Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καμιά συμβουλή για επικονδυλιτιδα για να μπορώ να μπαίνω νταης?
ερωτηση σε οποιον γνωριζει να μας πει...
αναρωτιεμαι χωρις να γνωριζω δεν ειμαι καν ειδικος ουτε γυμναστης ουτε γιατρος ουτε τιποτα... μηπως η ασκηση στην χαμηλη τροχαλια με το σχοινι σφυρια που θεωρητικα ισως και πρακτικα γυμναζει αρκετα τον βραχιαλις που ειναι ενας μυς ο οποιος κραταει γερα την αρθρωση του αγκωνα μπας και βοηθουσε σε αυτο που εχεις?ας μας πει καποιος που γνωριζει επι του θεματος!!!
εγω ερωτηση εριξα...αν καπιος ξερει ας απαντησει!!!

• Like
Αντιδράσεις: Leon k

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Είπα σήμερα να κάνω μια ... ας την πούμε full body προπόνηση , σε σχέση με το μόνο πάγκο που συνήθως έκανα ως τώρα στο σπίτι.

2 σετ κάμψεις δικεφάλων με μπάρα και στο καπάκι military press με ανάποδη λαβή , την λαβή που είχα στις κάμψεις δικεφάλων δηλαδή. 30 κιλά χ 5 για ζέσταμα , 30 κιλά χ 8.

2 σετ deadlift 30 κιλά χ 10 και 40 κιλά χ 8 , αστεία τα κιλά αλλά δεύτερη η τρίτη φορά που δοκιμάζω deadlift , οπότε θέλω μια να μάθω την άσκηση με λίγα κιλά. Στο μέλλον βλέπουμε ... έχω μέχρι 65 κιλά στο σπίτι , μαζί με την μπάρα δηλαδή.

και 2 σετ οριζόντιο πάγκο 40 κιλά χ 15 και 50 κιλά χ 12

τα κιλά και τις επαναλήψεις τα θυμάμαι επειδή τα έκανα πρίν λιγό , δεν τα σημείωνα πουθενά :P

Πιό παλιά είχα δοκιμάσει και λίγο καθίσματα αλλά δεν βολεύουν λόγω που δεν έχω rack , και εκτός αυτού πιάνομαι πάρα πολύ στους τετρακέφαλους όταν έχω να κάνω καιρό ... όπως τώρα καλή ώρα :sad2: Οπότε μάλλον καλύτερα με βολεύουν τα deadlift.
Σχεδόν 3 μήνες μετά , έκανα το παραπάνω πρόγραμμα περίπου 2 φορές την εβδομάδα , στην πρώτη άσκηση δεν έκανα μεγάλη πρόοδο στα κιλά απλά τώρα έχω τα 30 κιλά πιο εύκολα και κάνω και με 35 κιλά δεύτερο σετ.

Στο deadlift έκανα σήμερα (μετά το ζέσταμα με λιγότερα κιλά) working set 65 κιλά χ 7 επαναλήψεις ίσως να είχα άλλη μια αλλά είπα μην πάρω καμιά μέση στο χέρι :P

Πάγκο βαρέθηκα να κάνω κανονικά σετ οπότε έκανα λίγο ζέσταμα και προσπάθησα να βγάλω επαναλήψεις με όλα τα κιλά που έχω , δηλαδή τα 65 κιλά , τελικά έβγαλα μόνο 2 επαναλήψεις κανονικές και την 3η με το ζόρι ... πάλι καλά που βγήκε δηλαδή γιατί δεν είχα spotter να με βοηθήσει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Σχεδόν 3 μήνες μετά , έκανα το παραπάνω πρόγραμμα περίπου 2 φορές την εβδομάδα , στην πρώτη άσκηση δεν έκανα μεγάλη πρόοδο στα κιλά απλά τώρα έχω τα 30 κιλά πιο εύκολα και κάνω και με 35 κιλά δεύτερο σετ.

Στο deadlift έκανα σήμερα (μετά το ζέσταμα με λιγότερα κιλά) working set 65 κιλά χ 7 επαναλήψεις ίσως να είχα άλλη μια αλλά είπα μην πάρω καμιά μέση στο χέρι :P

Πάγκο βαρέθηκα να κάνω κανονικά σετ οπότε έκανα λίγο ζέσταμα και προσπάθησα να βγάλω επαναλήψεις με όλα τα κιλά που έχω , δηλαδή τα 65 κιλά , τελικά έβγαλα μόνο 2 επαναλήψεις κανονικές και την 3η με το ζόρι ... πάλι καλά που βγήκε δηλαδή γιατί δεν είχα spotter να με βοηθήσει.
καυλαααααααααααααααα!!!νταηςςςςςςςςςςςςςςς!!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
981
Πόντοι
206
μου ειπε ενας γιατρος προσφατα οτι οι ασκησεις με βάρη και μονοζυγο μπορει να κανουν κακό στην καρδιά.
Εγω νομιζα οτι κανουν καλό και στην καρδιά και στον μεταβολισμό...Τι ισχυει δεν ξερω τελικα!

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.697
Πόντοι
3.446
μου ειπε ενας γιατρος προσφατα οτι οι ασκησεις με βάρη και μονοζυγο μπορει να κανουν κακό στην καρδιά.
Εγω νομιζα οτι κανουν καλό και στην καρδιά και στον μεταβολισμό...Τι ισχυει δεν ξερω τελικα!
Καλησπέρα. Για μονόζυγο δεν ξέρω προσωπικά , αλλά για πολλά πολλά βάρη πχ άρσεις και τετοια εμένα μου έχουν πει γιατροί (καρδιολόγοι) να τα αποφεύγω . Κανω ολα τα υπόλοιπα κανονικά , μηχανήματα κυρίως, αερόβια, ελεύθερα βάρη και ασκήσεις οπως εκτάσεις, προτάσεις κλπ.

Γενικά με την γυμναστική έκανα συχνά , γιατι ολοι μου είχαν πει οτι πρέπει να κάνω και κανει πολύ καλό , αλλά λόγω υποχρεώσεων κλπ την ειχα σταματήσει τα τελευταία χρόνια . Τώρα ξανάρχισα εδώ και λίγο καιρό 3 φορες την εβδομάδα και βλέπουμε..:D:
Γενικά κάνει καλο οχι μονο στο σώμα αλλα και στην ψυχολογία, εκτονώνεσαι. Φεύγεις λίγο απο την ρουτίνα της καθημερινότητας, δουλειά, σπίτι κλπ. Και ευτυχώς στο δικό μου γυμναστήριο το προσωπικό ειναι επίσης εξαιρετικό, άντρες -γυναίκες και είναι απο πάνω σου οτι χρειαστείς. Αυτό δεν το λέω τυχαία καθώς έχω προσωπικά εμπειρία απο άλλα μεγάλα και διαφημισμένα βλέπε mega gym κλπ που μετά απο λίγο σε γράφουν εντελώς και κοιτάνε μονο τις συνδρομές , ή τους νέους πελάτες ή ειναι συνέχεια μονο πάνω απο τις γυναίκες. :grin:
Σαν συμπέρασμα πάντως να πω ειναι οτι βλέπω οτι γυμνάζεται ο κόσμος αρκετά οποτε παω. Και ολες οι ηλικίες. Νέοι άνθρωποι, πιτσιρίκια, 20χρονα, μεγαλύτεροι , ακομα και 60+. Τους τελευταίους πραγματικά τους θαυμάζω και εγώ θα θελα στην ηλικία τους να έχω την ίδια όρεξη για γυμναστική . Δεν υπάρχει χειρότερο απο το να αφήνεις τον εαυτό σου .
Φυσικά να πω οτι δεν λείπουν και τα καυλάκια με τα καυτά σορτσάκια καθε φορά... Και αυτά τα θαυμάζω..:P

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Screenshot_20230729_171312_Instagram.jpg.e8bc70b22abbb9bbd96c1dfcf6afed3b.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχω μπει νταής εδώ και ένα μήνα περίπου με μονότονο πρόγραμμα full body δυο-τρεις φορές την εβδομάδα συν όσο μπορώ αερόβια περπατοτρέξιμο για να ξαναέρθω σε φόρμα!!! Μια τανα που βρεθήκαμε είπε ότι είμαι καλός μυϊκά αλλά εγώ επιμένω να χάσω κιλά!!! Δε με αφήνουν όμως οι παρέες!!! Όλο τσίπουρα και μπίρες με μεζέδες είμαστε!!!!
κοψτα ολα αυτα φιλε..ασε τους αλλους,δικος σου ειναι ο οργανισμος.Και μια συμβουλη,παρε ενα σακο του μποξ και βαρα οσο πιο δυνατα και περισσοτερο μπορεις.Το εκανα για ενα μηνα,γαμουσα ασταματησα χωρις να κουράζομαι και δεν ειμαι κανας φετες

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
κοψτα ολα αυτα φιλε..ασε τους αλλους,δικος σου ειναι ο οργανισμος.Και μια συμβουλη,παρε ενα σακο του μποξ και βαρα οσο πιο δυνατα και περισσοτερο μπορεις.Το εκανα για ενα μηνα,γαμουσα ασταματησα χωρις να κουράζομαι και δεν ειμαι κανας φετες
Αδερφέ από το 1984 ήμουν μέσα στα υπόγεια της πυγμαχίας μέχρι το 1989. Έκανα διάλειμμα για 10 περίπου χρόνια και ξαναχώθηκα στο kickboxing μέχρι πριν 3 χρόνια περίπου. Για πες...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αδερφέ από το 1984 ήμουν μέσα στα υπόγεια της πυγμαχίας μέχρι το 1989. Έκανα διάλειμμα για 10 περίπου χρόνια και ξαναχώθηκα στο kickboxing μέχρι πριν 3 χρόνια περίπου. Για πες...
το ξερω τα εχουμε πει,,...για αυτο σου ειπα για σακο

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Α
το ξερω τα εχουμε πει,,...για αυτο σου ειπα για σακο
Αν θέλω, έχω δική μου σχολή!!! Εννοώ με όλο τον εξοπλισμό χωρίς να πληρώνω αλλά πάνε αυτά!!! Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ωραίος , σχεδόν χ2 το σωματικό βάρος.

close grip είναι λέει πιο ασφαλής η άσκηση για τους ώμους , και πιάνει περισσότερο τα τρικέφαλα ... δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τριγώνια που λένε.

Και εγω close grip κάνω πάγκο , ανοιχτά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου γιατί είναι στενός ο πάγκος που έχω οπότε και να ήθελα δύσκολα :sad2:

Απο κιλά δεν ξέρω πόσο είναι το one rep max αλλά στην τελευταία προπόνηση έκανα 60 κιλά για 5 επαναλήψεις , όλο και όλο 65 κιλά έχω στο σπίτι σύνολο οι πλάκες μαζί με την μπάρα.
στα 100 μονο ενα σετ εχω καταφέρει στη ζωη μου:grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

παγκο για ζεσταμα βαζω 40..και δε βάζω παραπανω γιατι κανω παντα μια συγκεκριμένη άσκηση για εκρηξη.Στη πορεια που τα ανεβάζεις,τα ανεβαζεις οσο πιο απότομα μπορεις

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Λείπεις από το σάη παιχταρά μου!!! ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!
μυστη μου ειμαι στο σαιτ απο το 2007....πλεον ''εχω κρεμασει'' τις σολες... και ειμαι σιγουρος οτι δεν λειπω σε κανεναν διοτι οι καινουροιοι δεν εχουν ιδεα απο bourdela.com εποχες 2007-2012!!!
εχουμε αναγκη ιστοριες απο πυγμαχικες υπογιες λεσχες για νταηδες να ακουσουμε μυστη μου!περιμενω!!!
εγω ειχα προλαβει το ιστορικο μαλεβικ στην νεα φιλαδελφεια ενα εντελως ντεκαντανς υπογειο με εναν παππου προπονητη 80 χρονων τοτε!!!
ημουν γυμνασιο ειτε λυκειο τοτε....πολυ ρομαντικες εποχες...πηγαινα κρυφα απο τους γονεις μου διοτι φοβοντουσαν μην παθω κατι απο την υγρασια του υπογειου!!!χαχααχα!!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
μυστη μου ειμαι στο σαιτ απο το 2007....πλεον ''εχω κρεμασει'' τις σολες... και ειμαι σιγουρος οτι δεν λειπω σε κανεναν διοτι οι καινουροιοι δεν εχουν ιδεα απο bourdela.com εποχες 2007-2012!!!
εχουμε αναγκη ιστοριες απο πυγμαχικες υπογιες λεσχες για νταηδες να ακουσουμε μυστη μου!περιμενω!!!
εγω ειχα προλαβει το ιστορικο μαλεβικ στην νεα φιλαδελφεια ενα εντελως ντεκαντανς υπογειο με εναν παππου προπονητη 80 χρονων τοτε!!!
ημουν γυμνασιο ειτε λυκειο τοτε....πολυ ρομαντικες εποχες...πηγαινα κρυφα απο τους γονεις μου διοτι φοβοντουσαν μην παθω κατι απο την υγρασια του υπογειου!!!χαχααχα!!!
Εγώ στον Άρη Νικαίας στο υπόγειο κάτω από το πιγκ πογκ, πριν αρχίσει κοινές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο παλιό Καραϊσκάκη!!!
Ιστορίες άλλη φορά, τώρα είμαι στο δρόμο!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Εγώ στον Άρη Νικαίας στο υπόγειο κάτω από το πιγκ πογκ, πριν αρχίσει κοινές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο παλιό Καραϊσκάκη!!!
Ιστορίες άλλη φορά, τώρα είμαι στο δρόμο!!!
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πορνε μου!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
1697877683775.png

ξερει καποιος κανα μαγαζι εδω αθηνα η πειραια που να πουλάει τετοια? μη παραγγέλω βαριεμαι ασε που θελω να το τσεκάρω απο κοντα....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο Δάσκαλος της σιδερικής ηδονής ΚΙΜ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ μπαίνει νταής στο μπουντρούμι του πόνου να ξετυλίξει το σιδερικό κουβάρι και να καταρίψει όλες τις βλακώδεις θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απο φιλόσοφους φαρμακωτούς!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΥΡΦΟΡΑΚΟ!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ!!! Βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεσαι!!!δεν υπάρχουν δικαιολογίες!!! Γιατί στο ATTILAS GYM στο μπουντρούμι του πόνου ,στο υπόγειο του σιδερικού καμασούτρα ξέρουμε να μαγειρεύουμαι τους πιο θηριώδεις,τους πιο πομπώδεις ,τους πιο τιτανώδεις μυώνες στην ΠΙΑΤΣΑ!!! 23-10-2023

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946
Ο Δάσκαλος της σιδερικής ηδονής ΚΙΜ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ μπαίνει νταής στο μπουντρούμι του πόνου να ξετυλίξει το σιδερικό κουβάρι και να καταρίψει όλες τις βλακώδεις θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απο φιλόσοφους φαρμακωτούς!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΥΡΦΟΡΑΚΟ!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ!!! Βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεσαι!!!δεν υπάρχουν δικαιολογίες!!! Γιατί στο ATTILAS GYM στο μπουντρούμι του πόνου ,στο υπόγειο του σιδερικού καμασούτρα ξέρουμε να μαγειρεύουμαι τους πιο θηριώδεις,τους πιο πομπώδεις ,τους πιο τιτανώδεις μυώνες στην ΠΙΑΤΣΑ!!! 23-10-2023
Μεγα χυστη πιτσιλιστη, οι σιδερικες κραυγές σου , αναστατώνουν όλα τα εργαζόμενα κορίτσια, χυνουν ποτάμια με την πολεμική ιαχη σου αξιε πολεμιστή .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom