Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
erinal εφαρμοσε τα γενικά και βλέπεις. Την γυμναστικουλα που σου ειπαμε αν πηγαινεις και γυμναστηριο οκ ... κανα περπατημα γρηγορο ή τρεξιμο εσυ ή η ντινα και απο φαγητο πανω κατω ξέρεις οχι υδατανθρακες το βραδυ ενα γηιαουρτακι ενα γαλατάκι κανενα φρουτο φαγητο καλο μετα απο προπονηση κρέας απαχο με ρυζάκι ή πατατες. Πρωινο βάλε κουάκερ με ταχινι και μέλι κοψε τις σαβουρες πιτσες μπουγατσες γλυκα κτλπ μια φορα την εβδομαδα τρωγε απο αυτα αλλα οχι καθε μέρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτό είναι σωστό αλλά είναι ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ αυτό που ζητάς.

Άλλο το Case Study που είναι το δικό σου κορμί και άλλο GENERAL RULES που θα σου πει από μακριά κάποιος.

Χώρια που εδώ υπάρχουν και σκουπίδια ενώ η Personal trainer  σου δεν θα σου πει μαλακίες κατά πάσα πιθανότητα.

Τεσπα, πήρες γνώμες, κάνε μια αρχική μέτρηση σε περιφέρειες με μεζούρα, κάνε μια λιπομέτρηση και να ζυγίζεσαι και να μετριέσαι σε περιφέρειες τακτικά ώστε να δεις πώς αντιδρά ο οργανισμός σου στην άσκηση που κάνεις.

Καλή επιτυχία!
τι με πέρασες καλέ που θα μετράω λίπη κ μεζούρές;κανένα ανοργασμικο ανορεξικο; Χαχαχα θα ακολουθήσω πάντως αρκετές από τις Συμβουλές αλλά θέλω να ρωτήσω μετά από γυμναστική πρέπει να τρώω;γιατί πριν δεν μπορώ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
erinal εφαρμοσε τα γενικά και βλέπεις. Την γυμναστικουλα που σου ειπαμε αν πηγαινεις και γυμναστηριο οκ ... κανα περπατημα γρηγορο ή τρεξιμο εσυ ή η ντινα και απο φαγητο πανω κατω ξέρεις οχι υδατανθρακες το βραδυ ενα γηιαουρτακι ενα γαλατάκι κανενα φρουτο φαγητο καλο μετα απο προπονηση κρέας απαχο με ρυζάκι ή πατατες. Πρωινο βάλε κουάκερ με ταχινι και μέλι κοψε τις σαβουρες πιτσες μπουγατσες γλυκα κτλπ μια φορα την εβδομαδα τρωγε απο αυτα αλλα οχι καθε μέρα.
μαρμελάδα σπιτική κάνει να τρώω; :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι με πέρασες καλέ που θα μετράω λίπη κ μεζούρές;κανένα ανοργασμικο ανορεξικο; Χαχαχα θα ακολουθήσω πάντως αρκετές από τις Συμβουλές αλλά θέλω να ρωτήσω μετά από γυμναστική πρέπει να τρώω;γιατί πριν δεν μπορώ

Να τρως μεταπροπονητικά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχεις να φας 9 ώρες πριν την προπόνηση.

Επίσης ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΟΝΟ θα σου δείξουν τάσεις και αποτελεσματικότητα.

Και τέλος ΝΑΙ, να λιπομετράσαι για να δεις εάν καις λίπος. Δεν θέλεις να χάσεις βάρος απλά, αλλά να προσανατολιστείς στο λίπος. Μόνο η λιπομέτρηση δείχνει αυτό που σου λέω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Λόπεθ και έρευνες διαβάζω και ψάχνομαι να δω τι λειτουργεί στον οργανισμό μου.

Ίσως εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο πολύ πιο προχωρημένο και τα βλέπεις αλλιώς.

Εγώ με αφορμή το ποστ της Φλωρινάλ δοκίμασα να παρακινήσω κόσμο να ασχοληθεί με τη γυμναστική.

Εσύ προφανώς τύπε μιλάς για το extra mile διότι μιλάς για γυμναστήριο.

Ας φτιάξει κάποιος τη διατροφή του, ας κάνει ό, τι άσκηση υπάρχει με το βάρος του σώματός του και όόόόόόόόόταν τελειώσει με αυτά και θέλει παραπάνω, τα λέμε.

Με έναν μονόζυγο, ένα στατικό ποδήλατο και δυο πους απ σταντς το πολύ μπορείς με έξυπνη άσκηση να κάνεις θαύματα στο πεδίο του Body transformation, να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου, να νοιώθεις ευεξία, να καις λίπος όπως δεν έχεις κάψει ποτέ. Και ούτε με αυτά. Με σκέτο το βάρος του σώματός σου στο σπίτι κάνεις ΘΑΥΜΑΤΑ.

Αυτά από εμένα
ουτε με αυτα καν ....κατι σπανια ταλεντα σαν και σενα μονο μια χουφτα χρειαζονται για να κανουν θαυματα....
υσ..σοβαρα τωρα ρε αρχηγουλι...αφου κανει μπαμ οτι δεν εχεις ξεκολησει ουτε ενα κιλο σιδερο απο κατω να δεις πως ειναι...τι θες και γραφεις ????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Το πιο ευκολο πραμα στο κοσμο ειναι να φτιαξεις σώμα. ελαχιστη κοπωση χρειαζεται για να βαλεις καθαρα μυικα κιλα.θεμα διατροφης ειναι και ποιοτητας προγραμματος
το μπου ειναι τελειως μαγικο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ουτε με αυτα καν ....κατι σπανια ταλεντα σαν και σενα μονο μια χουφτα χρειαζονται για να κανουν θαυματα....
Πόσα ξέρεις

υσ..σοβαρα τωρα ρε αρχηγουλι...αφου κανει μπαμ οτι δεν εχεις ξεκολησει ουτε ενα κιλο σιδερο απο κατω να δεις πως ειναι...τι θες και γραφεις ????

Για να το παίξω γνώστης σε αγνώστους αφού στο ίντερνετ δεν βλέπουν τι πατσοκοιλιάς είμαι στην πραγματικότητα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλησυχε οταν σου ελεγα γραφτη σταρχιδια σου δε μ'ακουγες. τωρα φαε την ειρωνια της και συνεχισε να γραφεις οδηγιες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking:

Ρε φιλαράκο, καταλαβαίνεις τι λες;;;

Για να σου δώσω να καταλάβεις, ένα ΦΥΣΙΚΟΣ, με average genetics, μπορεί να βάλει 2-3 μυϊκά κιλά τον ΧΡΟΝΟ.

Μιλάμε δηλαδή για 1-2 μεγάλα μπουκάλια νερό, "σκορπισμένα" σε όλο το σώμα.

Και τα παραπάνω με την προυπόθεση να τρώει ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ,να γυμνάζεται σωστά κλπ κλπ

Μην πετάτε μαλακίες που έχετε διαβάσει χωρίς να έχετε γυμναστεί πάνω απο 1 μήνα.
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.

Οι φίλοι σου μήπως έχουν και τατουάζ με σβάστικες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom