Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Aν κ δεν έχω διαβάσει ακόμα ολόκληρο το Thread να σας πω τι νύλα έπαθε ο αδελφός του κολλητού μου:

49 ετών του κάβλωσε να κάνει κορμί ενόψη καλοκαιριού πέρσι....πηγαινε γυμναστήριο αλλά επειδή δεν έβλεπε αξιόλογη βελτίωση τον έψησε το ζώο ο γυμναστής για να βγάλει και κανα φραγκο να χτυπήσει ενέσεις (δεν έχω μάθει ακόμα πόσες) τεστοστερόνης? κατι τέτοιο εσείς θα πείτε τι ενέσεις παίζουν γενικώς....

να ξεκινήσω από τα ευχάριστα που λεέι κ το ανέκδοτο....

το άτομο ήταν τσιχλιμπόχλης κ έγινε ψιλο-τούμπανο μέσα σε 2-3 μήνες....αγνώριστος: πόδια γεροδεμένα από καλαμάκια, ώμοι! μπράτσα.....

τα δυσάρεστα: αφου τις σταμάτησε τον Σεπτέμβριο ξερωγω μέσα στον χειμώνα πέρσι ξαφνικά ένα πρωί αντιμετώπησε προβλημα ουρησης, παει στον γιατρο-εξετάσεις τι άλλο φυσικα? ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!
είχε γίνει όσο τούμπανο έγινε και ο ίδιος απο τις ενέσεις απο μέγεθος κάστανου που είναι κανονικα σαν πορτοκάλι.
γνωστό ότι η τεστοστερόνι ευθύνεται...
του δίνουν να πάρει φάρμακα που ως επίσης γνωστό ανταγωνίζονται την τεστοτερόνη αλλα προξενούν μείωση της λίμπιντο και άλλα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο ιντερνετ... και το προβλημα ευτυχως υποχωρει σταματα κ την θεραπεια και ΟΚ

περνανε 10 μήνες περίπου και πρόσφατα πάλι τα ίδια...τούμπανο ο προστάτης έπαθε κ ουρολοιμωξη γιατί δεν έφευγαν τα ούρα του έβαλαν καθετήρα πέθανε στον πόνο ο κακαμοίρης...
τώρα είναι με αντιβίωση και από το στόμα και στον κώλο ενέσεις +39 πυρετός
+φάρμακα για την μείωση του μεγέθους....

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
ΠΡΟΣ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΊΔΕΣ!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size]

πάλι καλά που δεν του κόψανε τα αρχίδια... το κάνουν σε διαγνωσμένο καρκίνο προστάτη γιατί ο όγκος είναι ορμοαυξανόμενος...

καλά μαλάκς είναι ο άνθρωπος..??????????????????

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ΡΕ ΘΕΕ!!! πρωτα το παιρνεις κ μετα ρωτας τι και πως? :2funny: :2funny:
Ειχα ακουσει οτι ειναι καλο τονωτικο,αλλα ρωτησα μηπως το χει παρει κανεις αλλος απο δω μεσα,
και να μου λεγε πως αισθανεται;

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Ειχα ακουσει οτι ειναι καλο τονωτικο,αλλα ρωτησα μηπως το χει παρει κανεις αλλος απο δω μεσα,
και να μου λεγε πως αισθανεται;
εσενα πως σου φενεται?τι δοσολογια εχει?απο οτι ξερω το τζινσενγκ κανει καλο και υπαρχουν διαφορα(κορεατικο,σιβηριανο)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιατί κάνεις το διάδρομο στην αρχή;
περισσοτερο για να μπω στο κλιμα του γυμναστηριου...
σαν μια μικρη περιοδο προσαρμογης,οπου μπορω π.χ. να κοιταω κανενα κωλο ή να σχολιασω την επικαιροτητα με το διπλανο...
μου εχει μεινει καταλοιπο απο τον πρωτο καιρο που τον χρειαζομουν για να καψω λιπος...
Υ.Γ.φυσικα η αεροβια ασκηση εχει πολλαπλα οφελη,σε οποιοδηποτε επιπεδο και αν βρισκεται το σωμα σου...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Γιατί κάνεις το διάδρομο στην αρχή;
στην αρχή πάει ο διάδρομος...για πολλούς λόγους...
και στην τελική αν είσαι σε θέση να κανεις μιση ώρα διάδρομο στο τέλος δεν έχεις κάνει καλή προπόνηση στα βάρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
στην αρχή πάει ο διάδρομος...για πολλούς λόγους...
και στην τελική αν είσαι σε θέση να κανεις μιση ώρα διάδρομο στο τέλος δεν έχεις κάνει καλή προπόνηση στα βάρη
Για πες μας έναν από τους πολλούς λόγους.
Προτιμότερο είναι να έχεις μια μέρα ολόκληρη για αερόβια αλλά και ένα 15-20λεπτο στο τέλος μιας μέρας που έχει γίνει προπόνηση με βάρη είναι αρκετό.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι ειναι... αν χασεις ενεργεια στον διαδρομο, πως θα εχεις την απαιτουμενη δυναμη για να ανταπεξελθεις στα βαρη? :idiot: + οτι κανει και για αποθεραπεια στο τελος της προπονησης

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Υ.Γ.φυσικα η αεροβια ασκηση εχει πολλαπλα οφελη,σε οποιοδηποτε επιπεδο και αν βρισκεται το σωμα σου...

σωστός...η αεροβια ειναι Α και το Ω για την φυσικη κατασταση...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εσενα πως σου φενεται?τι δοσολογια εχει?απο οτι ξερω το τζινσενγκ κανει καλο και υπαρχουν διαφορα(κορεατικο,σιβηριανο)
Παιρνω ενα φιαλιδιο τζινσενγκ καθε πρωι,η γευση του ειναι σαν  σιροπη ponstan
αλλα ειναι πολυ καλο τονωτικο!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παιρνω ενα φιαλιδιο τζινσενγκ καθε πρωι,η γευση του ειναι σαν  σιροπη ponstan
αλλα ειναι πολυ καλο τονωτικο!!

να σε ρωτησω...εχεις σκεφτει να αγοραζεις την ριζα απ'εξω και να την χρησιμοποιεις οπως θες;;;

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
πάλι καλά που δεν του κόψανε τα αρχίδια... το κάνουν σε διαγνωσμένο καρκίνο προστάτη γιατί ο όγκος είναι ορμοαυξανόμενος...

καλά μαλάκς είναι ο άνθρωπος..??????????????????

Φίλε μου με καθετήρα είναι ακόμα και με 2 αντιβιώσεις χαπια+ενεσεις δηλαδή +τα φάρμακα για την μείωση του μεγέθους κ.λ.π. καταλαβαίνεις...

κοίτα μαλάκας γενικώς δεν είναι :2funny: αλλά αδαής και αφελής ταυτόχρονα που ότι του πρότεινε ο γυμναστής το πήρε χωρίς να το ψαξει ή να ρωτήσει κάποιον γνώστη.....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω σημερα πηρα τα Vital plus Q10..

ειναι συμπληρωμα διατροφης το οπιο το θελω γιατι τρωω ολο μαλακιες κ οχι καλο φαγητο (εργενης)

Βεβαια η τιμη τους ειναι στα 20€ 30 καψουλες..

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ειναι προτιμοτερο να μπουμε βαρη και μετα να κανουμε αεροβια(ποδηλατο,διαδρομο,step,πηδηματακια)?

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω απλα μιλουσα με ενα παλληκαρι σημερα που αυτος πρωτα βαρη και μετα αεροβια ενω εγω αεροβια και μετα βαρη!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σημερα εκανα αρσεις ποδιων ,κοιλιακους-ραχιαους  εκτασεις στους ωμους,διαδρομο 15λεπτα,
μονοζυγο και τρικεφαλους !!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Παιδια ειναι προτιμοτερο να μπουμε βαρη και μετα να κανουμε αεροβια(ποδηλατο,διαδρομο,step,πηδηματακια)?
μιση ώρα αερόβια πρώτα...βάρη μετά...κι αν θες κι άλλη αερόβια κανεις...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σημερα εκανα αρσεις ποδιων ,κοιλιακους-ραχιαους  εκτασεις στους ωμους,διαδρομο 15λεπτα,
μονοζυγο και τρικεφαλους !!
συνεχισε αγορι μου φραντζεσκο.
φτιαξε το κορμι σου.
το καλοκαιρι ειναι πλεον κοντα.
ολες οι τουριστριες για παρτυ σου θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom