You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Παιδιά, μη δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις για το θρεντ με σκοπό να το παίξετε έξυπνοι.
ε να αυτό δε θέλω, αργά ή γρήγορα θα το άκουγα και αυτό και το άκουσα χωρίς να έχω προλάβει να γράψω καλά καλά. Τεσπά πάω τσατ
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πρωτα απ'ολα δεν μπερδεψα εγω τα συμπληρωματα με τα αναβολικα αλλα διαβασα καπου να αναφερετε σαν αναβολικο η πρωτεινη και η κρεατινη(ελεος). Οι περισοτεροι τα βαζουν στον ιδιο σακο εδω μεσα. 2) λες οποιος πρωτα πρεπει να παρει και εννοεις συμπληρωματα σιγουρα, ΒΡΕΣ μου εναν να εχει συμβουλευτει γιατρο και να μην τα αρχισε ακουγοντας απο 2 3 εξυπνους στο γυμναστηριο του.(εγω προσπαθω να αποτρεψω κοσμο ειδικα σε αρχικο σταδιο γυμναστικης) 3)ναι εκπλησομε οταν διαβαζω καπου ειμαι 69 κιλα, γυμναζομε καθε καλοκαιρι, πινω πρωτεινη και κρεατινη αλλα δεν εχω δει διαφορα ακομα.. Η ειμαι 69 κιλα και αντι η πρωτη ερωτηση να ειναι τι να κανω για να διορθωσω την διατροφη μου και να βοηθησω τους μυς μου η ποιοες ασκησεις στα βαρη θαα με βοηθησουν ακουω ΤΙ πρρεπει να πιω για να βαλω ογκο αμεσα...και δεν ειπα οτι τα 69 κιλα στο 1.75 δεν μπορουν να εξελιχθουν με σωστη μεθοδο.Αλλα τα σιγουρα σε εναν αντρα που ειναι 69 κιλα σε οποιο υψος χρειαζετε διπλασια ποσοτητα φαγητου και προσπαθειας οσο καποιος που εχει παραπανω κιλα και οτι και να γινει εχει ενα πιο δεμενο δυνατο σωμα..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ε μα αυτό είναι το θέμα ρε παιχταρά, δεν έγραψες τίποτις αλλά ειρωνεύεσαι αυτά που έχουν γραφτεί και τελικά δε βγαίνει και καμιά άκρη.
εχεις δίκιο.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειμαι στα 21 κ γυρω στα 67 κιλα!Πού τα είδες γραμμένα αυτά ρε κοπελιά;
γυμναστηριο πηγαινα καθε καλοκαιρι αλλα φετος ξεκινησα απο τον μαιο μ εναν φιλο μ κ παραλληλα για 2,5 βδομαδες παιρναμε κρεατινες κ πρωτεινες!το αποτελεσμα ειναι οτι διπλασιαστηκαν καπως σε ογκο τα χερια μ κ λιγο το σωμα μ κ αυτο μ ψιλοφοβισε να πω την αληθεια!
κ ετσι ηθελα ενα φυσικο προιον για τονωτικο κ μειπαν για βασιλικο πολτο...
το εψαξα στο ιντερνετ κ γενικα λεει πολυ καλα λογια(ευεξια διαθεση καβλες κτλ.)
αλλα αυτο που δν ξερω ειναι τι παρενεργειες μπορει να εχει οταν το σταματησω
δλδ θα ειμαι παλι κουρασμενος,δν θα εχω στυσεις κτλ..
ΠΧ. αυτο τωρα βρηκα στα κοντα και πολλα αλλα τετοια αλλα τα διαβαζα χτες το βραδυ σε πιο μπροστα σελιδες..Αυτο θελω να πω θεωρουν οτι πεινουν ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΡΕΑΤΙΝΕΣ και εγινε το θαυμα!!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Όποτε έγινε αυτό το διορθώναμε, δεν καταλαβαίνω γιατί τονίζεις ότι είσαι η μόνη σωστή.Οι περισοτεροι τα βαζουν στον ιδιο σακο εδω μεσα.
Εγώ, όποτε τυχαίνει να παίρνω πρωτείνη(έναν είπες)2) λες οποιος πρωτα πρεπει να παρει και εννοεις συμπληρωματα σιγουρα, ΒΡΕΣ μου εναν να εχει συμβουλευτει γιατρο και να μην τα αρχισε ακουγοντας απο 2 3 εξυπνους στο γυμναστηριο του.
Σωστά(εγω προσπαθω να αποτρεψω κοσμο ειδικα σε αρχικο σταδιο γυμναστικης) 3)ναι εκπλησομε οταν διαβαζω καπου ειμαι 69 κιλα, γυμναζομε καθε καλοκαιρι, πινω πρωτεινη και κρεατινη αλλα δεν εχω δει διαφορα ακομα.. Η ειμαι 69 κιλα και αντι η πρωτη ερωτηση να ειναι τι να κανω για να διορθωσω την διατροφη μου και να βοηθησω τους μυς μου η ποιοες ασκησεις στα βαρη θαα με βοηθησουν ακουω ΤΙ πρρεπει να πιω για να βαλω ογκο αμεσα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Σου ξαναλέω ότι όποτε ακούστηκαν παπαριές ακολούθησε κράξιμοειμαι στα 21 κ γυρω στα 67 κιλα!
γυμναστηριο πηγαινα καθε καλοκαιρι αλλα φετος ξεκινησα απο τον μαιο μ εναν φιλο μ κ παραλληλα για 2,5 βδομαδες παιρναμε κρεατινες κ πρωτεινες!το αποτελεσμα ειναι οτι διπλασιαστηκαν καπως σε ογκο τα χερια μ κ λιγο το σωμα μ κ αυτο μ ψιλοφοβισε να πω την αληθεια!
κ ετσι ηθελα ενα φυσικο προιον για τονωτικο κ μειπαν για βασιλικο πολτο...
το εψαξα στο ιντερνετ κ γενικα λεει πολυ καλα λογια(ευεξια διαθεση καβλες κτλ.)
αλλα αυτο που δν ξερω ειναι τι παρενεργειες μπορει να εχει οταν το σταματησω
δλδ θα ειμαι παλι κουρασμενος,δν θα εχω στυσεις κτλ..
ΠΧ. αυτο τωρα βρηκα στα κοντα και πολλα αλλα τετοια αλλα τα διαβαζα χτες το βραδυ σε πιο μπροστα σελιδες..Αυτο θελω να πω θεωρουν οτι πεινουν ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΡΕΑΤΙΝΕΣ και εγινε το θαυμα!!!!!
Επισκέπτης
Εγώ, όποτε τυχαίνει να παίρνω πρωτείνη
επειδη δεν το επιασα και καλα.Καθεσαι και ρωτας για μια απλη Whey τον γιατρο σου? :o
Επισκέπτης
υπερβολη.Τι να σου πει και ο γιατρος για μια απλη whey...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οκ θα πω αυτό μόνο, για το γενικό καλό και όποιος θέλει το ακολουθεί. έχει να κάνει με την υγεία σφαιρικά και δεν αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης ;).
Καλό είναι να κάνετε όσοι θέλετε ή ασχολείστε συστηματικά με τη γυμναστική ένα πλήρες σετ εξετάσεων, όπως γενική αίματος, TSH, T3, T4, FSH, LH, E2, PRL, PRG, DHEA, Test, Free-Test, SHBG, Κορτιζόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ, SGOT, SGPT, γ-GT, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Χολερυθρίνη, CPK, LDH, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο, Σίδηρο, Φερριτίνη, Ψευδάργυρο.
Καλό είναι να κάνετε όσοι θέλετε ή ασχολείστε συστηματικά με τη γυμναστική ένα πλήρες σετ εξετάσεων, όπως γενική αίματος, TSH, T3, T4, FSH, LH, E2, PRL, PRG, DHEA, Test, Free-Test, SHBG, Κορτιζόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ, SGOT, SGPT, γ-GT, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Χολερυθρίνη, CPK, LDH, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο, Σίδηρο, Φερριτίνη, Ψευδάργυρο.
Επισκέπτης
Μου είπε να έχει έγκριση απο τον ΕΟΦ και όχι υπερβολή σε όλα(διατροφή- γυμναστική).
Σωστος.Δεν ειπε κανεις να παιρνεις 6 φορες την μερα whey.
Απλα ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι καθε φορα πριν ανοιξεις μια κουτα whey τρεχεις για εξετασεις στον γιατρο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Καμιά ουσιώδη photo να βάλειQuardeen γράψε μας κάτι ουσιώδες.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ωραίοςοκ θα πω αυτό μόνο, για το γενικό καλό και όποιος θέλει το ακολουθεί. έχει να κάνει με την υγεία σφαιρικά και δεν αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης ;).
Καμιά ουσιώδη photo να βάλει
Quardeen βάλε μας φώτο της κορμάρας σου
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σωστος.Δεν ειπε κανεις να παιρνεις 6 φορες την μερα whey.
Απλα ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι καθε φορα πριν ανοιξεις μια κουτα whey τρεχεις για εξετασεις στον γιατρο.
σόρρυ, αλλά αν δεν έχεις σαφή εικόνα του οργανισμού σου πως ξέρεις ποιο στοιχείο πρέπει να συμπληρώσεις ή να αποφύγεις να συμπληρώσεις αν προκύψουν υψηλοί δείκτες? Και ποιος οποιοσδήποτε γιατρός γνωρίζει π.χ. τι περιέχει η κάθε whey αν δεν ασχολείται ειδικά με αυτό το κομμάτι της ιατρικής, ώστε να σε συμβουλέψει ορθά?
λέω τώρα εγώ...
Επισκέπτης
σόρρυ, αλλά αν δεν έχεις σαφή εικόνα του οργανισμού σου πως ξέρεις ποιο στοιχείο πρέπει να συμπληρώσεις ή να αποφύγεις να συμπληρώσεις αν προκύψουν υψηλοί δείκτες? Και ποιος οποιοσδήποτε γιατρός γνωρίζει π.χ. τι περιέχει η κάθε whey αν δεν ασχολείται ειδικά με αυτό το κομμάτι της ιατρικής, ώστε να σε συμβουλέψει ορθά?
λέω τώρα εγώ...
Αυτο λεω και εγω.Αν ειναι να ρωτας τον καθε παλιομαλακα γιατρο που δεν εχει ιδεα απο γυμναστηρια και διατροφες τετοιες (καθως στην Ιατρικη εχουν ενα μαθημα διατροφολογιας και αυτο προαιρετικο μονο) για μια απλη whey κλαφτα χαραλαμπε...
Καμια εξεταση για τα τρανσαμινασες μια φορα το χρονο αν βαρας κρεατινες συχνα πες οκ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις