. χιλιες φορες και ας καψεις και λιγη μυικη μαζα.
  σε αφηνω και γω... παω για διαδρομο... το mp3 φορτισε
φευγεις και συ; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανεις γυμναστικη μπουμπ;τρως υγιεινα;κλπ....

το ερωτημα ειναι για ξεκαρφωμα για τον αντισθενη μην φαω κανα μπαν που το γαμησα στο οφ τοπικ...δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις... :grin: :grin: :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για τη στρατηγική: Σαπίζω στο διάδρομο υποσιτιζόμενος. Ναι, βραχυπρόθεσμα θα μπορέσεις να χάσεις βάρος (λίπος και μύες). Φυσικά και είναι καλλίτερο από το να τρως πολύ και να μην ασκείσαι καθόλου. Ωστόσο τα μειονεκτήματα είναι σοβαρά.

Εάν υποσιτίζεσαι τότε βάζεις τον οργανισμό σε μια διαδικασία άμυνας και οικονομίας. Όσο τον υποσιτίζεις τον βάζεις σε διαδικασία να ρίχνει την κατανάλωση θερμίδων. Η διαδικασία του να πεινάς συνεχώς σε εξαντλεί. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Μοιραία λοιπόν θα επανέλθεις σε κανονική σίτιση αλλά... με πολύ χαμηλότερο μεταβολισμό. Αυτό θα κοστίσει μακροπρόθεσμα διότι τότε κινδύνεύει ο ασκούμενος να πάει σε χειρότερη κατάσταση από όσο ήταν παλιά.
Συμπερασματικά, δεν πρέπει να προβαίνουμε σε υπερβολές και βεβιασμένες κινήσεις διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΤΟΥΜΕ. Εάν το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό και επίπονο τότε είναι καταδικασμένο να μην τηρηθεί.

Αυτό που προκρίνω είναι η σταδιακή αλλαγή τρόπου ζωής και η μη στοχοθέτηση αθφαστων στόχων. Εάν έχει φθάσει Μάρτιος είναι πολύ δύσκολο να προλάβουμε το καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να θέσουμε στόχους οι οποίοι να είναι 1% απώλεια βάρους την εβδομάδα το πολύ.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε 5 μήνες, σε 6 μήνες σε ένα χρόνο. Προσπαθήστε να πείτε ότι θέλετε πάλι να χωρέσετε σε ένα ρούχο που δεν χωράτε τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ψυχολογική ώθηση σε αυτό που κάνετε. Πείτε ότι μπορείτε και αυτό θα σας βοηθήσει να μην τα παρατήσετε.

Η άσκηση είναι πολύ καλός σύμμαχος σε αυτό που κάνετε. Μην προσπαθείτε να χάσετε βάρος βάζοντας το εαυτό σας σε δοκιμασία κατοχής. Φάτε λίγο περισσότερο και ασκηθείτε ΠΟΛΥ περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom