ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νταξει φιλησυχε μη στο χαλασουμε αφου νιωθεις σε ικανο γνωστικο επιπεδο να παριστανεις τον προπονητη συνεχισε.
σαπια ατομα να πουμεπως καρφωνονται οι αρσενικοι κλωνοι
δεν έχεις άδικο αλλά εγω που είμαι απείθαρχο ον για παράδειγμα και θέλω ένα κίνητρο για να γυμναστώ, αν πάω και μου τα πει έτσι ο γυμναστής θα φύγω. Πρέπει να με πάρει με το καλό και να με πάει σιγά σιγά ώστε να φτάσω στο σημείο να αντέχω την πίεση. Αν και για να πω την αλήθεια ο μοναδικός λόγος που εμένα με κρατάει οταν ειμαι κουρασμένη και πονάω είναι ότι μετά νοιώθω καλύτεραη εμπειρια μου λεει τα παρακατω:
οποιος θελει να ξεκινησει συστηματικα γυμναστικη θα πρεπει να το κανει με σοβαροτητα. αυτο προυποθετει ιατρικες εξετασεις, σωστο γυμναστη, διατροφη και προσωπικη μελετη. καθοτι δεν ειναι σε θεση να εκτιμησει ουτε πονους ουτε σωστη εκτελεση ασκησεων, καταληγει ειτε τραυματισμενος ειτε να χαζοχτυπιεται σε χαμηλη ενταση χωρις αποτελεσμα. και στις δυο περιπτωσεις θα σταματησει συντομα απογοητευμενος απο τη μηδενικη εξελιξη οποτε ουσια μηδεν και αερα κουβεντα.
οτιδηποτε περαν αυτου ειναι για χαριεντισμα και καφενειακη κουβεντα που βεβαιως αρμοζει σε ενα φορουμ αλλα μη το αναγουμε και σε περισπουδαστη συμβουλη 'τωρα μιλαμε σοβαρα' ή 'κανε αυτο και αυτο και θα δεις' και ετσ.
ειτε πιασμενος ειτε οχι το σημαντικο ειναι να επιλεγεις να παιξεις με τα σωστα κιλα για να εκτελεις σωστα τις ασκησεις και οχι βασισμενος στα πονακια. γυμναστικη δεν ειναι χαβαλες αλλα σημαινει πειθαρχια = τις περισσοτερες μερες σφιγγω τα δοντια ειτε επειδη βαριεμαι ειτε επειδη ποναω. η εκφραση no pain no gain αυτη ακριβως την ουσια δειχνει.
αυτια.
πας γυμναστηριο?δεν έχεις άδικο αλλά εγω που είμαι απείθαρχο ον για παράδειγμα και θέλω ένα κίνητρο για να γυμναστώ, αν πάω και μου τα πει έτσι ο γυμναστής θα φύγω. Πρέπει να με πάρει με το καλό και να με πάει σιγά σιγά ώστε να φτάσω στο σημείο να αντέχω την πίεση. Αν και για να πω την αλήθεια ο μοναδικός λόγος που εμένα με κρατάει οταν ειμαι κουρασμένη και πονάω είναι ότι μετά νοιώθω καλύτερα
θες να σου παρει κ καμια πιπα? αει ανεβα πανω στο οργανο χοντρη .... τελειωνε
πας γυμναστηριο?
θα του εκανες αγωγη
η εκφραση no pain no gain αυτη ακριβως την ουσια δειχνει.
αυτια.
θα του ελεγα να πιασει τα μερη που ειμαι χοντρη για να κανει αυτοψια ωστε να μου βγαλει σωστο προγραμμα
γιατι διαλεξες αυτο?οχι περσοναλ κανω
περιπου σωστο....ο οργανισμος μαθαινει κιολας,πρεπει να τον πονεσεις χωρις να τον τραυματισειςΕδώ και 20 χρόνια έχει καταργηθεί το no pain no gain
Οι μελέτες των γιατρών στους αθλητές έδειξαν ότι το σωστό
είναι no pain ,no pain .Δηλαδή αν δεν πονάς τώρα ,δεν θα πονας και στο μέλλον .
Μην μπερδευεις τον πόνο με την πίεση .Οταν νοιώθει κανεις πόνο ,ο οργανισμός
στέλνει μήνυμα ότι βλάπτεται .
Ναι αυτο λέει και ο λοπεζ που λετε και σεις. Δεν μπορω να καταλαβω ρε αφου ολοι ασχοληστε με γυμναστική γιατι δεν μπορείτε να καταλαβετε τι λετε. Εδω εγω που ειμαι ασχετη σε σχεση με μερικους απο εσας καταλαβαίνω τι ειπε ο λοπεζ και τι ο φπ, διότι αλλος ο σωματικός πονος απο βλαβη και αλλος ο μυικός απο πιεση και καψιμο επειδη λειτουργει.Εδώ και 20 χρόνια έχει καταργηθεί το no pain no gain
Οι μελέτες των γιατρών στους αθλητές έδειξαν ότι το σωστό
είναι no pain ,no pain .Δηλαδή αν δεν πονάς τώρα ,δεν θα πονας και στο μέλλον .
Μην μπερδευεις τον πόνο με την πίεση .Οταν νοιώθει κανεις πόνο ,ο οργανισμός
στέλνει μήνυμα ότι βλάπτεται .
Οι περισσότεροι γυμναστές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ .
Είναι αγράμματοι και έγιναν γυμναστές γιατί δεν μπορούν
να κάνουν άλλη δουλειά .Δεν έχουν καταλάβει βασικά πράγματα
για την σωστή εκγύμναση και κάνουν ζημιές .
περιπου σωστο....ο οργανισμος μαθαινει κιολας,πρεπει να τον πονεσεις χωρις να τον τραυματισεις
αυτό είναι αλήθεια και πολύ σοβαρή αλήθεια..
οκ...προτιμω την γνωμη του λοπεζ.....