Aν κ δεν έχω διαβάσει ακόμα ολόκληρο το Thread να σας πω τι νύλα έπαθε ο αδελφός του κολλητού μου:
49 ετών του κάβλωσε να κάνει κορμί ενόψη καλοκαιριού πέρσι....πηγαινε γυμναστήριο αλλά επειδή δεν έβλεπε αξιόλογη βελτίωση τον έψησε το ζώο ο γυμναστής για να βγάλει και κανα φραγκο να χτυπήσει ενέσεις (δεν έχω μάθει ακόμα πόσες) τεστοστερόνης? κατι τέτοιο εσείς θα πείτε τι ενέσεις παίζουν γενικώς....
να ξεκινήσω από τα ευχάριστα που λεέι κ το ανέκδοτο....
το άτομο ήταν τσιχλιμπόχλης κ έγινε ψιλο-τούμπανο μέσα σε 2-3 μήνες....αγνώριστος: πόδια γεροδεμένα από καλαμάκια, ώμοι! μπράτσα.....
τα δυσάρεστα: αφου τις σταμάτησε τον Σεπτέμβριο ξερωγω μέσα στον χειμώνα πέρσι ξαφνικά ένα πρωί αντιμετώπησε προβλημα ουρησης, παει στον γιατρο-εξετάσεις τι άλλο φυσικα? ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!
είχε γίνει όσο τούμπανο έγινε και ο ίδιος απο τις ενέσεις απο μέγεθος κάστανου που είναι κανονικα σαν πορτοκάλι.
γνωστό ότι η τεστοστερόνι ευθύνεται...
του δίνουν να πάρει φάρμακα που ως επίσης γνωστό ανταγωνίζονται την τεστοτερόνη αλλα προξενούν μείωση της λίμπιντο και άλλα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο ιντερνετ... και το προβλημα ευτυχως υποχωρει σταματα κ την θεραπεια και ΟΚ
περνανε 10 μήνες περίπου και πρόσφατα πάλι τα ίδια...τούμπανο ο προστάτης έπαθε κ ουρολοιμωξη γιατί δεν έφευγαν τα ούρα του έβαλαν καθετήρα πέθανε στον πόνο ο κακαμοίρης...
τώρα είναι με αντιβίωση και από το στόμα και στον κώλο ενέσεις +39 πυρετός
+φάρμακα για την μείωση του μεγέθους....
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
ΠΡΟΣ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΊΔΕΣ!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size]
πάλι καλά που δεν του κόψανε τα αρχίδια... το κάνουν σε διαγνωσμένο καρκίνο προστάτη γιατί ο όγκος είναι ορμοαυξανόμενος...
καλά μαλάκς είναι ο άνθρωπος..??????????????????