Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μη λες χαζα. φυσικα και πονας για καποιο λογο, μυικος πονος λεγεται και ειναι απο την καταστροφη μυικου ιστου για την ανοικοδομηση μεγαλυτερου. οποιος δεν ποναει μετα την ασκηση απλα κοροιδευεται οτι ασκηθηκε.

Έτσιιιιι!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:S οταν κανεις ποδια και δεν πονας, δεν εκανες τιποτα.

Ωπα για τρεξιμο λεω οχι για βάρη. Αμα πονάς πχ στον μηνισκο ε δεν θα τρέξεις ρε φιλε  :- θα το ξεκουράσεις 1-2 μέρες και μετά

τρως που τρως κραδασμους απο το τρέξιμο έχεις και τον πονο θα χειροτερέψει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κι εμένα κάτι σε φαγώσιμο μου έφερναν General Kenobi αλλά δεν ήμουν και σίγουρος...

Όποιος δέν έχει πετάξει δολοφονικό κορνέ μέ κρέμα γυψόστοκο σέ διαιτητή ντέρμπυ ερασιτεχνικής κατηγορίας δέν γνωρίζει τό λογοτεχνικό βάθος αυτών τών αρχαιοελληνικών φράσεων τύπε μου. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωπα για τρεξιμο λεω οχι για βάρη. Αμα πονάς πχ στον μηνισκο ε δεν θα τρέξεις ρε φιλε  :- θα το ξεκουράσεις 1-2 μέρες και μετά

τρως που τρως κραδασμους απο το τρέξιμο έχεις και τον πονο θα χειροτερέψει

αλλο αυτο. δε μιλαμε για πονους σε αρθρωσεις.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Παντως οταν θα φτάσεις στα ορια σου και τσιμπηματάκια θα νιώσεις και λαχανιασμα και να σου βγαινει η ψυχη και ολα ... αλλιως δεν κανεις δουλεια δεν ξερω κανεναν να τρεχει και να προπονειται σκληρα και να νιώθει λες και ειναι στον καναπε του σπιτιου του με 60 παλμους. Αλλα συμφωνω οτι πρεπει να πηγαινεις σταδιακα και σιγα και σταθερα. Αλλα οταν κανεις ηδη 2 χρονια και σου πω ελα να τρεξουμε σημερα να την ακουσουμε να λιώσουμε ρε παιδι μου δεν θα μου πεις πανω στο 20λεπτο με πιάσανε τσιμπηματα παω να φυγω.  :grin:

Οδηγιες απο τον ελληνα Γκεμπρεσελασιε..χαλαρωσε ρε χαλβα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μη λες χαζα. φυσικα και πονας για καποιο λογο, μυικος πονος λεγεται και ειναι απο την καταστροφη μυικου ιστου για την ανοικοδομηση μεγαλυτερου. οποιος δεν ποναει μετα την ασκηση απλα κοροιδευεται οτι ασκηθηκε.

Ρε δε λέω για το σύνηθες πιάσιμο. Αυτό εννοείται ότι το αναγνωρίζεις.

Αν και άμα πονάς ακόμη από την προηγούμενη προπόνηση, δεν πρέπει να το ζορίσεις πολύ αλλά με μέτρο. Να πας σε άλλη μυϊκή ομάδα για να μη χάσεις προπόνηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε δε λέω για το σύνηθες πιάσιμο. Αυτό εννοείται ότι το αναγνωρίζεις.

Αν και άμα πονάς ακόμη από την προηγούμενη προπόνηση, δεν πρέπει να το ζορίσεις πολύ αλλά με μέτρο. Να πας σε άλλη μυϊκή ομάδα για να μη χάσεις προπόνηση.

Ρε τυπε περα απο την πλάκα τωρα τα 2500 χλμ τρέξιμο που δινεις ουτε καν θα σε ιδρώσουν αν δεν εισαι αρχάριος. 6 γυροι? 4-5  ειναι η προθέρμανση και εσυ μου το βάζεις σαν κυρια προπονηση. Αλοιμονο αμα ειναι να φοβασαι μηπως ξεβιδώσεις επειδη θα τρέξεις λιγο παραπάνω. Οργανισμος ειναι προσαρμόζεται αν δεν έχεις κατι παθολογικο. Αυτο σου λεμε

και στην τελικη αμα νιώθεις πιασμενος και δεν εισαι για πολλα πολλά άραξε 2 μέρες και ξεκουράσου εσυ ξέρεις αλλα εσενα σε κοβω συνέχεια να εισαι επιφυλακτικος.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τυπε περα απο την πλάκα τωρα τα 2500 χλμ τρέξιμο που δινεις ουτε καν θα σε ιδρώσουν αν δεν εισαι αρχάριος.

Τι Γκεμπρεσελασιε..εδω μιλαμε για υπεργαλαξιακη ατμομηχανη και βαλε.

Εχεις εκτοξευσει το κοντερ της μαλακιας

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε τυπε περα απο την πλάκα τωρα τα 2500 χλμ τρέξιμο που δινεις ουτε καν θα σε ιδρώσουν αν δεν εισαι αρχάριος. 6 γυροι? 4-5  ειναι η προθέρμανση και εσυ μου το βάζεις σαν κυρια προπονηση. Αλοιμονο αμα ειναι να φοβασαι μηπως ξεβιδώσεις επειδη θα τρέξεις λιγο παραπάνω. Οργανισμος ειναι προσαρμόζεται αν δεν έχεις κατι παθολογικο. Αυτο σου λεμε

και στην τελικη αμα νιώθεις πιασμενος και δεν εισαι για πολλα πολλά άραξε 2 μέρες και ξεκουράσου εσυ ξέρεις αλλα εσενα σε κοβω συνέχεια να εισαι επιφυλακτικος.

Μπορείς να το επαναλάβεις αναλόγως του επιπέδου σου με 2' διάλειμμα.

Εάν το κατάπιες μπράβο σου, κάνε το και δεύτερη φορά. Κάνε το και τρίτη (έως εκεί)

Νομίζω πάντως πως αγνοείς τι θα πει 30 burpees στο τέλος...

ΥΓ: Δεν τρέχεις με ρυθμό χελώνας. Πας τόσο γρήγορα όσο να μπορείς να τρέχεις όλη τη διαδρομή. Μην σπριντάρεις 200μ και πας τα άλλα σούρνωντας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορείς να το επαναλάβεις αναλόγως του επιπέδου σου με 2' διάλειμμα.

Εάν το κατάπιες μπράβο σου, κάνε το και δεύτερη φορά. Κάνε το και τρίτη (έως εκεί)

Νομίζω πάντως πως αγνοείς τι θα πει 30 burpees στο τέλος...

ΥΓ: Δεν τρέχεις με ρυθμό χελώνας. Πας τόσο γρήγορα όσο να μπορείς να τρέχεις όλη τη διαδρομή. Μην σπριντάρεις 200μ και πας τα άλλα σούρνωντας...

Δεν τα αγνοώ τα έχω κανει αλλα οχι την ώρα του τρεξιματος ... ελεος μετά μαζι με μονοζυγο , διζυγο και καμψεις. Γιατι να τα κανω οταν τρέχω? Βασικα για να ειμαστε πιο σωστοι το αεροβιο ειναι αεροβιο το κάνεις τη μια μέρα και την άλλη κάνεις δυναμη πχ έλξεις , κάμψεις , βάρη οτι θες , διζυγο κτλπ

Δώσε ενα ρυθμο για το 400αρι να δω τι ειναι για σενα χελώνα και τι γρηγορο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν τα αγνοώ τα έχω κανει αλλα οχι την ώρα του τρεξιματος ... ελεος μετά μαζι με μονοζυγο , διζυγο και καμψεις. Γιατι να τα κανω οταν τρέχω? Βασικα για να ειμαστε πιο σωστοι το αεροβιο ειναι αεροβιο το κάνεις τη μια μέρα και την άλλη κάνεις δυναμη πχ έλξεις , κάμψεις , βάρη οτι θες , διζυγο κτλπ

Δώσε ενα ρυθμο για το 400αρι να δω τι ειναι για σενα χελώνα και τι γρηγορο.

Τύπε είσαι λάθος.

Εκεί συμβαίνει το μαγικό. Μετά το αερόβιό σου, ζορίζεσαι και πας σε αναερόβιο. ΕΚΕΙ είναι τα λεφτά.

Κάνε τα μετά το τρέξιμο έτσι για δοκιμή...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τελικά ούτε κατάλαβα τι πρέπει να κάμω. Αν τρέξω τρία χιλιόμετρα έχω την αίσθηση ότι θα με πάνε στα επείγοντα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε είσαι λάθος.

Εκεί συμβαίνει το μαγικό. Μετά το αερόβιό σου, ζορίζεσαι και πας σε αναερόβιο. ΕΚΕΙ είναι τα λεφτά.

Κάνε τα μετά το τρέξιμο έτσι για δοκιμή...

Ναι μετα απο 8-10χλμ τρέξιμο πάς και κάνεις ενα χαλαρο μπάνιο και φευγεις δεν κάνεις τιποτα άλλο ποσο μάλλον αυτα που λες. Γιατι μετα απο την προπονηση που σου λεω εγω ο οργανισμος εχει διαλυθει ειναι για σπιτι καλο φαγητο ύπνο 1 ωριτσα και μετα οτι δουλεια έχεις σημερα καταχρηστικα συνέχισα και έκανα και TKD ενω δεν έπρεπε΄κανονικα.

Δωσε ενα ρυθμο για το 400αρι εσυ ρε παιδι μου ποσο το κανεις το γυρο? οταν τρεχεις καλά?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελικά ούτε κατάλαβα τι πρέπει να κάμω. Αν τρέξω τρία χιλιόμετρα έχω την αίσθηση ότι θα με πάνε στα επείγοντα  :grin:

Αν δεν έχεις ξανατρεξει ποτε στη ζωη σου ξεκινα περπάτημα σε δρομο ή μέρος με κλιση (ανηφορα) και σιγα σιγα θα μπεις και στο τρέξιμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν δεν έχεις ξανατρεξει ποτε στη ζωη σου ξεκινα περπάτημα σε δρομο ή μέρος με κλιση (ανηφορα) και σιγα σιγα θα μπεις και στο τρέξιμο.
περπατάω χρόνια αλλά με το τρέξιμο δεν τα πάω καλά. Πρέπει να τρέχω ; :(

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

τα επιασε τα 90 κιλα ? τι λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom