Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οχι δεν εχω κανενα προβλημα υγειας!!!
Εχω γραφτει και σε τοπικη ομαδα ποδοσφαιρου,και εκει στην προπονηση
κουραζομαι υπερβολικα,αφου μπαινω με τοση ορεξη και παθος στο παιχνιδι
μετα απο λιγα λεπτα κουραζομαι!!!
υπομονη

duduiero

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μη σας πιάνουν κορόιδα και αγοράζεται συμπληρώματα διατροφής από μαγαζιά εδώ.
Παραγγείλετε από εξωτερικό, πολύ αξιόπιστα site και σε 5-6 μέρες στην πόρτα σας.
Μιλάμε για μεγάλες διαφορές

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μη σας πιάνουν κορόιδα και αγοράζεται συμπληρώματα διατροφής από μαγαζιά εδώ.
Παραγγείλετε από εξωτερικό, πολύ αξιόπιστα site και σε 5-6 μέρες στην πόρτα σας.
Μιλάμε για μεγάλες διαφορές

διαφορές όπως;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οχι δεν εχω κανενα προβλημα υγειας!!!
Εχω γραφτει και σε τοπικη ομαδα ποδοσφαιρου,και εκει στην προπονηση
κουραζομαι υπερβολικα,αφου μπαινω με τοση ορεξη και παθος στο παιχνιδι
μετα απο λιγα λεπτα κουραζομαι!!!
τα αγαθα κοποις κτωνται...
σιγα σιγα τα 15 θα γινουν 20,τα 20 25 κοκ....
αν εισαι πανω απο 20 και δεν εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου μην εχεις απαιτησεις σε ενα μηνα να γινεις στειθαμ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Επειδή τώρα διάβασα τις τελευταίες σελίδες θέλω να πω μόνο πως το γυμναστήριο και γενικά το bodybuilding είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!To ΤΙ και ΠΟΤΕ θα φας,το πως θα ξεκουραστείς,το ΤΙ θα κανεις στην προπόνηση ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεσαι κτλ.
Όσο και να δουλεύεις τη προπόνηση την έχεις μέσα στο μυαλό σου και περιμένεις πως και πως να έρθει η στιγμή για να πας!
Δυστυχώς δε μπορώ να μιλάω με σιγουριά διότι είμαι μόνο 21 και δεν έχω δουλέψει ποτέ σοβαρά ούτε είχα σκοτούρες στο κεφάλι μου,αλλά γνωρίζω άτομα τα οποία είναι άνω των 35 και 40,μεροκαματιάρηδες,με οικογένεια και παιδιά και έχουν πολύ καλά σώματα (για τα δικά μου πρότυπα) και πολύ καλές γνώσεις για το άθλημα...Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι οτι δε μπορείς να κάνεις πάντα τις ίδιες προπονήσεις και πόσο μάλλον σε ένα τόσο ψυχοφθόρο και απαιτητικό άθλημα σαν το bodybuilding!Μάλιστα ο ψυχολογικός παράγοντας είναι ο σημαντικότερος και αν έχεις σκοτούρες στο μυαλό σου είναι πολύ δύσκολο,βάλε και τις εποχές που διανύουμε που είναι δύσκολες κτλ.

Παρόλα αυτά το τονίζω άλλη μια φορά πως είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!Πως ο μέσος Έλληνας θα πάει σπιτι του το μεσημέρι να φάει ή το βράδυ να φάει το βραδυνό του,έτσι με λίγη οργάνωση μπορείς να το παρεις στη δουλεία το φαγητό σου,που είναι και της μόδας!
Άλλωστε η σωστή προπόνηση διαρκεί γύρω στη 1 ώρα...Πιστεύω πως αυτό το χρονικό διάστημα 4 φορές τη βδομάδα είναι εφικτό για κάποιον να το διαθέσει!
Αν το βάλεις στη ζωή σου γίνεται!Μάλιστα όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι ευφορία και θα σου φεύγουν οι σκοτούρες λόγω έκκρισης επινεφρίνης(αν δεν κάνω λάθος) και θα αποκτάς και καλύτερη φυσική κατάσταση(ακόμα κάνοντας και μόνο βάρη,χωρίς αερόβιο) τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου αρέσει!

Και για να σχολιάσω και το άλλο που ειπώθηκε για τις γκόμενες...
ΟΠΟΙΟΣ κάνει βάρη και γενικά bodybuilding για τις γκόμενες,για να δουλέψει πόρτα,προστασία,για να παίζει ξύλο κτλ είναι απλά ΒΛΑΚΑΣ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!
ΤΟΝΙΖΩ για να μην παρερμηνευθώ,πως όλοι ξεκινήσαμε το γυμναστήριο με κίνητρο τις γκόμενες και όλοι μας ανεξαρτήτου έχουμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο,ακόμα και τώρα!
Το θέμα είναι σε ΤΙ ποσοστό έχουμε αυτό και σε τί όλα τα υπόλοιπα!
Προσωπικά δε με απασχολεί ΤΟΣΟ το τί θα πουν οι γκόμενες...Άλλωστε όταν τους δείχνω τα πρότυπα μου μου λένε "Τιιιι;;Θες αλήθεια να γίνεις έτσι;;;Αυτοί είναι φρικιά!!Μη γίνεις έτσι!Τώρα είσαι 1000 φορές καλύτερος!"  :grin: :grin:
Παρόλα αυτά δε με ενδιαφέρει!Εγώ θα φτάσω μέχρι εκεί που ΜΠΟΡΩ να φτάσω και να είμαι υγιείς...Πρώτα ο Θεός...
Το αν θα αρέσω σε μια γκομενα μόνο για το σώμα μου ή μόνο για τα λεφτά μου ή μόνο για τη δουλειά μου με κάνει να θεωρώ τη γκόμενα φτηνή,ρηχή και μόνο για ένα πούτσο...(sorry κιολας)
Δηλαδή αν είχα παραπανίσια κιλά δε θα ήταν μαζί μου;;Αν ναι,τότε ας είναι και τώρα που είμαι τούμπανο!!(Αν ποτέ καταφέρω να γίνω,υποθετικά μιλάω)
Άλλωστε το πρότυπο σώμα για μένα ΞΕΡΩ πως δε το γουστάρουν οι γκόμενες...
Αυτά...
κρις,διαβασα το ποστ κι συντασσομαι 100%....
μπορει εγω να μην ειμαι φαν του μποντι μπιλντινγκ,καθως κανω προπονηση επικεντρωμενη σε γραμμωση και εκρηξη,αλλα η φιλοσοφια σου ειναι ορθοτατη.....η προπονηση και οτι αυτη συνεπαγεται,απο ενα σημειο και μετα ειναι τροπος ζωης και οχι μεσο προσελκυσης ελλεεινιδων...

Επισκέπτης
κρις,διαβασα το ποστ κι συντασσομαι 100%....
μπορει εγω να μην ειμαι φαν του μποντι μπιλντινγκ,καθως κανω προπονηση επικεντρωμενη σε γραμμωση και εκρηξη,αλλα η φιλοσοφια σου ειναι ορθοτατη.....η προπονηση και οτι αυτη συνεπαγεται,απο ενα σημειο και μετα ειναι τροπος ζωης και οχι μεσο προσελκυσης ελλεεινιδων...

τι εννοεις εκρηξη?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι εννοεις εκρηξη?
γρηγορες επαναληψεις με μειωμενο βαρος...
Υ.Γ.το ποσο του βαρους εξαρταται απο το ποσο προχωρημενος ειναι καποιος...μπορει σε εμενα τα 50 λ.χ στην κοπιλατικη να μου φαινονται λιγα,ενω σε καποιον αλλο να φαινονται πολλα..

Επισκέπτης
γρηγορες επαναληψεις με μειωμενο βαρος...
Υ.Γ.το ποσο του βαρους εξαρταται απο το ποσο προχωρημενος ειναι καποιος...μπορει σε εμενα τα 50 λ.χ στην κοπιλατικη να μου φαινονται λιγα,ενω σε καποιον αλλο να φαινονται πολλα..
λιιιγα 50 κιλα??
με 3 κιλακια κλαταρω! αποχωρω απο το θεμα, νιωθω σαμιαμιδι  :helpplea:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λιιιγα 50 κιλα??
με 3 κιλακια κλαταρω! αποχωρω απο το θεμα, νιωθω σαμιαμιδι  :helpplea:
αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν καταλαβες σε ποια ασκηση αναφερθηκα στο παραδειγμα,καλο δρομο.. :2funny: :2funny: :2funny:

manos_1983

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σημαντικο ειναι το αεροβιο, οπως και το τι μορφη ταιριαζει στον καθενα . Εγω Το τρεξιμο δεν το αλλαζω με τπτ, φυσικα κανω και βαρη με εμφαση κυριως σε ''ελευθερες'' και συνεργικες ασκησεις(μονοζυγο, διζυγο κτπ).
Γυμναζομαι 6 χρονια και για μενα ειναι τροπος ζωης δεν μπορω τουλαχιστον τωρα να με φανταστω χωρις καποιυ ειδους ασκησης. Το σημαντικο ειναι να αρχισει καποιος να γυμναζεται, και ας κανει οτι του ταιριαζει, ολα τ'αλλα θα ερθουν  

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πολυ σημαντικο ειναι το αεροβιο, οπως και το τι μορφη ταιριαζει στον καθενα . Εγω Το τρεξιμο δεν το αλλαζω με τπτ, φυσικα κανω και βαρη με εμφαση κυριως σε ''ελευθερες'' και συνεργικες ασκησεις(μονοζυγο, διζυγο κτπ).
+1
και εγω χρησιμοποιω πολυ ελευθερες στο προγραμμα μου,στο οποιο εχει περιοπτη θεση το μισαωρο του διαδρομου στην αρχη...
αλλα πρπει να καταλαβουμε οτι οι ελυθερες προυποθετουν και καποια καλη σωματικη διαπλαση για να τελεστουν σωστα χωρις καποιο κινδυνο τραυματισμου....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τα αγαθα κοποις κτωνται...
σιγα σιγα τα 15 θα γινουν 20,τα 20 25 κοκ....
αν εισαι πανω απο 20 και δεν εχεις γυμναστει ποτε στη ζωη σου μην εχεις απαιτησεις σε ενα μηνα να γινεις στειθαμ...
Ναι  πολυ σωστα!! η τελευταια φορα που γυμναστικα ηταν πριν 7 χρονια για 2 μηνες,μετα τα παρατησα και ξαναρχισα παλι φετος ,εκτοτε δεν εχω γυμναστει αλλη φορα!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πηρα το τονωτικο GINGENG PLUS RAPID ENERGY σε φιαλιδιο!!!!!!
Το ξερετε ειναι καλο;;

Συνημμένα

• ginseng2.jpg
    ginseng2.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 27

manos_1983

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
+1
και εγω χρησιμοποιω πολυ ελευθερες στο προγραμμα μου,στο οποιο εχει περιοπτη θεση το μισαωρο του διαδρομου στην αρχη...
αλλα πρπει να καταλαβουμε οτι οι ελυθερες προυποθετουν και καποια καλη σωματικη διαπλαση για να τελεστουν σωστα χωρις καποιο κινδυνο τραυματισμου....

Συμφωνω δεν ειναι για αρχαριους ολες οι ασκησεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
+1
Γιατί κάνεις το διάδρομο στην αρχή;

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Aν κ δεν έχω διαβάσει ακόμα ολόκληρο το Thread να σας πω τι νύλα έπαθε ο αδελφός του κολλητού μου:

49 ετών του κάβλωσε να κάνει κορμί ενόψη καλοκαιριού πέρσι....πηγαινε γυμναστήριο αλλά επειδή δεν έβλεπε αξιόλογη βελτίωση τον έψησε το ζώο ο γυμναστής για να βγάλει και κανα φραγκο να χτυπήσει ενέσεις (δεν έχω μάθει ακόμα πόσες) τεστοστερόνης? κατι τέτοιο εσείς θα πείτε τι ενέσεις παίζουν γενικώς....

να ξεκινήσω από τα ευχάριστα που λεέι κ το ανέκδοτο....

το άτομο ήταν τσιχλιμπόχλης κ έγινε ψιλο-τούμπανο μέσα σε 2-3 μήνες....αγνώριστος: πόδια γεροδεμένα από καλαμάκια, ώμοι! μπράτσα.....

τα δυσάρεστα: αφου τις σταμάτησε τον Σεπτέμβριο ξερωγω μέσα στον χειμώνα πέρσι ξαφνικά ένα πρωί αντιμετώπησε προβλημα ουρησης, παει στον γιατρο-εξετάσεις τι άλλο φυσικα? ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!
είχε γίνει όσο τούμπανο έγινε και ο ίδιος απο τις ενέσεις απο μέγεθος κάστανου που είναι κανονικα σαν πορτοκάλι.
γνωστό ότι η τεστοστερόνι ευθύνεται...
του δίνουν να πάρει φάρμακα που ως επίσης γνωστό ανταγωνίζονται την τεστοτερόνη αλλα προξενούν μείωση της λίμπιντο και άλλα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο ιντερνετ... και το προβλημα ευτυχως υποχωρει σταματα κ την θεραπεια και ΟΚ

περνανε 10 μήνες περίπου και πρόσφατα πάλι τα ίδια...τούμπανο ο προστάτης έπαθε κ ουρολοιμωξη γιατί δεν έφευγαν τα ούρα του έβαλαν καθετήρα πέθανε στον πόνο ο κακαμοίρης...
τώρα είναι με αντιβίωση και από το στόμα και στον κώλο ενέσεις +39 πυρετός
+φάρμακα για την μείωση του μεγέθους....

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
ΠΡΟΣ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΊΔΕΣ!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom