Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Afagos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο μου για κοιλιακούς βασικά δεν χρειάζεσαι κανένα όργανο ,πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς ,ψαλίδια κτλ, και αν πάρεις μονόζυγο και εκεί μπορείς να κάνεις κοιλιακούς, να πάρεις μηχάνημα για κοιλιακούς πιστεύω είναι πολυτέλεια, οι κοιλιακοί σου θα γυμναστούν μια χαρά χωρίς κανένα έξοδο, και να θυμάσαι ότι όσο καλά και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου αν δεν κάνεις ταυτόχρονα και μια καλή διατροφή κατά 80% δεν θα φανούν ποτέ.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό,απλά να μην φαίνεται αγύμναστη η κοιλιά με νοιάζει,είμαι αδύνατος αλλά παρόλα αυτά φαίνεται άσχημα!!!  :rolleyes:
Φίλε στο πάτωμα θα υπάρξουν τραυματισμοί άσε που πονάει πολύ,δεν έχω κάνει στρατό ακόμα βλέπεις!!! :grin:

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό,απλά να μην φαίνεται αγύμναστη η κοιλιά με νοιάζει,είμαι αδύνατος αλλά παρόλα αυτά φαίνεται άσχημα!!!  :rolleyes:
Φίλε στο πάτωμα θα υπάρξουν τραυματισμοί άσε που πονάει πολύ,δεν έχω κάνει στρατό ακόμα βλέπεις!!! :grin:
Φίλε μου αν νομίζεις ότι τόσο εύκολα μπορεί να τραυματιστεί καποιος,όλοι ανάπηροι θα ήμασταν, όταν λέω πέσε κάτω φαντάστηκα ότι είναι αυτονόητο ότι κάτι θα βάλεις κάτω κάποιο ειδικό στρώμα κάτι. Μην χαλάσουμε και το παρκέ. :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
μεγαλη γκαμα ασκησεων και πολλων μυικων ομαδων καλυπτει και η μπαλα γυμναστικης

Συνημμένα

• ball.jpg
    ball.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 18

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
oταν εχεις οργανα σπιτι εχεις την πολυτελεια να  κανεις ακησεις οποτε θες!
κατι μου λεει φιλε Afagos οτι θα τα παρεις και στην αρχη θα κανεις ενω μετα οχι!! ενω στο γυμναστηριο πληρωνεις και πας για να μην παν και τα λεφτα χαμενα!!
κανα 2 γνωστοι μου φαγωθηκαν να παρουν οργανα.........και που τα πηραν...κρεμαστρες γιναν!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ενας καλος τροπος επισης ειναι να αγορασεις ενα ζευγαρι push ups stands και βαρακια με αρκετα κιλα.Κανοντας σωστα πους απς γυμναζεις ολο το σωμα (στηθος-πλατη-κοιλιακους-τρικεφαλους-ωμους κλπ).Με τα βαρακια κανεις δικεφαλους και σε μια καρεκλα με ισια πλατη ωμους και συγκεκριμενες ασκησεις τρικεφαλων .
Ολο αυτο δεν παιζει να κοστιζει πανω απο 50-60 ευρω. ;)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Αυτό εδώ το ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ PRO SUPRA SPR BT 7035
είναι γαμάτο αλλά τελείωσε η πωλησή του από το εξωτερικό οπώς μου είπαν!!! :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο ειναι που διαγημιζε ο chuck norris?
ειναι φοβερο οργανο
νομιζω πρωτη φορα το χρησιμοποιησαν οι αστροναυτες, το σχεδιασε η nasa

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φιλαράκο μου για κοιλιακούς βασικά δεν χρειάζεσαι κανένα όργανο ,πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς ,ψαλίδια κτλ, και αν πάρεις μονόζυγο και εκεί μπορείς να κάνεις κοιλιακούς, να πάρεις μηχάνημα για κοιλιακούς πιστεύω είναι πολυτέλεια, οι κοιλιακοί σου θα γυμναστούν μια χαρά χωρίς κανένα έξοδο, και να θυμάσαι ότι όσο καλά και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου αν δεν κάνεις ταυτόχρονα και μια καλή διατροφή κατά 80% δεν θα φανούν ποτέ.

:rockon:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
μαθε τις αναλογιες τον τροφων σε πρωτεινη(αν θες μυικο ογκο) και ασε τα παρασκευασματα,ειναι ολα ψευτικα.
π.χ 1 αυγο=5g πρωτεινη,1 ποτηρι γαλα=8g πρωτεινη,100g τονος(ψαρι)=20g πρωτεινη.για ενεργεια 1 μπουκαλι νερο με μελι(διαλυμενο) μαζι στο γυμναστηριο.

ποσο μελι στο λιτρο νερο?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποσο μελι στο λιτρο νερο?

Η sheyla παντρεύεται,το κατάλαβες?δεν έχει νόημα ούτε ο βασιλικός πολτός,ούτε η πρόπολη ούτε το ρόδι,ούτε η αλόη,ούτε το μάνγκο,ούτε το αβοκάντο και το γκουαρανά.Η SHEYLA is getting married.Please live your life without her. :2funny: :2funny: :2funny:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Η sheyla παντρεύεται,το κατάλαβες?δεν έχει νόημα ούτε ο βασιλικός πολτός,ούτε η πρόπολη ούτε το ρόδι,ούτε η αλόη,ούτε το μάνγκο,ούτε το αβοκάντο και το γκουαρανά.Η SHEYLA is getting married.Please live your life without her. :2funny: :2funny: :2funny:
κανονισε να την επισκεφτουμε το Σαββατο να την θαυμασουμε στις λιγοστες εμφανισεις της, πριν χορεψει το χορο του Ισαια!!!
Θα στησω καρτερι σε οαλ τα supermarket της Σπαρτης.
Ξερεις ποσες στριπτιτζουδες εχω δει σε sm???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κανονισε να την επισκεφτουμε το Σαββατο να την θαυμασουμε στις λιγοστες εμφανισεις της, πριν χορεψει το χορο του Ισαια!!!
Θα στησω καρτερι σε οαλ τα supermarket της Σπαρτης.
Ξερεις ποσες στριπτιτζουδες εχω δει σε sm???

πίκρα,πίκρα,χολή και πίκρα! :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ειμαι στα 21 κ γυρω στα 67 κιλα!
γυμναστηριο πηγαινα καθε καλοκαιρι αλλα φετος ξεκινησα απο τον μαιο μ εναν φιλο μ κ παραλληλα για 2,5 βδομαδες παιρναμε κρεατινες κ πρωτεινες!το αποτελεσμα ειναι οτι διπλασιαστηκαν καπως σε ογκο τα χερια μ κ λιγο το σωμα μ κ αυτο μ ψιλοφοβισε να πω την αληθεια!
απλα επειδη ειμαι καπνιστης νοιωθω κατι φορες απιστευτα κουρασμενος κατα την δειαρκεια της προπονησης(με τις κρεατινες ημουν φουλ στην ενεργεια!)
κ ετσι ηθελα ενα φυσικο προιον για τονωτικο κ μειπαν για βασιλικο πολτο...
το εψαξα στο ιντερνετ κ γενικα λεει πολυ καλα λογια(ευεξια διαθεση καβλες κτλ.)
αλλα αυτο που δν ξερω ειναι τι παρενεργειες μπορει να εχει οταν το σταματησω
δλδ θα ειμαι παλι κουρασμενος,δν θα εχω στυσεις κτλ..
για αυτο ηθελα να μ πει καποιος που ξερει την γνωμη του
σκέφτεσαι τις παρενέργειες που μπορεί να έχει ο βασιλικός πολτός και δεν σκέφτεσαι πόσο σε πειράζει το τσιγάρο;
πήρες κρεατίνη και φοβάσαι τον βασιλικό πολτό;

είσαι τόσο μαλάκας και δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι;

κόψε το νερό και να πίνεις μόνο χημικά απόβλητα.
αν έχεις μυαλό κάνε τις αντιστοιχίσεις και βγάλε άκρη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σκέφτεσαι τις παρενέργειες που μπορεί να έχει ο βασιλικός πολτός και δεν σκέφτεσαι πόσο σε πειράζει το τσιγάρο;
πήρες κρεατίνη και φοβάσαι τον βασιλικό πολτό;

είσαι τόσο μαλάκας και δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι;

κόψε το νερό και να πίνεις μόνο χημικά απόβλητα.
αν έχεις μυαλό κάνε τις αντιστοιχίσεις και βγάλε άκρη.

:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μαθε τις αναλογιες τον τροφων σε πρωτεινη(αν θες μυικο ογκο) και ασε τα παρασκευασματα,ειναι ολα ψευτικα.
π.χ 1 αυγο=5g πρωτεινη,1 ποτηρι γαλα=8g πρωτεινη,100g τονος(ψαρι)=20g πρωτεινη.για ενεργεια 1 μπουκαλι νερο με μελι(διαλυμενο) μαζι στο γυμναστηριο.
Δεν είναι κι ότι καλύτερο το νερό με μέλι κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, θα σου πέσει βαρύ.

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
ειναι δυνατον να μιλαμε για μυικο ογκο με ενα χρονο γυμν ή καθε καλοκαιρι....?/? ξεκινηστε ενα σοβαρο προγραμμα στο γυμν, παρτε και ενα προγραμμα διατροφης απο εναν ειδικο και...υπομονη...κ κρεατινη - πρωτεινη θα παρεις καποια στιγμη αλλα να ξερεις ποτε και γιατι την παιρνεις...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
Ποιος το 'πε αυτό ρε παίχτη να τον κάνω νταντά;

καθήστε ήσυχα μην νευριάσω και σας πλακώσω όλους... >:(
φέτος΄πήρα κάτι καινούργιες ουσίες και έχω τουμπανιάσει πολύ άσχημα. :sunglasses:

εδωσα και στον σκύλο μου λίγο απο αυτές... :grin:
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645