_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η Κουαρακι θα με λιώσει θα φτύσω το αίμα που βυζαξα δεν παίζει με την γυμναστική..
Αιμα βυζαινες εσυ μωρη βρυκολιασμενη καυλα;
η Κουαρακι θα με λιώσει θα φτύσω το αίμα που βυζαξα δεν παίζει με την γυμναστική..
τι με πέρασες καλέ που θα μετράω λίπη κ μεζούρές;κανένα ανοργασμικο ανορεξικο; Χαχαχα θα ακολουθήσω πάντως αρκετές από τις Συμβουλές αλλά θέλω να ρωτήσω μετά από γυμναστική πρέπει να τρώω;γιατί πριν δεν μπορώΑυτό είναι σωστό αλλά είναι ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ αυτό που ζητάς.
Άλλο το Case Study που είναι το δικό σου κορμί και άλλο GENERAL RULES που θα σου πει από μακριά κάποιος.
Χώρια που εδώ υπάρχουν και σκουπίδια ενώ η Personal trainer σου δεν θα σου πει μαλακίες κατά πάσα πιθανότητα.
Τεσπα, πήρες γνώμες, κάνε μια αρχική μέτρηση σε περιφέρειες με μεζούρα, κάνε μια λιπομέτρηση και να ζυγίζεσαι και να μετριέσαι σε περιφέρειες τακτικά ώστε να δεις πώς αντιδρά ο οργανισμός σου στην άσκηση που κάνεις.
Καλή επιτυχία!
μου έφαγε το και το γάλα χαχααχΑιμα βυζαινες εσυ μωρη βρυκολιασμενη καυλα;
μαρμελάδα σπιτική κάνει να τρώω;erinal εφαρμοσε τα γενικά και βλέπεις. Την γυμναστικουλα που σου ειπαμε αν πηγαινεις και γυμναστηριο οκ ... κανα περπατημα γρηγορο ή τρεξιμο εσυ ή η ντινα και απο φαγητο πανω κατω ξέρεις οχι υδατανθρακες το βραδυ ενα γηιαουρτακι ενα γαλατάκι κανενα φρουτο φαγητο καλο μετα απο προπονηση κρέας απαχο με ρυζάκι ή πατατες. Πρωινο βάλε κουάκερ με ταχινι και μέλι κοψε τις σαβουρες πιτσες μπουγατσες γλυκα κτλπ μια φορα την εβδομαδα τρωγε απο αυτα αλλα οχι καθε μέρα.
Ναι χωρίς ψωμίμαρμελάδα σπιτική κάνει να τρώω;
το αγαπώ το Κουαρακι κ ζηλεύει ο λοπεζΩπ; Τι έγινε Φλωριναλ;
Της έφαγες γκόμενο;
χαχαχα.Ναι χωρίς ψωμί
μαρμελάδα σπιτική κάνει να τρώω;
τι με πέρασες καλέ που θα μετράω λίπη κ μεζούρές;κανένα ανοργασμικο ανορεξικο; Χαχαχα θα ακολουθήσω πάντως αρκετές από τις Συμβουλές αλλά θέλω να ρωτήσω μετά από γυμναστική πρέπει να τρώω;γιατί πριν δεν μπορώ
ουτε με αυτα καν ....κατι σπανια ταλεντα σαν και σενα μονο μια χουφτα χρειαζονται για να κανουν θαυματα....Λόπεθ και έρευνες διαβάζω και ψάχνομαι να δω τι λειτουργεί στον οργανισμό μου.
Ίσως εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο πολύ πιο προχωρημένο και τα βλέπεις αλλιώς.
Εγώ με αφορμή το ποστ της Φλωρινάλ δοκίμασα να παρακινήσω κόσμο να ασχοληθεί με τη γυμναστική.
Εσύ προφανώς τύπε μιλάς για το extra mile διότι μιλάς για γυμναστήριο.
Ας φτιάξει κάποιος τη διατροφή του, ας κάνει ό, τι άσκηση υπάρχει με το βάρος του σώματός του και όόόόόόόόόταν τελειώσει με αυτά και θέλει παραπάνω, τα λέμε.
Με έναν μονόζυγο, ένα στατικό ποδήλατο και δυο πους απ σταντς το πολύ μπορείς με έξυπνη άσκηση να κάνεις θαύματα στο πεδίο του Body transformation, να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου, να νοιώθεις ευεξία, να καις λίπος όπως δεν έχεις κάψει ποτέ. Και ούτε με αυτά. Με σκέτο το βάρος του σώματός σου στο σπίτι κάνεις ΘΑΥΜΑΤΑ.
Αυτά από εμένα
Ναι ρε γκομπρακιΣαβουριασες μουνα ολο το καλοκαιρι?
Ναι ρε γκομπρακι
το μπου ειναι τελειως μαγικο...Το πιο ευκολο πραμα στο κοσμο ειναι να φτιαξεις σώμα. ελαχιστη κοπωση χρειαζεται για να βαλεις καθαρα μυικα κιλα.θεμα διατροφης ειναι και ποιοτητας προγραμματος
Ναι να τα κάνω μαρμελάδανα σου στειλω ενα καλαθι φρουτα με το ΚΤΕΛ?
Πόσα ξέρειςουτε με αυτα καν ....κατι σπανια ταλεντα σαν και σενα μονο μια χουφτα χρειαζονται για να κανουν θαυματα....
υσ..σοβαρα τωρα ρε αρχηγουλι...αφου κανει μπαμ οτι δεν εχεις ξεκολησει ουτε ενα κιλο σιδερο απο κατω να δεις πως ειναι...τι θες και γραφεις ????
Ε το ξέρουμε χαχαχαΠόσα ξέρεις
Για να το παίξω γνώστης σε αγνώστους αφού στο ίντερνετ δεν βλέπουν τι πατσοκοιλιάς είμαι στην πραγματικότητα
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.
Ρε φιλαράκο, καταλαβαίνεις τι λες;;;
Για να σου δώσω να καταλάβεις, ένα ΦΥΣΙΚΟΣ, με average genetics, μπορεί να βάλει 2-3 μυϊκά κιλά τον ΧΡΟΝΟ.
Μιλάμε δηλαδή για 1-2 μεγάλα μπουκάλια νερό, "σκορπισμένα" σε όλο το σώμα.
Και τα παραπάνω με την προυπόθεση να τρώει ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ,να γυμνάζεται σωστά κλπ κλπ
Μην πετάτε μαλακίες που έχετε διαβάσει χωρίς να έχετε γυμναστεί πάνω απο 1 μήνα.
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.