Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
Επιτελους σαββατοκυριακο!
Μπορω να αρχισω ανελεητα καταναλωση τεστορονης :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα βάρη θα σου χρειαστει μια πολυβιταμίνη για αρχή και τίποτα άλλο...Η σπιρουλίνα όπως σου είπα είναι κάτι συμπληρωματικό..(γι αυτό και όλα αυτά λέγονται συμπληρώματα)
Πες μας και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλικία σου αν δε σε πειράζει,γιατί το πιθανότερο είναι να μη χρειάζεσαι τίποτα άλλο,καθώς σε κόβω να είσαι κάτω των 18..
Και κάτι άλλο σημαντικό που διάβασα και ξέχασα να το γράψω πριν:
ΜΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ τόνους!!Ο τόνος καθώς και όλα τα μεγάλα ψάρια,λόγω του μεγέθους τους περιέχουν βαρέα μέταλλα,τα οποία αποβάλλονται πιο δύσκολα απο τον οργανισμό και είναι σχετικά επιβλαβή σε μεγάλες ποσότητες!
Κανονικά η εβδομαδιαία κατανάλωση τόνου βγαίνει σύμφωνα με το βάρος του καθενώς,αλλά για κάποιον που κάνει bodybuilding επειδή ξέρω οτι αποτελεί ένα γρήγορο και χωρίς προετοιμασία γεύμα δικαιολογεί κάποιος στα περίπου 80 κιλά να καταναλώνει άντε 2 τόνους την εβδομάδα!Μη νομίζει κάποιος που είναι παραπάνω κιλά οτι μπορεί να τρώει 4-5!
Επίσης για την κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος και γενικά κόκκινου κρέατος,καλό θα είναι να μην γίνεται σε πάρα πολύ συχνή βάση(καθημερινά) διότι εμείς οι άντρες έχουμε την υποψία καρκίνου του προστάτη απο υπερκατανάλωση...
Και κάτι άλλο ΠΟΛΥ σημαντικο!
ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ και γενικά τα ΑΠΑΧΑ κρέατα και ψάρια ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!!Ούτε οι κρόκοι των αυγών!!Απλά το λένε για τους κρόκους επειδή περιέχουν 6γρ. λιπαρά,αλλά αν η ημερήσια ποσότητα λιπαρών σου είναι οκ τότε μπορείς να τρως κρόκους κάθε μέρα,άφοβα!!Αν υπάρχει κληρονομική χοληστερίνη και γενικά κάποιο πρόβλημα,ας συμβουλευτεί το γιατρό του κάποιος,δεν είμαι γιατρός...
Τα παραπάνω σας τα λέω απο προσωπική μου εμπειρία.Οι τιμές χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων μου είναι παιδικές κάθε φορα που κάνω εξετάσεις και έχουν τύχει μέρες να τρώω 2-3 κρόκους τη μέρα...
Οκ έχω υπόψην!!!
Με πιστεύεις ή όχι 20 είμαι.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία,μια πολυβιταμινούλα απο το φαρμακείο ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ για προπόνηση και διατροφή και μετά απο κανένα 6 μηνο παίρνεις και μια πρωτεινούλα(όχι για κανενα άλλο λόγο,αλλά αμα την πάρεις απο τώρα παίζει να σταματήσεις σε κανένα μήνα ή δύο και να σου μείνει)

Κι εγώ είμαι 21 φίλε μου,ακόμα μια χαρά ηλικία έχουμε για μυική ανάπτυξη,ας το εκμεταλλευτούμε...

Επισκέπτης
Ωραία,μια πολυβιταμινούλα απο το φαρμακείο ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ για προπόνηση και διατροφή και μετά απο κανένα 6 μηνο παίρνεις και μια πρωτεινούλα(όχι για κανενα άλλο λόγο,αλλά αμα την πάρεις απο τώρα παίζει να σταματήσεις σε κανένα μήνα ή δύο και να σου μείνει)

Κι εγώ είμαι 21 φίλε μου,ακόμα μια χαρά ηλικία έχουμε για μυική ανάπτυξη,ας το εκμεταλλευτούμε...
Όπως σπιρουλίνα π.χ. ή κάτι άλλο;;; :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κρις συμφωνεις με την παρακατω διατροφη:
:00 Πιτάκι βρώμης + ένα σκουπ πρωτείνης τη εας μας φακτορ

10:30 Τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα Milner, μαγιονέζα light και 2 φέτες γαλοπούλα + 1 πορτοκάλι

14:00 Τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα Milner, μαγιονέζα light και 2 φέτες γαλοπούλα + 1 πορτοκάλι

16:00 1 Πιάτο φασολάκια  + 1 κεσεδάκι cottage cheese.
20:00 Προπόνηση

21:15 1 scoop πρωτεΐνη whey + μισή πατάτα και κρεατίνη της εας την απλή

22:30 Ψητό σολομό η τόνο, πατάτα +σαλάτα μαρούλι
εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο;
ευχαριστω εκ των προτερων

Επισκέπτης
κρις συμφωνεις με την παρακατω διατροφη:
:00 Πιτάκι βρώμης + ένα σκουπ πρωτείνης τη εας μας φακτορ

10:30 Τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα Milner, μαγιονέζα light και 2 φέτες γαλοπούλα + 1 πορτοκάλι

14:00 Τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα Milner, μαγιονέζα light και 2 φέτες γαλοπούλα + 1 πορτοκάλι

16:00 1 Πιάτο φασολάκια  + 1 κεσεδάκι cottage cheese.
20:00 Προπόνηση

21:15 1 scoop πρωτεΐνη whey + μισή πατάτα και κρεατίνη της εας την απλή

22:30 Ψητό σολομό η τόνο, πατάτα +σαλάτα μαρούλι
εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο;
ευχαριστω εκ των προτερων

το πρωι καντο εναμισι σκοοπακι τουλαχιστον

τα τοστακια ειναι οκ αλλα βαζε καλυτερα 4 φετες γαλοπουλα.

και το μεσημεριανο πριν την προπονηση ελεος ρε μλκα...φασολακια με γαλακτομικα?
Χαθηκαν τα ρυζια/μακαρονια με κανενα κοτοπουλο/τονο?

Επισκέπτης
προπονεισαι σκληρα αγορι βλεπω για να ανταπεξερθεις στον δυσκολο χειμωνα ε?
αμα ξερεις τα πως & τα γιατι,τιποτε δεν ειναι δυσκολο..
εγκεφαλικα ειναι ολα..
οταν στον σκαι δειχνει 70αρη με μηχανικα ποδια απο το γονατο & κατω να ανεβαινει στο εβερεστ,οποιος δεν πιανει την πετρα να της βγαλει ζουμι,απλα ειναι γεννημενος loser..
εγω ειμαι εκ γεννετης fighter τυπε..

Επισκέπτης
αμα ξερεις τα πως & τα γιατι,τιποτε δεν ειναι δυσκολο..
εγκεφαλικα ειναι ολα..
οταν στον σκαι δειχνει 70αρη με μηχανικα ποδια απο το γονατο & κατω να ανεβαινει στο εβερεστ,οποιος δεν πιανει την πετρα να της βγαλει ζουμι,απλα ειναι γεννημενος loser..
εγω ειμαι εκ γεννετης fighter τυπε..

τι να πω φιλε εγω αν δεν κοιμηθω ενα 10ωρο και δεν φαω ολο μου το φαγακι δεν βγαινουν τα κιλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως ειναι η αληθεια οτι στο ξυλο ειναι θεμα τρελας περισσοτερο παρα γυμναστηρια και παπαριες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το πρωι καντο εναμισι σκοοπακι τουλαχιστον

τα τοστακια ειναι οκ αλλα βαζε καλυτερα 4 φετες γαλοπουλα.

και το μεσημεριανο πριν την προπονηση ελεος ρε μλκα...φασολακια με γαλακτομικα?
Χαθηκαν τα ρυζια/μακαρονια με κανενα κοτοπουλο/τονο?
εχεις δικιο
αλλα να  λαδωσει και λιγο το εντερακι μας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι ειναι αυτα που λετε ρε?θα πεθανω εγω της πεινας γιατι δεν την παλευετε εσεις?βαλ τε κ κατι ακομα.αυτο το προγραμμα ειναι της κατοχης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περα απο την πλακα η διατροφη κ η γυμναστικη σε φτανει μεχρι ενα σημειο.απο εκει κ πανω πας με αλλες διαδικασιες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω θα ελεγα νευρου κ οχι τρελας.....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
στο οακα μια φορα ειδα ενα πιτσιρικα γυρω στα 18,το πολυ 1,70 & 65 κιλα,να ξαπλωνει 5 ατομα σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα..
υποθετω(απο τις κινησεις του)μποξερ..

όχι μποξέρ! Τα 30'' που λες είναι πολύ λίγα για τη συγκεκριμένη πολενική τέχνη για τόσα άτομα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αρχικα εγραψα οτι πρεπει να φοβασαι αυτους που δεν τους πιανει το ματι σου..
μαθε να διαβαζεις & πολυ περισσοτερο να καταλαβαινεις τι λεμε..
το χει η μερα μου φαινεται να βριστω κ με σενα.ρε φιλε ενταξει το ειδα μετα.αν τραβας τοσο μεγαλο ζορι θα το σβησω,μην κανεις συνεχεια υποδειξεις κουραζεις.το σβηνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom