Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια μια βοηθεια παρακαλω...
αλλοι μου λενε οτι το τρεξιμο ειναι καλυτερο απο το γρηγορο περπατημα και αλλοι το αναποδο...
μπορειτε να μου πειτε τελικα τι ειναι καλυτερο να κανω?
το αργο περπατημα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.
μηπως πηραν τιποτα σκονες τυπε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενα καρο μπουρδες.ολοι οι φιλοι μου πηδηξαν απο 70κιλα στα 80μυικα μεσα σε ενα 3μηνο με 4μηνο.με ελαχιστη αυξηση στα ποσοστα λιπους.δεν ξερεις τι σου γινεται.

τυπε αγαπαμε τους φιλους μας με τα ελαττωματα τους αλλα εχουν ενα κακο. λενε ψεμματα στη γυμναστικη και στα γαμησια. ολοι πρηζονται χωρις βοηθηματα και γαμανε 5 χερια χωρις χαπακια  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε αγαπαμε τους φιλους μας με τα ελαττωματα τους αλλα εχουν ενα κακο. λενε ψεμματα στη γυμναστικη και στα γαμησια. ολοι πρηζονται χωρις βοηθηματα και γαμανε 5 χερια χωρις χαπακια  :grin:
σεβαστη η αποψη του καθενος.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ρε, ο τύπος λέει οτι σε 4 μήνες, ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ oι φίλοι του βάλαν με φυσικό τρόπο 10 μυϊκά κιλά την στιγμή που ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΥΚΛΟ ΑΑΣ (χτυπούσε τρελές ποσότητες αναβολικών), ο Rich Piana έβαλε 21 μυϊκά κιλά σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Που ξέρει τα πάντα στο bb και γυμνάζεται και 25 χρόνια ξέρω γω.

Τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε, ο τύπος λέει οτι σε 4 μήνες, ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ oι φίλοι του βάλαν με φυσικό τρόπο 10 μυϊκά κιλά την στιγμή που ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΥΚΛΟ ΑΑΣ (χτυπούσε τρελές ποσότητες αναβολικών), ο Rich Piana έβαλε 21 μυϊκά κιλά σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Που ξέρει τα πάντα στο bb και γυμνάζεται και 25 χρόνια ξέρω γω.

Τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε :jerking: :jerking:

τυπε αυτος ειχε πιασει τα ορια του μαλλον, οι φιλοι του φιλου θα ηταν τσιχλες και υπερορμονικοι απο φυσικο τους  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε αυτος ειχε πιασει τα ορια του μαλλον, οι φιλοι του φιλου θα ηταν τσιχλες και υπερορμονικοι απο φυσικο τους  :grin:
καλα τα λες.μετα απο ενα σημειο ειναι δυσκολο να μπουν καθαρα μυικα κιλα.μεχρι τα 90 με 100 ειναι ευκολα αν τρως τις καταλληλες θερμιδες.οι φιλοι ετρωγαν τουλαχιστον 2000 θερμιδες για να φτασουν σε αυτα τα κιλα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα τα λες.μετα απο ενα σημειο ειναι δυσκολο να μπουν καθαρα μυικα κιλα.μεχρι τα 90 με 100 ειναι ευκολα αν τρως τις καταλληλες θερμιδες.οι φιλοι ετρωγαν τουλαχιστον 2000 θερμιδες για να φτασουν σε αυτα τα κιλα

μα ημουνα τοσο σιγουρος ομωςςςςςς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαρμελάδα σπιτική κάνει να τρώω; :2funny:

Γιατι να μην την αντικαταστησεις με φυστικοβουτυρο ή ταχινι? γενικα ναι κάνει να φάς αρκει να μην ειναι μαζι με μιση φρατζολα ψωμι ασπρο κιολας που ειναι σαν σφουγγάρι. Aλλα μη νομιζεις οτι αυτο που θα φάς θα σου δώσει κάτι το πιο πιθανο ειναι να παρασυρθεις επειδη δεν θα σε χορτάσει και να φάς και μισο κιλο ψωμι μαζι.

Αν θες βάλε λιγη μαρμελαδα συμπληρωμα στο γιαουρτάκι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ταχίνι κ φυστικοβουτυρο δεν έχω φάει ποτέ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα ειναι μέρα ξεκουρασης παρολαυτα θα κάνω κοιλιακους 20 * 4 kanonikous και 20 * 4 πλαγιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom