Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοεις & το χοντρο εξω,ετσι???
γιατι εμενα μου ερχεται κατα τις 10..

Αν σου έρχεται με το που ξυπνάς καλώς,αλλιώς όχι! :grin:
Αμα ξυπνάς 9,πίνεις,τρως,μετά κάνεις το χοντρό δεν έχει νόημα να ζυγιστείς!
Άλλωστε αυτό δε ζυγίζει πολύ,άντε 200γραμμάρια...Εκτός αν είσαι σαν κι εμένα που το βγάζω με καισαρική... :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κρις,εγω στο 1.80 με 85 κιλα περιπου πως ειμαι.δεν ειμαι στεγνος αλλα δεν εχω κ πολυ λυπος.στο γυμναστηριο μου ειπαν να παρω λυποδιαλυτες για να γινω φετες αλλα δεν θελω γιατι δεν νομιζω πως το εχω αναγκη απο την αποψη οτι φαινονται κοιλιακοι κ γραμμωση σε νορμαλ επιπεδο

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
οταν λες καμια σχεση τα συμπλωρωματα μεταξυ τους
τι εννοεις;
για το αδυνατος συμφωνω
επισης σας παραθετω και ενα προγραμματακι
Στήθος
1.Πιέσεις πάγκου Επικλινή 3Χ8
2.Τρισέτ
Α .Pull Over 3X8
Β. Εκτάσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
Γ. πιέσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
3. Cross Over Ανάστροφο 3Χ8

Πλάτη
1.Οπισθολαίμιες στην τροχαλία 3Χ8
2.Ανάστροφες έλξεις στο μονόζυγο 3ΧMaximum
3.Κωπηλατική με ένα χέρι 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία 3Χ8
Β. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία ανάστροφη λαβή 3Χ8
6. Shrug με μπάρα πίσω 3Χ8
7. Shrug με αλτήρες

Ώμοι
1.Εκτάσεις με αλτήρες επικλινή 3Χ8
2.Προτάσεις με μπάρα 3Χ8
3.Εκτάσεις σκυφτός στην τροχαλία 3Χ8
4.Πιέσεις με αλτήρες 3Χ8

Πόδια
1.Ημικαθίσματα στο Smith 3X10
2.Πρέσσα 4Χ10,8,6,6
3.Προβολές με μπάρα 3Χ8
4. Leg Curl 3X8
5.Τροχαλία Πίσω 3Χ8
6.Καθιστό γαμπών 4Χ16,12,10,10

Χέρια
1.Γαλλικές πιέσεις στον πάγκο 3Χ8
2.Βυθίσεις στον πάγκο
3. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων με σχοινί στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων με στραβόμπαρα 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων στην τροχαλία 3Χ8
6. Κάμψεις μπάρας κλειστή λαβή 3Χ8
5. Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης 3X8
7. Κάμψεις καρπών 3Χ10
++++ :fuck1: :fuck1: :fuck1: μη το ξεχνας για το παπαζολ ειδικα!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κρις,εγω στο 1.80 με 85 κιλα περιπου πως ειμαι.δεν ειμαι στεγνος αλλα δεν εχω κ πολυ λυπος.στο γυμναστηριο μου ειπαν να παρω λυποδιαλυτες για να γινω φετες αλλα δεν θελω γιατι δεν νομιζω πως το εχω αναγκη απο την αποψη οτι φαινονται κοιλιακοι κ γραμμωση σε νορμαλ επιπεδο
λοιποδιαλυτες γαμουν το συκωτι
χεστο
κανε αεροβια
αλλα ας μας πει και ο κρις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σορυ αλλα αυτο ειναι αρρωστεια..
ουτε οι γκομενες δεν ζυγιζονται 2 φορες την ημερα..
τι να πω???
μην το παρεις παλι προσωπικα & μου λες να σβηνω μυνηματα..
καλα χαλαρωσε .....δεν ειπα οτι ζυγιζομαι καθε μερα αλλα δεν θα το κανω μια φορα το μηνα.θα το κανω ομως 5 σιγουρα.....για να δω τι γινεται κ παντα το κανω κ πρωι κ βραδυ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χεστο
κανε αεροβια
αυτο το ξερω,απλα επειδη κανω αεροβια αρκετη,εγω πιστευω πως ειμαι μια χαρα αλλα εχουμε εναν μαλακα γυμναστη ο οποιος ειναι τιγκα στο χαπι κ μας εχει ζαλισει.κ σε δικεφαλο πολυ καλα κ σε πλατη κ σε στηθος.τωρα αν θες να μετρας τετραγωνακια το κανεις αλλα οχι κ πολυ ανετα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χεστο
κανε αεροβια
γαμαικανε τετοιες μαλακιες να πιστευεις,και σε καμια 5 χρονια που δεν θα σου συκωνετε η πουτσα,ελα βα ζητας συμβουλες.

αντε ρε ξεκολατε απο τις χημιες που σας πασαρουν τα γυμναστηρια.

Επισκέπτης
Αν σου έρχεται με το που ξυπνάς καλώς,αλλιώς όχι! :grin:
Αμα ξυπνάς 9,πίνεις,τρως,μετά κάνεις το χοντρό δεν έχει νόημα να ζυγιστείς!
Άλλωστε αυτό δε ζυγίζει πολύ,άντε 200γραμμάρια...Εκτός αν είσαι σαν κι εμένα που το βγάζω με καισαρική... :2funny: :2funny: :2funny:
ξυπναω 6..κατουραω,πινω ενα ποτηρι πορτοκαλαδα με ενα κομματι κεικ & ενα πιατο φρουτα(ακτινιδιο-σταφυλια-δαμασκηνα-ανανα) & μια κουπα νες με γαλα αργα-αργα..
χτυπαω & μια καψουλα ιπποφαες..
δεν ζυγιζομαι..
ειμαι 47 χρονων..
δεν πηγαινω γυμναστηριο..
ειμαι 1,80 86 κιλα & με το ακτινιδιο εχω σωθει..
8,9 αντε 10 ρεσταρω..
δεν μενει τιποτε..
πλακωσου στα ακτινιδια..

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για το ακτινίδιο το ξέρω,το έχω ακούσει και απο αλλού! :grin:
Δεν εννοούσα οτι βγαίνει δύσκολα!Στο βάρος αναφερόμουν και είπα οτι το βγάζω με καισαρική... :2funny: :2funny:
Γαμαικανέ να ξέρεις οτι δισετ,τρισετ,ντροπσετ κτλ δεν είναι για πολύ και είναι για προχωρημένους σχετικά...
Χρησιμοποίησέ τα για 2,3 το πολύ βδομαδούλες!Και όχι σε κάθε σετ,στο τελευταίο κάθε άσκησης κατα προτίμιση...
Χοντρικά να σου πω πως για μεγάλες μυικές ομάδες 12-16 κανονικά σετ είναι οκ και 6-9 για τις μικρές(δικέφαλα,τρικέφαλα,μηριαία)

Για τους λιποδιαλύτες ρε παιδιά αμφιβάλλω αν λειτουργούν πολλοί απο αυτούς!ΟΧΙ ΟΛΟΙ το τονίζω,είναι κάποιοι οι οποίοι δρουν αποτελεσματικά,αλλά και αυτοί ακόμα ΜΟΝΟ σε συνδιασμό
με διατροφή και κυρίως κάνουν δουλειά όταν είσαι ήδη χαμηλά σχετικά!Άλλωστε όταν ξεκινάς δίαιτα δεν έχουν νόημα γιατί ο μεταβολισμός σου είναι ήδη ψηλά και καις λίπος διότι έχεις περίσσιο...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ξυπναω 6..κατουραω,πινω ενα ποτηρι πορτοκαλαδα με ενα κομματι κεικ & ενα πιατο φρουτα(ακτινιδιο-σταφυλια-δαμασκηνα-ανανα) & μια κουπα νες με γαλα αργα-αργα..
δεν ζυγιζομαι..
ειμαι 47 χρονων..
8,9 αντε 10 ρεσταρω..
δεν μενει τιποτε..
πλακωσου στα ακτινιδια..

Πλε-ζουραρη  μην βαρας μονο ακτινιδιο ρε μαλακα βαρα και καμια μπανανα
καλο θα σου κανει !!!

Συνημμένα

• banana.jpg
    banana.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 16

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ζυγιζομαι..
ειμαι 47 χρονων..
8,9 αντε 10 ρεσταρω..
δεν μενει τιποτε..
πλακωσου στα ακτινιδια..
ποσα γαμησια τρως το πρωι ομως δεν μας ειπες.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τις αφηνω για κατι πουστρακια σαν εσενα & τους ομοιους σου ρε φασιστακο..

Καυλιαρη αντρα, τι ωραια που τα λες...τα ξερεις ολα εσυ !!!
μην τρως πολλα ακτινιδια ομως γιατι θα χεστεις..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Για τους λιποδιαλύτες ρε παιδιά αμφιβάλλω αν λειτουργούν πολλοί απο αυτούς!ΟΧΙ ΟΛΟΙ το τονίζω,είναι κάποιοι οι οποίοι δρουν αποτελεσματικά,αλλά και αυτοί ακόμα ΜΟΝΟ σε συνδιασμό
με διατροφή και κυρίως κάνουν δουλειά όταν είσαι ήδη χαμηλά σχετικά!Άλλωστε όταν ξεκινάς δίαιτα δεν έχουν νόημα γιατί ο μεταβολισμός σου είναι ήδη ψηλά και καις λίπος διότι έχεις περίσσιο...
Πεστα γιατι υπαρχει μια αντιληψη οτι οι λιποδιαλυτες ειναι καταστροφικοι και κανουν θαυματα με τη μειωση του σωματικου λιπους και ας μην υπαρχει ιχνος σωστης διατροφης.
Ειναι πολοι λιγοι οι λιποδιαλυτες που δουλευουν και αυτοι μονο οταν τα επιπεδα ειναι ηδη χαμηλα και σε συνδιασμο με δυνατη προπονηση και πανω απ'ολα ΔΙΑΤΡΟΦΗ που ειναι η βαση ολων!!!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πεστα γιατι υπαρχει μια αντιληψη οτι οι λιποδιαλυτες ειναι καταστροφικοι και κανουν θαυματα με τη μειωση του σωματικου λιπους και ας μην υπαρχει ιχνος σωστης διατροφης.
Ειναι πολοι λιγοι οι λιποδιαλυτες που δουλευουν και αυτοι μονο οταν τα επιπεδα ειναι ηδη χαμηλα και σε συνδιασμο με δυνατη προπονηση και πανω απ'ολα ΔΙΑΤΡΟΦΗ που ειναι η βαση ολων!!!!
ενας μαλακας στο γυμναστηριο που πηγαινα,απο τους πολλους λιποδιαλυτες,μια μερα εχεσε το νεφρο του να ξερεις.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
όταν φαίνονταν οι κοιλιακοί σου ποσα κιλά ήσουν?τώρα θέλεις να φανούν και να παραμείνεις 73 κιλά η θες να χάσεις κιλά ?

ενα-δυο κιλα λιγοτερο ημουν.Τα πηρα ολα χαμηλα στην κοιλια.Εχει δικιο το λιονταρι,ειναι θεμα γονιδιακο.Σκοπος ειναι να γραμμωθει κοιλια και να παρω κιλα καθαρα ομως,σε ποδια ιδιαιτερα.Οχι πολλα,καμια 4αρα.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ενας μαλακας στο γυμναστηριο που πηγαινα,απο τους πολλους λιποδιαλυτες,μια μερα εχεσε το νεφρο του να ξερεις.
Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο "μαλακας"που λες εκανε αλογιστη χρηση μονο με τους λιποδιαλυτες και δεν επερνε τπτ παραπανω και δεν μιλαω για συμπληρωματα(πρωτεινη,κρεατινη κτλ.)?
Και εισαι σιγουρος οτι εφτεγαν οι λιποδιαλυτες και δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα υγειας??
Φιλε μου,κυκλοφορουν πολυ μυθοι και πραγματα που δεν ειναι αληθεια.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο "μαλακας"που λες εκανε αλογιστη χρηση μονο με τους λιποδιαλυτες και δεν επερνε τπτ παραπανω και δεν μιλαω για συμπληρωματα(πρωτεινη,κρεατινη κτλ.)?
Και εισαι σιγουρος οτι εφτεγαν οι λιποδιαλυτες και δεν ειχε καποιο αλλο προβλημα υγειας??
Φιλε μου,κυκλοφορουν πολυ μυθοι και πραγματα που δεν ειναι αληθεια.
δεν ξερω τι σκατα επερνε διοτι δεν ασχοληθηκα και δεν με ενδιαφεραν,διοτι δεν ασχοληθηκα καμια φορα με τετοιες μαλακιες.
τα θεωρω ολα οτι ειναι χημειες και μονο,και δεν ασχολουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom