Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπα;Που πήγε η προσφώνηση τσοκαρο;μια φορά δεν σε είδα να σπεύσεις να με υποστηρίξεις.ενώ Ο κυρ μεντιος έχει αναγκη.

Ναι αυτο μου ελειπε τωρα να σε υποστηριξω κιολας  :headbang: Να μου κρεμασουνε κουδουνια και να τσαλακωθει το ιντερνετικο ιματζ μου  :grin: Μουεκανε εντυπωση αυτο το ακατανοητο  που του πες, δεν εβγαζε κανενα νοημα παντως. Θα μου πεις τι σκαλιζω να βρω τωρα  :uglystupid:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδια, που μπορω να βρω κασεινη η whey (προτιμω κασεινη) σε καλη τιμη στην αθηνα? αν δε θελετε να διαφημισετε απαντηστε κ με πμ. ευχαριστω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αυτο μου ελειπε τωρα να σε υποστηριξω κιολας  :headbang: Να μου κρεμασουνε κουδουνια και να τσαλακωθει το ιντερνετικο ιματζ μου  :grin: Μουεκανε εντυπωση αυτο το ακατανοητο  που του πες, δεν εβγαζε κανενα νοημα παντως. Θα μου πεις τι σκαλιζω να βρω τωρα  :uglystupid:

νωντοτυπος εγινες ρε βλαμενε?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Καλησπερα παιδια, που μπορω να βρω κασεινη η whey (προτιμω κασεινη) σε καλη τιμη στην αθηνα? αν δε θελετε να διαφημισετε απαντηστε κ με πμ. ευχαριστω
Μια σχετικά οικονομική καζεϊνη είναι της γερμανικής Body Attack. Στα 50ευρώ και δίνει 60 servings.
Της Optimum Nutrition που είχα δοκιμάσει ήταν πολύ πιό νόστιμη.
Πάνω-κάτω τα ίδια σε αίσθηση,έτσι κι αλλιώς την πίνεις πριν τον ύπνο, και με τις δύο χορτάτος ένιωθα όταν ξυπνούσα.
Απλά της ON είναι πολύ πιο ακριβή.

www.xtr.gr/proteines/14278/100_CASEIN_PROTEIN_1800gr_%28BODY_ATTACK%29.htm]http://www.xtr.gr/proteines/14278/100_CASEIN_PROTEIN_1800gr_%28BODY_ATTACK%29.htm[/url]
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχεις ανάγκη υποστήριξης?
Τελικά γιατί μπήκα φυλακή θα μας πεις?  :think:
Και ποτε θα βγω?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ηλίθιε που δεν ξέρεις καν να διαβάζεις τι γράφω δεν θα ασχολούμαι όλη την ώρα μαζί σου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Πήρες κιλά μωρή όλο νεύρα εισαι  :s&m_1:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ηλίθιε που δεν ξέρεις καν να διαβάζεις τι γράφω δεν θα ασχολούμαι όλη την ώρα μαζί σου

εγω στο κεντρο καταταξης που εχασα πολλα κιλα εχεζα κατι τεραστιες κουραδες καθε μερα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και μετα το προηγουμενο μαγκικο ποστ ακολουθει το ποστ του κλαμενου γυναικακιου γιατι δεν το υποστηριζουνε  :'(
το γυναικακιο έχει πρόταση από τον αρχηγό να γίνει μπολντοτύπισσα.με αυτά που βλέπω αν κ είχα ασπαστεί τον νωντισμο για χάρη του σεβαλιΕ θα τους παρατήσω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και μετα το προηγουμενο μαγκικο ποστ ακολουθει το ποστ του κλαμενου γυναικακιου γιατι δεν το υποστηριζουνε  :'(
Τύπε η Ερη θελει να γινει μπολντοτύπισσα. Αν συμβει αυτό θελω να καταταγώ αμεσως.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
το γυναικακιο έχει πρόταση από τον αρχηγό να γίνει μπολντοτύπισσα.με αυτά που βλέπω αν κ είχα ασπαστεί τον νωντισμο για χάρη του σεβαλιΕ θα τους παρατήσω

Συγχαρητήρια.
Ένα δωράκι από εμενα.

Συνημμένα

• Get a Life.jpg
    Get a Life.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 11

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οι εκτελεστικες εξουσιες ειναι ολες εκχωρημενες σε μενα. εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βγεις μις υφηλιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom