skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
μωρε μπραβο! και ποσο κοστιζουν αυτα?
Σιγά ρε λοπεζ. Σε ένα μηνακι θα χάσω 3-4 κιλά δεν είναι τόσο δύσκολο.όσο για το θείτσα...![]()
![]()
Εγώ μπορώ να γίνω μπολντοτύπος;
γιΕ μου που πας;μάνα θα πάωστα καράβιαγια αντάυγεια..
είχα μια σκασίλα..να τρέφομαι σωστά θέλω κ να έχω υγεία.σιγά μην Ρωτούσα για το αν πρέπει να χαρώ τα κιλά που πήρα.δυσκοιλιος είσαι φπ..Συγγνώμη, έχει την ίδια άποψη η personal trainer;
Να κάνεις τόσο απότομες αλλαγές στη σωματική σου μάζα;
Έστω ότι το κάνεις. Πόσο από τα 4kg θα είναι νερό, πόσο λίπος και πόσο μύες;
είχα μια σκασίλα..να τρέφομαι σωστά θέλω κ να έχω υγεία.σιγά μην Ρωτούσα για το αν πρέπει να χαρώ τα κιλά που πήρα.δυσκοιλιος είσαι φπ..
Για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος φακλάνες ....
είχα μια σκασίλα..να τρέφομαι σωστά θέλω κ να έχω υγεία.σιγά μην Ρωτούσα για το αν πρέπει να χαρώ τα κιλά που πήρα.δυσκοιλιος είσαι φπ..
Και μιας κ τα ξες όλα μαλακες σαν κ σένα, γιατί έχει γεμίσει;Για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος φακλάνες ....
υπερβολέςΕάν έχεις κατσαβίδι στο σπίτι, πάρε και βίδωσε καλά στο μυαλό σου αυτά που θα σου γράψω.
[li]Δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις "κιλά" αλλά λίπος. Δεν θέλεις να χάνεις οτιδήποτε από κιλά αλλά ΛΙΠΟΣ.[/li]
[li]Είναι πολύ δύσκολο να μην χάνεις και μύες ή νερό όταν χάνεις λίπος.[/li]
[li]Απότομες μεταβολές στον οργανισμό σου δεν πρέπει να κάνεις. Αυτό που λες με τα 4 κιλά πρέπει να είναι στόχος τετραμήνου.[/li]
[li]Πρέπει να βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και οι βραχυπρόθεσμοι να εξυπηρετούν το μακροπρόθεσμο. Εάν κάνεις απότομη μεταβολή προς τα κάτω ο οργανισμός θα κάνει bounce up και μετά από 6 μήνες θα είναι στο ίδια κιλά που ήσουν πριν ξεκινήσεις. Πόσες περιπτώσεις ξέρεις που έχασαν απότομα κιλά; Πόσες τα διετήρησαν εξ αυτών. Σίγουρα πολύ λίγες[/li]
Αυτιά
Και μιας κ τα ξες όλα μαλακες σαν κ σένα, γιατί έχει γεμίσει;![]()
Τον απαξίωσες τύπισσα.Και μιας κ τα ξες όλα μαλακες σαν κ σένα, γιατί έχει γεμίσει;![]()
Τον απαξίωσες τύπισσα.
δν βαζει ομως καμια φωτο για ντοκουμεντο η τυπισσα για να αποδειξει οτι δν ειναι φακλανα![]()
πες τα !! 100 φορες τα εχω πει κ εγω!! Ερη ζουμε τσιτσίδι να σε δουμε