Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι μετα απο 8-10χλμ τρέξιμο πάς και κάνεις ενα χαλαρο μπάνιο και φευγεις δεν κάνεις τιποτα άλλο ποσο μάλλον αυτα που λες. Γιατι μετα απο την προπονηση που σου λεω εγω ο οργανισμος εχει διαλυθει ειναι για σπιτι καλο φαγητο ύπνο 1 ωριτσα και μετα οτι δουλεια έχεις σημερα καταχρηστικα συνέχισα και έκανα και TKD ενω δεν έπρεπε΄κανονικα.

Δωσε ενα ρυθμο για το 400αρι εσυ ρε παιδι μου ποσο το κανεις το γυρο? οταν τρεχεις καλά?

Στο 1:50 είμαι καλά για να διατηρήσω ρυθμό για πολύ.

Να βγάλω 10άρι σε έναν χρόνο κάτω από 50'

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βασικα τι θες να πετυχεις? να κάψεις λιπος?

α) να αυξήσω φυσική κατάσταση
β) να χάσω κανένα κιλό καλοκαιρινό που επινα κοκτέλια η αθεόφοβη
Υ.Γ λιπος δεν πρέπει να κάψω; απο κοιλιακους ραχιαίους και τέτοια ειμαι οκ με το πιλατες και χορο αλλα νοιώθω οτι εχω πεσει σε φυσικη κατάσταση επειδή  φέτος καλοκαίρι λόγω συνθηκών ούτε περπατούσα ουτε τιποτα και τωρα τα βλεπω βουνο  :(

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
περπατάω χρόνια αλλά με το τρέξιμο δεν τα πάω καλά. Πρέπει να τρέχω ; :(

Άσε αυτό που σου έγραψα εγώ.

Δες τι λέει ο hitman σε απάντηση αυτού που έγραψα και ξεκίνα με αυτό.

ΥΓ: Αν και προσδοκούσαμε στην ηδονή του βυζόμπαλου που πηγαίνει πάνω-κάτω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
α) να αυξήσω φυσική κατάσταση
β) να χάσω κανένα κιλό καλοκαιρινό που επινα κοκτέλια η αθεόφοβη
Υ.Γ λιπος δεν πρέπει να κάψω; απο κοιλιακους ραχιαίους και τέτοια ειμαι οκ με το πιλατες και χορο αλλα νοιώθω οτι εχω πεσει σε φυσικη κατάσταση επειδή  φέτος καλοκαίρι λόγω συνθηκών ούτε περπατούσα ουτε τιποτα και τωρα τα βλεπω βουνο  :(

Ποσα κιλα εισαι και τι υψος? κοιταξε να δεις χανοντας κιλα θα χάσεις και λίπος απλα ο οργανισμος δεν σε ρωτάει απο που θες να το χάσεις για να αυξησεις φυσικη κατάσταση πρεπει να αρχισεις να τρέχεις ...... να ανεβάσεις παλμους με κάποιο τροπο δεν γινεται να μην ανεβάζεις παλμους και να θες να αποκτησεις φυσικη κατάσταση. Τα κιλά για να τα χάσεις πρεπει να τρως σωστά και να κανεις καλη διατροφη πες μου τι εφαγες σημερα ολη τη μερα να σου πω πανω κατω (δεν ειμαι διατροφολογος απλα το εχω ψαξει λιγο)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Άσε αυτό που σου έγραψα εγώ.

Δες τι λέει ο hitman σε απάντηση αυτού που έγραψα και ξεκίνα με αυτό.

ΥΓ: Αν και προσδοκούσαμε στην ηδονή του βυζόμπαλου που πηγαίνει πάνω-κάτω...
Ο χιτμαν με υβρίζει. Δεν ακουω συμβουλες έτσι. Επιπλέον Το τρέξιμο δεν μου αρεσει στο εχω πει και εσυ επιμένεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποσα κιλα εισαι και τι υψος? κοιταξε να δεις χανοντας κιλα θα χάσεις και λίπος απλα ο οργανισμος δεν σε ρωτάει απο που θες να το χάσεις για να αυξησεις φυσικη κατάσταση πρεπει να αρχισεις να τρέχεις ...... να ανεβάσεις παλμους με κάποιο τροπο δεν γινεται να μην ανεβάζεις παλμους και να θες να αποκτησεις φυσικη κατάσταση. Τα κιλά για να τα χάσεις πρεπει να τρως σωστά και να κανεις καλη διατροφη πες μου τι εφαγες σημερα ολη τη μερα να σου πω πανω κατω (δεν ειμαι διατροφολογος απλα το εχω ψαξει λιγο)

σήμερα έχω φάει 2 τόστ ένα γάλα ενα αχλάδι και δυο ροδακινα ξινα ειμαι 173 και 62 κιλα πλεον και δεν θελω να τρεχω  :huh:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο χιτμαν με υβρίζει. Δεν ακουω συμβουλες έτσι. Επιπλέον Το τρέξιμο δεν μου αρεσει στο εχω πει και εσυ επιμένεις.

Καλα το γαμησι το εκοψες; Μονο κοκτειλ επινες; Ο πουτσαρικος δεν ηταν μεσα στο μενου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σήμερα έχω φάει 2 τόστ ένα γάλα ενα αχλάδι και δυο ροδακινα ξινα ειμαι 173 και 62 κιλα πλεον και δεν θελω να τρεχω  :huh:

Γιατι 2? δηλαδη 4 φέτες ψωμι. Το κυριως γευμα που ειναι? γυμναστικη εκανες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα το γαμησι το εκοψες; Μονο κοκτειλ επινες; Ο πουτσαρικος δεν ηταν μεσα στο μενου;

Ρε ψηλε γιατι δεν πηγαινεις σε άλλο θρέντ να τρολάρεις δεν βλεπεις οτι εδω πέρα έχουμε συζητηση? θες να έχουμε προβληματα?
Αμα φωναξω τον gl θα σας μαζέψει μια και καλή. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
[/quote

ρε σατράπη αμα έχανες κιλά με το σεξ δεν θα έκαναν οι γκόμενες κάτι αλλο.  :grin: ακόμα και απο τα ταβάνια να κρεμιέμαι δηλαδή πρέπει να πηδιέμαι ολη μερα για να κάνουμε δουλεια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε σατράπη αμα έχανες κιλά με το σεξ δεν θα έκαναν οι γκόμενες κάτι αλλο.  :grin: ακόμα και απο τα ταβάνια να κρεμιέμαι δηλαδή πρέπει να πηδιέμαι ολη μερα για να κάνουμε δουλεια  :2funny:

Αστον ειναι χαζος και ψάχνεται μην απαντάς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αστον ειναι χαζος και ψάχνεται μην απαντάς.
μια χαρα παιδι ειναι μην φρικάρεις
Γιατι 2? δηλαδη 4 φέτες ψωμι. Το κυριως γευμα που ειναι? γυμναστικη εκανες?
Δεν εφαγα κυριως γευμα το κυρίως γεύμα μου ηταν ενα τοστ . Οχι δεν έκανα γυμναστικη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Βρε πουλάκι μου, το ότι εγώ που σου δείχνω το δρόμο που θες να πας έχω μαύρα νύχια δε σημαίνει ότι ο δρόμος που σου δείχνω δεν είναι σωστός...

Ωραία, πες ότι σου τα λέω εγώ με κόσμιο τρόπο.

Κάνε μια αρχή. Είναι το ήμισυ του παντός

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε ψηλε γιατι δεν πηγαινεις σε άλλο θρέντ να τρολάρεις δεν βλεπεις οτι εδω πέρα έχουμε συζητηση? θες να έχουμε προβληματα?
Αμα φωναξω τον gl θα σας μαζέψει μια και καλή.   

Τουμπεκιασου ρε ημιχαζε μπαμια που δινεις και συμβουλες. Ταγαρι βλεπεις εχω μια συζητηση με την εριναλ. Βουλωσε το

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια χαρα παιδι ειναι μην φρικάρεις  Δεν εφαγα κυριως γευμα το κυρίως γεύμα μου ηταν ενα τοστ . Οχι δεν έκανα γυμναστικη

Κακώς. Το τοστ δεν ειναι κυριως γευμα. Το βραδυ δηλαδη τι θα φας? ολη μέρα με φρουτα και τοστ δεν βγαινει ειδικα αμα πάς να γυμναστεις θα μπει ο οργανισμος σε αλλο mode και θα αρχισει να αποθηκεύει λιπος αντι να καιει.  

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ρε μαλακες τι χοντρή λετε;

Παρ' ολίγον να σας πιστέψω δηλαδή...

Όχι ότι θα άλλαζε κάτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom