artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μπορει να ειναι ντροπαλη τυπε οχι και τσιτσιδι να βαλει μια κανονικη με τζινακι φορμα οτι θελει
το αρωμα της θα ηταν αρκετο... αλλα μας βγηκε πουριτανη
μπορει να ειναι ντροπαλη τυπε οχι και τσιτσιδι να βαλει μια κανονικη με τζινακι φορμα οτι θελει
Θα βγείς για κυνήγι?Προσέξτε τι γράφετε γιατί δεν μπορώ να απαντήσω φτιάχνω νύχια
αμε λένε ότι το κυνήγι είναι διαίτης...Θα βγείς για κυνήγι?
αμε λένε ότι το κυνήγι είναι διαίτης...
Είναι διαίτης μόνο αν δεν τον ποιάσεις γρήγορα...αμε λένε ότι το κυνήγι είναι διαίτης...
Εξαρτάτε το πήδημα.Αν την βάλεις από πάνω να χαροπαλεύει και εσύ κοιτάς το ταβάνι δεν το λες ότι καις κιόλας.και τα πηδηματα να προσθεσω εγω
Πάω να ρίξω τίποτα χορούς γιατί με έχετε σκάσει σήμερα
Σημερα ειχε γενεθλεια ενας φιλος και το γάμησα πραγματικα εφαγα μια μεριδα πατατες μονος μου και 2 τυλιχτά με γυρο κοτοπουλο και αφθονη σοσ
Μαν αν είναι να το γαμήσεις γάμα το σωστά...φάε εκεί γύρω χοιρινό με τζατζικάρες να γουστάρεις!Σημερα ειχε γενεθλεια ενας φιλος και το γάμησα πραγματικα εφαγα μια μεριδα πατατες μονος μου και 2 τυλιχτά με γυρο κοτοπουλο και αφθονη σοσ
Σημερα ειχε γενεθλεια ενας φιλος και το γάμησα πραγματικα εφαγα μια μεριδα πατατες μονος μου και 2 τυλιχτά με γυρο κοτοπουλο και αφθονη σοσ
Μια στιγμή να κάνω τη μετατροπή από το ιντερνετικό σύστημα μέτρησης:φωτο θελουμε ειπες οτι εισαι 1.73 65 κιλα .βαλε φωτο για να μην σε βγαλουμε φιδεμπορα
και μετα δε πειναγες?
Οχι γιατι πριν απο αυτα ειχα τσιμπησει και μια μεριδα ριζοτο (ηλπιζα με αυτο να την βγαλω την βραδια αλλα δεν γινοτανε)
Και σημερα εκανα καλη διατροφη απο το πρωι ξεκινησα με γιαουρτακι και μπανανα δεκατιανο φρουτάκι παλι μεσημερι καλαμποκι με 2 τονους και το απογευματακι το ριζοτο αλλα μετα ......
τελοςπαντων στα @@ μου αλλωστε μια φορα την εβδομαδα τρωω οτι γουσταρω μπορει και 2
Οχι γιατι πριν απο αυτα ειχα τσιμπησει και μια μεριδα ριζοτο (ηλπιζα με αυτο να την βγαλω την βραδια αλλα δεν γινοτανε)
Και σημερα εκανα καλη διατροφη απο το πρωι ξεκινησα με γιαουρτακι και μπανανα δεκατιανο φρουτάκι παλι μεσημερι καλαμποκι με 2 τονους και το απογευματακι το ριζοτο αλλα μετα ......
τελοςπαντων στα @@ μου αλλωστε μια φορα την εβδομαδα τρωω οτι γουσταρω μπορει και 2
starxidia mas