Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γιατι ετσι?για αγωνες πας? :grin:

Οχι μωρε απλα προσεχω λιγο

Ρε βολντεμορτ το ριζότο είναι από τα ποιο βαριά φαγητα θες να πεις ότι δε χορτασες και ήθελες και πιττόγυρα? Από πότε είχες να φας?  :2funny:

ψηλε οταν τρεχεις θες φαγητο. Το θεμα ειναι οτι αμα φας μια τυροπιτα μετα απο λιγο θα ξαναπεινασεις επειδη ειναι σαβουρίτσα ενω αμα κτυπησεις κουάκερ με ταχινι και μελι σε κρατάει ανετα πολυ περισσοτερο απο την τυροπιτα του εμποριου και νιωθεις και καλυτερα για να γυμναστεις.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
χαζος εισαι? γιατι σε ρωτησα? δες τι γραφει το θρεντ χαιρετα και φύγε.

''γυμναστηριο ασκησεις συμπληρωματα διατροφης '' λες να νοιαζει κανεναν αν τρως  τσα τσα μπουγατσα με σκατα?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Οχι μωρε απλα προσεχω λιγο

ψηλε οταν τρεχεις θες φαγητο. Το θεμα ειναι οτι αμα φας μια τυροπιτα μετα απο λιγο θα ξαναπεινασεις επειδη ειναι σαβουρίτσα ενω αμα κτυπησεις κουάκερ με ταχινι και μελι σε κρατάει ανετα πολυ περισσοτερο απο την τυροπιτα του εμποριου και νιωθεις και καλυτερα για να γυμναστεις.
καλησπερα :) :) :) :) :) :) :)     φιλε μου αυτο που λες για την τυρόπιτα κατα την γνωμη μου ειναι λαθος :grin: Η τυροπιτα αν κανεις διατροφη και γυμναστικη και την φας ειναι σαν να εχεις φαει 1 βόδι :)  Το πρωι τρωω 1  φετα ψωμι ολικης με μια κουταλια μελι και μια ταχινι κανω  25 χιλιομετρα με το ποδηλατο και στο γυρισμο πειναω σαν λυκος :)  Αν φαω τυροπιτα θα φαω το βραδυ μετα :) :) Το καθαρο φαγητο ξοδεύετε πιο γρηγορα :) :) :) :)  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλησπερα :) :) :) :) :) :) :)     φιλε μου αυτο που λες για την τυρόπιτα κατα την γνωμη μου ειναι λαθος :grin: Η τυροπιτα αν κανεις διατροφη και γυμναστικη και την φας ειναι σαν να εχεις φαει 1 βόδι :)  Το πρωι τρωω 1  φετα ψωμι ολικης με μια κουταλια μελι και μια ταχινι κανω  25 χιλιομετρα με το ποδηλατο και στο γυρισμο πειναω σαν λυκος :)  Αν φαω τυροπιτα θα φαω το βραδυ μετα :) :) Το καθαρο φαγητο ξοδεύετε πιο γρηγορα :) :) :) :)  

Ναι αλλα η τυροπιτα δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα. Λιπος θα γινει.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Από αυτό το θρεντ γύρω στο 2010 είδα ποστ και <γνώρισα> άτομα που μου άλλαζαν ριζικά όλη τη φιλοσοφία προπόνησης / διατροφής.δεν γράφουν πλέον φυσικά.
Ποιος να το φανταστεί ότι από τα τόσα  μποντυμπιλντο-φόρουμ που κυκλοφορούν και στα οποία το 90% γράφουν σκουπίδια, θα τα έβρισκα σε ένα σιτε για μπουρδέλα.
τώρα το θρεντ είναι να κλαις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από αυτό το θρεντ γύρω στο 2010 είδα ποστ και <γνώρισα> άτομα που μου άλλαζαν ριζικά όλη τη φιλοσοφία προπόνησης / διατροφής.δεν γράφουν πλέον φυσικά.
Ποιος να το φανταστεί ότι από τα τόσα  μποντυμπιλντο-φόρουμ που κυκλοφορούν και στα οποία το 90% γράφουν σκουπίδια, θα τα έβρισκα σε ένα σιτε για μπουρδέλα.
τώρα το θρεντ είναι να κλαις.

ετσι ειναι τυπε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν λες να βαλω κρεας πανω μου τι εννοεις? να γινω 90 κιλα με πρησμένα χέρια? δεν ειναι αυτος ο στοχος μου.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα η τυροπιτα δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα. Λιπος θα γινει.

Θα γινει λιπος αν φας περισσοτερες απο τις ημερησιες θερμιδες που χρειαζεσαι, αν γενικα δεν τις περνας τιποτα δεν γινεται λιπος.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
αντί να αμφισβητήσει ο καθένας τα κλασικά μποντιμπλιντεράδικα στερεότυπα που αναμασούν 40 χρόνια τώρα,να μάθει ο καθένας το σώμα του και πως λειτουργεί, καθόμαστε και αναλύουμε για την τυρόπιτα και το ταχίνι  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οταν λες να βαλω κρεας πανω μου τι εννοεις? να γινω 90 κιλα με πρησμένα χέρια? δεν ειναι αυτος ο στοχος μου.

εχουμε κινημα τωρα ομως και εχθρους. πρεπει να δερνουμε τους νωντοτυπους.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Θα γινει λιπος αν φας περισσοτερες απο τις ημερησιες θερμιδες που χρειαζεσαι, αν γενικα δεν τις περνας τιποτα δεν γινεται λιπος.
διατροφικά όμως :) :) απο ιχνοστοιχεία και βιταμίνες δεν παιρνεις τιποτα βαζεις νεκρα κορεσμενα λιπαρα στον οργανισμο σου :)  Οταν εχω  τυχει να πεινάω και φαω μια τυροπιτα(καταλαθος) μετα ξεχναω να πεινάσω :) :)  Αλλα 1  φορα την εβδομαδα  μπορουμε να φαμε οτι θελουμε :) :) :)  οποτε και η τυροπιτα ειναι μεσα σε αυτο τις 1 φορας την εβδομαδα :) :) :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γτπ ειναι η τυροπιτα με τα βουτυρα και τις μλκιες αν ηταν ετσι οπως το λες ολοι θα ειχαν κοιλιακους και δεν θα υπηρχε λιπος στην κοιλια επειδη απλα δεν καταναλωνουν παραπανω θερμιδες την ημερα απο αυτες που χρειαζονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom