patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
NΝαι ρε συ ευχαριστώ.
Αρά συμπερασμά μου έχασα 3 κιλά από μυς και λίπος,σωστά;
ετσι δειχνει.
κατι αλλο, τωρα που με βρηκεσ
NΝαι ρε συ ευχαριστώ.
Αρά συμπερασμά μου έχασα 3 κιλά από μυς και λίπος,σωστά;
ετσι δειχνει.
κατι αλλο, τωρα που με βρηκεσ
ρε μαλακα μην εισαι λυγουρης.
Εχείς καμία ελεύθερη ωραία φίλη για τώρα ή μετά που θα φτιάξω σωματάρα;!
Πλάκα ήταν αγαπητέ!!!ρε μαλακα μην εισαι λυγουρης.
φοιτας και στην σχολη μου ηλιθιε.
ριξτα στην γκομενα με τροπο,οχι στο χωριατικο.
10% ?
εισαι τρελλος?
αντρας με 10% μπορει και να πεθανει,με κοιλιακους Η χωρις.
ξέρω και με 6% χωρίς κανένα συμπλήρωμαρε σχετικε
ξερεις πολλους αντρες με 10 %?
ξέρω και με 6% χωρίς κανένα συμπλήρωμα
είναι παιδιά που έχουν γυμναστεί και γυμνάζονται πολύΦυσικά αυτός είναι αθλητής έτσι; Ή του λάχιστον δεν κάνει καθιστική ζωή τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Έτσι δεν είναι;
πάνω απ όλαΕίναι και γονιδιακό το θέμα ξαναλέγω
Ναι ρε παίκτη ,είπα ότι είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίων, το ίδιο λέμε, και κυρίως αναφερόμουν σε αυτόν με το 6% λίπος.Παιδιά συμφωνώ ότι είναι θέμα προδιαγραφών και κλίσεων του κάθε ανθρώπου. Φυσικά δεν μπαίνουν όλοι στην κλίνη του προκρούστη. Παίζει ρόλο η κληρονομικότητα και φυσικά το life style του κάθε ανθρώπου. Το επιχείρημα αυτό (είναι θέμα γονιδίων και ΤΕΛΟΣ) τείνει να είναι η αιώνια δικαιολογία του τεμπέλη. Φυσικά είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίων. Υπάρχουν άνθρωποι που τους δίνεις ένα βαρύ πρόγραμμα γυμναστικής, το μασάν και το φτύνουν, σε κοιτάνε και σου λένε "Αυτό ήταν;" και μετά πάνε και χτυπούν μια διπλή προπόνηση έτσι διότι βαριούνται.
Μιλώντας όμως γενικά, είναι ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΕΩΣ. Είναι θέμα του πώς έχεις φανταστεί τον εαυτό σου. Είναι ενδότερο θέμα του ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ για εσένα. Προσπάθησε για τον εαυτό σου, κάνε ό,τι καλλίτερο μπορείς και μην σταματάς στο ότι είναι γονιδιακό θέμα. Εξάντλησε τις δυνατότητες των γονιδίων σου και μετά μπορείς να το πεις. Άλλοι είναι καλοί στην άρση βαρών, άλλοι στο μαραθώνιο, άλλοι σε αγώνα ταχύτητας. ΌΛΟΙ όμως μπορούμε να προσπαθούμε και να κάνουμε μικρά θαύματα με το κορμί μας αρκεί να το θελήσουμε και φυσικά να το ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
ΥΓ: Αυτό το "βαρυκόκκαλος" είναι τελείως ανυπόστατο
Ναι ρε παίκτη ,είπα ότι είναι ΚΑΙ θέμα γονιδίων, το ίδιο λέμε, και κυρίως αναφερόμουν σε αυτόν με το 6% λίπος.
Είτε μας(σας) αρέσει όμως είτε όχι, για μερικούς είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξουν σώμα, τελεία και παύλα, θρύλε είσαι καύλα
essential ;;;;===μετάφρασηεεεεεεεεεεεμ σύμφωνα με τη wikipedia:
Essential fat is 2–4% in men, and 10–12% in women