ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με το πιλατες και χορο
με το πιλατες και χορο
ο αρχαριος ουτως η αλλως δεν ξερει να ξεχωρισει
ουτε αυτο που λες ισχυει. αμα ειναι μυικος πονος προπονεισαι κανονικα την επομενη και ας ποναει. περναει
Μην γελάς. Στην προσπάθειά υποστηρίζουμε.Δεν γελάμε επειδή δεν εγκρίνουμε τον τρόπο γυμναστικής.
Μην γελάς. Στην προσπάθειά υποστηρίζουμε.Δεν γελάμε επειδή δεν εγκρίνουμε τον τρόπο γυμναστικής.
Επηρεάζεσαι και δεν κάνεις κανονικές επαναλήψεις ασυνείδητα άμα νοιώθεις πιάσιμο
Ποτε θα σταματήσεις να ζηλεύεις;ποια προσπαθεια. να τρολαρεις? αει τραβα φαε ρε. καθεται και ο αλλος ο καψουρης και σου γραφει αραδες προγραμματα
ΦαΠούλη τί κάνεις;Επηρεάζεσαι και δεν κάνεις κανονικές επαναλήψεις ασυνείδητα άμα νοιώθεις πιάσιμο
Ποτε θα σταματήσεις να ζηλεύεις;
Και μετά λες καψουρη τον άλλον.οταν σε γαμησω απο κωλο τρια τεταρτα χυσω μεσα και περιμενω αλλα 10 λεπτα να μαλακωσει λιγο ωστε να μπορεσω να κατουρησω στο υπολοιπο αντερο.
Και μετά λες καψουρη τον άλλον.
Κορίτσια, κάθε ηλικίας, αλίμονο. Τέτοιο χάλι στις παραλίες δεν έχω ξαναδεί!
Ξαπλώστρα, Fredo καφεδάκι, υπεροπτικό ύφος μοντέλου παναθεμά σας, και που και που σηκώνονται μπαίνουν στη θάλασσα μέχρι τα γόνατα κάνουν βαθύ κάθισμα με το νερό μέχρι το λαιμό βγαίνουν ξανά ξαπλώστρα κοκ. Αλλά στο λίγο διάστημα που κινούνται αποκαλύπτεται όλο το δράμα που ξεχειλίζει από το μαγιό brasilian (τι μαλακία μαγιώ κι αυτό) από τη μέση και κάτω...
Σε μια χώρα που μπορούν εύκολα να γυμναστούν ευχάριστα και δωρεάν κάθονται και σαπίζουν στις ξαπλώστρες με τις ώρες με το “φουσκωτό” των 65 κιλών δίπλα να πασαλείβει με αντηλιακό τις απαίσιες κολάρες τους και ακόμη και στη ρακέτα που “παίζουν” στην παραλία να μην τις αφήνουν να σκύψουν ούτε για να πιάσουν το μπαλάκι μπας και πιαστεί η μέση τους...
Τα έγραψα και ξεθύμανα...
Τώρα για το μέλος πιο πάνω που θέλει να χάσει κιλά και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση αυτή η εποχή που φεύγουν από τις παραλίες οι εποχούμενοι και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι σουπερ για να σφίξουν κόλοι, μπούτια, κοιλιά.εύκολα, ευχάριστα και δωρεάν.
Κολύμπι με σανίδα, μόνο με πόδια και με πόδια-χέρια.
Ρακέτες σε γήπεδο Beach volley ή Beach tennis (με φιλέ)
Beach volley
Περπάτημα γρήγορο στη θάλασσα με το νερό μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα
Μια ώρα λιγότερη στη ξαπλώστρα και ένας fredo μείον σε συνδυασμό με φρούτα, λαχανικά και ψητά (ψάρια – κρέας) είναι αρκετά. Ούτε γυμναστήρια, ούτε βαρετό jogging, ούτε τρελές δίαιτες...
Για σένα λέει. Έχει μεγάλο καημό μαζί σου φαίνεταιΠότε έπεσε στην αγάπη της Florinal ο Boldemort;
εγω παντως στις ελληνικες παραλιες συνανταω τα πιο καλιγραμα σωματα.βεβαια δεν εχω ταξιδεψει και αλλου για να εχω μετρο συγκρισηςΚορίτσια, κάθε ηλικίας, αλίμονο. Τέτοιο χάλι στις παραλίες δεν έχω ξαναδεί!
Ξαπλώστρα, Fredo καφεδάκι, υπεροπτικό ύφος μοντέλου παναθεμά σας, και που και που σηκώνονται μπαίνουν στη θάλασσα μέχρι τα γόνατα κάνουν βαθύ κάθισμα με το νερό μέχρι το λαιμό βγαίνουν ξανά ξαπλώστρα κοκ. Αλλά στο λίγο διάστημα που κινούνται αποκαλύπτεται όλο το δράμα που ξεχειλίζει από το μαγιό brasilian (τι μαλακία μαγιώ κι αυτό) από τη μέση και κάτω...
Σε μια χώρα που μπορούν εύκολα να γυμναστούν ευχάριστα και δωρεάν κάθονται και σαπίζουν στις ξαπλώστρες με τις ώρες με το “φουσκωτό” των 65 κιλών δίπλα να πασαλείβει με αντηλιακό τις απαίσιες κολάρες τους και ακόμη και στη ρακέτα που “παίζουν” στην παραλία να μην τις αφήνουν να σκύψουν ούτε για να πιάσουν το μπαλάκι μπας και πιαστεί η μέση τους...
Τα έγραψα και ξεθύμανα...
Τώρα για το μέλος πιο πάνω που θέλει να χάσει κιλά και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση αυτή η εποχή που φεύγουν από τις παραλίες οι εποχούμενοι και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι σουπερ για να σφίξουν κόλοι, μπούτια, κοιλιά.εύκολα, ευχάριστα και δωρεάν.
Κολύμπι με σανίδα, μόνο με πόδια και με πόδια-χέρια.
Ρακέτες σε γήπεδο Beach volley ή Beach tennis (με φιλέ)
Beach volley
Περπάτημα γρήγορο στη θάλασσα με το νερό μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα
Μια ώρα λιγότερη στη ξαπλώστρα και ένας fredo μείον σε συνδυασμό με φρούτα, λαχανικά και ψητά (ψάρια – κρέας) είναι αρκετά. Ούτε γυμναστήρια, ούτε βαρετό jogging, ούτε τρελές δίαιτες...
ποια προσπαθεια. να τρολαρεις? αει τραβα φαε ρε. καθεται και ο αλλος ο καψουρης και σου γραφει αραδες προγραμματα
Αγάπες κάτι πιο εφικτό δεν έχετε για φυσική κατάσταση ; Τζοκινγκ στο νερο και κολύμπι με σανίδα που θα κάνω μάνα μου στον θερμαικο; δεν μένω σε παραλία για να παίξω μπιτς βολει και τενις. Ολη μέρα λόγω εργασίας ειμαι μπροστά σε υπολογιστή. Αν βρω σπόνσορα πάντως να με τρέφει ευχαρίστως να τρέχω στις παραλίες στα βουνα και στα λιβάδια . Μέχρι τότε καλοδεχούμενη σαλατα με το ψητό και εφικτη, και λογική αλλά εκείνα τα τρεξίματα που ειναι βαρετα και τα μπιτς βολει που ειναι ουτοπικα δεν νομιζω οτι θα τα εφαρμόσω. τελικα αν περπαταω γρηγορα δεν θα με βοηθησει σε φυσική κατάσταση; πρεπει να τρεχω η να κάνω αυτα τα ενναλαξ τρεξιμο περπατημα; ο χορος δεν βοηθάει σε φυσική κατάσταση; επισης εχω και μια αλλη απορία αν ειμαι κουρασμένη και παω για γυμναστική που συνήθως αυτο γίνεται, μηπως εξαντλω τον εαυτό μου; γιατι ναι μεν νοιώθω μυικά δυνατή αλλά σωματικά νοιώθω πτωμα και κουρασμενη σαν να μην εχω αντοχες.
Μαζί μου δεν έχει. Τα άντερα του δεν χωνεύει ο λοπεζ και το παίζει παιχτούρι που τα ξέρει ολα. Μόλις βλέπει άνθρωπο να ξέρει κάτι αντιδρά. Και μετά εξηγεί την αντιδρασή του ως δίκαιη και σοβαρή. Παπαριές δηλαδήΜάλλον μαζί σου...
σοβαρα μιλας? με το συμπαθειο αλλα ολα αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα ανταποκρινονται σε ατομο που εχει ασχοληθει με γυμναστικη συνολικα 2 μερες.
Έλα ρε συ Maximilian, τι γίνεσαι;
Καλή επιστροφή, καλή σαιζόν.
Μου είσαι από τις πιο συμπαθείς φιγούρες στο νήμα αυτό διότι πάντα προτείνεις εφικτές, φθηνές λύσεις και είσαι μετριοπαθής.
ΥΓ: Αυτό με την παραλία έως τα μέσα Νοεμβρίου πάει για Σαββατοκύριακα, ε;