Φίλε Γαμαικανέ η διατροφή μου φαίνεται οκ σε γενικά πλαίσια,αλλά παίρνει κάποιες διορθώσεις όπως:
Έχεις 90γρ υδατάνθρακα + το πιτάκι που δεν ξέρω πόσο βγάζει πριν την προπόνηση και μετά την προπόνηση (που είναι πιο σημαντικό να έχεις carbs) έχεις μόνο μισή πατάτα
και στο 2ο μεταπροπονητικό πάλι πατάτα.
Τώρα που είναι χειμώνας βάλε μετά την προπόνηση κάποιο γρήγορο υδατάνθρακα(δεξτρόζη,μαλτοδεξτρίνη,έστω μπανάνα)
και γενικά προσπάθησε να καταναλώνεις και κανένα καστανό ρύζι ή basmati.Επίσης απέφυγε τα αλλαντικά(γαλοπούλες κτλ γιατί έχουν αρκετό αλάτι).Αντί αυτών βάλε γαλοπούλα στήθος ψητό
που ξέρεις και πόση πρωτείνη ακριβώς βγάζει αν το ζυγίσεις... ;)
Βασικά το πιο βασικό που δε μου λες είναι τα κιλά σου και το ύψος σου και αν ξέρεις και το ποσοστό λίπους σου.
Επίσης για τον άλλο φίλο:
Είπα
πολυβιταμίνη όχι σπιρουλίνα.Αν θες σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις σπιρουλίνα πάρτη μαζί με την πολυβιταμίνη ή σταμάτα 2 βδομάδες την πολυβιταμίνη και πάρτη!Όχι οτι αν την παρεις μαζι κάτι τρέχει,αλλά πιο πολύ για
το ψυχολογικό,να νομίζεις οτι σε βοήθησε...
Επίσης,παίδες μη μπλέκουμε το γυμναστήριο με το ξύλο ή άλλες πολεμικές τέχνες...Εδώ μιλάμε για σωματική ανάπτυξη σαν άθλημα,όχι για να παίζουμε μάπες..