Επισκέπτης
μια ωρα κατουρουσες ρε θηριο???τι αντεξα ρε?
5 ωρα ξημερωματα ξαπλωσα 10 το πρωι ειχα σηκωθει και εκανα και μια ωρα για να με ξαναπαρει ο υπνος
μια ωρα κατουρουσες ρε θηριο???τι αντεξα ρε?
5 ωρα ξημερωματα ξαπλωσα 10 το πρωι ειχα σηκωθει και εκανα και μια ωρα για να με ξαναπαρει ο υπνος
εννοεις & το χοντρο εξω,ετσι???
γιατι εμενα μου ερχεται κατα τις 10..
++++ μη το ξεχνας για το παπαζολ ειδικα!οταν λες καμια σχεση τα συμπλωρωματα μεταξυ τους
τι εννοεις;
για το αδυνατος συμφωνω
επισης σας παραθετω και ενα προγραμματακι
Στήθος
1.Πιέσεις πάγκου Επικλινή 3Χ8
2.Τρισέτ
Α .Pull Over 3X8
Β. Εκτάσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
Γ. πιέσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
3. Cross Over Ανάστροφο 3Χ8
Πλάτη
1.Οπισθολαίμιες στην τροχαλία 3Χ8
2.Ανάστροφες έλξεις στο μονόζυγο 3ΧMaximum
3.Κωπηλατική με ένα χέρι 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία 3Χ8
Β. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία ανάστροφη λαβή 3Χ8
6. Shrug με μπάρα πίσω 3Χ8
7. Shrug με αλτήρες
Ώμοι
1.Εκτάσεις με αλτήρες επικλινή 3Χ8
2.Προτάσεις με μπάρα 3Χ8
3.Εκτάσεις σκυφτός στην τροχαλία 3Χ8
4.Πιέσεις με αλτήρες 3Χ8
Πόδια
1.Ημικαθίσματα στο Smith 3X10
2.Πρέσσα 4Χ10,8,6,6
3.Προβολές με μπάρα 3Χ8
4. Leg Curl 3X8
5.Τροχαλία Πίσω 3Χ8
6.Καθιστό γαμπών 4Χ16,12,10,10
Χέρια
1.Γαλλικές πιέσεις στον πάγκο 3Χ8
2.Βυθίσεις στον πάγκο
3. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων με σχοινί στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων με στραβόμπαρα 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων στην τροχαλία 3Χ8
6. Κάμψεις μπάρας κλειστή λαβή 3Χ8
5. Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης 3X8
7. Κάμψεις καρπών 3Χ10
λοιποδιαλυτες γαμουν το συκωτικρις,εγω στο 1.80 με 85 κιλα περιπου πως ειμαι.δεν ειμαι στεγνος αλλα δεν εχω κ πολυ λυπος.στο γυμναστηριο μου ειπαν να παρω λυποδιαλυτες για να γινω φετες αλλα δεν θελω γιατι δεν νομιζω πως το εχω αναγκη απο την αποψη οτι φαινονται κοιλιακοι κ γραμμωση σε νορμαλ επιπεδο
καλα χαλαρωσε .....δεν ειπα οτι ζυγιζομαι καθε μερα αλλα δεν θα το κανω μια φορα το μηνα.θα το κανω ομως 5 σιγουρα.....για να δω τι γινεται κ παντα το κανω κ πρωι κ βραδυσορυ αλλα αυτο ειναι αρρωστεια..
ουτε οι γκομενες δεν ζυγιζονται 2 φορες την ημερα..
τι να πω???
μην το παρεις παλι προσωπικα & μου λες να σβηνω μυνηματα..
λοιποδιαλυτες γαμουν το συκωτι
χεστο
κανε αεροβια
αλλα ας μας πει και ο κρις
αυτο το ξερω,απλα επειδη κανω αεροβια αρκετη,εγω πιστευω πως ειμαι μια χαρα αλλα εχουμε εναν μαλακα γυμναστη ο οποιος ειναι τιγκα στο χαπι κ μας εχει ζαλισει.κ σε δικεφαλο πολυ καλα κ σε πλατη κ σε στηθος.τωρα αν θες να μετρας τετραγωνακια το κανεις αλλα οχι κ πολυ ανεταλοιποδιαλυτες γαμουν το συκωτι
χεστο
κανε αεροβια
γαμαικανε τετοιες μαλακιες να πιστευεις,και σε καμια 5 χρονια που δεν θα σου συκωνετε η πουτσα,ελα βα ζητας συμβουλες.λοιποδιαλυτες γαμουν το συκωτι
χεστο
κανε αεροβια
ξυπναω 6..κατουραω,πινω ενα ποτηρι πορτοκαλαδα με ενα κομματι κεικ & ενα πιατο φρουτα(ακτινιδιο-σταφυλια-δαμασκηνα-ανανα) & μια κουπα νες με γαλα αργα-αργα..Αν σου έρχεται με το που ξυπνάς καλώς,αλλιώς όχι!
Αμα ξυπνάς 9,πίνεις,τρως,μετά κάνεις το χοντρό δεν έχει νόημα να ζυγιστείς!
Άλλωστε αυτό δε ζυγίζει πολύ,άντε 200γραμμάρια...Εκτός αν είσαι σαν κι εμένα που το βγάζω με καισαρική...
ξυπναω 6..κατουραω,πινω ενα ποτηρι πορτοκαλαδα με ενα κομματι κεικ & ενα πιατο φρουτα(ακτινιδιο-σταφυλια-δαμασκηνα-ανανα) & μια κουπα νες με γαλα αργα-αργα..
χτυπαω & μια καψουλα ιπποφαες..
δεν ζυγιζομαι..
ειμαι 47 χρονων..
δεν πηγαινω γυμναστηριο..
ειμαι 1,80 86 κιλα & με το ακτινιδιο εχω σωθει..
8,9 αντε 10 ρεσταρω..
δεν μενει τιποτε..
πλακωσου στα ακτινιδια..
τις αφηνω για κατι πουστρακια σαν εσενα & τους ομοιους σου ρε φασιστακο..Πλε-ζουραρη μην βαρας μονο ακτινιδιο ρε μαλακα βαρα και καμια μπανανα
καλο θα σου κανει !!!
ποσα γαμησια τρως το πρωι ομως δεν μας ειπες.ξυπναω 6..κατουραω,πινω ενα ποτηρι πορτοκαλαδα με ενα κομματι κεικ & ενα πιατο φρουτα(ακτινιδιο-σταφυλια-δαμασκηνα-ανανα) & μια κουπα νες με γαλα αργα-αργα..
χτυπαω & μια καψουλα ιπποφαες..
δεν ζυγιζομαι..
ειμαι 47 χρονων..
δεν πηγαινω γυμναστηριο..
ειμαι 1,80 86 κιλα & με το ακτινιδιο εχω σωθει..
8,9 αντε 10 ρεσταρω..
δεν μενει τιποτε..
πλακωσου στα ακτινιδια..
τις αφηνω για κατι πουστρακια σαν εσενα & τους ομοιους σου ρε φασιστακο..
Πεστα γιατι υπαρχει μια αντιληψη οτι οι λιποδιαλυτες ειναι καταστροφικοι και κανουν θαυματα με τη μειωση του σωματικου λιπους και ας μην υπαρχει ιχνος σωστης διατροφης.Για τους λιποδιαλύτες ρε παιδιά αμφιβάλλω αν λειτουργούν πολλοί απο αυτούς!ΟΧΙ ΟΛΟΙ το τονίζω,είναι κάποιοι οι οποίοι δρουν αποτελεσματικά,αλλά και αυτοί ακόμα ΜΟΝΟ σε συνδιασμό
με διατροφή και κυρίως κάνουν δουλειά όταν είσαι ήδη χαμηλά σχετικά!Άλλωστε όταν ξεκινάς δίαιτα δεν έχουν νόημα γιατί ο μεταβολισμός σου είναι ήδη ψηλά και καις λίπος διότι έχεις περίσσιο...
ενας μαλακας στο γυμναστηριο που πηγαινα,απο τους πολλους λιποδιαλυτες,μια μερα εχεσε το νεφρο του να ξερεις.Πεστα γιατι υπαρχει μια αντιληψη οτι οι λιποδιαλυτες ειναι καταστροφικοι και κανουν θαυματα με τη μειωση του σωματικου λιπους και ας μην υπαρχει ιχνος σωστης διατροφης.
Ειναι πολοι λιγοι οι λιποδιαλυτες που δουλευουν και αυτοι μονο οταν τα επιπεδα ειναι ηδη χαμηλα και σε συνδιασμο με δυνατη προπονηση και πανω απ'ολα ΔΙΑΤΡΟΦΗ που ειναι η βαση ολων!!!!
όταν φαίνονταν οι κοιλιακοί σου ποσα κιλά ήσουν?τώρα θέλεις να φανούν και να παραμείνεις 73 κιλά η θες να χάσεις κιλά ?
Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο "μαλακας"που λες εκανε αλογιστη χρηση μονο με τους λιποδιαλυτες και δεν επερνε τπτ παραπανω και δεν μιλαω για συμπληρωματα(πρωτεινη,κρεατινη κτλ.)?ενας μαλακας στο γυμναστηριο που πηγαινα,απο τους πολλους λιποδιαλυτες,μια μερα εχεσε το νεφρο του να ξερεις.
δεν ξερω τι σκατα επερνε διοτι δεν ασχοληθηκα και δεν με ενδιαφεραν,διοτι δεν ασχοληθηκα καμια φορα με τετοιες μαλακιες.Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο "μαλακας"που λες εκανε αλογιστη χρηση μονο με τους λιποδιαλυτες και δεν επερνε τπτ παραπανω και δεν μιλαω για συμπληρωματα(πρωτεινη,κρεατινη κτλ.)?
Και εισαι σιγουρος οτι εφτεγαν οι λιποδιαλυτες και δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα υγειας??
Φιλε μου,κυκλοφορουν πολυ μυθοι και πραγματα που δεν ειναι αληθεια.