shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Πας gym πάγκο πόσα κιλά;πριν πεθανεις δωσε μας κανα gg
Πας gym πάγκο πόσα κιλά;πριν πεθανεις δωσε μας κανα gg
πριν πεθανεις δωσε μας κανα gg
Εγω τελευταία βλέπω τα βιντεο του ανατόλυ που κάνει φάρσες παριστάνοντας τον καθαριστή στο γυμναστήριο , αλλά εννοείται δεν θα δοκιμάσω να σηκώσω όσα σηκώνει αυτός ... άσε που δεν έχω τόσα κιλά στο σπίτι , αλλά και να είχα δεν θα δοκίμαζα.Ο φίλος πιτσιλιστης ας πούμε έχει καλή τεχνική και φαίνεται από τα βιντεακια αλλά τα κιλά που βάζει θέλει κάποια χρόνια για να τα κάνεις με ασφάλεια.
Βλέπουν 20χρονα τέτοια βίντεο και πάνε και τραυματίζονται η κάνουν την άσκηση και πονάνε τα μάτια σου όταν τους βλέπεις !
Καλησπέρα μύστη πιτσιλιστή.καυλησπερμα ψωλαραδες!!!καυλησπερμα ψωλοβροντηδες!!!
πως παν οι σιδερικες καψες και καυλες?
εγω ειμαι φουλ ερεθισμενος ,φουλ γκαυλωμενος οπως παντα αλλωστε...και σημερα ειμαι ετοιμος να μπω νταης ανυπομονω τα τρανταξω τις σιδεροπορνες!!!
μπραβο ρε γκαυλεουρα!!!μπηκες νταηςςςςς και ξεροχυσες πανω στα καυλερα μαντεμια!!!Καλησπέρα μύστη πιτσιλιστή.
Και εγω μόλις γύρισα απο το ισόγειο (εκεί έχω τον πάγκο και τα κιλά) που έκανα κάτι σαν full body , με 3 ασκήσεις όπως έλεγα σε προηγούμενο πόστ ... η μία βασικά είναι διπλή οπότε 4 ασκήσεις πές.
Και τώρα τρώω λίγο παγωτάκι για μεταπροπονητικό γεύμα
γραψε μας σε ποιες στασεις πηρες τις σιδερενιες πορνες καυλεα μου να ξεροχυσουμε!!!το εχουν αναγκη ολοι οι πορνοι !!!Καλησπέρα μύστη πιτσιλιστή.
Και εγω μόλις γύρισα απο το ισόγειο (εκεί έχω τον πάγκο και τα κιλά) που έκανα κάτι σαν full body , με 3 ασκήσεις όπως έλεγα σε προηγούμενο πόστ ... η μία βασικά είναι διπλή οπότε 4 ασκήσεις πές.
Και τώρα τρώω λίγο παγωτάκι για μεταπροπονητικό γεύμα
Πρώτη άσκηση έκανα την διπλή που λέω , δηλαδή κάμψεις δικεφάλων με μπάρα και αμέσως μετά ανάποδες πιέσεις ώμων , με ανάποδη λαβή δηλαδή.γραψε μας σε ποιες στασεις πηρες τις σιδερενιες πορνες καυλεα μου να ξεροχυσουμε!!!το εχουν αναγκη ολοι οι πορνοι !!!
καυλαααααααααααααα πορνε μου!!!!!ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωω!!!!Πρώτη άσκηση έκανα την διπλή που λέω , δηλαδή κάμψεις δικεφάλων με μπάρα και αμέσως μετά ανάποδες πιέσεις ώμων , με ανάποδη λαβή δηλαδή.
Δευτερη άσκηση deadlift
Και τρίτη άσκηση οριζόντιο πάγκο με μπάρα , παλιότερα έκανα μόνο πάγκο οπότε την έχω πιό εύκολα αυτή την άσκηση ... και έτσι την αφήνω για το τέλος.
οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!respect!!!Τα καλυτερα γαμισια μετά από προπόνηση γινονται, αφού έχει βαρέσει η τεστοστερόνη στο κόκκινο η καυλες είναι τεράστιες!
Μύστη μουυ!οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!respect!!!