Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
καθημερινά λόγω της ιδιαιτερότητας μου γνωρίζω τυπακια σαν κ σένα. Τα μισά κλαίνε σαν μπουληδες ζητώντας βοήθεια κ τα υπόλοιπα την βγάζουν φυλακή.κάποια που είναι λίγο τυχερά κάνουν τον κάμποσο ακόμα εκεί κ όπου τους παίρνει.για λίγο

για παρτυ σου καθομουν κ στο σκαμνι !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καθημερινά λόγω της ιδιαιτερότητας μου γνωρίζω τυπακια σαν κ σένα. Τα μισά κλαίνε σαν μπουληδες ζητώντας βοήθεια κ τα υπόλοιπα την βγάζουν φυλακή.κάποια που είναι λίγο τυχερά κάνουν τον κάμποσο ακόμα εκεί κ όπου τους παίρνει.για λίγο

Είσαι δικαστής; :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

ποιά είναι η ιδαιτερότητά σου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ποιά είναι η ιδαιτερότητά σου;
να Ρίχνω μπινελίκια σε μεσήλικες παντρεμένους νε παιδιά που με το ένα πόδι στον τάφο το παίζουν μάγκες στο νετ παίζοντας τον ρόλο του 'είμαι ανώτερος όλων σας 'ενώ καλά καλά δεν έχουν ζωη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
να Ρίχνω μπινελίκια σε μεσήλικες παντρεμένους νε παιδιά που με το ένα πόδι στον τάφο το παίζουν μάγκες στο νετ παίζοντας τον ρόλο του 'είμαι ανώτερος όλων σας 'ενώ καλά καλά δεν έχουν ζωη

Σταματα με φουντωνει να βλεπω γυναικα με ευφράδεια πφφφφφφ

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ποσες επαναληψεις?  Cool2

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Τι λες χριστάνη μου? Επικοινωνείς?
Τι φυλακες και κλάματα ?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Είσαι τελικά μεγάλη περίπτωση εσύ και έσε είχα υποτιμήσει ....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Είσαι δικαστής; :S

Ετσι θα ναι μιλφαρα και καυλιαρα!  :cum:
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

URL]]

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Βρε σούργελο εγώ σκοτώνω δυο ώρες μέχρι να αρχίσει η μπάλα και έχω 400 μηνύματα , εσύ έχεις 17 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!!!!!!!!

Φακλανα , αίντε κλάσε να γίνει σεισμός , ζωο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Γιατι τι εκανε  ο medios και να παει φυλακη?  :o

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

εγω νομιζα οτι η ιδιαιτεροτητα σου ειναι αυτη.........

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
μπα;Που πήγε η προσφώνηση τσοκαρο;μια φορά δεν σε είδα να σπεύσεις να με υποστηρίξεις.ενώ Ο κυρ μεντιος έχει αναγκη.

Έχεις ανάγκη υποστήριξης?
Τελικά γιατί μπήκα φυλακή θα μας πεις?  :think:
Και ποτε θα βγω?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπα;Που πήγε η προσφώνηση τσοκαρο;μια φορά δεν σε είδα να σπεύσεις να με υποστηρίξεις.ενώ Ο κυρ μεντιος έχει αναγκη.

και μετα το προηγουμενο μαγκικο ποστ ακολουθει το ποστ του κλαμενου γυναικακιου γιατι δεν το υποστηριζουνε  :'(

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με upper lower κανεις δεν εγινε ντουλαπας!! Εκτος αν παιρνεις φαρμακα κ το κανεις 6 φορες την εβδομαδα οπως ο αρνολντ!
Φανταζομαι οταν μιλας για γνωστες που ξερουν τι κανουν θα εννοεις τον εαυτο σου ε?  :2funny:

Τοσα ξερεις τοσα λες!
Κατσε εσυ να κανεις 200 σετ σ εκαθε μυιικη ομαδα νομιζοντας οτι ετσι θα γινει σφιχτης  :2funny:
Η γενικη φιλοσοφια ειναι να ανεβαζεις κιλα στις βασικες ασκησεις...Οσο γρηγοροτερα τοσο μεγαλυτερη και η προοδος.
Και το upper lower ειναι ο καλυτερος τροπος για να το πετυχεις αυτο. Δυναμη και πρηξιματα αφου κανεις διπλο παγκο διπλα σκουωτ διπλα μονοζυγα κτλ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom