Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αρχικα εγραψα οτι πρεπει να φοβασαι αυτους που δεν τους πιανει το ματι σου..
μαθε να διαβαζεις & πολυ περισσοτερο να καταλαβαινεις τι λεμε..
καλε ρε πλεζουρα
μην φωναζεις
αντε ολη στην τσιτα
απο το πρωι ως το βραδυ
θελε  λιγακι φοσμπα;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
δεν ξερω..παντως τοσο εκανε..ενδοολυμπιακος καυγας ηταν..τους τσακισε..μετα βεβαια δεν του μιλαγε κανεις..

επειδή ξέρω από τέτοια, για αυτό σου λέω ότι δεν παίζει να ταν αυτό!
και μένα μ αρέσει αυτός ο τρόπος διαλόγου! Είναι...πειστικός!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλεζου μπορεις κ εσυ αν θες να σβησεις το υπεροχο ποστ σου που μου τι λεει για αλλη μια φορα χωρις λογο μιας κ εσβησα το δικο μου

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Γαμαικανέ η διατροφή μου φαίνεται οκ σε γενικά πλαίσια,αλλά παίρνει κάποιες διορθώσεις όπως:

Έχεις 90γρ υδατάνθρακα + το πιτάκι που δεν ξέρω πόσο βγάζει πριν την προπόνηση και μετά την προπόνηση (που είναι πιο σημαντικό να έχεις carbs) έχεις μόνο μισή πατάτα
και στο 2ο μεταπροπονητικό πάλι πατάτα.
Τώρα που είναι χειμώνας βάλε μετά την προπόνηση κάποιο γρήγορο υδατάνθρακα(δεξτρόζη,μαλτοδεξτρίνη,έστω μπανάνα)
και γενικά προσπάθησε να καταναλώνεις και κανένα καστανό ρύζι ή basmati.Επίσης απέφυγε τα αλλαντικά(γαλοπούλες κτλ γιατί έχουν αρκετό αλάτι).Αντί αυτών βάλε γαλοπούλα στήθος ψητό
που ξέρεις και πόση πρωτείνη ακριβώς βγάζει αν το ζυγίσεις... ;)

Βασικά το πιο βασικό που δε μου λες είναι τα κιλά σου και το ύψος σου και αν ξέρεις και το ποσοστό λίπους σου.

Επίσης για τον άλλο φίλο:
Είπα πολυβιταμίνη όχι σπιρουλίνα.Αν θες σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις σπιρουλίνα πάρτη μαζί με την πολυβιταμίνη ή σταμάτα 2 βδομάδες την πολυβιταμίνη και πάρτη!Όχι οτι αν την παρεις μαζι κάτι τρέχει,αλλά πιο πολύ για
το ψυχολογικό,να νομίζεις οτι σε βοήθησε... :2funny:

Επίσης,παίδες μη μπλέκουμε το γυμναστήριο με το ξύλο ή άλλες πολεμικές τέχνες...Εδώ μιλάμε για σωματική ανάπτυξη σαν άθλημα,όχι για να παίζουμε μάπες..

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Επίσης,παίδες μη μπλέκουμε το γυμναστήριο με το ξύλο ή άλλες πολεμικές τέχνες...Εδώ μιλάμε για σωματική ανάπτυξη σαν άθλημα,όχι για να παίζουμε μάπες..

Μας χαλας ολη τη χαρα. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνεχιστε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε Γαμαικανέ η διατροφή μου φαίνεται οκ σε γενικά πλαίσια,αλλά παίρνει κάποιες διορθώσεις όπως:

Έχεις 90γρ υδατάνθρακα + το πιτάκι που δεν ξέρω πόσο βγάζει πριν την προπόνηση και μετά την προπόνηση (που είναι πιο σημαντικό να έχεις carbs) έχεις μόνο μισή πατάτα
και στο 2ο μεταπροπονητικό πάλι πατάτα.
Τώρα που είναι χειμώνας βάλε μετά την προπόνηση κάποιο γρήγορο υδατάνθρακα(δεξτρόζη,μαλτοδεξτρίνη,έστω μπανάνα)
και γενικά προσπάθησε να καταναλώνεις και κανένα καστανό ρύζι ή basmati.Επίσης απέφυγε τα αλλαντικά(γαλοπούλες κτλ γιατί έχουν αρκετό αλάτι).Αντί αυτών βάλε γαλοπούλα στήθος ψητό
που ξέρεις και πόση πρωτείνη ακριβώς βγάζει αν το ζυγίσεις... ;)

Βασικά το πιο βασικό που δε μου λες είναι τα κιλά σου και το ύψος σου και αν ξέρεις και το ποσοστό λίπους σου.

Επίσης για τον άλλο φίλο:
Είπα πολυβιταμίνη όχι σπιρουλίνα.Αν θες σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις σπιρουλίνα πάρτη μαζί με την πολυβιταμίνη ή σταμάτα 2 βδομάδες την πολυβιταμίνη και πάρτη!Όχι οτι αν την παρεις μαζι κάτι τρέχει,αλλά πιο πολύ για
το ψυχολογικό,να νομίζεις οτι σε βοήθησε... :2funny:

1.83
80 κιλα το πρωι
81 το βραδυ
ποσοστο λοιπους δεν εχω κανει προσφατα
εχεις 100% δικιο με την πρωτερη τοποθετηση σου :thumbsup:
το γυμναστηριο ειναι για να μας προσφερει ευεξια και ορθη σωματικη διαπλαση
αλλα και κανα γκομενακι το καλοκαιρι :cool2: :cool2: :cool2:
τα συμπληρωματα τα εγκρινεις;

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός...

Λοιπόν είσαι σχετικά αδύνατος,αλλά χωρίς να ξέρω το ποσοστό λίπους σου δε μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα.Αν υποθέσουμε πως είσα σε ένα νορμαλ ποσοστό,τότε σε παίρνει μια χαρά το χειμώνα να κάνεις ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ όγκο.
Όχι υπερβολές σε θερμίδες,φάε μέχρι και 300γρ υδατάνθρακα και 80γρ λιπαρά.Περίπου ίδιο βάρος έχουμε αλλά εγώ είμαι 1.75 :grin:
Μπορείς και μια φορά να τρως καμια σαβουρίτσα,αλλά όχι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!
Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι κατά των συμπληρωμάτων ούτε κατά των φαρμάκων!Και ξεκαθαρίζω πως αυτά τα 2 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους!
Αν κάποιος κρίνει οτι έχει ενημερωθεί και ΞΕΡΕΙ να χρησιμοιποιεί συμπληρώματα τότε ας το κάνει.
Αυτό ισχύει για όλους,ανεξάρτητα πόσα χρόνια προπόνησης έχουν!Έχω δει άτομα με δεκαετίες προπόνησης που δεν ξέρουν τα βασικά και άτομα που ασχολούνται 1-2 χρόνια και έχουν πολύ καλό γνωστικό επίπεδο...
Έχει να κάνει με το κατα πόσο ξέρεις να χρησιμοποιείς το οτιδήποτε...
Eπίσης,η κανονική ζύγιση είναι το πρωί μετά απο τουαλέτα,όχι το βραδυ... :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εννοεις & το χοντρο εξω,ετσι???
γιατι εμενα μου ερχεται κατα τις 10..
εγω παλι ειμαι σχεδον το ιδιο πρωι κ βραδυ....84,6 το πρωι 84,9 το βραδυ κ ζυγιζομαι αρκετα συχνα οποτε δεν ειναι τυχαιο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σωστός...

Λοιπόν είσαι σχετικά αδύνατος,αλλά χωρίς να ξέρω το ποσοστό λίπους σου δε μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα.Αν υποθέσουμε πως είσα σε ένα νορμαλ ποσοστό,τότε σε παίρνει μια χαρά το χειμώνα να κάνεις ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ όγκο.
Όχι υπερβολές σε θερμίδες,φάε μέχρι και 300γρ υδατάνθρακα και 80γρ λιπαρά.Περίπου ίδιο βάρος έχουμε αλλά εγώ είμαι 1.75 :grin:
Μπορείς και μια φορά να τρως καμια σαβουρίτσα,αλλά όχι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!
Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι κατά των συμπληρωμάτων ούτε κατά των φαρμάκων!Και ξεκαθαρίζω πως αυτά τα 2 δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους!
Αν κάποιος κρίνει οτι έχει ενημερωθεί και ΞΕΡΕΙ να χρησιμοιποιεί συμπληρώματα τότε ας το κάνει.
Αυτό ισχύει για όλους,ανεξάρτητα πόσα χρόνια προπόνησης έχουν!Έχω δει άτομα με δεκαετίες προπόνησης που δεν ξέρουν τα βασικά και άτομα που ασχολούνται 1-2 χρόνια και έχουν πολύ καλό γνωστικό επίπεδο...
Έχει να κάνει με το κατα πόσο ξέρεις να χρησιμοποιείς το οτιδήποτε...
Eπίσης,η κανονική ζύγιση είναι το πρωί μετά απο τουαλέτα,όχι το βραδυ... :grin: :grin:
οταν λες καμια σχεση τα συμπλωρωματα μεταξυ τους
τι εννοεις;
για το αδυνατος συμφωνω
επισης σας παραθετω και ενα προγραμματακι
Στήθος
1.Πιέσεις πάγκου Επικλινή 3Χ8
2.Τρισέτ
Α .Pull Over 3X8
Β. Εκτάσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
Γ. πιέσεις σε ίσιο πάγκο με αλτήρες 3Χ8
3. Cross Over Ανάστροφο 3Χ8

Πλάτη
1.Οπισθολαίμιες στην τροχαλία 3Χ8
2.Ανάστροφες έλξεις στο μονόζυγο 3ΧMaximum
3.Κωπηλατική με ένα χέρι 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία 3Χ8
Β. Κωπηλατική στη χαμηλή τροχαλία ανάστροφη λαβή 3Χ8
6. Shrug με μπάρα πίσω 3Χ8
7. Shrug με αλτήρες

Ώμοι
1.Εκτάσεις με αλτήρες επικλινή 3Χ8
2.Προτάσεις με μπάρα 3Χ8
3.Εκτάσεις σκυφτός στην τροχαλία 3Χ8
4.Πιέσεις με αλτήρες 3Χ8

Πόδια
1.Ημικαθίσματα στο Smith 3X10
2.Πρέσσα 4Χ10,8,6,6
3.Προβολές με μπάρα 3Χ8
4. Leg Curl 3X8
5.Τροχαλία Πίσω 3Χ8
6.Καθιστό γαμπών 4Χ16,12,10,10

Χέρια
1.Γαλλικές πιέσεις στον πάγκο 3Χ8
2.Βυθίσεις στον πάγκο
3. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων με σχοινί στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων με στραβόμπαρα 3Χ8
4. Δισέτ
Α. Πιέσεις τρικέφαλων στην τροχαλία 3Χ8
Β. Κάμψεις δικεφάλων στην τροχαλία 3Χ8
6. Κάμψεις μπάρας κλειστή λαβή 3Χ8
5. Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης 3X8
7. Κάμψεις καρπών 3Χ10

Επισκέπτης
εγω παλι ειμαι σχεδον το ιδιο πρωι κ βραδυ....84,6 το πρωι 84,9 το βραδυ κ ζυγιζομαι αρκετα συχνα οποτε δεν ειναι τυχαιο.
σορυ αλλα αυτο ειναι αρρωστεια..
ουτε οι γκομενες δεν ζυγιζονται 2 φορες την ημερα..
τι να πω???
μην το παρεις παλι προσωπικα & μου λες να σβηνω μυνηματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom