Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Αν δεν πάρεις φάρμακα δεν πρόκειται να τουμπανιάσεις!!! Το σώμα σου θα πάρει ωραίο σχήμα γυμνασμένο και η όποια μυική μάζα θα είναι παρακαταθήκη για τα γεράματα!!! Δες τον τύπο @pitsilistis πόσο γυμνασμένος είναι χωρίς φαρμάκι!!!
ναι εχει καλο σωμα αυτος.Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο για μενα.Εγω απλα ειμαι πιο μυωδης επειδη παλια εκανα φουλ βαρη με πρωτεινη,εχω που εχω και απο τη φυση μου μεγαλη πλατη,εχω παρει και μερικα κιλακια...αστα χεστα...μπορω να κανω τα παντα εκτος απο διατροφη

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Λάθος!!! Ο σάκος θέλει τεχνική, όχι δύναμη!!! Η δύναμη στο χτύπημα θα έρθει με τη σωστή τεχνική όσο περισσότερο το δουλεύεις!!!
οτι θελει,θελει...το θεμα ειναι τι θες να κανεις θες απλά να ξεχαρμανιασεις η να το κανεις σωστα με σωστη τεχνικη για τυχον αλλες καταστάσεις...ξερω γω αγωνες η τιποτε αλλο...εμενα μου βγαινει αυτοματα αλλα δε με νοιαζει η τεχνικη και πολυ.Ομως καταλαβαινω τι εννοεις.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
ναι εχει καλο σωμα αυτος.Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο για μενα.Εγω απλα ειμαι πιο μυωδης επειδη παλια εκανα φουλ βαρη με πρωτεινη,εχω που εχω και απο τη φυση μου μεγαλη πλατη,εχω παρει και μερικα κιλακια...αστα χεστα...μπορω να κανω τα παντα εκτος απο διατροφη
ΟΚ, εσύ ξέρεις για τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει μοναδικός δρόμος!!! Προσοχή στους τραυματισμούς!!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
οτι θελει,θελει...το θεμα ειναι τι θες να κανεις θες απλά να ξεχαρμανιασεις η να το κανεις σωστα με σωστη τεχνικη για τυχον αλλες καταστάσεις...ξερω γω αγωνες η τιποτε αλλο...εμενα μου βγαινει αυτοματα αλλα δε με νοιαζει η τεχνικη και πολυ.Ομως καταλαβαινω τι εννοεις.
Αν ο οποιοσδήποτε με λάθος τεχνική πάθει μια ρήξη στροφικού πετάλου για παράδειγμα, τον ήπιε!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Αν ο οποιοσδήποτε με λάθος τεχνική πάθει μια ρήξη στροφικού πετάλου για παράδειγμα, τον ήπιε!!!!!
κοιτα αν στοχευσεις μονο ευθειες γροθιες...ε ποσο ευκολο ειναι να τραυματιστεις?δε ξερω μηπως θα επρεπε καποιος που ειναι εντελως αρχαριος να δεσει τον καρπο του πρωτα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
κοιτα αν στοχευσεις μονο ευθειες γροθιες...ε ποσο ευκολο ειναι να τραυματιστεις?δε ξερω μηπως θα επρεπε καποιος που ειναι εντελως αρχαριος να δεσει τον καρπο του πρωτα
Πάρα πολύ εύκολα τραυματίζεται κάποιος που δεν ξέρει, ακόμα κι αν σκύψει να δέσει τα κορδόνια του!!!
Τα χέρια θέλουν δέσιμο κι όχι μόνο ο καρπός.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Πάρα πολύ εύκολα τραυματίζεται κάποιος που δεν ξέρει, ακόμα κι αν σκύψει να δέσει τα κορδόνια του!!!
Τα χέρια θέλουν δέσιμο κι όχι μόνο ο καρπός.
η καλυτερη γυμναστικη για αυτο ειναι πους απς με γροθιες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
ευελπιστω σε καλυτερη γραμμωση

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    185,9 KB · Εμφανίσεις: 53

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.289
Πόντοι
2.256
Η γράμμωση έρχεται με τη μείωση του λίπους, πράγμα που σημαίνει θερμιδικό έλλειμμα. Δε σου χρειάζονται περισσότερες επαναλήψεις. Αυτά τα έλεγαν το 1970.
Παίξε τα σετ κοντά στην αποτυχία με σωστή τεχνική και καθάρισε τη διατροφή σου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Η γράμμωση έρχεται με τη μείωση του λίπους, πράγμα που σημαίνει θερμιδικό έλλειμμα. Δε σου χρειάζονται περισσότερες επαναλήψεις. Αυτά τα έλεγαν το 1970.
Παίξε τα σετ κοντά στην αποτυχία με σωστή τεχνική και καθάρισε τη διατροφή σου.
Το ξέρω.Παντα για μένα ήταν περισσότερο δύσκολη η διατροφή παρά η γυμναστική.Οχι ότι με το να είμαι φετες κερδίζω κάτι δεν έχω πλεον στη ηλικία μου αυτή τη λοξά απλά νιώθεις πιο ανάλαφρος και ευέλικτος.Τα πολλά βάρη τα έχω σταματήσει.Τωρα βαράω πολύ σάκο με λίγο πάγκο.Μαρεσει ο σάκος και τον προτιμω γιατί σου "φεύγουν" διάφορα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου...μου έχουν λείψει και οι παλιές καλές εποχές που δίναμε πονο στο σπαρινγκ.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Μύστες μου, υπάρχουν δύο πράγματα που βλέπω καθημερινά στο γυμναστήριο ότι οι 9 στους 10 παραλείπουν και αυτό είναι εγκληματικό: το ζέσταμα και η αποφόρτιση.

Μη κάνετε μαλακίες και μη τα σνομπάρετε. Τους τραυματισμούς τους παντρευόμαστε χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαζυγίου. Γίνεσαι 50 και πονάς ακόμη από μια γαμημένη θλάση που έπαθες στα 25. Πάντα, πάντα, πάντα, ένα δεκάλεπτο πριν και μετά από την προπόνηση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Μύστες μου, υπάρχουν δύο πράγματα που βλέπω καθημερινά στο γυμναστήριο ότι οι 9 στους 10 παραλείπουν και αυτό είναι εγκληματικό: το ζέσταμα και η αποφόρτιση.

Μη κάνετε μαλακίες και μη τα σνομπάρετε. Τους τραυματισμούς τους παντρευόμαστε χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαζυγίου. Γίνεσαι 50 και πονάς ακόμη από μια γαμημένη θλάση που έπαθες στα 25. Πάντα, πάντα, πάντα, ένα δεκάλεπτο πριν και μετά από την προπόνηση.
εχεις δικιο φιλε μου....πηγα χτες σε μια αγγειοκλινικη για κατι που εχω βγαλει στο ποδι (ασχετο με προπονηση) και επαθαν πλακα οι γιατροι οταν τους ειπα οτι ειμαι σχεδον 42.Η γυμναστικη γενικα σε κανει πιο νεο...παντου,μυαλα,σωμα,νοοτροπια,παντου.Το ζεσταμα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι πολυ βασικο,εγω πχ ξεκιναω να βαραω σακο σιγα σιγα και μετα μπαινω σε εκρηξη μαζι με βαρη.Αλλα οσες φορες εχω "πιαστει",τραυματιστει η κατι ελαφρυ ας πουμε,το διορθωνα με τον ιδιο τροπο...κανοντας βαρη με τις κινησεις που "πιαστηκα"

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
πωωωωωωωωωωωωωωωωω μυστη μου τι πορνομυωνες ειναι αυτοι!!!!πομπωδειςςςςςς τιτανωδεις!!!!!πωωωωωωωωωωωωωω!!!
ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωωω καυλεα μου!!!
με τετοιους μυωνες θα σου πετανε καποτες απο τα μπαλκονια στη φυλης!!!
θα βαζουν σφουγγαρια οι πουτανες (με περιοδο) για να διεισδυσεις μεσα τους!!!να νιωσουν τους αχαλινωτους φιληδονους καυτους πορνομυωνες σου πορνε μου!!!!!!!!!!
τρελανε μας χυσταρα μου!!!!ξεροχυνωωωωωωω!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Αν δεν πάρεις φάρμακα δεν πρόκειται να τουμπανιάσεις!!! Το σώμα σου θα πάρει ωραίο σχήμα γυμνασμένο και η όποια μυική μάζα θα είναι παρακαταθήκη για τα γεράματα!!! Δες τον τύπο @pitsilistis πόσο γυμνασμένος είναι χωρίς φαρμάκι!!!
τα φαρμακα ειναι για τους αρρωστους !!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
δε χρειαζεται απλα βαρα τον με ευθειες γροθιες και με ολη σου τη δυναμη.Μετα μπες παγκο με λιγα κιλα (εγω βαζω 40)...ισως ειναι και πολλα....και κανε γρηγορες επαναληψεις.Αυτο δε θες κατι αλλο.Μετα τη προπονηση βαρα μαγνησιο εγω περνω το trofocard σε σκονη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω και μια πρωτεινη αλλα τη λιβανιζω
μπαινω νταης να κανω αγριο ερωτα στην δερματινη πορνη με ατακτες ευθειες γροθιες χωρις τεχνικη!!!!αναγκαρααααααααααα!!!!μονο με ωμη δυναμη!!!!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
γκαυλιαρη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Λάθος!!! Ο σάκος θέλει τεχνική, όχι δύναμη!!! Η δύναμη στο χτύπημα θα έρθει με τη σωστή τεχνική όσο περισσότερο το δουλεύεις!!!
τι να την κανεις την τεχνικη ρε? χαχαχαχαχα!!! μπες εκει περα νταης με ευθειες ομως γροθιες!!!σιγα τι θα παθεις!!!:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Leon k
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!
RESPECT!!!
βεβαια αυτο απαιτει και πολυ δυσκολες προυποθεσεις...που ο νεοπυρφορος δεν εχει αναγκη...οποτε ... ερχομαστε στο.....! ΖΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΝΕΟΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom