Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ορίστε.αντί ο γιόκας να μου προτείνει τον μεγαλόσωμο σκύλο όπως έπρεπε κατά Λάκη τον συστήνει στον λοπεζ.χάλασε ο κόσμος χαχααχαχ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγά ρε λοπεζ. Σε ένα μηνακι θα χάσω 3-4 κιλά δεν είναι τόσο δύσκολο.όσο για το θείτσα...  :cool2: :tooth:

Συγγνώμη, έχει την ίδια άποψη η personal trainer;

Να κάνεις τόσο απότομες αλλαγές στη σωματική σου μάζα;

Έστω ότι το κάνεις. Πόσο από τα 4kg θα είναι νερό, πόσο λίπος και πόσο μύες;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Συγγνώμη, έχει την ίδια άποψη η personal trainer;

Να κάνεις τόσο απότομες αλλαγές στη σωματική σου μάζα;

Έστω ότι το κάνεις. Πόσο από τα 4kg θα είναι νερό, πόσο λίπος και πόσο μύες;
είχα μια σκασίλα..να τρέφομαι σωστά θέλω κ να έχω υγεία.σιγά μην Ρωτούσα για το αν πρέπει να χαρώ τα κιλά που πήρα.δυσκοιλιος είσαι φπ..

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
είχα μια σκασίλα..να τρέφομαι σωστά θέλω κ να έχω υγεία.σιγά μην Ρωτούσα για το αν πρέπει να χαρώ τα κιλά που πήρα.δυσκοιλιος είσαι φπ..

Για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος φακλάνες ....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εάν έχεις κατσαβίδι στο σπίτι, πάρε και βίδωσε καλά στο μυαλό σου αυτά που θα σου γράψω.

• [li]Δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις "κιλά" αλλά λίπος. Δεν θέλεις να χάνεις οτιδήποτε από κιλά αλλά ΛΙΠΟΣ.[/li]
    [li]Είναι πολύ δύσκολο να μην χάνεις και μύες ή νερό όταν χάνεις λίπος.[/li]
    [li]Απότομες μεταβολές στον οργανισμό σου δεν πρέπει να κάνεις. Αυτό που λες με τα 4 κιλά πρέπει να είναι στόχος τετραμήνου.[/li]
    [li]Πρέπει να βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και οι βραχυπρόθεσμοι να εξυπηρετούν το μακροπρόθεσμο. Εάν κάνεις απότομη μεταβολή προς τα κάτω ο οργανισμός θα κάνει bounce up και μετά από 6 μήνες θα είναι στο ίδια κιλά που ήσουν πριν ξεκινήσεις. Πόσες περιπτώσεις ξέρεις που έχασαν απότομα κιλά; Πόσες τα διετήρησαν εξ αυτών. Σίγουρα πολύ λίγες[/li]

Αυτιά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εάν έχεις κατσαβίδι στο σπίτι, πάρε και βίδωσε καλά στο μυαλό σου αυτά που θα σου γράψω.

• [li]Δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις "κιλά" αλλά λίπος. Δεν θέλεις να χάνεις οτιδήποτε από κιλά αλλά ΛΙΠΟΣ.[/li]
    [li]Είναι πολύ δύσκολο να μην χάνεις και μύες ή νερό όταν χάνεις λίπος.[/li]
    [li]Απότομες μεταβολές στον οργανισμό σου δεν πρέπει να κάνεις. Αυτό που λες με τα 4 κιλά πρέπει να είναι στόχος τετραμήνου.[/li]
    [li]Πρέπει να βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και οι βραχυπρόθεσμοι να εξυπηρετούν το μακροπρόθεσμο. Εάν κάνεις απότομη μεταβολή προς τα κάτω ο οργανισμός θα κάνει bounce up και μετά από 6 μήνες θα είναι στο ίδια κιλά που ήσουν πριν ξεκινήσεις. Πόσες περιπτώσεις ξέρεις που έχασαν απότομα κιλά; Πόσες τα διετήρησαν εξ αυτών. Σίγουρα πολύ λίγες[/li]

Αυτιά
υπερβολές

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66