καθήστε ήσυχα μην νευριάσω και σας πλακώσω όλους... >
φέτος΄πήρα κάτι καινούργιες ουσίες και έχω τουμπανιάσει πολύ άσχημα.
εδωσα και στον σκύλο μου λίγο απο αυτές...
http://[URL unfurl="true"]www.frogview.com/uploadimages1/468f8326d09681.05978191frogview-gallery.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σιγουρα λιγη πρωτεϊνη ηταν.. :headbang3: :headbang3: :headbang3:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καθήστε ήσυχα μην νευριάσω και σας πλακώσω όλους... >
φέτος΄πήρα κάτι καινούργιες ουσίες και έχω τουμπανιάσει πολύ άσχημα.
εδωσα και στον σκύλο μου λίγο απο αυτές...
http://[URL unfurl="true"]www.frogview.com/uploadimages1/468f8326d09681.05978191frogview-gallery.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τέρας το ζωντανό...έτσι έτσι...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ενδιαφέρον θέμα αλλά δε διέκρινα σοβαρότητα σε μια δειγματοληπτική ματιά που έριξα σε κάποιες από τις 91 σελίδες...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εκτορακο και εγω γι'αυτο σχολιασα μονο το ζωντανο του φιλτατου που αξιζε πραγματικα!!! Grin Grin
Μονο ενα παλικαρι βρηκα να΄χει πολυ σωστη γνωση πανω σε οσα εκρινε βοηθησε και αναλυσε!!Και πολους με ημιμετρες αποψεις σωστες καπου και ταυτοχρονα λανθασμενες καπου αλλου..Συνηθως ετσι γινετε οταν οτι ξερεις το ακους απο εδω και απο εκει και δεν το΄χεις διδαχτει απο καπου και δεν το'χεις δει και στην πραξη του..
Μονο ενα παλικαρι βρηκα να΄χει πολυ σωστη γνωση πανω σε οσα εκρινε βοηθησε και αναλυσε!!Και πολους με ημιμετρες αποψεις σωστες καπου και ταυτοχρονα λανθασμενες καπου αλλου..Συνηθως ετσι γινετε οταν οτι ξερεις το ακους απο εδω και απο εκει και δεν το΄χεις διδαχτει απο καπου και δεν το'χεις δει και στην πραξη του..
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
εκτορα αν θες βοηθεια για τα περι συμπληρωματωνενδιαφέρον θέμα αλλά δε διέκρινα σοβαρότητα σε μια δειγματοληπτική ματιά που έριξα σε κάποιες από τις 91 σελίδες...
μπορεις να αποτανθεις σε εμανα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φιλαράκο μου για κοιλιακούς βασικά δεν χρειάζεσαι κανένα όργανο ,πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς ,ψαλίδια κτλ, και αν πάρεις μονόζυγο και εκεί μπορείς να κάνεις κοιλιακούς, να πάρεις μηχάνημα για κοιλιακούς πιστεύω είναι πολυτέλεια, οι κοιλιακοί σου θα γυμναστούν μια χαρά χωρίς κανένα έξοδο, και να θυμάσαι ότι όσο καλά και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου αν δεν κάνεις ταυτόχρονα και μια καλή διατροφή κατά 80% δεν θα φανούν ποτέ.
Τί κοιλιακούς και μαλακίες λέτε;
Μπάκα ρεεεεε, να γουστάρουν οι γκόμενες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εκτορα αν θες βοηθεια για τα περι συμπληρωματων
μπορεις να αποτανθεις σε εμανα
χαχα δεν είδα φατσούλα, να υποθέσω ότι το είπες σοβαρά αυτό?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εκτορακο και εγω γι'αυτο σχολιασα μονο το ζωντανο του φιλτατου που αξιζε πραγματικα!!! Grin Grin
μήπως να αναλάβουμε κουατρίνα μου το θρέντ να αποκτήσει σοβαρότητα και τεκμηρίωση?
Επισκέπτης
βαλε ταξι πορνοδιατροφολογε μου!!!!μήπως να αναλάβουμε κουατρίνα μου το θρέντ να αποκτήσει σοβαρότητα και τεκμηρίωση?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βαλε ταξι πορνοδιατροφολογε μου!!!!
ναι αλλα θα το κάνω εκκλησια το νήμα και δε θα το σηκώσουν το βάρος μου φαίνεται χτίστη μου.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Kανεις λαθος φιλε...Σε ολες τις μυικες ομαδες,συμπεριλαμβανομενων και των κοιλιακων,θελουν συνεχεις εναλλαγες των ασκησεων...Κανοντας συνεχεια την ιδια ασκηση για την ιδια μυικη ομαδα,ο μυς συνηθιζει και η αποτελεσματικοτητα φθινει...Ετσι και στην κοιλια δεν αρκουν μονο οι γνωστες σιταπς,λεγαπς...Θελει και ασκησεις με μπαλα(Οχι ελβετικη),με τροχο και με μπαρα για τους πλαγιους...Γενικα θελει γυμναστηριο φιλε..Φιλαράκο μου για κοιλιακούς βασικά δεν χρειάζεσαι κανένα όργανο ,πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς, πλάγιους κοιλιακούς ,ψαλίδια κτλ, και αν πάρεις μονόζυγο και εκεί μπορείς να κάνεις κοιλιακούς, να πάρεις μηχάνημα για κοιλιακούς πιστεύω είναι πολυτέλεια, οι κοιλιακοί σου θα γυμναστούν μια χαρά χωρίς κανένα έξοδο, και να θυμάσαι ότι όσο καλά και να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου αν δεν κάνεις ταυτόχρονα και μια καλή διατροφή κατά 80% δεν θα φανούν ποτέ.
Επισκέπτης
διδαξε τουσ νεοχιστεσ και μιισε τουσ στο κοσμο τισ γιμναστιριακισ ιδονισ τσιτσιναρα μου!ναι αλλα θα το κάνω εκκλησια το νήμα και δε θα το σηκώσουν το βάρος μου φαίνεται χτίστη μου.
Επισκέπτης
διαβασα τον σιναγονιστι ρακο που ροταγε για τον βασιλικο πολτο!
μιν νομιζετε οτι θα παρετε βασιλικο πολτο και θα γινετε sbartzenegker!
απλα ο βασιλικοσ πολτοσ λογο του ιψιλου γλικεμικου δικτι γινι αμεσι ενεργια..οποσ τα φρουτα για παραδιγμα!ε εντακι ο πολτοσ σου δινι κατι παραπανο σε ενεργια!
καλοσ εινια αλλα εντελοσ φισικοσ!οποτε μιν περιμενετε να κανετε θαυματα με τον βασιλικο πολτα!
απλα ο βασιλικοσ πολτοσ λογο του ιψιλου γλικεμικου δικτι γινι αμεσι ενεργια..οποσ τα φρουτα για παραδιγμα!ε εντακι ο πολτοσ σου δινι κατι παραπανο σε ενεργια!
καλοσ εινια αλλα εντελοσ φισικοσ!οποτε μιν περιμενετε να κανετε θαυματα με τον βασιλικο πολτα!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σορρυ κιολας . Τι να κατσεις να συζητησεις οταν ακουγονται αποψεις τυπου: ειμαι 69 κιλα! τι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ να παρω για να γινω τερας.. Αν δεν σου βγει ο πατος στα βαρη και πανω απ'ολα στην διατροφη (και μιλαμε πολυ φαι για ογκο οχι αστεια).. ΠΟ ρε γμτ τι αντηληψεις υπαρχουν ρε γμγτ που νομιζουν οτι με 2 αναβολικα θα γινουν θεοι και οτι ειναι κατι ευκολο το χτισιμο του σωστου σωματος . Αλλα ετσι ειναι σε οποιον το κανει καθαρα για το "φαινεσθαι" και οχι γιατι το γουσταρει πραγματικα και ειναι μεσα του... >μήπως να αναλάβουμε κουατρίνα μου το θρέντ να αποκτήσει σοβαρότητα και τεκμηρίωση?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
διαβασα τον σιναγονιστι ρακο που ροταγε για τον βασιλικο πολτο!
καλός από πλευράς υγείας, αμελητέος σε ζητήματα γυμναστικής. Προτείνεται κατανάλωση το πρωί νυστικός εντελώς, δοσολογία ελάχιστη με την άκρη της οδοντογλυφίδας, κάτω από τη γλώσσα να απορροφηθεί από τους σιελογόνους αδένες ΟΧΙ κατάποση ;)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σορρυ κιολας . Τι να κατσεις να συζητησεις οταν ακουγονται αποψεις τυπου: ειμαι 69 κιλα! τι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ να παρω για να γινω τερας.. Αν δεν σου βγει ο πατος στα βαρη και πανω απ'ολα στην διατροφη (και μιλαμε πολυ φαι για ογκο οχι αστεια).. ΠΟ ρε γμτ τι αντηληψεις υπαρχουν ρε γμγτ που νομιζουν οτι με 2 αναβολικα θα γινουν θεοι και οτι ειναι κατι ευκολο το χτισιμο του σωστου σωματος . Αλλα ετσι ειναι σε οποιον το κανει καθαρα για το "φαινεσθαι" και οχι γιατι το γουσταρει πραγματικα και ειναι μεσα του... >
έχεις δίκιο κουαντρίνα μου με έπεισες άσε που θα γίνει μπάχαλο από διαφορετικές απόψεις και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε τέτοιες παραθέσεις ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Παιδιά, μη δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις για το θρεντ με σκοπό να το παίξετε έξυπνοι.
Καταρχην κοπελιά που είσαι και γυμνάστρια, δεν περίμενα να μπερδεύεις κι εσύ τα συμπληρώματα με τα αναβολικά, συγχαρητήρια.
Τα 69 κιλά για έναν άνθρωπο 1,65-1,75 είναι καλά κιλά και το σώμα δείχνει αρκετά.Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου.
Οι 90 σελίδες στο θρεντ γέμισαν με αντιπαραθέσεις του τύπου "άμα παίρνεις συμπληρώματα χέζεις το νεφρό σου", " τις λες ρε, άμα παίρνεις πρωτείνη γίνεσαι πορτάς στο Μάο.."....
Προφανώς όποιος έχει σκοπό να πάρει θα πρεπει πρώτα να πάρει συμβουλές από υπέυθυνους γιατρούς και μετά θα κάνει ό,τι θέλει.
Εμείς ποτέ δεν πιέσαμε κανένα να πάρει με το ζόρι,όποιος θέλει παίρνει, απλώς παραθέταμε συμβουλές και προσωπικές μας εμπειρίες.
Καταρχην κοπελιά που είσαι και γυμνάστρια, δεν περίμενα να μπερδεύεις κι εσύ τα συμπληρώματα με τα αναβολικά, συγχαρητήρια.
Τα 69 κιλά για έναν άνθρωπο 1,65-1,75 είναι καλά κιλά και το σώμα δείχνει αρκετά.Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη σου.
Οι 90 σελίδες στο θρεντ γέμισαν με αντιπαραθέσεις του τύπου "άμα παίρνεις συμπληρώματα χέζεις το νεφρό σου", " τις λες ρε, άμα παίρνεις πρωτείνη γίνεσαι πορτάς στο Μάο.."....
Προφανώς όποιος έχει σκοπό να πάρει θα πρεπει πρώτα να πάρει συμβουλές από υπέυθυνους γιατρούς και μετά θα κάνει ό,τι θέλει.
Εμείς ποτέ δεν πιέσαμε κανένα να πάρει με το ζόρι,όποιος θέλει παίρνει, απλώς παραθέταμε συμβουλές και προσωπικές μας εμπειρίες.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και μολις ειπα αυτο.πρωτον νομιζουν οτι με μια πρωτεινη και μια κρεατινη χωρις φαει και με 2 φορες γυμναστικη και απο οτι ειδα (γυμναστικη αεροβια εννοουσαν οι παραπανω αν παραθετουν κωπηλατικο μηχανημα) η μερικοι αλλοι(και περισοτερο αυτοι) νομιζουν οτι θα βαλουν 2 ενεσιμα και με κωλοδιατροφη και γυμναστηριο για την πλακα τους θα γινουν τερατα και οτι ειναι απλα τα πραγματα στον χωρο...και οι μεν και οι δε βαθια νυχτωμενοι ειναι.Μη μπλέκουμε τα αναβολικα με τα συμπληρώματα όμως...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις