Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
εγω που και που περνω μια πολυβιταμινη και ειμαι οκ..η solgar ειναι καλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι εχεις φαγωθει να παρεις σιδηρο εχεις κάποια ελλειψη?
Το Μάρτιο είχα κάνει εξετάσεις και η φεριτινη ήταν αρκετά χαμηλή ενώ ο σίδηρος ήταν εντός ορίων,δε ξέρω πως γίνεται αυτό...και γω έχω θυρεοειδή παίρνω τ4.... παίρνω και βιταμίνη d και επίσης mollers

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Το Μάρτιο είχα κάνει εξετάσεις και η φεριτινη ήταν αρκετά χαμηλή ενώ ο σίδηρος ήταν εντός ορίων,δε ξέρω πως γίνεται αυτό...και γω έχω θυρεοειδή παίρνω τ4.... παίρνω και βιταμίνη d και επίσης mollers
Εγώ περνώ καθημερινά ω3 .αραιώνει το αίμα και καθαρίζει τις αρτηρίες.Σε συνδιασμό με αερόβιο που κάνω ο γιατρός με βρήκε υγιέστατο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Κάθε μέρα βαράω ένα βαρύ σάκο που έχω γύρω στα 60 κιλά.Μια ωριτσα σε συνδιασμό με πάγκο.οχι πολλα βάρη όμως δεν θέλω να τουμπανιασω.Αυτο μου δίνει και το αερόβιο που θέλω και τα νεύρα που ξεσπαω.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Κάθε μέρα βαράω ένα βαρύ σάκο που έχω γύρω στα 60 κιλά.Μια ωριτσα σε συνδιασμό με πάγκο.οχι πολλα βάρη όμως δεν θέλω να τουμπανιασω.Αυτο μου δίνει και το αερόβιο που θέλω και τα νεύρα που ξεσπαω.
Πρέπει να ξέρεις τεχνική για να βαράς σωστά...εγώ δεν έχω κάνει μποξ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Πρέπει να ξέρεις τεχνική για να βαράς σωστά...εγώ δεν έχω κάνει μποξ
δε χρειαζεται απλα βαρα τον με ευθειες γροθιες και με ολη σου τη δυναμη.Μετα μπες παγκο με λιγα κιλα (εγω βαζω 40)...ισως ειναι και πολλα....και κανε γρηγορες επαναληψεις.Αυτο δε θες κατι αλλο.Μετα τη προπονηση βαρα μαγνησιο εγω περνω το trofocard σε σκονη

εχω και μια πρωτεινη αλλα τη λιβανιζω

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους !!!
Ερώτηση , θέλω γνώμη για το μαγνήσιο αξίζει να πάρει κάποιος ; Γυμνάζομαι και απ'ότι διαβάζω στο ΝΕΤ έχει αρκετά οφέλη . Επίσης να αναφέρω ότι στις τελευταίες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει ήταν σε καλή τιμή ούτε χαμηλή ούτε υψηλή

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους !!!
Ερώτηση , θέλω γνώμη για το μαγνήσιο αξίζει να πάρει κάποιος ; Γυμνάζομαι και απ'ότι διαβάζω στο ΝΕΤ έχει αρκετά οφέλη . Επίσης να αναφέρω ότι στις τελευταίες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει ήταν σε καλή τιμή ούτε χαμηλή ούτε υψηλή
ναι βεβαια εννοειται...χαλαρωνει τους μυες

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
1697877683775.png

ξερει καποιος κανα μαγαζι εδω αθηνα η πειραια που να πουλάει τετοια? μη παραγγέλω βαριεμαι ασε που θελω να το τσεκάρω απο κοντα....
καλησπερα γαμια!!!
δες olympus sport στην αγρια πιατσα βρισκεται το μαγαζι!!!
Τήνου 8 & Πατησίων
μπορεις να το δοκιμασεις κιολας πορνε μου!εχει πολλη πραμα εκει αυτο το μαγαζι απο εξοπλισμο!μεγαλη εκθεση!
και μετα πιτσιλισμα στην αγρια πιατσα ψωλαρα!!!να τα τρανταξεις τα πουτανακια μυστη μου!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
καλησπερα γαμια!!!
δες olympus sport στην αγρια πιατσα βρισκεται το μαγαζι!!!
Τήνου 8 & Πατησίων
μπορεις να το δοκιμασεις κιολας πορνε μου!εχει πολλη πραμα εκει αυτο το μαγαζι απο εξοπλισμο!μεγαλη εκθεση!
και μετα πιτσιλισμα στην αγρια πιατσα ψωλαρα!!!να τα τρανταξεις τα πουτανακια μυστη μου!!!
καλα ρε ηρεμησε δε γυριζουμε τσοντα..ευχαριστω παντως!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα σε όλους !!!
Να μην πάρεις τίποτα αν δεν το χρειάζεσαι!!! Το μαγνήσιο το παίρνουν δρομείς που κάνουν αποστάσεις long runs και τους προστατεύει από κράμπες. Αν έχεις συμπτώματα, ρώτα γιατρό και όχι μαγαζί με συμπληρώματα ούτε το bou. com!!!!

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
Να μην πάρεις τίποτα αν δεν το χρειάζεσαι!!! Το μαγνήσιο το παίρνουν δρομείς που κάνουν αποστάσεις long runs και τους προστατεύει από κράμπες. Αν έχεις συμπτώματα, ρώτα γιατρό και όχι μαγαζί με συμπληρώματα ούτε το bou. com!!!!
Τυπε δεν εχω σκοπο να το αγορασω ηθελα να ακουσω γνωμες , σε ευχαριστω για την απαντηση!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
Αν δεν πάρεις φάρμακα δεν πρόκειται να τουμπανιάσεις!!! Το σώμα σου θα πάρει ωραίο σχήμα γυμνασμένο και η όποια μυική μάζα θα είναι παρακαταθήκη για τα γεράματα!!! Δες τον τύπο @pitsilistis πόσο γυμνασμένος είναι χωρίς φαρμάκι!!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
δε χρειαζεται απλα βαρα τον με ευθειες γροθιες και με ολη σου τη δυναμη.Μετα μπες παγκο με λιγα κιλα (εγω βαζω 40)...ισως ειναι και πολλα....και κανε γρηγορες επαναληψεις.Αυτο δε θες κατι αλλο.Μετα τη προπονηση βαρα μαγνησιο εγω περνω το trofocard σε σκονη

εχω και μια πρωτεινη αλλα τη λιβανιζω
Λάθος!!! Ο σάκος θέλει τεχνική, όχι δύναμη!!! Η δύναμη στο χτύπημα θα έρθει με τη σωστή τεχνική όσο περισσότερο το δουλεύεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom