Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
πριν πεθανεις δωσε μας κανα gg

get ready :coffee::coffee: περιμενω να τελειωσει το ....τσαριτυ σιλντ:jerking::jerking:

:tooth::tooth::tooth::tooth:

United Kingdom Uk GIF by MotoGP

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΙΔΕΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!
θα αναστεναξουν οι σιδεροπορνες !!!
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πουτανεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Η πιάτσα πιο άγρια απο ποτέ!!! Οι απανταχού μύστες που σουλατσάρουν στην άγρια και συνάμα ρομαντική πιάτσα του λεπροχωρίου ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν μια επίθεση από κάποιον λεπρό!!! Γι αυτό και εμείς μπαίνουμε νταήδες με το πρώτο επεισόδιο και ξετυλίγουμε το κουβάρι της αυτοάμυνας! Σε αυτό το επεισόδιο θα εξετάσουμε αποκλειστικά και μόνο και θα σταθούμε στις ΑΜΥΝΕΣ εναντίον δυνατών γροθιών...είτε από λεπρό στην πιάτσα είτε από οποιονδήποτε επικίνδυνο άνθρωπο! Θα καταστρέψουμε τις γροθιές του επιτιθέμενου με κάποιες άμυνες που παρουσιάζονται σε διάφορες πολεμικές τέχνες που ουσιαστικά εγώ προσωπικά δε βάζω ταμπέλες και δεν δίνω σημασία στα ονόματα! Άλλωστε αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα!!! Αναζητήστε την δική σας εμπειρία! Κρατήστε ότι σας ταιριάζει! Κρατήστε ότι δουλεύει για εσάς! Μην είστε κλισέ!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Με τις κήλες στη μέση δεν παίζουν. Εννοείται ότι μόνο με μαγνητική θα γίνει σωστή διάγνωση,αυτή που σου είπε όχι δεν ξέρω γιατί στο είπε...

Το περπάτημα δεν βοηθάει πάντα, αν έχεις στένωση ας πούμε δεν πρέπει να περπατάς πολύ.

Το γυμναστήριο είναι το φάρμακο για τα περισσότερα, αυτό ισχύει. Με σωστή τεχνική πάντα και όχι υπερβολες.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ο φίλος πιτσιλιστης ας πούμε έχει καλή τεχνική και φαίνεται από τα βιντεακια αλλά τα κιλά που βάζει θέλει κάποια χρόνια για να τα κάνεις με ασφάλεια.

Βλέπουν 20χρονα τέτοια βίντεο και πάνε και τραυματίζονται η κάνουν την άσκηση και πονάνε τα μάτια σου όταν τους βλέπεις !

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ο φίλος πιτσιλιστης ας πούμε έχει καλή τεχνική και φαίνεται από τα βιντεακια αλλά τα κιλά που βάζει θέλει κάποια χρόνια για να τα κάνεις με ασφάλεια.

Βλέπουν 20χρονα τέτοια βίντεο και πάνε και τραυματίζονται η κάνουν την άσκηση και πονάνε τα μάτια σου όταν τους βλέπεις !
Εγω τελευταία βλέπω τα βιντεο του ανατόλυ που κάνει φάρσες παριστάνοντας τον καθαριστή στο γυμναστήριο , αλλά εννοείται δεν θα δοκιμάσω να σηκώσω όσα σηκώνει αυτός ... άσε που δεν έχω τόσα κιλά στο σπίτι , αλλά και να είχα δεν θα δοκίμαζα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
καυλησπερμα ψωλαραδες!!!καυλησπερμα ψωλοβροντηδες!!!
πως παν οι σιδερικες καψες και καυλες?
εγω ειμαι φουλ ερεθισμενος ,φουλ γκαυλωμενος οπως παντα αλλωστε...και σημερα ειμαι ετοιμος να μπω νταης ανυπομονω τα τρανταξω τις σιδεροπορνες!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
καυλησπερμα ψωλαραδες!!!καυλησπερμα ψωλοβροντηδες!!!
πως παν οι σιδερικες καψες και καυλες?
εγω ειμαι φουλ ερεθισμενος ,φουλ γκαυλωμενος οπως παντα αλλωστε...και σημερα ειμαι ετοιμος να μπω νταης ανυπομονω τα τρανταξω τις σιδεροπορνες!!!
Καλησπέρα μύστη πιτσιλιστή.
Και εγω μόλις γύρισα απο το ισόγειο (εκεί έχω τον πάγκο και τα κιλά) που έκανα κάτι σαν full body , με 3 ασκήσεις όπως έλεγα σε προηγούμενο πόστ ... η μία βασικά είναι διπλή οπότε 4 ασκήσεις πές.
Και τώρα τρώω λίγο παγωτάκι για μεταπροπονητικό γεύμα :P

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Και εγω μόλις γύρισα απο το ισόγειο (εκεί έχω τον πάγκο και τα κιλά) που έκανα κάτι σαν full body , με 3 ασκήσεις όπως έλεγα σε προηγούμενο πόστ ... η μία βασικά είναι διπλή οπότε 4 ασκήσεις πές.
μπραβο ρε γκαυλεουρα!!!μπηκες νταηςςςςς και ξεροχυσες πανω στα καυλερα μαντεμια!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
γραψε μας σε ποιες στασεις πηρες τις σιδερενιες πορνες καυλεα μου να ξεροχυσουμε!!!το εχουν αναγκη ολοι οι πορνοι !!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
γραψε μας σε ποιες στασεις πηρες τις σιδερενιες πορνες καυλεα μου να ξεροχυσουμε!!!το εχουν αναγκη ολοι οι πορνοι !!!
Πρώτη άσκηση έκανα την διπλή που λέω , δηλαδή κάμψεις δικεφάλων με μπάρα και αμέσως μετά ανάποδες πιέσεις ώμων , με ανάποδη λαβή δηλαδή.
Δευτερη άσκηση deadlift
Και τρίτη άσκηση οριζόντιο πάγκο με μπάρα , παλιότερα έκανα μόνο πάγκο οπότε την έχω πιό εύκολα αυτή την άσκηση ... και έτσι την αφήνω για το τέλος.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Πρώτη άσκηση έκανα την διπλή που λέω , δηλαδή κάμψεις δικεφάλων με μπάρα και αμέσως μετά ανάποδες πιέσεις ώμων , με ανάποδη λαβή δηλαδή.
Δευτερη άσκηση deadlift
Και τρίτη άσκηση οριζόντιο πάγκο με μπάρα , παλιότερα έκανα μόνο πάγκο οπότε την έχω πιό εύκολα αυτή την άσκηση ... και έτσι την αφήνω για το τέλος.
καυλαααααααααααααα πορνε μου!!!!!ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom