Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Φίλε, προσπάθησε να τρως και ψάρι.
Με αυτά παίρνεις μόνο το καλό λίπος του ψαριού αλλά χανεις την πρωτείνη του.
Άμα δυσκολέυεσαι να το τρως κλείνε τη μύτη σου  :grin:
:2funny:   παντος η σαρδελλα ειναι πλουσια πηγη Ω3

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Μπαίνω στον πειρασμό να γίνω αδιάκριτος και να ποια η δουλειά σου αλλά δεν θα το κάνω!!! :grin:
Τελοσπάντων εσύ ξέρεις!!! ;)

θα σου πω απλα πως δεν εχω σταθερο ωραριο. συνηθως δουλευω 12 νυχτα μεχρι 8 το πρωι. το βιολογικο μου ρολοι εχει σταματισει προ πολλου. ;) ;)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η σπιρουλίνα είναι μια από τις πλουσιότερες και πληρέστερες πηγές διατροφής στον κόσμο. Αυτό το σπειροειδές φύκι, αν και το μήκος του δεν ξεπερνά το μισό χιλιοστόμετρο, περιλαμβάνει πάνω από 60 ζωτικές ουσίες: υψηλοθερμικές βιταμίνες και μέταλλα, όλα τα βασικά αμινοξέα, χλωροφύλλη, ένζυμα και αντιοξειδωτικά. Ουσιαστικά, όλα όσα χρειάζεστε για ένα υγιές σώμα και μια δυναμική ζωή.

Η σπιρουλίνα αναπτύσσεται στη γη εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Πριν από αιώνες, οι ιδιαίτερα προηγμένοι Αζτέκοι και Μάγια, είχαν ήδη εξοικειωθεί με τις ευεργετικές δυνάμεις της σπιρουλίνας. Και πλέον, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν καθημερινά για να προσφέρουν στον εαυτό τους πρόσθετη ενέργεια, αντοχή και βελτιωμένη φυσική κατάσταση.

Η σπιρουλίνα λειτουργεί ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα:

1. Καθαρισμός: Η σπιρουλίνα προωθεί τις διαδικασίες φυσικού καθαρισμού του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αίματος. Αισθάνεστε πιο υγιείς και περισσότερο εύθυμοι, ενώ ταυτόχρονα έχετε περισσότερη ενέργεια.

2. Αποκατάσταση: Η σπιρουλίνα αναπληρώνει τις ανεπάρκειες στη διατροφή και τονώνει το μεταβολισμό. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, ενώ ανακτάτε πολύ πιο γρήγορα τις δυνάμεις σας μετά από άσκηση.

3. Τόνωση: Η σπιρουλίνα ενισχύει την αντοχή και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του σώματος. Αισθάνεστε πιο ισχυροί και είστε πιο ικανοί για να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις της καθημερινής ζωής.

- δίνει περισσότερη ενέργεια

- ενισχύει την αντίστασή σας

- βελτιώνει την επίδοσή σας σε εργασία, άθληση και μελέτη

- αυξάνει την αντοχή σας ενάντια στις ασθένειες

- χαρίζει υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και πιο σκληρά νύχια

- ενισχύει τη δύναμή σας κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης

- αποτελεί διατροφικό συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια της κύησης

thanks man....
παντως αν τα κανει ολα αυτα χωρις καμια παρενεργεια και θερμιδα, μιλαμε για το τελειοτερο συμπληρωμα διατροφης ever..
Αν ειναι ετσι απορω πως δεν ειναι ευρεως διαδεδομενη :idiot:

Επισκέπτης
thanks man....
παντως αν τα κανει ολα αυτα χωρις καμια παρενεργεια και θερμιδα, μιλαμε για το τελειοτερο συμπληρωμα διατροφης ever..
Επειδή δεν παίζουν χοντρά κόλπα και δεν είναι για σώμα!!! ;)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
thanks man....

ειναι φυκι. και μπορεις να το ψαξεις μεσα στο διαδυκτιο για περισσοτερες πληροφοριες.
μονο κακο ειναι πως μυριζει φιλαρακι.  βρωμαει αρκετα.

Επισκέπτης
Η σπιρουλίνα είναι μια από τις πλουσιότερες και πληρέστερες πηγές διατροφής στον κόσμο. Αυτό το σπειροειδές φύκι, αν και το μήκος του δεν ξεπερνά το μισό χιλιοστόμετρο, περιλαμβάνει πάνω από 60 ζωτικές ουσίες: υψηλοθερμικές βιταμίνες και μέταλλα, όλα τα βασικά αμινοξέα, χλωροφύλλη, ένζυμα και αντιοξειδωτικά. Ουσιαστικά, όλα όσα χρειάζεστε για ένα υγιές σώμα και μια δυναμική ζωή.

Η σπιρουλίνα αναπτύσσεται στη γη εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Πριν από αιώνες, οι ιδιαίτερα προηγμένοι Αζτέκοι και Μάγια, είχαν ήδη εξοικειωθεί με τις ευεργετικές δυνάμεις της σπιρουλίνας. Και πλέον, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο τη χρησιμοποιούν καθημερινά για να προσφέρουν στον εαυτό τους πρόσθετη ενέργεια, αντοχή και βελτιωμένη φυσική κατάσταση.

Η σπιρουλίνα λειτουργεί ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα:

1. Καθαρισμός: Η σπιρουλίνα προωθεί τις διαδικασίες φυσικού καθαρισμού του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αίματος. Αισθάνεστε πιο υγιείς και περισσότερο εύθυμοι, ενώ ταυτόχρονα έχετε περισσότερη ενέργεια.

2. Αποκατάσταση: Η σπιρουλίνα αναπληρώνει τις ανεπάρκειες στη διατροφή και τονώνει το μεταβολισμό. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, ενώ ανακτάτε πολύ πιο γρήγορα τις δυνάμεις σας μετά από άσκηση.

3. Τόνωση: Η σπιρουλίνα ενισχύει την αντοχή και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του σώματος. Αισθάνεστε πιο ισχυροί και είστε πιο ικανοί για να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις της καθημερινής ζωής.

- δίνει περισσότερη ενέργεια

- ενισχύει την αντίστασή σας

- βελτιώνει την επίδοσή σας σε εργασία, άθληση και μελέτη

- αυξάνει την αντοχή σας ενάντια στις ασθένειες

- χαρίζει υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και πιο σκληρά νύχια

- ενισχύει τη δύναμή σας κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης

- αποτελεί διατροφικό συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια της κύησης
επισης παχαινει του κερατα αν συνεχιζεις να τρως οπως & πριν απο την ληψη της..

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Είναι χάπι ή τροφή;;; :think:

εχει σε σκονη που ειναι για καλυντικα (και για μαγειρικη εχω ακουσει)
αυτο που περνω εγω ειναι καψουλα.
pleasure ειναι καταλληλη για διαιτα η σπιρουλινα λογο του οτι αμα το παρεις πριν το φαγητο, σου φερνει κορεσμο.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
βρικα κι αυτο για περισσοτερη ενημερωση
Η σπιρουλίνα είναι φαγώσιμο 100% φυτικό Ελληνικό προϊόν (κυανο - πράσινο μικροφύκος) που αποτελείται από πολλά κύτταρα ,που σχηματίζουν μεταξύ τους νήματα, τα οποία πολλές φόρες είναι σπειροειδή.

Εξαιτίας των πολυάριθμων θρεπτικών της συστατικών, η σπιρουλίνα θεωρείται πλήρης τροφή με μοναδικά χαρακτηριστικά. Περιέχει πρωτεΐνες σε ποσοστό 55-70%, 15-25% υδατάνθρακες, 6-8% λιπαρά, χλωροφύλλη, τέσσερις διαφορετικές μοριακές μορφές β-καροτίνης και μεγάλες ποσότητες φυτοθρεπτικών, μετάλλων (σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο, κ.ά.), ιχνοστοιχείων και βιταμινών Ε, Α, Κ και Β, συμπεριλαμβανομένης και τις βιταμίνης Β12. H σπιρουλίνα είναι πολύ πλούσια σε πληθώρα συστατικών που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη φυτική τροφή σε τέτοια έκταση ή αναλογίες. Επιπλέον τα συστατικά της αφομοιώνονται και αξιοποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η σπιρουλίνα που έχει το Bionaturel.gr είναι εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένη ως «βιολογικό προϊόν», παράγεται και στην Ελλάδα στην Νιγρίτα του νομού Σερρών, μετά από έρευνες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που υπέδειξαν τη συγκεκριμένη περιοχή ως ιδανική για την καλλιέργειά της.

Μέση θρεπτική σύσταση*
(ανά 100 γραμμάρια με μέση ημερήσια ποσότητα λήψης 2-5γρ)

Θερμίδες 290
Πρωτεΐνες 57,4 g
Λιπαρά 7,7 g
Υδατάνθρακες 23,9 g
Φυτικές ίνες 3,6 g
Μερικά απο τα πλεονεκτήματα της σπιρουλίνας είναι:

* Περιέχει περισσότερα από 100 ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία, απολύτως αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό.
    * Είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή πρωτεϊνών.
    * Έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά μέσω των τροφών.
    * Διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε σίδηρο από όλες τις φυτικές τροφές.
    * Αποτελεί πηγή Β12, βιταμίνης που υπάρχει μόνο στις ζωικές τροφές και συνήθως παρατηρείται έλλειψή της στους αποκλειστικά χορτοφάγους.
    * Περιέχει πολλά διαφορετικά φυτοθρεπτικά, τα περισσότερα με αποδεδειγμένες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
    * Είναι πλούσια σε γ-λινολεϊκό οξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στην ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.
    * Έχει άριστη πεπτικότητα και υψηλότατη βιοδιαθεσιμότητα.

Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των παρακάτω προβλημάτων υγείας:

• Αρθρίτιδες (ρευματοειδής, οστεοαρθρίτιδα)
• Αναιμίας
• Παχυσαρκίας
• Καρκινογένεσης
• Υποσιτισμού
• Ιογενών λοιμώξεων
• Βελτίωση μεταβολισμού
• Αποτοξίνωση συκωτιού
• Δυσκοιλιότητας
• Οστεοπόρωσης

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Ενήλικες : 3-6 ταμπλέτες την ημέρα με χυμό ή νερό, 30 λεπτά πριν κάθε γεύμα.
Παιδιά : 1-3 ταμπλέτες την ημέρα με χυμό ή νερό, 30 λεπτά πριν κάθε γεύμα.

Επίσης η σπιρουλίνα θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα:

* για αθλητές και χορτοφάγους
    * κατά τη διάρκεια και μετά την κύηση
    * ιδανικό για απώλεια βάρους
    * γρήγορη ανάρρωση μετά από ασθένεια
    * περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη αντοχή

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες sorry αλλά κοντευω να καραφλιάσω με αυτά που ακούω εδώ!!Μου θυμίζουν κάτι χαζοθεωρίες των γιαγιάδων και των θείων που είχαν ακούσει "κάτι" "κάπου" "κάποτε",βάλαν σάλτσες και το πασάραν σα γνωμικό!

Απο που να αρχίσω...

Καταρχάς η σπιρουλίνα δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο,αν θες να την λαμβάνεις για καλή υγιεία καλώς αλλά δεν πρόκειται να δεις ΚΑΜΙΑ διαφορά στο σώμα σου,καθώς και αυτά που γράφει ο φίλος οτι κάνει είναι στο πολύ θεωρητικό..
Ένα φιλαράκι έτρωγε καμια 100 σπιρουλίνες τη μέρα έτσι καλή υγεία...Υπάρχουν ωστόσο πιο χρήσιμα συμπληρώματα που μπορείς να χρησιμοιποιήσεις,όπως μια πολυβιταμίνη,ω3-6-9,βιταμίνη C,B,E καθώς και κάποια άλλα...

Όσο για την πρωτείνη και τα συμπληρώματα έχω ξελαρυγγιαστεί να λέω το εξής:

Τα συμπληρώματα ΔΕΝ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΠΡΗΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ Η ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΔΕ ΣΕ "ΚΡΕΜΑΝΕ" ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ καθώς και πολλά άλλα ΔΕΝ...
ΟΛΑ όσα αναφέρω παραπάνω είναι σχετικά σαφώς.Αν κάποιος καταναλώνει 3 φορες το σωματικό του βάρος σε γραμμάρια πρωτείνης,λογικό θα είναι να είναι λίγο ανεβασμένοι οι υπατικοί και οι δείκτες λειτουργίας των νεφρών.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ είναι οτι αυτό δεν προέρχεται απο την κατανάλωση συμπληρώματος πρωτείνης ή όχι,αλλά απο τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ!!
Αυτό σημαίνει πως είτε φας πχ 300 γραμμάρια πρωτείνης απο αυγό,γαλοπούλα κτλ χωρίς συμπλήρωμα ή τα φας καταναλώνοντας και κάποιο συμπληρωμα το αποτέλεσμα θα είναι ΙΔΙΟ!Αυτό που μετράει είνα τα γραμμάρια ημερησίως,όχι απο που προέρχονται!!

Η κρεατίνη πάλι ενδέχεται να δείξει λίγο αυξημένες τιμές σε ουρία και κρεατινίνη κυρίως,αλλά αν χρησιμοποιείται είτε καθημερινά χωρίς διακοπή σε δόσεις 5 γρ. περίπου είτε με κάποια διακοπή ανα 2 περίπου μήνες σε δόσεις 10γρ. περίπου πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Όσο για τους διαιτολόγους που είπε το παλικάρι η γνώμη μου πλην εξαιρέσεων δεν είναι και τόσο καλή,καθότι δεν ασχολούνται με bodybuilding...Προφανώς ο συγκεκριμένος που πήγες έχει σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρία συμπληρωμάτων και την προωθεί...

Επίσης η γνωστή παπαριά "δε βάζω κιλά με τίποτα" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ!!Υπάρχει το "Δεν τρώς αρκετά!!",πέραν κάποιον εξαιρέσεων κυριώς υπερθυροειδησμού...
Επίσης το να τρως ΣΑΒΟΥΡΕΣ και πρωτείνες γεμάτες ζάχαρες όπως αυτή της ΟΝ καθώς και πολλές άλλες δεν είναι λύση,πέραν κάποιων περιπτώσεων...Φτιάξε μια σωστή διατροφή,με ποιοτικό φαγητό και κυρίως ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ και μια χαρά θα έρθουν τα σχετικά ΠΟΙΟΤΙΚΑ κιλά.

Μην ψάχνετε για μαγικά ματζούνια και σκευάσματα που υπόσχονται να σας δώσουν μυικά κιλά!Είναι όλα καθαρό marketing!ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ και φτιάξε μια διατροφή και ένα προπονητικό πλάνο για αρχάριους,μην ακους τον κάθε ανίδεο που το παίζει γνώστης ούτε εντός ούτε εκτός του γυμναστηρίου παρά σχημάτισε μέσα απο το διάβασμα μια δική σου άποψη περι σωστού και λάθους...

Το έχω ξαναποστάρει το συγκεκριμένο site και είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις το διάβασμα...Θα βρεις τρομερά πράγματα μέσα,ειδικά στο forum

Επισκέπτης
εχει σε σκονη που ειναι για καλυντικα (και για μαγειρικη εχω ακουσει)
αυτο που περνω εγω ειναι καψουλα.
pleasure ειναι καταλληλη για διαιτα η σπιρουλινα λογο του οτι αμα το παρεις πριν το φαγητο, σου φερνει κορεσμο.
δεν εγραψα κατι διαφορετικο..
αν ομως συνεχισεις να τρως οτι ετρωγες,γαματα..
ο κορεσμος δεν λειτουργει το ιδιο σε ολους..
οτι & να φας,το σημα οτι χορτασες ερχεται μετα απο 20 λεπτα..
αν τρως με ρυθμο ΑΚ47 θα εισαι χοντρελας..
αν μασας αργα την καθε σου μπουκια,τελικα τρως λιγοτερο & βεβαια η πεψη γινεται 1.000 φορες καλυτερα με οτι αυτο συνεπαγεται & για την απορροφηση των θετικων στοιχειων των τροφων..

Επισκέπτης
Εγώ πάντως έχω ακούσει οτί οι bodybuilders ζουν λιγότερο και συμβαίνει εξαιτείας των φαρμάκων!!! :rolleyes:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως έχω ακούσει οτί οι bodybuilders ζουν λιγότερο και συμβαίνει εξαιτείας των φαρμάκων!!! :rolleyes:

Κοίτα,συγχωρήσαι,λόγω του νεαρού της ηλικίας σου...
Διάβασες προσεκτικά το τί γράφω και με είδες να αναφέρω κάτι για φάρμακα;;;
Οι συμβουλές που έδωσα είναι για κάποιον που δεν ξέρει και ξεκινά τώρα το γυμναστήριο!!
Το πόσο ζουν οι επαγγελματίες και μη bodybuilders είναι μια άλλη κουβέντα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παραμέτρους,η οποία χρειάζεται και ένα γνωστικό επίπεδο το οποίο ούτε εγώ κατέχω...
Για αυτό ας μείνουμε στο φυσικό bodybuilding...

Επισκέπτης
Οι συμβουλές που έδωσα είναι για κάποιον που δεν ξέρει και ξεκινά τώρα το γυμναστήριο!!
Το πόσο ζουν οι επαγγελματίες και μη bodybuilders είναι μια άλλη κουβέντα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παραμέτρους,η οποία χρειάζεται και ένα γνωστικό επίπεδο το οποίο ούτε εγώ κατέχω...
μην ασχολεισαι..
πεταει μαλακιες χωρις να σκεφτεται..
τον εχω σε προγραμμα..
ισως καποτε σταματησει..

Επισκέπτης
Κατανοητό διαβάζω λοιπόν λίγο καλύτερα......
Η γνώμη σου για τα 2-3 συμπληρώματα που πόσταρα;;; :think:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα βάρη θα σου χρειαστει μια πολυβιταμίνη για αρχή και τίποτα άλλο...Η σπιρουλίνα όπως σου είπα είναι κάτι συμπληρωματικό..(γι αυτό και όλα αυτά λέγονται συμπληρώματα)
Πες μας και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλικία σου αν δε σε πειράζει,γιατί το πιθανότερο είναι να μη χρειάζεσαι τίποτα άλλο,καθώς σε κόβω να είσαι κάτω των 18..

Και κάτι άλλο σημαντικό που διάβασα και ξέχασα να το γράψω πριν:

ΜΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ τόνους!!Ο τόνος καθώς και όλα τα μεγάλα ψάρια,λόγω του μεγέθους τους περιέχουν βαρέα μέταλλα,τα οποία αποβάλλονται πιο δύσκολα απο τον οργανισμό και είναι σχετικά επιβλαβή σε μεγάλες ποσότητες!
Κανονικά η εβδομαδιαία κατανάλωση τόνου βγαίνει σύμφωνα με το βάρος του καθενώς,αλλά για κάποιον που κάνει bodybuilding επειδή ξέρω οτι αποτελεί ένα γρήγορο και χωρίς προετοιμασία γεύμα δικαιολογεί κάποιος στα περίπου 80 κιλά να καταναλώνει άντε 2 τόνους την εβδομάδα!Μη νομίζει κάποιος που είναι παραπάνω κιλά οτι μπορεί να τρώει 4-5!

Επίσης για την κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος και γενικά κόκκινου κρέατος,καλό θα είναι να μην γίνεται σε πάρα πολύ συχνή βάση(καθημερινά) διότι εμείς οι άντρες έχουμε την υποψία καρκίνου του προστάτη απο υπερκατανάλωση...

Και κάτι άλλο ΠΟΛΥ σημαντικο!
ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ και γενικά τα ΑΠΑΧΑ κρέατα και ψάρια ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!!Ούτε οι κρόκοι των αυγών!!Απλά το λένε για τους κρόκους επειδή περιέχουν 6γρ. λιπαρά,αλλά αν η ημερήσια ποσότητα λιπαρών σου είναι οκ τότε μπορείς να τρως κρόκους κάθε μέρα,άφοβα!!Αν υπάρχει κληρονομική χοληστερίνη και γενικά κάποιο πρόβλημα,ας συμβουλευτεί το γιατρό του κάποιος,δεν είμαι γιατρός...
Τα παραπάνω σας τα λέω απο προσωπική μου εμπειρία.Οι τιμές χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων μου είναι παιδικές κάθε φορα που κάνω εξετάσεις και έχουν τύχει μέρες να τρώω 2-3 κρόκους τη μέρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom