Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ξεκινήσουμε από το τελευταίο.
Αν είσαι υπερποπονημένη θα το καταλάβεις από τον ύπνο.
Αν έχεις ανήσυχο ύπνο και νιώθεις ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες τότε είσαι υπερπροπονημένη.

Τώρα για τα υπόλοιπα, αν λαχανιάζεις στο χορό κάνεις αερόβια αν δε λαχανιάζεις δεν κάνεις τίποτα.
Όσον αφορά την αντοχή κάνε περπάτημα σε ανηφόρα πάλι με ρυθμό τέτοιο που να λαχανιάζεις αλλά να μπορείς να ολοκληρώσεις μια φράση.

ΥΓ
Έχω να ανέβω χρόνια Θεσ/κη όμως θυμάμαι πολύ ωραίες παραλίες σε σχετικά κοντινές αποστάσεις.

αυτό που λες με τον υπνο και τις ταχυκαρδίες το εχω τελευταίως πολύ και αυτό το εχω αποδώσει σε κούραση οχι σε υπερπροπονηση γιατι το εχω οσο καιρό σταμάτησα γυμναστική λόγω απουσίας απο την πολη και καποιων ανυπερβλητων εμποδίων -συνθηκων.
στο χορο λαχανιάζω και χοροπηδαω για ωρα, στο περπατημα αλλες φορες ναι αλλες οχι γιατι μερικες φορες ειμαι κουρασμενη και απο το να μην περπατήσω προτιμω να περπατησω εστω κι αν δεν περπαταω πολυ γρήγορα

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μαζί μου δεν έχει. Τα άντερα του δεν χωνεύει ο λοπεζ και το παίζει παιχτούρι που τα ξέρει ολα. Μόλις βλέπει άνθρωπο να ξέρει κάτι αντιδρά. Και μετά εξηγεί την αντιδρασή του ως δίκαιη και σοβαρή. Παπαριές δηλαδή :grin:
μην δινεις σημασια στον πεταμενο κοριτσαρα μου
γερασε ο καριολης και δεν μπορει να παει στο τζιμ

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Στη πιατσα φημολογειται πολυ εντονα οτι ενα βραδυ ο Σκορδας πηγε στο καζινο και εναντι καποιας τιμης γαμησε τον κωλο του αντιγκρεγκορυ. Και επειδη αυτος ο βατραχομουρης ο Λαμπρος ειναι απενταρος εφυγε χωρις να τον πληρωσει. Αυτα ακουγονται, θελω επιβεβαιωση ή οχι απο το  ιδιο
αυτα ελα να μου τα πεις απο κοντα μουνοσκυλο
θα σε δωσω το κωλαντερο παραμασχαλα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΟΚ λοιπόν. Η εμπειρία σου ετών μας λέει τα παρακάτω:

• [li]Όποιος νοιώθει οιασδήποτε φύσεως πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τον αγνοεί και συνεχίζει να προπονείται.[/li]
    [li]Επίσης όταν είσαι πιασμένος στη μυϊκή ομάδα, αυτό αφήνει ανεπηρέαστη την προπόνηση σε αυτήν αφού μπορείς είτε πιασμένος είτε όχι να εκτελείς τις επαναλήψεις με την ίδια ακρίβεια[/li]
ο πονος και η διαχειρηση αυτου ειναι μαθημα για προχω παιχτες..
οταν πονας σταματας,αυτο σου λεει ο γυμναστης την πρωτη μερα που περνας την πορτα,και τη στιγμη που στο λεει ειναι σωστο.

απο ενα σημειο και μετα ακους το σωμα σου,μαθαινεις να αξιολογεις.
το βασικο ειναι η αρθρωση..ο μυς και το κνς για να κινδυνεψουν σοβαρα
πρεπει να αντιμετωπισουν φορτια ή/και ογκο που ο μεσος ασκουμενος δεν εχει δει στον υπνο του.

ο μοναδικος "μυικος" πονος που εχει απολυτη ενδειξη για αμεσο φρενο ειναι ο συσφυγκτικος θωρακικος στην αεροβια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο πονος και η διαχειρηση αυτου ειναι μαθημα για προχω παιχτες..
οταν πονας σταματας,αυτο σου λεει ο γυμναστης την πρωτη μερα που περνας την πορτα,και τη στιγμη που στο λεει ειναι σωστο.

απο ενα σημειο και μετα ακους το σωμα σου,μαθαινεις να αξιολογεις.
το βασικο ειναι η αρθρωση..ο μυς και το κνς για να κινδυνεψουν σοβαρα πρεπει να αντιμετωπισουν φορτια που ο μεσος ασκουμενος δεν εχει δει στον υπνο του.

ο μοναδικος "μυικος" πονος που εχει απολυτη ενδειξη για αμεσο φρενο ειναι ο συσφυγκτικος θωρακικος στην αεροβια.

Μην τα λες σε εμένα Βόλντεμορτ και Λόπεθ βάλθηκαν να με βγάλουν χαζό που πρότεινα το υπογραμμισμένο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αν έχεις ανήσυχο ύπνο και νιώθεις ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες τότε είσαι υπερπροπονημένος.

Εκτος του οτι χανεις τον υπνο σου για ενα βραδυ, μπορει να προκυψει αλλο προβλημα?
Γιατι το παθαίνω συνεχεια.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εκτος του οτι χανεις τον υπνο σου για ενα βραδυ, μπορει να προκυψει αλλο προβλημα?
Γιατι το παθαίνω συνεχεια.

Πρώτα χαλαρώνεις τις προπονήσεις και μετά - αν συνεχιστεί - κάνεις προληπτικά ότι εξέταση σου προτείνει ο γιατρός σου πριν ξαναζοριστείς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το ιδιο με εμενα σου εγραψε με διαφορετικο τροπο.
γενικα ο λοπεζ ξερει για τι πραγμα μιλαει,εχει αποψη up to date.
διαβαζε τον οταν γραφει(σοβαρα) εδω

χιτμαν μπορω να σε ρωτησω κατι πριβε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην τα λες σε εμένα Βόλντεμορτ και Λόπεθ βάλθηκαν να με βγάλουν χαζό που πρότεινα το υπογραμμισμένο
το ιδιο με εμενα σου εγραψε με διαφορετικο τροπο.
γενικα ο λοπεζ ξερει για τι πραγμα μιλαει,εχει αποψη up to date.
διαβαζε τον οταν γραφει(σοβαρα) εδω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο ΦαΠούλης μου έστειλε πμ ότι θέλει να σε κουτουπώσει απεγνωσμένα και σε σκέφτεται συνέχεια...πότε θα του κάτσεις να γλιτώσουμε από την γκρίνια του; :think:

Εμένα μου έστειλε ινμποξ ο αντισθένης για σένα.. θες να το βγάλω ; :tooth:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
χιτμαν μπορω να σε ρωτησω κατι πριβε;
Ο ΦαΠούλης μου έστειλε πμ ότι θέλει να σε κουτουπώσει απεγνωσμένα και σε σκέφτεται συνέχεια...πότε θα του κάτσεις να γλιτώσουμε από την γκρίνια του; :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Πρώτα χαλαρώνεις τις προπονήσεις και μετά - αν συνεχιστεί - κάνεις προληπτικά ότι εξέταση σου προτείνει ο γιατρός σου πριν ξαναζοριστείς.

Πιο χαλαρα δεν παει τυπε πιστεψε με.
Το οριο ειναι το 70λεπτο, αν το ξεπερασω εστω και για 10 λεπτα ενω εκεινη την στιγμη δεν νιωθω κουραση το βραδυ κανω σβουρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom