χμμμ γκουχου γκουχου...
Ναι μονο που εσεις μιλατε για ΖΕΣΤΑΜΑ,ενω εγω μίλησα για το αεροβιο προγραμμα καποιου που αποτελειτε πανω απο 10/15λεπτα(που ειναι η διαρκεια σε ενα ζεσταμα)και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη ενταση(απο οτι στο ζεσταμα)αρα πρεπει να χρησιμοποιησεις ενεργεια..
Και αυτο καταλαβα οτι εννοουσε ο φιλος μας απτα λεγομενα του(οτι δηλαδη κανει πρωτα το αεροβιο του και μετα τα βαρη του δεν ελεγε κανω πρωτα ζεσταμα 15' και μετα βαρη).
Εχει μεγαλη διαφορα το ζεσταμα και η αποθεραπεια που δεν σπαταλας σχεδων καθολου ενεργεια και δυναμη,
σε συγκριση με ενα κανονικο αεροβιο προγραμμα, που χανεις παρα πολυ ιδρωτα (αρα ηλεκτρολυτες)
και πεφτουν τα επιπεδα της ινσουλινης αρα της γλυκοζης σου(οπως και στα βαρη)
Και αντε μετα ενω εχεις αρχισει ηδη να βρισκεσε σε καταβολισμο,να πας να δωσεις το 100% σου στα βαρη και να εχεις την ζητουμενη μυικη σου αναπτυξη.
Και κατι ακομα καποιος μου εκανε μαθημα τυπου οτι δεν εχεις μυικη αναπτυξη αν φορτωνεις πολλα κιλα κτλ.
ΜΑ ΕΓΩ ομως δεν μιλησα για το ποσα κιλα θα φορτωσεις πουθενα,
αλλα ειπα για να δωσεις το 100%της ενεργειας και της δυναμης σου που αυτο μπορει να γινει με παραπολους τροπους(οπως πχ σουπερ σετ), ΕΧΕΙ μεγαλη διαφορα το ενα απτο αλλο..
Διαβαζετε πριν απαντησετε παιδες.. :-*