Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Για σένα λέει. Έχει μεγάλο καημό μαζί σου φαίνεται
Μάλλον μαζί σου...
Για σένα λέει. Έχει μεγάλο καημό μαζί σου φαίνεται
Να ξεκινήσουμε από το τελευταίο.
Αν είσαι υπερποπονημένη θα το καταλάβεις από τον ύπνο.
Αν έχεις ανήσυχο ύπνο και νιώθεις ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες τότε είσαι υπερπροπονημένη.
Τώρα για τα υπόλοιπα, αν λαχανιάζεις στο χορό κάνεις αερόβια αν δε λαχανιάζεις δεν κάνεις τίποτα.
Όσον αφορά την αντοχή κάνε περπάτημα σε ανηφόρα πάλι με ρυθμό τέτοιο που να λαχανιάζεις αλλά να μπορείς να ολοκληρώσεις μια φράση.
ΥΓ
Έχω να ανέβω χρόνια Θεσ/κη όμως θυμάμαι πολύ ωραίες παραλίες σε σχετικά κοντινές αποστάσεις.
μην δινεις σημασια στον πεταμενο κοριτσαρα μου
γερασε ο καριολης και δεν μπορει να παει στο τζιμ
μην δινεις σημασια στον πεταμενο κοριτσαρα μουΜαζί μου δεν έχει. Τα άντερα του δεν χωνεύει ο λοπεζ και το παίζει παιχτούρι που τα ξέρει ολα. Μόλις βλέπει άνθρωπο να ξέρει κάτι αντιδρά. Και μετά εξηγεί την αντιδρασή του ως δίκαιη και σοβαρή. Παπαριές δηλαδή
αυτα ελα να μου τα πεις απο κοντα μουνοσκυλοΣτη πιατσα φημολογειται πολυ εντονα οτι ενα βραδυ ο Σκορδας πηγε στο καζινο και εναντι καποιας τιμης γαμησε τον κωλο του αντιγκρεγκορυ. Και επειδη αυτος ο βατραχομουρης ο Λαμπρος ειναι απενταρος εφυγε χωρις να τον πληρωσει. Αυτα ακουγονται, θελω επιβεβαιωση ή οχι απο το ιδιο
ο πονος και η διαχειρηση αυτου ειναι μαθημα για προχω παιχτες..ΟΚ λοιπόν. Η εμπειρία σου ετών μας λέει τα παρακάτω:
[li]Όποιος νοιώθει οιασδήποτε φύσεως πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τον αγνοεί και συνεχίζει να προπονείται.[/li]
[li]Επίσης όταν είσαι πιασμένος στη μυϊκή ομάδα, αυτό αφήνει ανεπηρέαστη την προπόνηση σε αυτήν αφού μπορείς είτε πιασμένος είτε όχι να εκτελείς τις επαναλήψεις με την ίδια ακρίβεια[/li]
ο πονος και η διαχειρηση αυτου ειναι μαθημα για προχω παιχτες..
οταν πονας σταματας,αυτο σου λεει ο γυμναστης την πρωτη μερα που περνας την πορτα,και τη στιγμη που στο λεει ειναι σωστο.
απο ενα σημειο και μετα ακους το σωμα σου,μαθαινεις να αξιολογεις.
το βασικο ειναι η αρθρωση..ο μυς και το κνς για να κινδυνεψουν σοβαρα πρεπει να αντιμετωπισουν φορτια που ο μεσος ασκουμενος δεν εχει δει στον υπνο του.
ο μοναδικος "μυικος" πονος που εχει απολυτη ενδειξη για αμεσο φρενο ειναι ο συσφυγκτικος θωρακικος στην αεροβια.
Τί κάνεις ΦαΠούλη λεβεντιά,τον πλήρωσες τον ΕΝΦΙΑ;Μην τα λες σε εμένα Βόλντεμορτ και Λόπεθ βάλθηκαν να με βγάλουν χαζό που πρότεινα το υπογραμμισμένο
Αν έχεις ανήσυχο ύπνο και νιώθεις ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες τότε είσαι υπερπροπονημένος.
Εκτος του οτι χανεις τον υπνο σου για ενα βραδυ, μπορει να προκυψει αλλο προβλημα?
Γιατι το παθαίνω συνεχεια.
το ιδιο με εμενα σου εγραψε με διαφορετικο τροπο.
γενικα ο λοπεζ ξερει για τι πραγμα μιλαει,εχει αποψη up to date.
διαβαζε τον οταν γραφει(σοβαρα) εδω
το ιδιο με εμενα σου εγραψε με διαφορετικο τροπο.Μην τα λες σε εμένα Βόλντεμορτ και Λόπεθ βάλθηκαν να με βγάλουν χαζό που πρότεινα το υπογραμμισμένο
Ο ΦαΠούλης μου έστειλε πμ ότι θέλει να σε κουτουπώσει απεγνωσμένα και σε σκέφτεται συνέχεια...πότε θα του κάτσεις να γλιτώσουμε από την γκρίνια του;
Ο ΦαΠούλης μου έστειλε πμ ότι θέλει να σε κουτουπώσει απεγνωσμένα και σε σκέφτεται συνέχεια...πότε θα του κάτσεις να γλιτώσουμε από την γκρίνια του;χιτμαν μπορω να σε ρωτησω κατι πριβε;
Πρώτα χαλαρώνεις τις προπονήσεις και μετά - αν συνεχιστεί - κάνεις προληπτικά ότι εξέταση σου προτείνει ο γιατρός σου πριν ξαναζοριστείς.
Βγάλτο.
Βγάλτο.Εμένα μου έστειλε ινμποξ ο αντισθένης για σένα.. θες να το βγάλω ;
Κάτσε να δω λιγάκι τι πμ πέσανε απο τοτε που σου το είπα και θα δω τι θα κανω
Βγάλτο.
εξαρτάται..Θα μου κάνεις κανένα ιδιαίτερο να τελειώσω την σχολή; :-* :-*