Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το αναποδο ντεκερ
την πρωτεινη μπορεις να την αποφυγεις
αλλα αν εχεις φτασει σε ενα σημειο
και δεν παει αλλο
χρειαζεσαι την κρεατινη
γνωμη μου παντα
τι εννοεις να μην παει αλλο?σε γραμμωση η σε ογκο?μην πας παραπανω τοτε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πέρισυ τέτοιο περίπου καιρό ήμουν έτσι με τη whey της on.

Θα βάλω photo οσωνούπο τωρινή χωρίς γυμναστική και κανένα συμπλήρωμα από το καλοκαίρι.

ρε λιονταρι πως εισαι ετσι;;; για τον πουτσο...χαχα

και γαμω τα κορμια φιλε...μπραβο... τι επαιρνες;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λιονταρε μας εχεις κανει να νιωθουμε ασχημα τωρα
τι αλλο να βελτιωσεις ωρεεεεε
πες μας καμια συμβουλη

Επισκέπτης
Lion7 ποσες Ελεινιδες σου στειλαν πμ?Καλα για τους πουστηδες δεν συζητω παιζει να στην πεσαν ανα ορδες....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Lion7 ποσες Ελεινιδες σου στειλαν πμ?Καλα για τους πουστηδες δεν συζητω παιζει να στην πεσαν ανα ορδες....

τα γραμμωμενα κορμια κυριως πουστηδες προσελκυουν και κυριως αντρες τα προσεχουν.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε LION η πρωτείνη που γράφεις δε συνεβαλε καθόλου στη μυική σου ανάπτυξη με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...Αν κάποιος κάνει σωστή διατροφή μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με κάποιον που παίρνει ή δεν παίρνει πρωτείνη...

Όσο για το σώμα σου μπράβο,μου αρέσει,αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το ΠΩΣ έγινε αυτό το σώμα...Πίστεψέ με δεν είμαι απο αυτούς που λένε οτι τέτοιο σώμα δε γίνεται παρα μόνο με φάρμακο(δε μιλάω φυσικά για πρωτείνη κ κρεατίνη),αλλά απο τα λεγόμενα σου δε μου δείχνεις πως ξέρεις τι ακριβώς είναι τα συμπληρώματα,πόσο μάλλον για να δουλέψεις σωστά σε διατροφή και προπόνηση...

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε συκοφαντήσω,απλα βλέπουν πολλά τα ματάκια μου απο άτομα που δεν ξέρουν πολλά πολλά αλλά έχουν "καλά" σωματάκια...
Πάντα φιλικα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φίλε LION η πρωτείνη που γράφεις δε συνεβαλε καθόλου στη μυική σου ανάπτυξη με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...Αν κάποιος κάνει σωστή διατροφή μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με κάποιον που παίρνει ή δεν παίρνει πρωτείνη...
Με τι τρόπο το παρουσίασα δηλαδή; Δε σε καταλαβαίνω. Απλώς ανέφερα ότι μόνο αυτό το συμπλήρωμα έπινα και μόνο μετά την προπόνηση.(το 'χα γράψει παλιότερα, τη photo την πόσταρα πέρυσι.)

Όσο για το σώμα σου μπράβο,μου αρέσει,αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το ΠΩΣ έγινε αυτό το σώμα...Πίστεψέ με δεν είμαι απο αυτούς που λένε οτι τέτοιο σώμα δε γίνεται παρα μόνο με φάρμακο(δε μιλάω φυσικά για πρωτείνη κ κρεατίνη),αλλά απο τα λεγόμενα σου δε μου δείχνεις πως ξέρεις τι ακριβώς είναι τα συμπληρώματα,πόσο μάλλον για να δουλέψεις σωστά σε διατροφή και προπόνηση...

Απορώ γιατί σου έδωσα αυτή την εντύπωση, άμα διαβάσεις όλα τα ποστ μου στο παρόν νήμα από πέρυσι(σαφώς είναι δύσκολο) θα αλλάξεις γνώμη, πραγματικά.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αντιλέγω,απλά μου φάνηκε κάπως "ύποπτο"...Ίσως και να κατάλαβα εγώ λάθος...Πόσα χρόνια γυμνάζεσαι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σοβαρή γυμναστική κάνω 3 χρόνια και μπαίνω στον τέταρτο.
Πιο πριν περιστασιακά και μόνο

Επισκέπτης

πςςςςςς πορνοκορμι!!!!!lion ξεροχινο πουτσαρα μου!!!!!!!εισαι ετιμοσ για δροσερι σαουνα να καμακοσουμε δροσερα αγορια τσιτσιναρα μου!!!!!!!!!!!φιγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να καυλαντισουμε τουσ δροσερουσ χιστεσ!!!!

εισαι ετιμοσ για το νεο βιντεο του μαυρου θανατου!!!!!να κανισ το gogo boy!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ορίστε και μια φωτό από μένα.Η φωτό είναι πριν ένα χρόνο.Τότε ήμουν γύρω στα 74 κιλά(έχω ύψος 1.80).Τώρα έχω φτάσει τα 82 και οι κοιλιακοί μου είναι κάπως χειρότεροι από ότι στην φωτό.Αλλά έχω πάρει αρκετό όγκο.Το μόνο συμπλήρωμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι η πρωτείνη Serious Mass.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πςςςςςς πορνοκορμι!!!!!lion ξεροχινο πουτσαρα μου!!!!!!!εισαι ετιμοσ για δροσερι σαουνα να καμακοσουμε δροσερα αγορια τσιτσιναρα μου!!!!!!!!!!!φιγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να καυλαντισουμε τουσ δροσερουσ χιστεσ!!!!

εισαι ετιμοσ για το νεο βιντεο του μαυρου θανατου!!!!!να κανισ το gogo boy!

gay_test11.jpg

Επισκέπτης
Ορίστε και μια φωτό από μένα.Η φωτό είναι πριν ένα χρόνο.Τότε ήμουν γύρω στα 74 κιλά(έχω ύψος 1.80).Τώρα έχω φτάσει τα 82 και οι κοιλιακοί μου είναι κάπως χειρότεροι από ότι στην φωτό.Αλλά έχω πάρει αρκετό όγκο.Το μόνο συμπλήρωμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι η πρωτείνη Serious Mass.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  μιοδες και κτινοδεσ χιστισ!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom