τι εννοεις να μην παει αλλο?σε γραμμωση η σε ογκο?μην πας παραπανω τοτετο αναποδο ντεκερ
την πρωτεινη μπορεις να την αποφυγεις
αλλα αν εχεις φτασει σε ενα σημειο
και δεν παει αλλο
χρειαζεσαι την κρεατινη
γνωμη μου παντα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πέρισυ τέτοιο περίπου καιρό ήμουν έτσι με τη whey της on.
Θα βάλω photo οσωνούπο τωρινή χωρίς γυμναστική και κανένα συμπλήρωμα από το καλοκαίρι.
Θα βάλω photo οσωνούπο τωρινή χωρίς γυμναστική και κανένα συμπλήρωμα από το καλοκαίρι.
Πέρισυ τέτοιο περίπου καιρό ήμουν έτσι με τη whey της on.
ρε λιονταρι πως εισαι ετσι;;; για τον πουτσο...χαχα
και γαμω τα κορμια φιλε...μπραβο... τι επαιρνες;;;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
λιονταρε μας εχεις κανει να νιωθουμε ασχημα τωρα
τι αλλο να βελτιωσεις ωρεεεεε
πες μας καμια συμβουλη
τι αλλο να βελτιωσεις ωρεεεεε
πες μας καμια συμβουλη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ρε λιονταρι πως εισαι ετσι;;; για τον πουτσο...χαχα
και γαμω τα κορμια φιλε...μπραβο... τι επαιρνες;;;
Το γράφω ρε παιχταρά, με γεια τα ματια
Επισκέπτης
Lion7 ποσες Ελεινιδες σου στειλαν πμ?Καλα για τους πουστηδες δεν συζητω παιζει να στην πεσαν ανα ορδες....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Lion7 ποσες Ελεινιδες σου στειλαν πμ?Καλα για τους πουστηδες δεν συζητω παιζει να στην πεσαν ανα ορδες....
τα γραμμωμενα κορμια κυριως πουστηδες προσελκυουν και κυριως αντρες τα προσεχουν.
Το γράφω ρε παιχταρά, με γεια τα ματια
τωρα το παρατηρησα...χεχε...και θενξ...καινουργια ειναι...χαχα
Επισκέπτης
τα γραμμωμενα κορμια κυριως πουστηδες προσελκυουν και κυριως αντρες τα προσεχουν.
Εσυ προτιμας ογκο περισσοτερο? Μπρατσα ποπαυ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Καμιά ρε φίλε, αλλη φορά θα βάλω photo τον κώλο μουLion7 ποσες Ελεινιδες σου στειλαν πμ?Καλα για τους πουστηδες δεν συζητω παιζει να στην πεσαν ανα ορδες....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Εσυ προτιμας ογκο περισσοτερο? Μπρατσα ποπαυ?
εγω προτιμω μπυροκοιλια και πατσες..
να ειμαστε ταιριαστο ζευγος
Φίλε LION η πρωτείνη που γράφεις δε συνεβαλε καθόλου στη μυική σου ανάπτυξη με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...Αν κάποιος κάνει σωστή διατροφή μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με κάποιον που παίρνει ή δεν παίρνει πρωτείνη...
Όσο για το σώμα σου μπράβο,μου αρέσει,αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το ΠΩΣ έγινε αυτό το σώμα...Πίστεψέ με δεν είμαι απο αυτούς που λένε οτι τέτοιο σώμα δε γίνεται παρα μόνο με φάρμακο(δε μιλάω φυσικά για πρωτείνη κ κρεατίνη),αλλά απο τα λεγόμενα σου δε μου δείχνεις πως ξέρεις τι ακριβώς είναι τα συμπληρώματα,πόσο μάλλον για να δουλέψεις σωστά σε διατροφή και προπόνηση...
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε συκοφαντήσω,απλα βλέπουν πολλά τα ματάκια μου απο άτομα που δεν ξέρουν πολλά πολλά αλλά έχουν "καλά" σωματάκια...
Πάντα φιλικα.
Όσο για το σώμα σου μπράβο,μου αρέσει,αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το ΠΩΣ έγινε αυτό το σώμα...Πίστεψέ με δεν είμαι απο αυτούς που λένε οτι τέτοιο σώμα δε γίνεται παρα μόνο με φάρμακο(δε μιλάω φυσικά για πρωτείνη κ κρεατίνη),αλλά απο τα λεγόμενα σου δε μου δείχνεις πως ξέρεις τι ακριβώς είναι τα συμπληρώματα,πόσο μάλλον για να δουλέψεις σωστά σε διατροφή και προπόνηση...
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε συκοφαντήσω,απλα βλέπουν πολλά τα ματάκια μου απο άτομα που δεν ξέρουν πολλά πολλά αλλά έχουν "καλά" σωματάκια...
Πάντα φιλικα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Με τι τρόπο το παρουσίασα δηλαδή; Δε σε καταλαβαίνω. Απλώς ανέφερα ότι μόνο αυτό το συμπλήρωμα έπινα και μόνο μετά την προπόνηση.(το 'χα γράψει παλιότερα, τη photo την πόσταρα πέρυσι.)Φίλε LION η πρωτείνη που γράφεις δε συνεβαλε καθόλου στη μυική σου ανάπτυξη με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...Αν κάποιος κάνει σωστή διατροφή μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με κάποιον που παίρνει ή δεν παίρνει πρωτείνη...
Απορώ γιατί σου έδωσα αυτή την εντύπωση, άμα διαβάσεις όλα τα ποστ μου στο παρόν νήμα από πέρυσι(σαφώς είναι δύσκολο) θα αλλάξεις γνώμη, πραγματικά.
εχεις κανει καλη δουλεια.αυστηρη διατροφη καλη προπονηση.Σοβαρή γυμναστική κάνω 3 χρόνια και μπαίνω στον τέταρτο.
Πιο πριν περιστασιακά και μόνο
Επισκέπτης
πςςςςςς πορνοκορμι!!!!!lion ξεροχινο πουτσαρα μου!!!!!!!εισαι ετιμοσ για δροσερι σαουνα να καμακοσουμε δροσερα αγορια τσιτσιναρα μου!!!!!!!!!!!φιγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να καυλαντισουμε τουσ δροσερουσ χιστεσ!!!!
εισαι ετιμοσ για το νεο βιντεο του μαυρου θανατου!!!!!να κανισ το gogo boy!
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ορίστε και μια φωτό από μένα.Η φωτό είναι πριν ένα χρόνο.Τότε ήμουν γύρω στα 74 κιλά(έχω ύψος 1.80).Τώρα έχω φτάσει τα 82 και οι κοιλιακοί μου είναι κάπως χειρότεροι από ότι στην φωτό.Αλλά έχω πάρει αρκετό όγκο.Το μόνο συμπλήρωμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι η πρωτείνη Serious Mass.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πςςςςςς πορνοκορμι!!!!!lion ξεροχινο πουτσαρα μου!!!!!!!εισαι ετιμοσ για δροσερι σαουνα να καμακοσουμε δροσερα αγορια τσιτσιναρα μου!!!!!!!!!!!φιγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να καυλαντισουμε τουσ δροσερουσ χιστεσ!!!!
εισαι ετιμοσ για το νεο βιντεο του μαυρου θανατου!!!!!να κανισ το gogo boy!
Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μιοδες και κτινοδεσ χιστισ!!!!!Ορίστε και μια φωτό από μένα.Η φωτό είναι πριν ένα χρόνο.Τότε ήμουν γύρω στα 74 κιλά(έχω ύψος 1.80).Τώρα έχω φτάσει τα 82 και οι κοιλιακοί μου είναι κάπως χειρότεροι από ότι στην φωτό.Αλλά έχω πάρει αρκετό όγκο.Το μόνο συμπλήρωμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι η πρωτείνη Serious Mass.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις