Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Μεγα χυστη πιτσιλιστη, οι σιδερικες κραυγές σου , αναστατώνουν όλα τα εργαζόμενα κορίτσια, χυνουν ποτάμια με την πολεμική ιαχη σου αξιε πολεμιστή .
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πορνε μου!!!!!!!!!respect!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Μετά απο μια αδυσώπητη και αβυσσαλέα προπόνηση ποδιών με τον δάσκαλο της σιδερικής ηδονής Κιμ μπαίνουμε νταήδες στο φτερό με ανώμαλο σαδομαζοχιστή επιβήτορα σε μια σιδερική συνουσία άνευ προηγουμένου!!! Με τον κύριο καμπαρντίνα αφανή ντροπαλό ήρωα να παραπονιέται μην τον πάρει μάτι η λάγνα πορνο-κάμερα συνεχίζουμε νταήδες και όποιος αντέξει!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456

Μετά απο μια αδυσώπητη και αβυσσαλέα προπόνηση ποδιών με τον δάσκαλο της σιδερικής ηδονής Κιμ μπαίνουμε νταήδες στο φτερό με ανώμαλο σαδομαζοχιστή επιβήτορα σε μια σιδερική συνουσία άνευ προηγουμένου!!! Με τον κύριο καμπαρντίνα αφανή ντροπαλό ήρωα να παραπονιέται μην τον πάρει μάτι η λάγνα πορνο-κάμερα συνεχίζουμε νταήδες και όποιος αντέξει!!!
ρε μάγκες....χωρις να θελω να σας θειξω η να το παιξω ξερόλας η καλυτερος απο εσας....δε μιλαμε και για καμια προπονησαρα.Κανα σακο βαρατε στα ενδιαμεσα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Η σιδερική μάχη συνεχίζεται στο βαπόρι των σιδερικών φαντασιώσεων με κάπτεν Θοδωρή και δάσκαλο κιμ...περιμένοντας αυτήν την φορά τον πολέμαρχο Αττίλα να μπει επιτέλους νταής να σβήσει τις σιδερικές κάψες της άτακτης μπάρας!!!

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Να ρωτήσω,ζητάω απ' το κρεοπωλη στο σούπερ μάρκετ 700γρ στήθος φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιτσες για να το καταναλώσω σε δύο μέρες και εκείνος τελικά μου βάζει 960.. είναι μεγάλη διαφορά στη πρωτεϊνη και επιβάρυνση για τον οργανισμό ή οχι;..επίσης δε σας τη σπάει όταν δε πετυχαίνει τα γραμμάρια που ζητάτε;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.716
Πόντοι
736
Να ρωτήσω,ζητάω απ' το κρεοπωλη στο σούπερ μάρκετ 700γρ στήθος φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιτσες για να το καταναλώσω σε δύο μέρες και εκείνος τελικά μου βάζει 960.. είναι μεγάλη διαφορά στη πρωτεϊνη και επιβάρυνση για τον οργανισμό ή οχι;..επίσης δε σας τη σπάει όταν δε πετυχαίνει τα γραμμάρια που ζητάτε;
Μπορείς να το σπάσεις στα 3 και να το καταναλώσεις σε 3 μέρες , έτσι έρχεται περίπου στα ίδια δηλαδή 350 γρ για 2 μέρες στην πρώτη περίπτωση , 320 για 3 μέρες στην δεύτερη.

Αλλά και σε δυο μέρες να το καταναλώσεις δεν πιστεύω να είναι υπερβολική η πρωτείνη.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Μπορείς να το σπάσεις στα 3 και να το καταναλώσεις σε 3 μέρες , έτσι έρχεται περίπου στα ίδια δηλαδή 350 γρ για 2 μέρες στην πρώτη περίπτωση , 320 για 3 μέρες στην δεύτερη.

Αλλά και σε δυο μέρες να το καταναλώσεις δεν πιστεύω να είναι υπερβολική η πρωτείνη.
Έτσι σκέφτομαι να το κάνω...απλά έχω βάλει σα πρόγραμμα Δευτέρα και Τρίτη να τρώω νουα μοσχάρι οπότε θα με κάνει να το αλλάξω.... εντωμεταξυ τι πιστεύεις ;αξίζει που έχω βάλει και νουα τελευταία; από τότε που ξεκίνησα τη δική μου διατροφή για κρέας έτρωγα μόνο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.716
Πόντοι
736
Έτσι σκέφτομαι να το κάνω...απλά έχω βάλει σα πρόγραμμα Δευτέρα και Τρίτη να τρώω νουα μοσχάρι οπότε θα με κάνει να το αλλάξω.... εντωμεταξυ τι πιστεύεις ;αξίζει που έχω βάλει και νουα τελευταία; από τότε που ξεκίνησα τη δική μου διατροφή για κρέας έτρωγα μόνο στήθος φιλέτο κοτόπουλο
Δεν ξέρω , ο Έμπειρος στο youtube που παρακολουθούσα τελευταία μόνο κοτόπουλο έτρωγε και εκείνος. Αλλά γενικά δεν ξέρω αν κάνει κάποια διαφορά η ποικιλία. Ειδικός σε αυτά τα θέματα πιστεύω πως είναι ο δάσκαλος Κίμ Καραμανέας που εμφανίζεται στα τελευταία βίντεο μαζί με τον @pitsilistis

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ξέρω , ο Έμπειρος στο youtube που παρακολουθούσα τελευταία μόνο κοτόπουλο έτρωγε και εκείνος. Αλλά γενικά δεν ξέρω αν κάνει κάποια διαφορά η ποικιλία. Ειδικός σε αυτά τα θέματα πιστεύω πως είναι ο δάσκαλος Κίμ Καραμανέας που εμφανίζεται στα τελευταία βίντεο μαζί με τον @pitsilistis
Το έβαλα καθαρά και μόνο επειδή έχει πολύ σίδηρο...γενικά όμως παίρνω και δύο κάψουλες πολυβιταμινης solgar vm2000 κάθε πρωί... πιστεύεις οι κάψουλες με καλύπτουν από θέμα σιδήρου;..τα άλλα που τρώω δεν έχουν πολύ σίδηρο γιαούρτι,βρώμη,ρύζι, μπρόκολο,μήλο, μπανάνα,αυγο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.716
Πόντοι
736
Το έβαλα καθαρά και μόνο επειδή έχει πολύ σίδηρο...γενικά όμως παίρνω και δύο κάψουλες πολυβιταμινης solgar vm2000 κάθε πρωί... πιστεύεις οι κάψουλες με καλύπτουν από θέμα σιδήρου;..τα άλλα που τρώω δεν έχουν πολύ σίδηρο γιαούρτι,βρώμη,ρύζι, μπρόκολο,μήλο, μπανάνα,αυγο
Δεν έχω ιδέα , αλλά στο google πιστεύω θα γράφουν κάπου την συνιστώμενη ημερήσια δόση σιδήρου οπότε βλέπεις πόσο σου δίνουν οι κάψουλες και συγκρίνεις τις τιμές. Εκτός αν το γράφει ηδη πάνω στο κουτί του συμπληρώματος το πόσο % καλύπτει απο την ημερήσια δόση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
τυπε μη περνεις σιδηρο...τρωγε απλα μοσχαρισιο κρεας μια τη βδομαδα και εισαι κομπλε.Σιδηρο χρειάζονται οι γυναικες λογω περιοδου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καλησπέρα νταήδες!!!ότι ερωτήσεις θέλετε πάνω στο κομμάτι της διατροφής και της προπόνησης με τα σίδερα μπορείτε να τις υποβάλετε στο παρακάτω λινκ και ο δάσκαλος Κιμ είναι έτοιμος να μπει νταής και να απαντήσει χωρίς ενδοιασμούς!!!

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
τυπε μη περνεις σιδηρο...τρωγε απλα μοσχαρισιο κρεας μια τη βδομαδα και εισαι κομπλε.Σιδηρο χρειάζονται οι γυναικες λογω περιοδου
Πόσα γραμμάρια νουα τη βδομάδα μου προτείνεις να τρώω για να είμαι καλλυμενος από σίδηρο;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Η σιδερική μάχη στο μπουντρούμι του πόνου συνεχίζεται με καλεσμένο τον Δούρειο Ίππο σε μια χαλαρή ρομαντική σιδερική περίπτυξη...ενώ φυσικά δεν λείπουν τα παράπονα του οιστρογονομένου κυρίου καμπαρντίνα περί ''μαγνητοσκόπησης''... Ο τίτλος του βίντεο εμπνευσμένος από την ατάκα του κυρίου καμπαρντίνα (εν βρασμώ ψυχής) πασχόμενου απο επικίνδυνη συσώρευση οιστρογόνων!!! Το πόρισμα μετά απο συμβούλιο με τον Δούρειο Ίππο για την θεραπεία του κυρίου καμπαρντίνα είναι ένα...σκληρά βαθιά καθίσματα στο ρακ!μονο έτσι θα πέσουν τα οιστρογόνα και θα πάψει πλέον να κάνει σαν παλαβή υστερική γκόμενα!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Οι σκοτεινές ομιχλώδεις γεμάτες υγρασία ξεφτιλισμένες νύχτες, όπου οι άτακτες σιδερένιες κορασίδες ζητούν τον λάγνο επιβήτορα να τους χαρίσει ατελείωτους 12λεπτους απανωτούς σιδερικούς οργασμούς,χτυπούν την κερκόπορτα του κάστρου της παράνομης ερωτικής σιδερικής λαγνείας....ψάχνοντας τον ακάποτο ιππότη για να τοποθετήσουν τα υγρά τους στην σκληρή πλατιά βασταγερή σιδερο-ασπίδα του....στο Βασίλειο του Αττίλα....!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο Δάσκαλος της σιδερικής ηδονής Κιμ μπαίνει νταής να ξετυλίξει το σιδερικό κουβάρι περί προπόνησης και διατροφής! Απολαύστε τον σε ένα βίντεο που απαντάει σε μία ερώτηση που απασχολεί πολλούς ασκούμενους πάνω στο σιδερένιο άθλημα όσα χρόνια και αν περάσουν!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Πόσα γραμμάρια νουα τη βδομάδα μου προτείνεις να τρώω για να είμαι καλλυμενος από σίδηρο;
εγω που και που περνω μια πολυβιταμινη και ειμαι οκ..η solgar ειναι καλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι εχεις φαγωθει να παρεις σιδηρο εχεις κάποια ελλειψη?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
αυτο που θα σου ελεγα να περνεις οπωσδηποτε καθημερινα που θα σε βοηθησει και στις προπονήσεις σου,ειναι βιταμινη d..εγω επειδη εχω και τον θυροειδη που την ριχνει περνω καθημερινα 4000iu

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
δασκαλος κιμ αναγκαρα μυστη μου!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom