Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο "μαλακας"που λες εκανε αλογιστη χρηση μονο με τους λιποδιαλυτες και δεν επερνε τπτ παραπανω και δεν μιλαω για συμπληρωματα(πρωτεινη,κρεατινη κτλ.)?
Και εισαι σιγουρος οτι εφτεγαν οι λιποδιαλυτες και δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα υγειας??
Φιλε μου,κυκλοφορουν πολυ μυθοι και πραγματα που δεν ειναι αληθεια.

Το νεφρό του χωρίς να είμαι γιατρός ή μάντης δε νομίζω να το έχεσε απο συμπληρώματα!Εκτός βέβαια αν είχε κάποια υπερευαισθησία,έκανε αλόγιστη χρήση συμπληρωμάτων και τότε το επιδύνωσε...
Γενικά πάντως,μυρίζουν φάρμακο τέτοιες περιπτώσεις με "γυμναστές"...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το νεφρό του χωρίς να είμαι γιατρός ή μάντης δε νομίζω να το έχεσε απο συμπληρώματα!Εκτός βέβαια αν είχε κάποια υπερευαισθησία,έκανε αλόγιστη χρήση συμπληρωμάτων και τότε το επιδύνωσε...
και επισης μυριζουν κονομα φιλε,οταν παραμυθιαζουν τα παιδακια στα γυμναστηρια να περνουν τετοιες αρχιδιες.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και επισης μυριζουν κονομα φιλε,οταν παραμυθιαζουν τα παιδακια στα γυμναστηρια να περνουν τετοιες αρχιδιες.

Συμφωνώ φίλε μου!Άλλωστε κυκλοφορούν πολλοί γκουρού και "γνώστες" μέσα στα γυμναστήρια,μόνο και μόνο επειδή είναι "τούμπανα","δουλεύουν πόρτα","έχουν κατέβει σε αγώνες",και γενικά "ξέρουν"...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο ακριβως ειπα.Τετοιες περιπτωσεις μονο απο φαρμακο παιζει να εχουν προηγηθει.
Οσο αλογιστη χρηση συμπληρωματων ρε γμτ πρεπει να εχεις προδιαθεση η καποιο αλλο προβλημα υγειας και υπερεβεσθησια σε κατι για να φτασεις σε τετοια κατασταση τα νεφρα σου. Η απο χρονια αλογιστης καταναλωσης.Τι να πω.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Συμφωνώ φίλε μου!Άλλωστε κυκλοφορούν πολλοί γκουρού και "γνώστες" μέσα στα γυμναστήρια,μόνο και μόνο επειδή είναι "τούμπανα","δουλεύουν πόρτα","έχουν κατέβει σε αγώνες",και γενικά "ξέρουν"...
Γιαυτο και υπαρχει τετοια παραπληφοριση ρε παιδες για ολα μεσα στα γυμναστηρια.Πολυ το κακο πλεον

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γιαυτο και υπαρχει τετοια παραπληφοριση ρε παιδες για ολα μεσα στα γυμναστηρια.Πολυ το κακο πλεον

ναι, αλλα τελικα ποιον να εμπιστευθεις στο τελος?

πως ξερεις οτι ο αλλος ειναι ειδικος και ουχί παπαρολογος?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
Με ποσο ποσοστο σωματικου λιπους και κατω αρχιζουν να φαινονται οι κοιλιακοι??Αντε να ετοιμαζομαστε απο τωρα για το καλοκαιρι καυλιαρηδεςςςςς.
Εχω ακουσει απο 10% και κατω αρχισουν να φαινονται καλα οι κοιλιακοι.Αποψεις?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
10% ?
εισαι τρελλος?
αντρας με 10% μπορει και να πεθανει,με κοιλιακους Η χωρις.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με ποσο ποσοστο σωματικου λιπους και κατω αρχιζουν να φαινονται οι κοιλιακοι??Αντε να ετοιμαζομαστε απο τωρα για το καλοκαιρι καυλιαρηδεςςςςς.
Εχω ακουσει απο 10% και κατω αρχισουν να φαινονται καλα οι κοιλιακοι.Αποψεις?
να γαμάς σα το rocco που τον γουστάρεις κιόλας και θα τα κάψεις όλα
κι άσε τις παπαριές τις άλλες

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
ελα που δεν τα καις ομως..εχω διαβασει συνεντευξη Ροκο οτι προσεχει διατροφη και γυμναζεται καθημερινως.Βεβαια αυτο ειναι το επαγγελμα του,να προσεχει το σωμα του και να πηδαει,τπτ αλλο.Για να τα υπολογιζουμε ολα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
10% ?
εισαι τρελλος?
αντρας με 10% μπορει και να πεθανει,με κοιλιακους Η χωρις.
υπάρχει κόσμος με λιγότερο από 10% λίπος.

δρομείς, τούμπανα, και γενικώς αθλητές που ζουν φυσιολογικά και με 3% .... από τους ποδοσφαιριστές άκουσα ότι ο ανρί έχει το λιγότερο αλλά δεν ξέρω πόσο είναι

Επισκέπτης
Προσωπικά έκανα και λιπομέτρηση:
36 κιλά νερό.
11 κιλά λίπος.
15 μάζα.
Οτάν ήμουν 62 κιλά,ωραίες εποχές!!! :-
Τώρα έχασα 3 κιλά από μάζα ή λίπος δεν ξέρω,γυμναστριούλα/ης ή όποιος άλλος ξέρει μπορεί να απαντήσει από πού χάνεις(κιλά) οτάν αδυνατίσεις; :think:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Προσωπικά έκανα και λιπομέτρηση:
36 κιλά νερό.
11 κιλά λίπος.
15 μάζα.
Οτάν ήμουν 62 κιλά,ωραίες εποχές!!! :-
Τώρα έχασα 3 κιλά από μάζα ή λίπος δεν ξέρω,γυμναστριούλα μπορείς να απαντήσεις από πού χάνεις(κιλά) οτάν αδυνατίσεις; :think:

να σου απαντησω εγω μια που με βρηκεσ κ σου απανταει κ η γυμναστριούλα...

για να χασεισ βαροσ 8α πρεπει να τρως λιγοτερες 8ερμίδες απο αυτές που καισ, ακομα κ κρεπεσ κ σουβλακια να τρως αν οι θερμιδεσ οι ολικές που προσλαμβάνεισ ειναι λιγότερεσ από αυτες που δαπανας μεσα στη μερα με τισ οποιεσ διραστηριότητες, 8α χασεισ βαροσ. το τι θα ειναι αυτο το βαροσ (λίπος ή μυς) εξαρτάται, αν κανεισ προπόνηση (βαρη κατά προτίμηση κ όχι αερόβιο γιατί με το αερόβιο εχεισ μικρη αντισταση και δε δίνεισ κίνητρο στουσ μυς να μείνουν), τι συσταση των γευματων σου (πόση πρωτεινη, πόσο λίποσ (για να μην πέσουν οι ορμόνεσ σου στα ταρταρα) και πόσο υδατάνθρακα (και τι ειδουσ υδατάνθρακα για να μην εχεισ μεγαλη αυξηση στην ινσουλίνη). Πάντως οταν χανεισ βαροσ και με την προυπόθεση ότι θα τα κανεισ ολα αυτα, πάλι θα χασεισ μαζί με το λίποσ κ κάποιους μυς.
Βεβαια, μπορεί να χασεισ λίποσ και ταυτοτγχρονα να χτίζεις μυική μαζα, αλλα αυτα δε γίνονται ετσ απλά (ή μαλλον γίνονται όταν εισαι αρχαριος μετα δε γίνονται ετσι απλά), θέλει γνωση πως αντιδράει το σώμα σου σε διαφορετικέσ αναλογίεσ πρ, λιπ, υδατ, να ξερεσι να χειριστείς κυκλικα την προσληψη υδατάνθρακα (για να εχεισ κ κατακρατηση, απώλεια υγρών), πόσο αλάτι (πάλι για την κατακράτηση υγρών), λαχανικά (βλ μπροκολο) που βοηθάει στο να  ελέγχονται τα επίπεδα οιστρογόνων, πόσο λίπος για να εχεισ υψηλά χοληστερίνη κ συνεπώς τεστοστερόνη κ άλλα τετοια.

ελπίζω να βοήθησα κάπως.

Επισκέπτης
να σου απαντησω εγω μια που με βρηκεσ κ σου απανταει κ η γυμναστριούλα...
για να χασεισ βαροσ 8α πρεπει να τρως λιγοτερες 8ερμίδες απο αυτές που καισ, ακομα κ κρεπεσ κ σουβλακια να τρως αν οι θερμιδεσ οι ολικές που προσλαμβάνεισ ειναι λιγότερεσ από αυτες που δαπανας μεσα στη μερα με τισ οποιεσ διραστηριότητες, 8α χασεισ βαροσ. το τι θα ειναι αυτο το βαροσ (λίπος ή μυς) εξαρτάται, αν κανεισ προπόνηση (βαρη κατά προτίμηση κ όχι αερόβιο γιατί με το αερόβιο εχεισ μικρη αντισταση και δε δίνεισ κίνητρο στουσ μυς να μείνουν), τι συσταση των γευματων σου (πόση πρωτεινη, πόσο λίποσ (για να μην πέσουν οι ορμόνεσ σου στα ταρταρα) και πόσο υδατάνθρακα (και τι ειδουσ υδατάνθρακα για να μην εχεισ μεγαλη αυξηση στην ινσουλίνη). Πάντως οταν χανεισ βαροσ και με την προυπόθεση ότι θα τα κανεισ ολα αυτα, πάλι θα χασεισ μαζί με το λίποσ κ κάποιους μυς.
Βεβαια, μπορεί να χασεισ λίποσ και ταυτοτγχρονα να χτίζεις μυική μαζα, αλλα αυτα δε γίνονται ετσ απλά (ή μαλλον γίνονται όταν εισαι αρχαριος μετα δε γίνονται ετσι απλά), θέλει γνωση πως αντιδράει το σώμα σου σε διαφορετικέσ αναλογίεσ πρ, λιπ, υδατ, να ξερεσι να χειριστείς κυκλικα την προσληψη υδατάνθρακα (για να εχεισ κ κατακρατηση, απώλεια υγρών), πόσο αλάτι (πάλι για την κατακράτηση υγρών), λαχανικά (βλ μπροκολο) που βοηθάει στο να  ελέγχονται τα επίπεδα οιστρογόνων, πόσο λίπος για να εχεισ υψηλά χοληστερίνη κ συνεπώς τεστοστερόνη κ άλλα τετοια.
ελπίζω να βοήθησα κάπως.
NΝαι ρε συ ευχαριστώ.
Αρά συμπερασμά μου έχασα 3 κιλά από μυς και λίπος,σωστά; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom