Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Οταν λες να βαλω κρεας πανω μου τι εννοεις? να γινω 90 κιλα με πρησμένα χέρια? δεν ειναι αυτος ο στοχος μου.

Τι προγραμμα κανεις, μαν; Γραμμωση; Μου φανηκαν λιγες οι θερμιδες σου, εκτος σουβλακιων εννοειται  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι προγραμμα κανεις, μαν; Γραμμωση; Μου φανηκαν λιγες οι θερμιδες σου, εκτος σουβλακιων εννοειται  :grin:

Shmera που εκατσα σπιτι και σάπισα και δεν βγηκα καθολου να κανω γυμναστικη ρε φιλε λογικο δεν ειναι? αλλες φορες αντι για τονο θα κτυπουσα 2-3 μπιφτέκια με πατατες για μεσημερι

ουτε χθες εκανα αποψε αμα δεν βγω και κοιμηθω νωρις θα ξυπνησω νωρις και θα πάω για τρεξιμο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εγω τρωω γυρω στις 1700 με 1900 θερμιδες την ημερα απο τις 2200 που χρειαζομαι κανονικα για να συντηρησω το βαρος μου και απο το καλοκαιρι του 2013 εχω χασει 16 κιλα.
Ημουνα 103 και τωρα η ζυγαρια δειχνει κατω απο 87.
Υψος 1.93, γυμναστικη ΜΗΔΕΝ, μονο μπανιο τους καλοακιρινους μηνες.
Εκοψα τις παπαριες εννοειται αρχικα (πιτογυρα το βραδυ τελος) και οταν εφτασα 90 εκοψα και το ψωμι τελειως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο γυμναστηριο εχω τυπο 1.74 και 75 κιλα με χερια Σβαρτζενεγκερ  :rockon:

Ειχα εναν εκπαιδευτη 1.75 και 73 κιλα που το χειμωνα γινοταν 85 και δεν μπορουσε να περπατησει μας ελεγε (για πλακα βεβαια)  :2funny: :2funny:

σκεψου αυτος μέχρι το μεσημερι ετρωγε μονο συμπληρωματα πρωτεινης και κουακερ επειδη μου λενε οτι ειναι της πεινας το διαιτολογιο. Μετα αρχιζε τα γευματα κανονικα αλλα μεχρι τοτε ηταν με "σουπες"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω τρωω γυρω στις 1700 με 1900 θερμιδες την ημερα απο τις 2200 που χρειαζομαι κανονικα για να συντηρησω το βαρος μου και απο το καλοκαιρι του 2013 εχω χασει 16 κιλα.
Εκοψα τις παπαριες εννοειται αρχικα (πιτογυρα το βραδυ τελος) και οταν εφτασα 90 εκοψα και το ψωμι τελειως.

Ναι και σωματικα πως εισαι? απλα αδυνατος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι εχω αθλητικο σωμα, και πριν δεν φαινονταν που ημουνα 103

Δηλαδη ξεχωριζουν ωμοι , στηθος και έχεις και 6-pack? αυτα αν θες να τα αποκτησεις ξεχασε τις τυροπιτες ακομα και αν οι θερμιδες δεν ειναι πανω απο αυτες που παιρνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως γινεται να έχεις αθλητικο σωμα χωρις γυμναστικη τι ρωταω και εγω ο βλακας.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δηλαδη ξεχωριζουν ωμοι , στηθος και έχεις και 6-pack?

οι κοιλιακοι τωρα εχουνε αρχισει να φαινονται οταν επεσα κατω απο τα 88, με την πλατη και το στηθος εχω ενα θεμα γενικα, τον χειμωνα καλα αλλα το καλοκαιρι μετα απο 3-4 μπανια φουσκωνουνε τοσο πολυ που δεν με χωρανε τα t-shirts,τα τραβαω να ξεχειλωσουνε πριν τα φορεσω

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οι κοιλιακοι τωρα εχουνε αρχισει να φαινονται οταν επεσα κατω απο τα 88, με την πλατη και το στηθος εχω ενα θεμα γενικα, τον χειμωνα καλα αλλα το καλοκαιρι μετα απο 3-4 μπανια φουσκωνουνε τοσο πολυ που δεν με χωρανε τα t-shirts,τα τραβαω να ξεχειλωσουνε πριν τα φορεσω
αντε μωρη κουραδα και συ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Πως γινεται να έχεις αθλητικο σωμα χωρις γυμναστικη τι ρωταω και εγω ο βλακας.

μπορει να φταιει το πλουσιο αθλητκο  :grin: παρελθον μου

απο 8-14 ετων κολυμβηση, 14-18 ετρεχα μπασκετ γυμναστηρια , 18 εως 26 γυμναστηρια 4 φορες την εβδομαδα και τρεξιμο στο γηπεδο καμια 10αρια γυρους μερα παρα μερα.
Απο τα 26 και μετα καναπες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Οχι γιατι πριν απο αυτα ειχα τσιμπησει και μια μεριδα ριζοτο (ηλπιζα με αυτο να την βγαλω την βραδια αλλα δεν γινοτανε)

Και σημερα εκανα καλη διατροφη απο το πρωι ξεκινησα με γιαουρτακι και μπανανα δεκατιανο φρουτάκι παλι μεσημερι καλαμποκι με 2 τονους και το απογευματακι το ριζοτο αλλα μετα ......  :grin:

τελοςπαντων στα @@ μου αλλωστε μια φορα την εβδομαδα τρωω οτι γουσταρω μπορει και 2

και παλι δε πεινουσες?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Παιδια   με  1,83  υψος και 70 κιλλα ειμαι καλα?.. :) :) με διατροφη 6 μερες την εβδομαδα :) :) και γυμναστικη 5 μερες :) 25 χιλιομετρα ποδηλατο την μερα και 200 καμψεις x5 μερες την εβδομαδα :)  Δηλαδη που θελω να καταληξω... :) Οι ποδηλατες πανω κατω σε αυτα τα κιλλα ειναι? οχι οτι ειμαι ποδηλατης :) :) :) την γκαυλα μου  :grin: :grin: :grin: :grin: Κανω. :grin:  Απλα ρωταω αν θα επρεπε να βαλω κανα κιλο :) :) γιατι με εχουν πρήξει  οτι εχασα πολλα κιλα  αλλα νιωθω καλα σε αυτα τα κιλλα :) :) :) :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κανας κοντος δν υπαρχει στο σαιτ τυπε  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Παιδια   με  1,83  υψος και 70 κιλλα ειμαι καλα?.. :) :) με διατροφη 6 μερες την εβδομαδα :) :) και γυμναστικη 5 μερες :) 25 χιλιομετρα ποδηλατο την μερα και 200 καμψεις x5 μερες την εβδομαδα :)  Δηλαδη που θελω να καταληξω... :) Οι ποδηλατες πανω κατω σε αυτα τα κιλλα ειναι? οχι οτι ειμαι ποδηλατης :) :) :) την γκαυλα μου  :grin: :grin: :grin: :grin: Κανω. :grin:  Απλα ρωταω αν θα επρεπε να βαλω κανα κιλο :) :) γιατι με εχουν πρήξει  οτι εχασα πολλα κιλα  αλλα νιωθω καλα σε αυτα τα κιλλα :) :) :) :)

Το ιδανικο βαρος εχεις τυπε.
Οσο για τους υπόλοιπους  γράψε τους στα αρχιδια σου.
Και σε μενα τετοιες παπαριες λενε, εισαι ψηλος μην αδυνατισεις αλλο δεν θα σου παει....  :jerking:

Γαμα τους

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Το ιδανικο βαρος εχεις τυπε.
Οσο για τους υπόλοιπους  γράψε τους στα αρχιδια σου.
Και σε μενα τετοιες παπαριες λενε, εισαι ψηλος μην αδυνατισεις αλλο δεν θα σου παει....  :jerking:

Γαμα τους
Nai αδερφε  εχεις δικιο :) Στο ιδανικο βαρος αυτο λεει :) Αλλα ενω το ξερω πως ειμαι καλα οι συγγενεις φιλοι γνωστοι κτλ ξερεις με εχουν πριξει :grin: Με θυμουνται 90 κιλλα που ετρωγα σαν βοδι :grin: και επινα σαν κροκοδειλο και τωρα που γραμμωσα εσφιξα κτλ κτλ  το ειδαν λες και εχω πανουκλα :) Ενας γνωστος φιλος με ειπε μηπως ειμαι και αρωστος του λεω ρε συ με θυμασαι σαβουροκοιλια και τωρα γυμναζομαι και τρωω καθαρα και μονο σπιτι το ιδιο ειναι :) :) Τεσπα ty αδερφε :)  Απλα σημερα με το ειπαν κανα 10 φορες παλι και ξανα αναρωτήθηκα λιγο μεσα μου :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom