Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δεν είμαι σίγουρη για το πότε, θα σας πάρει ο διάολος... Γεγονός το οποίο θα ωφελήσει κ τις δύο πλευρές.εμένα σίγουρα κ σε επίπεδο θερμίδων χαχαχα
ειδες που σου λεω οτι τις εχεις ελαττωσει, γι αυτο εισαι κι ευεξαπτη αλλα και πηρες και κιλακια ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειδες που σου λεω οτι τις εχεις ελαττωσει, γι αυτο εισαι κι ευεξαπτη αλλα και πηρες και κιλακια ;)
ευεξαπτη είναι γιατί λέτε την μία μπούρδα μετά την άλλη.κιλά πήρα γιατί έτρωγα ακαταστατα κοιμόμουν λίγο κ δεν γυμναζομουν.εσείς γι την ηλιθιότητα τι δικαιολογία έχετε :cum:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ευεξαπτη είναι γιατί λέτε την μία μπούρδα μετά την άλλη.κιλά πήρα γιατί έτρωγα ακαταστατα κοιμόμουν λίγο κ δεν γυμΓυμναζομουν.εσείς γι την ηλιθιότητα τι δικαιολογία έχετε
:birdman:
%CE%9E%CE%A5%CE%94%CE%99.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καποτε αυτο το θρεντ και ειδικοτερα ο πατηρ γκομενιος με ειχαν σηκωσει απο τον πατο ενος "τραυματισμου".
καινοτομιες στη διατροφη και την προπονηση που με απογειωσαν σωματικα και πνευματικα..
τοτε οι φιλοι μου με λεγανε τρελο,μεχρι αυτα που μου λεγε παρα τεταρτο φτασαν να λεγονται στις και δεκα απο τους μεινστριμ παπαγαλους 1.5 χρονο μετα..καπως ετσι συνειδητοποιεις ποσο μεσανυχτα εχεις μπροστα σε καποιον που πραγματικα ξερει για τι πραγμα μιλαει και ολως παραδοξως τυγχανει να τον βρισκεις εδω μεσα.

τωρα το θρεντ εχει γινει για τα σκουπιδια,οι σοβαροι παιχτες εξαφανιστηκαν..
Μειναμε να ασχολουμαστε με τις τηγανιτες πατατες του μπολντυ και το τρομπαρισμα των σπαμερς.

πατηρ γκομενιος  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είμαι σίγουρη για το πότε, θα σας πάρει ο διάολος... Γεγονός το οποίο θα ωφελήσει κ τις δύο πλευρές.εμένα σίγουρα κ σε επίπεδο θερμίδων χαχαχα

Aκολουθησε αυτα που σου λεω και μη δινεις σημασια. Μπηκαν να σε τρολάρουν.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Aκολουθησε αυτα που σου λεω και μη δινεις σημασια. Μπηκαν να σε τρολάρουν.

o θεος εφτιαξε τον στρατο κ τα φορουμ για να μαντρωνονται αρρωστακια σαν κ εσενα κ να μην κυκλοφορουν εξω στους δρομους

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
καποτε αυτο το θρεντ και ειδικοτερα ο πατηρ γκομενιος με ειχαν σηκωσει απο τον πατο ενος "τραυματισμου".
καινοτομιες στη διατροφη και την προπονηση που με απογειωσαν σωματικα και πνευματικα..
τοτε οι φιλοι μου με λεγανε τρελο,μεχρι αυτα που μου λεγε παρα τεταρτο φτασαν να λεγονται στις και δεκα απο τους μεινστριμ παπαγαλους 1.5 χρονο μετα..καπως ετσι συνειδητοποιεις ποσο μεσανυχτα εχεις μπροστα σε καποιον που πραγματικα ξερει για τι πραγμα μιλαει και ολως παραδοξως τυγχανει να τον βρισκεις εδω μεσα.

τωρα το θρεντ εχει γινει για τα σκουπιδια,οι σοβαροι παιχτες εξαφανιστηκαν..
Μειναμε να ασχολουμαστε με τις τηγανιτες πατατες του μπολντυ και το τρομπαρισμα των σπαμερς.
:thumbsup:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για εμένα κάποιοιο πρόγραμμα να γίνω γρήγορα φιτ; Δεν έχω πολύ καλή υγεία κουράζομαι ευκολα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με ποδήλατο 30 με 40 λεπτα δεν ειναι καλυτερα?

Δεν ειμαι σιγουρος σε αυτο φιλε μου. Αλλα εχω την εντυπωση οτι το τρέξιμο ειναι πιο δυνατη ασκηση. Καις περισσοτερο δηλαδη. Τωρα ποδηλατο ή περπατημα? αυτο δεν το ξερω.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν ειμαι σιγουρος σε αυτο φιλε μου. Αλλα εχω την εντυπωση οτι το τρέξιμο ειναι πιο δυνατη ασκηση. Καις περισσοτερο δηλαδη. Τωρα ποδηλατο ή περπατημα? αυτο δεν το ξερω.

ενα ελλειπτικο ειναι το καλυτερο για αδυνατισμα παντως... δε ταλαιπωρεις κ γονατα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενα ελλειπτικο ειναι το καλυτερο για αδυνατισμα παντως... δε ταλαιπωρεις κ γονατα

Το εχω ακουσει αυτο για το ελλειπτικο αλλα μηπως εκει ταλαιπωρεις μέση ή σπονδυλικη στηλη. Δεν έχω κανει ποτε απο αυτο.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Το εχω ακουσει αυτο για το ελλειπτικο αλλα μηπως εκει ταλαιπωρεις μέση ή σπονδυλικη στηλη. Δεν έχω κανει ποτε απο αυτο.

δεν ειμαι ο πιο ειδικος στο θεμα , παντως στο λιγο διαστημα που κανω (2 μηνες) δεν μ εχει πονεσει η πλατη η' η μεση ... απ την αλλη εχω θεμα με το γονατο κ οταν κανω ασκηση δεν νιωθω καμια καταπονηση

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Τι ελλειπτικο, ρε μαν; Μονο γυναικες εχω δει να κανουν. Σιγα μη κανουμε και ...στεπ. Αν θελετε καρντιο χωρις καταπονηση καντε ποδηλατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειμαι ο πιο ειδικος στο θεμα , παντως στο λιγο διαστημα που κανω (2 μηνες) δεν μ εχει πονεσει η πλατη η' η μεση ... απ την αλλη εχω θεμα με το γονατο κ οταν κανω ασκηση δεν νιωθω καμια καταπονηση

Tην ακουνε πολυ τα γονατα με το τρεξιμο ειναι αλήθεια και εγω σημερα έχω κατι ενοχλησεις αριστερά αλλα το απογευματακι θα δοκιμάσω να πάω να κάνω διατάσεις και να το τρέξω λιγο και αμα δω οτι δεν με πάει θα σταματήσω. 2 μερες εχω σαπισει δεν εχω κανει τιποτα.

Οι κραδασμοι απο τα ταρτάν και απο αυτα οσο να ναι καταπονουν τα γονατα αυτο ειναι αληθεια.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τι ελλειπτικο, ρε μαν; Μονο γυναικες εχω δει να κανουν. Σιγα μη κανουμε και ...στεπ. Αν θελετε καρντιο χωρις καταπονηση καντε ποδηλατο.

αν εχεις παρει γονατο στη μασχαλη το ποδηλατο δεν ειναι οτι πιο εξυπνο μπορεις να κανεις!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω εβαλα ρε μαλακα
τυφλος εισαι;
εχεις πολυ καλο στηθος
τρωγε πιο καθαρα,πρεπει να ριξεις το ποσοστο λιπους

την ειδα ρε μαν αλλα περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο  :grin: οι κακες γλωσσες εδω μεσα λενε οτι παιρνεις αναβολικα  :grin:
οτι εχω στηθος το ξερω...και το χερακι κοντευει να σκασει..το θεμα ειναι με το λιπος τι γινεται  :- :-

Συνημμένα

• IMG_20140724_222220.jpg
    IMG_20140724_222220.jpg
    189,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_20140724_222508.jpg
    IMG_20140724_222508.jpg
    122 KB · Εμφανίσεις: 36

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
την ειδα ρε μαν αλλα περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο  :grin: οι κακες γλωσσες εδω μεσα λενε οτι παιρνεις αναβολικα  :grin:
οτι εχω στηθος το ξερω...και το χερακι κοντευει να σκασει..το θεμα ειναι με το λιπος τι γινεται  :- :-

περιμενες εντυπωσιακο και ειδες εφηβικο κορμακι γυμνασιου τυπε αστα να πανε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
περιμενες εντυπωσιακο και ειδες εφηβικο κορμακι γυμνασιου τυπε αστα να πανε

ε οχι και γυμνασιου  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα περιμενα κατι σαν λαζαρ ανγκελοβ  :rockon: :rockon: :rockon:
και ειδα ενα σωμα απλο σαν το δικο μου  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε οχι και γυμνασιου  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα περιμενα κατι σαν λαζαρ ανγκελοβ  :rockon: :rockon: :rockon:
και ειδα ενα σωμα απλο σαν το δικο μου  :-

ακριβως αυτο ειναι. ενα κορμακι γυμνασιου ταισμενο ματζουνια και τουριστικη γυμναστικη ετσι ακριβως ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom