You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για τη στρατηγική: Σαπίζω στο διάδρομο υποσιτιζόμενος. Ναι, βραχυπρόθεσμα θα μπορέσεις να χάσεις βάρος (λίπος και μύες). Φυσικά και είναι καλλίτερο από το να τρως πολύ και να μην ασκείσαι καθόλου. Ωστόσο τα μειονεκτήματα είναι σοβαρά.
Εάν υποσιτίζεσαι τότε βάζεις τον οργανισμό σε μια διαδικασία άμυνας και οικονομίας. Όσο τον υποσιτίζεις τον βάζεις σε διαδικασία να ρίχνει την κατανάλωση θερμίδων. Η διαδικασία του να πεινάς συνεχώς σε εξαντλεί. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Μοιραία λοιπόν θα επανέλθεις σε κανονική σίτιση αλλά... με πολύ χαμηλότερο μεταβολισμό. Αυτό θα κοστίσει μακροπρόθεσμα διότι τότε κινδύνεύει ο ασκούμενος να πάει σε χειρότερη κατάσταση από όσο ήταν παλιά.
Συμπερασματικά, δεν πρέπει να προβαίνουμε σε υπερβολές και βεβιασμένες κινήσεις διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΤΟΥΜΕ. Εάν το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό και επίπονο τότε είναι καταδικασμένο να μην τηρηθεί.
Αυτό που προκρίνω είναι η σταδιακή αλλαγή τρόπου ζωής και η μη στοχοθέτηση αθφαστων στόχων. Εάν έχει φθάσει Μάρτιος είναι πολύ δύσκολο να προλάβουμε το καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να θέσουμε στόχους οι οποίοι να είναι 1% απώλεια βάρους την εβδομάδα το πολύ.
Φανταστείτε τον εαυτό σας σε 5 μήνες, σε 6 μήνες σε ένα χρόνο. Προσπαθήστε να πείτε ότι θέλετε πάλι να χωρέσετε σε ένα ρούχο που δεν χωράτε τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ψυχολογική ώθηση σε αυτό που κάνετε. Πείτε ότι μπορείτε και αυτό θα σας βοηθήσει να μην τα παρατήσετε.
Η άσκηση είναι πολύ καλός σύμμαχος σε αυτό που κάνετε. Μην προσπαθείτε να χάσετε βάρος βάζοντας το εαυτό σας σε δοκιμασία κατοχής. Φάτε λίγο περισσότερο και ασκηθείτε ΠΟΛΥ περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι...
πολυ σωστός
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μεγάλε να σου πω κάτι?Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για τη στρατηγική: Σαπίζω στο διάδρομο υποσιτιζόμενος. Ναι, βραχυπρόθεσμα θα μπορέσεις να χάσεις βάρος (λίπος και μύες). Φυσικά και είναι καλλίτερο από το να τρως πολύ και να μην ασκείσαι καθόλου. Ωστόσο τα μειονεκτήματα είναι σοβαρά.
Εάν υποσιτίζεσαι τότε βάζεις τον οργανισμό σε μια διαδικασία άμυνας και οικονομίας. Όσο τον υποσιτίζεις τον βάζεις σε διαδικασία να ρίχνει την κατανάλωση θερμίδων. Η διαδικασία του να πεινάς συνεχώς σε εξαντλεί. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Μοιραία λοιπόν θα επανέλθεις σε κανονική σίτιση αλλά... με πολύ χαμηλότερο μεταβολισμό. Αυτό θα κοστίσει μακροπρόθεσμα διότι τότε κινδύνεύει ο ασκούμενος να πάει σε χειρότερη κατάσταση από όσο ήταν παλιά.
Συμπερασματικά, δεν πρέπει να προβαίνουμε σε υπερβολές και βεβιασμένες κινήσεις διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΤΟΥΜΕ. Εάν το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό και επίπονο τότε είναι καταδικασμένο να μην τηρηθεί.
Αυτό που προκρίνω είναι η σταδιακή αλλαγή τρόπου ζωής και η μη στοχοθέτηση αθφαστων στόχων. Εάν έχει φθάσει Μάρτιος είναι πολύ δύσκολο να προλάβουμε το καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να θέσουμε στόχους οι οποίοι να είναι 1% απώλεια βάρους την εβδομάδα το πολύ.
Φανταστείτε τον εαυτό σας σε 5 μήνες, σε 6 μήνες σε ένα χρόνο. Προσπαθήστε να πείτε ότι θέλετε πάλι να χωρέσετε σε ένα ρούχο που δεν χωράτε τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ψυχολογική ώθηση σε αυτό που κάνετε. Πείτε ότι μπορείτε και αυτό θα σας βοηθήσει να μην τα παρατήσετε.
Η άσκηση είναι πολύ καλός σύμμαχος σε αυτό που κάνετε. Μην προσπαθείτε να χάσετε βάρος βάζοντας το εαυτό σας σε δοκιμασία κατοχής. Φάτε λίγο περισσότερο και ασκηθείτε ΠΟΛΥ περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι...
επειδή έχω ασχοληθεί χρονια με την όλη φάση...έχεις κάτσει εσύ τώρα κι έχεις διαβάσει όλες τις παπαριές που λένε οι διατροφολόγοι και όλη η μόδα του κάνω γυμναστήριο-διατροφή-γίνομαι φέτες και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το σύμπαν απ τα αρχίδια να πούμε
τα χεις εφαρμόσει όλα αυτά πάνω σου και τα χεις επαληθεύσει?στοίχημα σε πάω ότι πάνω από 1-2 χρονια δε γυμνάζεσαι...πως το παίζεις τόσο ειδήμονας?
μάθατε δυο θεωρίες που σας πλασάρουν τις πιπιλάτε και μιλάτε σαν επιστήμονες
μια φούσκα είναι η όλη φάση που απέχει πολύ απ την πραγματικότητα για να κονομάνε κάποιοι
εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για να φτιάξει κάποιος το σώμα του και δε χρειάζεται τόσο "ψάξιμο" και τόση υστερία
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
απλο δεν ειναιρε μεγάλε να σου πω κάτι?
επειδή έχω ασχοληθεί χρονια με την όλη φάση...έχεις κάτσει εσύ τώρα κι έχεις διαβάσει όλες τις παπαριές που λένε οι διατροφολόγοι και όλη η μόδα του κάνω γυμναστήριο-διατροφή-γίνομαι φέτες και νομίζεις ότι έχεις πιάσει το σύμπαν απ τα αρχίδια να πούμε
τα χεις εφαρμόσει όλα αυτά πάνω σου και τα χεις επαληθεύσει?στοίχημα σε πάω ότι πάνω από 1-2 χρονια δε γυμνάζεσαι...πως το παίζεις τόσο ειδήμονας?
μάθατε δυο θεωρίες που σας πλασάρουν τις πιπιλάτε και μιλάτε σαν επιστήμονες
μια φούσκα είναι η όλη φάση που απέχει πολύ απ την πραγματικότητα για να κονομάνε κάποιοι
εγώ πιστεύω είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για να φτιάξει κάποιος το σώμα του και δε χρειάζεται τόσο "ψάξιμο" και τόση υστερία
ειναι ολοκληρη επιστημη
οτι φτιαχνεται γρηγορα και με προχειροτητες πεφτει συντομα
οτι γινεται με κοπο και προγραματισμο ειναι πιο καλο και θεσπισιο
τωρα στο το αποσκοπει να εχεις δυνατο κορμι
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα
εκτος αν ειναι μερος της δουλειας σου
δηλαδη εγω για αυτο γυμναζομουν
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έλα ρε φιλε λες και ζεις στον άρη!τι μου λες τώρααπλο δεν ειναι
ειναι ολοκληρη επιστημη
οτι φτιαχνεται γρηγορα και με προχειροτητες πεφτει συντομα
οτι γινεται με κοπο και προγραματισμο ειναι πιο καλο και θεσπισιο
[glow=red,2,300]τωρα στο το αποσκοπει να εχεις δυνατο κορμι
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα[/glow]
εκτος αν ειναι μερος της δουλειας σου
δηλαδη εγω για αυτο γυμναζομουν
σα να λέει μια γκόμενα τις φίλες τις "δεν έχω καταλάβει σε τι αποσκοπεί να χεις μεγάλα βυζιά"
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
φιλε δεν ειναι το ιδιοέλα ρε φιλε λες και ζεις στον άρη!τι μου λες τώρα
σα να λέει μια γκόμενα τις φίλες τις "δεν έχω καταλάβει σε τι αποσκοπεί να χεις μεγάλα βυζιά"
αυτα πιανουν σε μικρη ηλικια
τα φραγκα παιζουν πιο πολυ ρολο
κατι υπεργηροι με ρολεξ γαμαν καλα μουνια
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μην γράφεις με κεφαλαία φίλε γιατί θα στο διαγράψουν το ποστ.Όσο για τους γυμναστές στο γυμναστήριό μου μια χοντροκώλα γυμνάστρια έχω και δύο γυμναστές σαμιαμύδια.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ξέρουν από γυμναστική,απλά βαριούνται να τα εφαρμόσουν προφανώς.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Μην γράφεις με κεφαλαία φίλε γιατί θα στο διαγράψουν το ποστ.Όσο για τους γυμναστές στο γυμναστήριό μου μια χοντροκώλα γυμνάστρια έχω και δύο γυμναστές σαμιαμύδια.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ξέρουν από γυμναστική,απλά βαριούνται να τα εφαρμόσουν προφανώς.
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κάνουμε τους χαζούς μου φαίνεται...φιλε δεν ειναι το ιδιο
αυτα πιανουν σε μικρη ηλικια
τα φραγκα παιζουν πιο πολυ ρολο
κατι υπεργηροι με ρολεξ γαμαν καλα μουνια
κι η γκόμενα τα βυζιά δεν τα θέλει για να βρει καλύτερο γαμιά τα θέλει για την αυτοπεποίθηση της
για να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της αφού έτσι θα ανταποκρίνεται καλύτερα στο πρότυπο της εποχής
έτσι είναι κι ο άντρας με το σώμα του...
τέτοια αυτοπεποίθηση έχεις εσύ που δε σου χε περάσει ποτε απ το μυαλό ότι αυτοί που κάνουν πολλοί γυμναστική το κάνουν γι αυτούς τους λόγους?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αρα υπονοεις οτι ειναι ολοι καγκουρες μικροτσουτσουνοι ασχημοφατσες και αμορφωτοι οσοι γυμναζονται;κάνουμε τους χαζούς μου φαίνεται...
κι η γκόμενα τα βυζιά δεν τα θέλει για να βρει καλύτερο γαμιά τα θέλει για την αυτοπεποίθηση της
για να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της αφού έτσι θα ανταποκρίνεται καλύτερα στο πρότυπο της εποχής
τέτοια αυτοπεποίθηση έχεις εσύ που δε σου χε περάσει ποτε απ το μυαλό ότι αυτοί που κάνουν πολλοί γυμναστική το κάνουν γι αυτούς τους λόγους?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δεν καταλαβα το τελευταιο σκελοςκάνουμε τους χαζούς μου φαίνεται...
τι με ρωτας ακριβως;;;;;;
εμενα η αυτοπεποιθεση δεν στηριζεται στο ''φαινεσθαι'' και μονο αυτο
γυμναζομουνα με ενταση παλιοτερα
οπως σου προειπα για επαγγελματικους καθαρα λογους
ειναι δυνατον να γυμναζεται κανεις για να αρεσει στις γκομενες
αυτα οι πουστηδες τα κανουν για να αρεσει ο ενας στον αλλο
και αυτοι που πασχουν απο ωραιοπαθεια
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλά με δουλεύεις?αυτό κατάλαβες απ το πόστ μου?αρα υπονοεις οτι ειναι ολοι καγκουρες μικροτσουτσουνοι ασχημοφατσες και αμορφωτοι οσοι γυμναζονται;
ρε νωντακο αφου ετσι πιστευεις , τι ασχολεισαι με το θρεαντ?
συμφωμνοι οτι καποιοι κανουν γυμναστικη για να το παιξουν μουρη και να βγαλουν γκομενα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν κανουν καλο στον εαυτο τους. εγω γυμναζομαι γιατι γουσταρω ολο μου το κορμι να ειναι μουσκεμα. νιωθω να αναζοωγονουμαι. Και βασικα δεν κανω body building...
oτι δεν κανεις εσυ δεν σημαινει οτι ειναι και λαθος...
χιλιες φορες να γυμναζεσαι (εστω και αν το κανεις μονο για να το παιξεις μουρη) παρα να σαπιζεις στο πισι σου ολη μερα(οπως προφανως κανεις εσυ)
αντε τωρα αλλου να το παιξεις ξερολας
συμφωμνοι οτι καποιοι κανουν γυμναστικη για να το παιξουν μουρη και να βγαλουν γκομενα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν κανουν καλο στον εαυτο τους. εγω γυμναζομαι γιατι γουσταρω ολο μου το κορμι να ειναι μουσκεμα. νιωθω να αναζοωγονουμαι. Και βασικα δεν κανω body building...
χιλιες φορες να γυμναζεσαι (εστω και αν το κανεις μονο για να το παιξεις μουρη) παρα να σαπιζεις στο πισι σου ολη μερα(οπως προφανως κανεις εσυ)
αντε τωρα αλλου να το παιξεις ξερολας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι αυτους κοβω να θελουν να ανεβασουν την αυτοπεποιθηση τους απλα....καλά με δουλεύεις?αυτό κατάλαβες απ το πόστ μου?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτα οι πουστηδες τα κανουν για να αρεσει ο ενας στον αλλο
θα πεσω απο τον καναπε.......
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άλλαξε το κόκκινο με "τόσο μεγάλη" γαμαικανεκάνουμε τους χαζούς μου φαίνεται...
[glow=red,2,300]τέτοια[/glow] αυτοπεποίθηση έχεις εσύ που δε σου χε περάσει ποτε απ το μυαλό ότι αυτοί που κάνουν πολλοί γυμναστική το κάνουν γι αυτούς τους λόγους?
τα υπόλοιπα που έγραψες βαριέμαι να τα σχολιάσω
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
που λες?έχεις να προτείνεις τίποτα?ρε νωντακο αφου ετσι πιστευεις , τι ασχολεισαι με το θρεαντ?
αντε τωρα [glow=red,2,300]αλλου[/glow] να το παιξεις ξερολας
παρεξήγησες πάντως φιλε...
μπορεί να μην τα pa και καλά γιατί βλέπω δε με κατάλαβε κανένας...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
καλα οκάλλαξε το κόκκινο με "τόσο μεγάλη" γαμαικανε
τα υπόλοιπα που έγραψες βαριέμαι να τα σχολιάσω
αντε καληνυχτα και τα χερακια εξω απο το παπλωμα
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
που λες?έχεις να προτείνεις τίποτα καλο?ρε νωντακο αφου ετσι πιστευεις , τι ασχολεισαι με το θρεαντ?
αντε τωρα [glow=red,2,300]αλλου[/glow] να το παιξεις ξερολας
παρεξήγησες πάντως φιλε...
ίσως δεν τα πα και γω καλά γιατί βλέπω δε με κατάλαβε και κανένας...
και γω γυμνάζομαι πάντως
όχι χωρίς πλακα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις