Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τυπε αλλαξες γνωμη μεσα σε 1 λεπτο
θα του κοπανησω το κεφαλι στα τσιμεντα
τυπε αλλαξες γνωμη μεσα σε 1 λεπτο
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ σε ολα τα μανουριασματαεχεις μπει σε καμια φασαρια στο καζινο η κανεις την γλαστρα εκει?
μπουκαδορος τυπε?ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ σε ολα τα μανουριασματα
μονο μπούκες τυπε μουμπουκαδορος τυπε?
Όταν Ρωτάς μαθαίνειςΕμ τότε τι ρωτάς εδώ;
Αυτόν να ρωτήσεις που σε ξέρει. Εμείς τι περιμένεις να κάνουμε εξ αποστάσεως;
Desktop appraisals?
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ σε ολα τα μανουριασματα
Ο σίγουρος τρόπος να σε κατσαβιδιάσει κάποιος...
Μην ανησυχείς όμως. Θα αναλάβει το apolyto_arseniko την κηδεία του nickname αφιλοκερδώς
Όταν Ρωτάς μαθαίνεις
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣ σε ολα τα μανουριασματα
Είναι αυτή με κορμί θανάτου και ένα κορίτσι θαυμάσιο.την γνώμη της την ξέρω ρωτάω εσάς γιατι μου αρέσει ο πλουραλισμός και θεωρώ ότι πάντα κάτι νέο μπορείς να μάθεις.μην με βασανιζεις να σου εξηγώ τα αυτονόηταΡώτα τον άνθρωπο που ΚΑΙ είναι ειδικός ΚΑΙ σε ξέρει και κάνε ό, τι σου πει αυτός.
Είναι αυτή με κορμί θανάτου και ένα κορίτσι θαυμάσιο.την γνώμη της την ξέρω ρωτάω εσάς γιατι μου αρέσει ο πλουραλισμός και θεωρώ ότι πάντα κάτι νέο μπορείς να μάθεις.μην με βασανιζεις να σου εξηγώ τα αυτονόητα
η Κουαρακι θα με λιώσει θα φτύσω το αίμα που βυζαξα δεν παίζει με την γυμναστική..ρωτα την κουαντριν. αλλα ξεχασα δε σου μιλαει πια
παιδια μια βοηθεια παρακαλω...
αλλοι μου λενε οτι το τρεξιμο ειναι καλυτερο απο το γρηγορο περπατημα και αλλοι το αναποδο...
μπορειτε να μου πειτε τελικα τι ειναι καλυτερο να κανω?
παιδια μια βοηθεια παρακαλω...
αλλοι μου λενε οτι το τρεξιμο ειναι καλυτερο απο το γρηγορο περπατημα και αλλοι το αναποδο...
μπορειτε να μου πειτε τελικα τι ειναι καλυτερο να κανω?
Aν θές να φτιάξεις κοιλιτσα μαζι με κοιλιακους και σωστη διατροφη θές ένα τρέξιμο χαλαρο (οχι πανω απο 120 παλμούς το λεπτό) με σταθερο ρυθμό. Προσεξε μην πηγαινεις πολυ σιγα και απλα χοροπηδάς γιατι αυτο ειναι χειροτερο απο αποψη τραυματισμών. Και το περπάτημα καλο ειναι 20-30 λεπτά σε δρομο με κλίση (μικρη ανηφορα).
Είναι αυτή με κορμί θανάτου και ένα κορίτσι θαυμάσιο.την γνώμη της την ξέρω ρωτάω εσάς γιατι μου αρέσει ο πλουραλισμός και θεωρώ ότι πάντα κάτι νέο μπορείς να μάθεις.μην με βασανιζεις να σου εξηγώ τα αυτονόητα
ρωτα την κουαντριν. αλλα ξεχασα δε σου μιλαει πια