Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τι ηλικια εχεις τυπε?
Πέρασα την ηλικία σταύρωσης πριν 2 χρόνια τύπε!
Εσύ;
Τι ηλικια εχεις τυπε?
Μωρε ας μη γυμναστεί. Ας βελτιώσει διατροφή και τρόπο ζωής τουλάχιστον. Και έναν/μια να διορθώσεις καλό είναι. Αφού μπήκε στον κόπο να ρωτήσει.
Εγώ στα παπάρια μου πια, τα λέω όπου βρεθώ. Και στον πούτσο μου κιόλας. Ακόμη και συγγενείς να είναι, εάν με ζορίσουν με τσιγάρα, ποτά και φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο, τα ακούνε.
Εγώ είμαι ο σωστός και οι λοιποί με κωλοφαγητό μια φορά την ημέρα και μάλιστα βράδυ, αλκοόλ καθημερινά και τσιγάρο ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα;
Δεν διστάζω μάγκες πια. Τέρμα οι υποχωρήσεις. Παίρνω πρωινό ακόμη και εάν είμαι μόνος και όλοι κοιτάνε. Δεκατιανό το φρουτάκι μου και ας κοιτάνε σα χαζοί. Δεν πρέπει να πάρεις πούλο για να βάλεις μυαλό. Βάλε μυαλό από πριν.
Οπότε, αφού μπήκε στον κόπο να ρωτήσει η "έρι-έρι με το μουνι στο χέρι", ας κάνει αυτά που είπε ο Hitman τουλάχιστον με τη διατροφή.
αρχιδια μαντολες
Πέρασα την ηλικία σταύρωσης πριν 2 χρόνια τύπε!
Εσύ;
Καλά, σιγά μην έκανα και ανάλυση νυχτιάτικο. Πιο πολύ σε άλλους απευθυνόταν αλλά ας το δοκιμάσει κι αυτή. Ως placement test να δει τι ψάρια πιάνει.
Το βασικό πάντως είναι αυτό που γράφεις. ΠΡΩΤΑ φτιάχνεις τη διατροφή σου διότι ό, τι και να κάνεις από άσκηση, με κακή και ανισόρροπη διατροφή είσαι κατάδικασμένος να αποτύχεις, όποιο στόχο και εάν έχεις βάλει.
YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΗ
Πάντως μην υποτιμάς τη διαλειμματική και τα squat thrusts για αρχάριο. Είναι γαμάτη άσκηση. Ας μην βγάλει 30. Ας βγάλει 5. Ας μάθει την κίνηση πρωτα. Να κοντρολάρει τον εαυτό της και να συντονίσει χέρια πόδια.
Επίσης με τα 45άλεπτα που λες θα κάψει λίπος τότε και τέλος. Εάν ζοριστεί στο τέλος με το squat thrust θα έχει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα στο post exercise fat burning process...
Δεν πιστεύω να διαφωνείς στο τελευταίο
Σε ποιους αλλους? 2400 χλμ τρέξιμο? ρε ψηλε ειπαμε να κανουμε λιγο γυμναστικούλα να νιώσουμε ομως να πιάσεις και λιγο τα ορια σου μην μου εισαι στυλακι "Μολις νιώσεις ενα τσιμπημα σταματάς..."
Εάν εσύ νοιώθεις πόνο και συνεχίζεις την προπόνηση κινδυνεύοντας αντι να σταματήσεις χάνοντας μια να συνεχίσεις χάνοντας περισσότερες (στην καλλίτερη), είναι δικαίωμά σου.
Μην περιμένεις τύπε μου να προτείνω ποτέ να αγνοείς τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Πονάς για κάποιο λόγο...
Το καλό που σου θέλω λοιπόν να σταματάς εάν πονάς....
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Musik/Mandola.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε Έκτορ δέν έχεις προλάβει συνοικιακά καφεκοπτεία μάλλον. Από αυτά εδώ τά καραμελωμένα είναι ή φράση μάντολες. ;D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.cyprustraditionalproducts.com/proionta/kipriaki_ksiroi_karpoi/mantoles_glikes.jpg[/img[/URL]]
Τις προβολες δεν τις ξέρω.
Τα 30 καθισματα ειναι οκ. Το μυστικο στα καθισματα ειναι να μη πεφτεις με τα γονατα. 400μ τρεξιμο ναι οκ (σε ποση ωρα ομως?) 1' θέση για κάμψεις ... κάντο και 2'
Τύπε Έκτορ δέν έχεις προλάβει συνοικιακά καφεκοπτεία μάλλον. Από αυτά εδώ τά καραμελωμένα είναι ή φράση μάντολες.
http://[URL unfurl="true"]www.cyprustraditionalproducts.com/proionta/kipriaki_ksiroi_karpoi/mantoles_glikes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κι εμένα κάτι σε φαγώσιμο μου έφερναν General Kenobi αλλά δεν ήμουν και σίγουρος...
Forward Lunge είναι η πρόσθια προβολή, Walking Lunge με βήμα, Backward Lunge η οπίσθια κοκ.
Αυτή είναι η διεθνής ορολογία, βάλε στο tube και θα δεις την περιγραφή. Δεν είναι τίποτε
Εάν εσύ νοιώθεις πόνο και συνεχίζεις την προπόνηση κινδυνεύοντας αντι να σταματήσεις χάνοντας μια να συνεχίσεις χάνοντας περισσότερες (στην καλλίτερη), είναι δικαίωμά σου.
Μην περιμένεις τύπε μου να προτείνω ποτέ να αγνοείς τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Πονάς για κάποιο λόγο...
Το καλό που σου θέλω λοιπόν να σταματάς εάν πονάς....
Παντως οταν θα φτάσεις στα ορια σου και τσιμπηματάκια θα νιώσεις και λαχανιασμα και να σου βγαινει η ψυχη και ολα ... αλλιως δεν κανεις δουλεια δεν ξερω κανεναν να τρεχει και να προπονειται σκληρα και να νιώθει λες και ειναι στον καναπε του σπιτιου του με 60 παλμους. Αλλα συμφωνω οτι πρεπει να πηγαινεις σταδιακα και σιγα και σταθερα. Αλλα οταν κανεις ηδη 2 χρονια και σου πω ελα να τρεξουμε σημερα να την ακουσουμε να λιώσουμε ρε παιδι μου δεν θα μου πεις πανω στο 20λεπτο με πιάσανε τσιμπηματα παω να φυγω.
Εαν πονάς στα ποδια σταματάς.