Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οκ θα πω αυτό μόνο, για το γενικό καλό και όποιος θέλει το ακολουθεί. έχει να κάνει με την υγεία σφαιρικά και δεν αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης  ;).
Καλό είναι να κάνετε όσοι θέλετε ή ασχολείστε συστηματικά με τη γυμναστική ένα πλήρες σετ εξετάσεων, όπως γενική αίματος, TSH, T3, T4, FSH, LH, E2, PRL, PRG, DHEA, Test, Free-Test, SHBG, Κορτιζόλη, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ, SGOT, SGPT, γ-GT, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Χολερυθρίνη, CPK, LDH, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο, Σίδηρο, Φερριτίνη, Ψευδάργυρο.

Σωστό, καθώς επίσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για κάποιον που σκέφτεται να μπει σε κύκλο με στεροειδή να κάνει αυτές τις εξετάσεις,ΠΡΙΝ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΚΑΙ ΜΕΤΑ απο τον κύκλο του για να δεί αν έχουν επανέλθει οι ορμόνες του στο σημείο που ήταν πρό του κύκλου.

Οσο για αυτούς που συγχέουν τα αναβολικά με τα συμπληρώματα,απλά βαριόνται να ψαχτούν και ακούν τον κάθε guru του γυμναστηρίου (ο κλασσικός που έχει κατέβει σε αγώνες και "ξέρει")

Όσο για τα σωματικά κιλά κάποιου και το αν είναι πολλά ή λίγα,μόνο μια λιπομέτρηση μπορεί να μας δώσει την απάντηση.

Φίλε LION συμφωνώ με τα λεγόμενα σου,αλλά θεωρώ και λιγάκι υπερβολή να συμβουλεύεσαι γιατρό για να πάρεις 1 whey. Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει πλήρως το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ένα συμπλήρωμα πρωτείνης γενικά.Όσο για τις γνωστές ΠΙΠΕΣ (ας μου επιτραπεί η έκφραση) των γιατρών απλά δεν έχω να πω τίποτα.Και αυτό για τον ΕΟΦ πίστεψέ με είναι μεγάλη ΠΑΠΑΡΙΑ!Συμβόλαια με λεφτά και συμφέροντα είναι...Άλλωστε υπάρχουν συμπληρώματα και ΦΑΡΜΑΚΑ ακόμη που είχαν έγκριση απο τον ΕΟΦ και μετά απο αρκετό καιρό κυκλοφορίας τους μάλιστα κρίθηκαν ακατάλληλα.Μετά απο χρόνια αλλά και αρκετά χρήματα ανακάλυψαν οτι ήταν επιβλαβή...
Φιλικά πάντα προς όλα τα παιδιά.

Επίσης λέγονται τρανσαμινάσες και όχι τρανσμίσιονς :grin:....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μου είπε να έχει έγκριση απο τον ΕΟΦ και όχι υπερβολή σε όλα(διατροφή- γυμναστική).

φοβερή η επιστημονική συμβολή του στο ερώτημα  :grin:

που να τα σκεφτόσουν από μόνος σου αυτά τώρα... :rolleyes:

ελπίζω την επίσκεψη να τη γράφεις στο βιβλιάριο χωρίς να εκταμιεύεις  :grin:

αλήθεια ποιο είναι το όριο της υπερβολής?  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παιδιά, υπάρχουν άτομα χέστες(όπως κι εγώ) που θέλουν να το ακούσουν απο τα χείλη επιστήμονα(λέμε τώρα).
Με τον ΕΟΦ είναι λίγο πολύ γνωστές οι παπαριές τους αλλά προς το παρόν δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους εμπιστευόμαστε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διαβάστε πολύ και φιλτράρετε κριτικά τα πάντα, κανείς δε θα ενδιαφερθεί όπως εσείς για την υγεία σας, όπως ΔΕΝ υπάρχουν ειδικοί σε όλα, ο ειδικός είναι σε κάτι συγκεκριμμένο ειδικός.

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
πολλα απο τα συμπληρωματα εχουν πανω τους χαρτι του ΕΟΦ...σας βεβαιωνω οτι το βαζεις και το βγαζεις πολυ ευκολα...αρα το θεμα ειναι να ξεριες τι θελεις να κανεις. να εχεις ενα στοχο δλδ...κ για να μην ξεχνιομαστε ,συμπληρωματα θα χρειαστει καποιος μετα απο 3-4 χρονια σοβαρης γυμναστικης...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παίδες δεν χρειάζονται υπερβολές.Με μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί κάποιος να δει μεγάλες αλλαγές στο σώμα του είτε έχει θέσει ως στόχο τον όγκο, είτε την γραμμωση.Προσωπικά μόνο πρωτείνη έχω πάρει και σε συνδυασμό με καλή διατροφή είδα μεγάλη διαφορά.Στόχος μου είναι να πάρω 4-5 κιλά ακόμα και από τέλη Μαρτίου να αρχίσω πρόγραμμα για γράμμωση.Ταλ διαφωνώ μαζί σου φίλε ότι συμπληρώματα θα χρειαστεί κάποιος μετά από 3-4 χρόνια σοβαρής γυμναστικής.Και έπειτα από ένα χρόνο ΣΟΒΑΡΗΣ γυμναστικής, ένα συμπλήρωμα διατροφής καλοδεχούμενο είναι.Αρκεί να μην γίνονται υπερβολές.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τον απο πάνω...Ας μάθει πρώτα να τρώει και να κάνει προπόνηση και μετά παίρνει και συμπλήρωμα...Όχι πως αν το πάρει πιο νωρίς έγινε κάτι,απλά χαλάει λεφτά τσάμπα...

Και για κάτι άλλο που διάβασα πιο πάνω...Η κρεατίνη επιρρεάζει τα ΝΕΦΡΑ,όχι το συκώτι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σιγα μην ειναι ετσι ο πουγιολ
Γιατί όχι;

Ρε 'σεις, ποια είναι η γνώμη σας για το κυκλικό πρόγραμμα;
Είναι καλό να έχεις έτσι το πρόγραμμα σου ή είναι κουραστικό και αναποτελεσματικό;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πολλα απο τα συμπληρωματα εχουν πανω τους χαρτι του ΕΟΦ...σας βεβαιωνω οτι το βαζεις και το βγαζεις πολυ ευκολα...αρα το θεμα ειναι να ξεριες τι θελεις να κανεις. να εχεις ενα στοχο δλδ...κ για να μην ξεχνιομαστε ,συμπληρωματα θα χρειαστει καποιος μετα απο 3-4 χρονια σοβαρης γυμναστικης...

αν εχει ομως και χαρτι/ σφραγιδα απο την WADA;;; τοτε ειναι οντως σκευασμα διχως αναβολικες ουσιες κτλ;;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
η eas το χει αυτο
χωρις να θελω να κανω διαφημηση

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

μου ειχαν προτεινει μια σκονη πρωτεινης και κατι μπαρες σοκολατας...αλλα δεν πηρα λογω ατυχηματος...

εχει δοκιμασει κανεις ή γνωριζει αν ειναι οντως ασφαλη και δραστικα;;; :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

μου ειχαν προτινει μια σκονη πρωτεινης και κατι μπαρες σοκολατας...αλλα δεν πηρα λογω ατυχηματος...

εχει δοκιμασει κανεις ή γνωριζει αν ειναι οντως ασφαλη και δραστικα;;; :think: :think: :think: :think:
απο την συγκεκριμενη εταιρια
εχω παρει πρωτεινη και κρεατινη
δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε προλημα
αλλα:επαιρνα λιγοτερο απο την συνηστωμενη δοση
παρα πολυ νεροοοοοοοοοοο
εκοψα γλυκα,αλατια,ζαχαρη,φαστφουντ,αλκοολ
κρεατινη με διακοπη να μην χεσουμε κανα νεφρο
εκαναν οντως δουλεια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε γαμαικανε την κρεατινη τι μου την ηθελες?φαγητακι ρε συ....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
απο την συγκεκριμενη εταιρια
εχω παρει πρωτεινη και κρεατινη
δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε προλημα
αλλα:επαιρνα λιγοτερο απο την συνηστωμενη δοση
παρα πολυ νεροοοοοοοοοοο
εκοψα γλυκα,αλατια,ζαχαρη,φαστφουντ,αλκοολ
κρεατινη με διακοπη να μην χεσουμε κανα νεφρο
εκαναν οντως δουλεια

μπορεις να μου στειλεις τα ονοματα των σκευασματων που πηρες;;; [ με πμ φυσικα..μην κανουμε διαφημιση οπως ειπες ]

πες λιγο τις αναλογιες..πως ησουν και πως εγινες..κιλα/ υψος/ παχουλος..πριν και μετα διαφορα...

ρε συ ανεβασε καμια φωτο σου να δουμε τι σκατα κανουν αυτα...δουλευουν ή μπα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε γαμαικανε την κρεατινη τι μου την ηθελες?φαγητακι ρε συ....
το αναποδο ντεκερ
την πρωτεινη μπορεις να την αποφυγεις
αλλα αν εχεις φτασει σε ενα σημειο
και δεν παει αλλο
χρειαζεσαι την κρεατινη
γνωμη μου παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom