Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μωρε ας μη γυμναστεί. Ας βελτιώσει διατροφή και τρόπο ζωής τουλάχιστον. Και έναν/μια να διορθώσεις καλό είναι. Αφού μπήκε στον κόπο να ρωτήσει.

Εγώ στα παπάρια μου πια, τα λέω όπου βρεθώ. Και στον πούτσο μου κιόλας. Ακόμη και συγγενείς να είναι, εάν με ζορίσουν με τσιγάρα, ποτά και φαγητό σαν να μην υπάρχει αύριο, τα ακούνε.

Εγώ είμαι ο σωστός και οι λοιποί με κωλοφαγητό μια φορά την ημέρα και μάλιστα βράδυ, αλκοόλ καθημερινά και τσιγάρο ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα;

Δεν διστάζω μάγκες πια. Τέρμα οι υποχωρήσεις. Παίρνω πρωινό ακόμη και εάν είμαι μόνος και όλοι κοιτάνε. Δεκατιανό το φρουτάκι μου και ας κοιτάνε σα χαζοί. Δεν πρέπει να πάρεις πούλο για να βάλεις μυαλό. Βάλε μυαλό από πριν.

Οπότε, αφού μπήκε στον κόπο να ρωτήσει η "έρι-έρι με το μουνι στο χέρι", ας κάνει αυτά που είπε ο Hitman τουλάχιστον με τη διατροφή.

αρχιδια μαντολες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

71176_59640143440_7039380_n.jpg
URL]]

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
η εριναλ ανοιγει καμερα στο μσν κ χαιδευεται  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά, σιγά μην έκανα και ανάλυση νυχτιάτικο. Πιο πολύ σε άλλους απευθυνόταν αλλά ας το δοκιμάσει κι αυτή. Ως placement test να δει τι ψάρια πιάνει.

Το βασικό πάντως είναι αυτό που γράφεις. ΠΡΩΤΑ φτιάχνεις τη διατροφή σου διότι ό, τι και να κάνεις από άσκηση, με κακή και ανισόρροπη διατροφή είσαι κατάδικασμένος να αποτύχεις, όποιο στόχο και εάν έχεις βάλει.

YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΡΧΗ

Πάντως μην υποτιμάς τη διαλειμματική και τα squat thrusts για αρχάριο. Είναι γαμάτη άσκηση. Ας μην βγάλει 30. Ας βγάλει 5. Ας μάθει την κίνηση πρωτα. Να κοντρολάρει τον εαυτό της και να συντονίσει χέρια πόδια.

Επίσης με τα 45άλεπτα που λες θα κάψει λίπος τότε και τέλος. Εάν ζοριστεί στο τέλος με το squat thrust θα έχει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα στο post exercise fat burning process...

Δεν πιστεύω να διαφωνείς στο τελευταίο

Σε ποιους αλλους? 2400 χλμ τρέξιμο? ρε ψηλε ειπαμε να κανουμε λιγο γυμναστικούλα να νιώσουμε ομως να πιάσεις και λιγο τα ορια σου μην μου εισαι στυλακι "Μολις νιώσεις ενα τσιμπημα σταματάς..." 

εγω σημερα έκανα 10 χιλιομετρα τρεξιμο. Αλλα την άκουσα καλά ε ... μολις σταμάτησα και έβγαλα την μπλούζα την έστιψα κανονικα οπως το  σφουγγαρι !!!! Μετα ειχε και αλλη προπονηση βεβαια  :P Τωρα πάγο στα ποδια προληπτικά και διατάσεις και καλο φαγητο οπως ειπες και υπνο το βραδυ. 10 το βραδυ θα εχω κοιμηθει και απο φαγητο κτυπησα 3 μπιφτέκια με πατατες φουρνου

πρωι πριν ξεκινησω κουάκερ με γάλα και 50 γρ σοκολάτα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για να σε δω εδώ.

Θέλει αντοχή το παρακάτω...

Εκτεταμένο ζέσταμα με ασκήσεις εδάφους, διατάσεις και τρεξιματάκι.

Μετά επαναλαμβάνω όσο περισσότερες φορές μπορώ το εξής:

• [li]10 οπίσθιες προβολές ανά πλευρά[/li]
    [li]20 πρόσθιες προβολές με βήμα (10 σε κάθε πλευρά)[/li]
    [li]30 βαθιά καθίσματα με το βάρος του σώματος[/li]
    [li]400μ τρέξιμο[/li]
    [li]1' σε θέση για κάμψεις[/li]
    [li]1' ξεκούραση[/li]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε ποιους αλλους? 2400 χλμ τρέξιμο? ρε ψηλε ειπαμε να κανουμε λιγο γυμναστικούλα να νιώσουμε ομως να πιάσεις και λιγο τα ορια σου μην μου εισαι στυλακι "Μολις νιώσεις ενα τσιμπημα σταματάς...

Εάν εσύ νοιώθεις πόνο και συνεχίζεις την προπόνηση κινδυνεύοντας αντι να σταματήσεις χάνοντας μια να συνεχίσεις χάνοντας περισσότερες (στην καλλίτερη), είναι δικαίωμά σου.

Μην περιμένεις τύπε μου να προτείνω ποτέ να αγνοείς τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Πονάς για κάποιο λόγο...

Το καλό που σου θέλω λοιπόν να σταματάς εάν πονάς....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τις προβολες δεν τις ξέρω.

Τα 30 καθισματα ειναι οκ. Το μυστικο στα καθισματα ειναι να μη πεφτεις με τα γονατα. 400μ τρεξιμο ναι οκ (σε ποση ωρα ομως?) 1' θέση για κάμψεις ... κάντο και 2'  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εάν εσύ νοιώθεις πόνο και συνεχίζεις την προπόνηση κινδυνεύοντας αντι να σταματήσεις χάνοντας μια να συνεχίσεις χάνοντας περισσότερες (στην καλλίτερη), είναι δικαίωμά σου.

Μην περιμένεις τύπε μου να προτείνω ποτέ να αγνοείς τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου. Πονάς για κάποιο λόγο...

Εαν πονάς στα ποδια σταματάς. Αν το τσίμπημα το νιώσεις ειτε στο στομάχι ειτε στο στηθος εγω προσωπικα αν δεν ένιωθα και δυσπνοια δεν θα σταματούσα γιατι έχω κανει ολες τις καρδιολογικες εξετασεις και ξέρω οτι δεν έχω καποιο προβλημα. Μπορει απλα να ειναι κάποια στιγμιαια δυσπεψια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταλαβες? δεν πας να κτυπηθεις έτσι μεσα στο καλοκαιρι να καταπινεις χιλιομετρα ενω δεν έχεις κάνει τσεκ απ πριν και δεν σου λεω για απλο καρδιογράφημα ηρεμιας ... εχω κανει και σε κατασταση κοπωσης για να δω μηπως εβγαζε τοτε τιποτα αρρυθμιες αν και δεν ειχα ποτε συμπτωματα αλλα προληπτικα ειχα κανει πριν 2 χρονια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
71176_59640143440_7039380_n.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Musik/Mandola.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε Έκτορ δέν έχεις προλάβει συνοικιακά καφεκοπτεία μάλλον. Από αυτά εδώ τά καραμελωμένα είναι ή φράση μάντολες. ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.cyprustraditionalproducts.com/proionta/kipriaki_ksiroi_karpoi/mantoles_glikes.jpg[/img[/URL]]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τις προβολες δεν τις ξέρω.

Τα 30 καθισματα ειναι οκ. Το μυστικο στα καθισματα ειναι να μη πεφτεις με τα γονατα. 400μ τρεξιμο ναι οκ (σε ποση ωρα ομως?) 1' θέση για κάμψεις ... κάντο και 2'  :grin:

Forward Lunge είναι η πρόσθια προβολή, Walking Lunge με βήμα, Backward Lunge η οπίσθια κοκ.

Αυτή είναι η διεθνής ορολογία, βάλε στο tube και θα δεις την περιγραφή. Δεν είναι τίποτε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τύπε Έκτορ δέν έχεις προλάβει συνοικιακά καφεκοπτεία μάλλον. Από αυτά εδώ τά καραμελωμένα είναι ή φράση μάντολες. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.cyprustraditionalproducts.com/proionta/kipriaki_ksiroi_karpoi/mantoles_glikes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Κι εμένα κάτι σε φαγώσιμο μου έφερναν General Kenobi αλλά δεν ήμουν και σίγουρος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Forward Lunge είναι η πρόσθια προβολή, Walking Lunge με βήμα, Backward Lunge η οπίσθια κοκ.

Αυτή είναι η διεθνής ορολογία, βάλε στο tube και θα δεις την περιγραφή. Δεν είναι τίποτε

Παντως οταν θα φτάσεις στα ορια σου και τσιμπηματάκια θα νιώσεις και λαχανιασμα και να σου βγαινει η ψυχη και ολα ... αλλιως δεν κανεις δουλεια δεν ξερω κανεναν να τρεχει και να προπονειται σκληρα και να νιώθει λες και ειναι στον καναπε του σπιτιου του με 60 παλμους. Αλλα συμφωνω οτι πρεπει να πηγαινεις σταδιακα και σιγα και σταθερα. Αλλα οταν κανεις ηδη 2 χρονια και σου πω ελα να τρεξουμε σημερα να την ακουσουμε να λιώσουμε ρε παιδι μου δεν θα μου πεις πανω στο 20λεπτο με πιάσανε τσιμπηματα παω να φυγω.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μη λες χαζα. φυσικα και πονας για καποιο λογο, μυικος πονος λεγεται και ειναι απο την καταστροφη μυικου ιστου για την ανοικοδομηση μεγαλυτερου. οποιος δεν ποναει μετα την ασκηση απλα κοροιδευεται οτι ασκηθηκε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως οταν θα φτάσεις στα ορια σου και τσιμπηματάκια θα νιώσεις και λαχανιασμα και να σου βγαινει η ψυχη και ολα ... αλλιως δεν κανεις δουλεια δεν ξερω κανεναν να τρεχει και να προπονειται σκληρα και να νιώθει λες και ειναι στον καναπε του σπιτιου του με 60 παλμους. Αλλα συμφωνω οτι πρεπει να πηγαινεις σταδιακα και σιγα και σταθερα. Αλλα οταν κανεις ηδη 2 χρονια και σου πω ελα να τρεξουμε σημερα να την ακουσουμε να λιώσουμε ρε παιδι μου δεν θα μου πεις πανω στο 20λεπτο με πιάσανε τσιμπηματα παω να φυγω.  :grin:

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom