Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Σε ευχαριστω απλα μιλουσα με ενα παλληκαρι σημερα που αυτος πρωτα βαρη και μετα αεροβια ενω εγω αεροβια και μετα βαρη!!!
Aναλωγα στο τι θες να δωσεις περισοτερο εμφαση.
Αν θες να αυξησεις την μυικη σου αναπτυξη, λαθος σου που κανεις πρωτα αεροβιο και χανεις ολη την ενεργεια σου εκει,
γιατι μετα δεν μπορεις να δωσεις το 100% της δυναμης και της προσπάθειας σου στα βαρη που ειναι και το ζητουμενο σου.
Ομως,αν θες καρδιαγγειακη αυξηση και γενικα παραπανω ενδιαφέρεσαι για την υγεια σου και την φυσικη σου κατασταση,
τοτε, πολυ καλως πράττεις...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Αν θες να αυξησεις την μυικη σου αναπτυξη, λαθος σου που κανεις πρωτα αεροβιο και χανεις ολη την ενεργεια σου εκει,
γιατι μετα δεν μπορεις να δωσεις το 100% της δυναμης και της προσπάθειας σου στα βαρη που ειναι και το ζητουμενο σου.
Ομως,αν θες καρδιαγγειακη αυξηση και γενικα παραπανω ενδιαφέρεσαι για την υγεια σου και την φυσικη σου κατασταση,
διαφωνώ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν τα λες καλα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σημερα εκανα αρσεις ποδιων ,κοιλιακους-ραχιαους  εκτασεις στους ωμους,διαδρομο 15λεπτα,
μονοζυγο και τρικεφαλους !!
ελα ρε τουμπανοοοοοοο!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :grin:
Υ.Γ.Μετα του ωμους πεθαμενος εισαι ε?? :tooth: :tooth:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν ξέρω τι λέτε πάντως πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε με βάρη θα πρέπει να έχεις κάνει το απαραίτηο ζέσταμα.. που σημαίνει 15 τουλάχιστον λεπτά διάδρομο ή ποδήλατο... αλλιώς οι κίνδυνοι για θλάσεις και τραυματισμούς μυών και συνδεσμων είναι μεγάλοι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ξέρω τι λέτε πάντως πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε με βάρη θα πρέπει να έχεις κάνει το απαραίτηο ζέσταμα.. που σημαίνει 15 τουλάχιστον λεπτά διάδρομο ή ποδήλατο... αλλιώς οι κίνδυνοι για θλάσεις και τραυματισμούς μυών και συνδεσμων είναι μεγάλοι...
ετσι μπραβο...
ειναι αδιανοητο να ξεκινας βαρη ή οτιδηποτε αλλο τοσο επιπονο χωρις ζεσταμα..
χωρις να εχει κατανεμηθει πρωτα αιμα στους ιστους του σωματος...
οι απλες διατασεις δεν μπορουν να αντισταθμισουν την αεροβια..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στα 4 χρονια που ασχολουμαι συστηματικα, το προγραμμα που μου εχει φτειαξει ο προπονητης ειναι:

15 λεπτα ποδηλατο
Κοιλιακοι-Ραχιαοι
Οργανα (2 μυικες ομαδες την φορα)
30 λεπτα διαδρομο.

Εχω δει αποτελεσμα και συνεχιζω ακαθεκτος.

Απο συμπληρωματα δεν εχω παρει ποτε απολυτως τιποτα......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Στα 4 χρονια που ασχολουμαι συστηματικα, το προγραμμα που μου εχει φτειαξει ο προπονητης ειναι:

15 λεπτα ποδηλατο
Κοιλιακοι-Ραχιαοι
30 λεπτα διαδρομο.

πολύ σωστό και φυσιολογικό πρόγραμμα.
χωρίς ουσίες, συμπληρώματα και μαλακιες.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και επιπλέον οι ασκήσεις με βάρη στις οποίες δίνεις πολύ μεγάλο φόρτο δεν είναι αυτές που τελικά φέρνουν το αποτέλεσμα (όγκο ή γράμμωση).. ο όγκος είναι ένας συνδυασμός υψηλής θερμιδικής και πρωτεινούχας δίαιτας σε συνδυασμό με σταδιακα αυξημένο φόρτο των μυών ενώ η γράμμωση είναι αποκλειστικά και μόνο συνεχής μέτριος φόρτος με ταχύτητα επανάληψης... αλλά και τα δύο απαιτούν προηγούμενο ΖΕΣΤΑΜΑ με ασκήσεις αερόβιες .... (διάδρομο, ποδήλατο) οι οποίες δίνουν κίνηση σε όλους τους μυς ταυτόχρονα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

15 λεπτα ποδηλατο
Κοιλιακοι-Ραχιαοι
30 λεπτα διαδρομο.

πραγματικά τα 15 λεπτά ποδήλατο στην αρχή είναι must...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

15 λεπτα ποδηλατο
Κοιλιακοι-Ραχιαοι
30 λεπτα διαδρομο.

για 4 χρονια το προγραμμα σου παραειναι ευκολο φιλε...
σουπερσετς κανεις??

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
για 4 χρονια το προγραμμα σου παραειναι ευκολο φιλε...
σουπερσετς κανεις??

εφοσον βλεπει προοδο μια χαρα ειναι. οταν κολλησει και δεν βλεπει αλλαγες, τοτε ναι θα πρεπει να την ψαξει αλλιως...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
χμμμ γκουχου γκουχου...
Ναι μονο που εσεις μιλατε για ΖΕΣΤΑΜΑ,ενω εγω μίλησα για το αεροβιο προγραμμα καποιου που αποτελειτε πανω απο 10/15λεπτα(που ειναι η διαρκεια σε ενα ζεσταμα)και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη ενταση(απο οτι στο ζεσταμα)αρα πρεπει να χρησιμοποιησεις ενεργεια..
Και αυτο καταλαβα οτι εννοουσε ο φιλος μας απτα λεγομενα του(οτι δηλαδη κανει πρωτα το αεροβιο του και μετα τα βαρη του δεν ελεγε κανω πρωτα ζεσταμα 15' και μετα βαρη).
Εχει μεγαλη διαφορα το ζεσταμα και η αποθεραπεια που δεν σπαταλας σχεδων καθολου ενεργεια και δυναμη,
σε συγκριση με ενα κανονικο αεροβιο προγραμμα, που χανεις παρα πολυ ιδρωτα (αρα ηλεκτρολυτες)
και πεφτουν τα επιπεδα της ινσουλινης αρα της γλυκοζης σου(οπως και στα βαρη)
Και αντε μετα ενω εχεις αρχισει ηδη να βρισκεσε σε καταβολισμο,να πας να δωσεις το 100% σου στα βαρη και να εχεις την ζητουμενη μυικη σου αναπτυξη.

Και κατι ακομα καποιος μου εκανε μαθημα τυπου οτι δεν εχεις μυικη αναπτυξη αν φορτωνεις πολλα κιλα κτλ.
ΜΑ ΕΓΩ ομως δεν μιλησα για το ποσα κιλα θα φορτωσεις πουθενα,
αλλα ειπα για να δωσεις το 100%της ενεργειας και της δυναμης σου που αυτο μπορει να γινει με παραπολους τροπους(οπως πχ σουπερ σετ), ΕΧΕΙ μεγαλη διαφορα το ενα απτο αλλο..

Διαβαζετε πριν απαντησετε παιδες..  :-*

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
5-10 λεπτά χαλαρής αερόβιας στην αρχή είναι αρκετά για να "ζεσταθεί" το σώμα.
Στη συνέχεια το ζέσταμα συνεχίζεται με ψιλοτραβήγματα και σετ με λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις για κάθε άσκηση.

Ο καθένας βέβαια κάνει αυτό που θέλει, προς Θεού, αλλά να μην κλαίει μετά που δε μπορεί να βγάλει την προπόνηση και δε βλέπει αύξηση του μυικού ιστού.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
5-10 λεπτά χαλαρής αερόβιας στην αρχή είναι αρκετά για να "ζεσταθεί" το σώμα.
Στη συνέχεια το ζέσταμα συνεχίζεται με ψιλοτραβήγματα και σετ με λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις για κάθε άσκηση.

Ο καθένας βέβαια κάνει αυτό που θέλει, προς Θεού, αλλά να μην κλαίει μετά που δε μπορεί να βγάλει την προπόνηση και δε βλέπει αύξηση του μυικού ιστού.
Ανα γεια σου ανθρωπε μου.αυτο λεω.Αλλα δεν ξερω γιατι διαβαζονται κινεζικα τα δικα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κοιτάνε τον κώλο στο αβάταρ σου και μπερδεύονται

Stories