Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
περπατάω χρόνια αλλά με το τρέξιμο δεν τα πάω καλά. Πρέπει να τρέχω ;![]()
Βασικα τι θες να πετυχεις? να κάψεις λιπος?
Ναι μετα απο 8-10χλμ τρέξιμο πάς και κάνεις ενα χαλαρο μπάνιο και φευγεις δεν κάνεις τιποτα άλλο ποσο μάλλον αυτα που λες. Γιατι μετα απο την προπονηση που σου λεω εγω ο οργανισμος εχει διαλυθει ειναι για σπιτι καλο φαγητο ύπνο 1 ωριτσα και μετα οτι δουλεια έχεις σημερα καταχρηστικα συνέχισα και έκανα και TKD ενω δεν έπρεπε΄κανονικα.
Δωσε ενα ρυθμο για το 400αρι εσυ ρε παιδι μου ποσο το κανεις το γυρο? οταν τρεχεις καλά?
Βασικα τι θες να πετυχεις? να κάψεις λιπος?
Μην με λες χοντρη θα εκνευριστωεπρεπε να τρεχεις ηδη χοντρη
Μην με λες χοντρη θα εκνευριστω![]()
α) να αυξήσω φυσική κατάσταση
β) να χάσω κανένα κιλό καλοκαιρινό που επινα κοκτέλια η αθεόφοβη
Υ.Γ λιπος δεν πρέπει να κάψω; απο κοιλιακους ραχιαίους και τέτοια ειμαι οκ με το πιλατες και χορο αλλα νοιώθω οτι εχω πεσει σε φυσικη κατάσταση επειδή φέτος καλοκαίρι λόγω συνθηκών ούτε περπατούσα ουτε τιποτα και τωρα τα βλεπω βουνο![]()
Ο χιτμαν με υβρίζει. Δεν ακουω συμβουλες έτσι. Επιπλέον Το τρέξιμο δεν μου αρεσει στο εχω πει και εσυ επιμένεις.Άσε αυτό που σου έγραψα εγώ.
Δες τι λέει ο hitman σε απάντηση αυτού που έγραψα και ξεκίνα με αυτό.
ΥΓ: Αν και προσδοκούσαμε στην ηδονή του βυζόμπαλου που πηγαίνει πάνω-κάτω...
Μην με λες χοντρη θα εκνευριστω![]()
Ποσα κιλα εισαι και τι υψος? κοιταξε να δεις χανοντας κιλα θα χάσεις και λίπος απλα ο οργανισμος δεν σε ρωτάει απο που θες να το χάσεις για να αυξησεις φυσικη κατάσταση πρεπει να αρχισεις να τρέχεις ...... να ανεβάσεις παλμους με κάποιο τροπο δεν γινεται να μην ανεβάζεις παλμους και να θες να αποκτησεις φυσικη κατάσταση. Τα κιλά για να τα χάσεις πρεπει να τρως σωστά και να κανεις καλη διατροφη πες μου τι εφαγες σημερα ολη τη μερα να σου πω πανω κατω (δεν ειμαι διατροφολογος απλα το εχω ψαξει λιγο)
Ο χιτμαν με υβρίζει. Δεν ακουω συμβουλες έτσι. Επιπλέον Το τρέξιμο δεν μου αρεσει στο εχω πει και εσυ επιμένεις.
σήμερα έχω φάει 2 τόστ ένα γάλα ενα αχλάδι και δυο ροδακινα ξινα ειμαι 173 και 62 κιλα πλεον και δεν θελω να τρεχω![]()
Καλα το γαμησι το εκοψες; Μονο κοκτειλ επινες; Ο πουτσαρικος δεν ηταν μεσα στο μενου;
Ο χιτμαν με υβρίζει. Δεν ακουω συμβουλες έτσι. Επιπλέον Το τρέξιμο δεν μου αρεσει στο εχω πει και εσυ επιμένεις.
[/quote
Καλα το γαμησι το εκοψες; Μονο κοκτειλ επινες; Ο πουτσαρικος δεν ηταν μεσα στο μενου;
ρε σατράπη αμα έχανες κιλά με το σεξ δεν θα έκαναν οι γκόμενες κάτι αλλο.ακόμα και απο τα ταβάνια να κρεμιέμαι δηλαδή πρέπει να πηδιέμαι ολη μερα για να κάνουμε δουλεια
![]()
ρε σατράπη αμα έχανες κιλά με το σεξ δεν θα έκαναν οι γκόμενες κάτι αλλο.ακόμα και απο τα ταβάνια να κρεμιέμαι δηλαδή πρέπει να πηδιέμαι ολη μερα για να κάνουμε δουλεια
![]()
μια χαρα παιδι ειναι μην φρικάρειςΑστον ειναι χαζος και ψάχνεται μην απαντάς.
Δεν εφαγα κυριως γευμα το κυρίως γεύμα μου ηταν ενα τοστ . Οχι δεν έκανα γυμναστικηΓιατι 2? δηλαδη 4 φέτες ψωμι. Το κυριως γευμα που ειναι? γυμναστικη εκανες?
Ρε ψηλε γιατι δεν πηγαινεις σε άλλο θρέντ να τρολάρεις δεν βλεπεις οτι εδω πέρα έχουμε συζητηση? θες να έχουμε προβληματα?
Αμα φωναξω τον gl θα σας μαζέψει μια και καλή.
μια χαρα παιδι ειναι μην φρικάρεις Δεν εφαγα κυριως γευμα το κυρίως γεύμα μου ηταν ενα τοστ . Οχι δεν έκανα γυμναστικη
σήμερα έχω φάει 2 τόστ ένα γάλα ενα αχλάδι και δυο ροδακινα ξινα ειμαι 173 και 62 κιλα πλεον και δεν θελω να τρεχω![]()