Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βρε πουλάκι μου, το ότι εγώ που σου δείχνω το δρόμο που θες να πας έχω μαύρα νύχια δε σημαίνει ότι ο δρόμος που σου δείχνω δεν είναι σωστός...

Ωραία, πες ότι σου τα λέω εγώ με κόσμιο τρόπο.

Κάνε μια αρχή. Είναι το ήμισυ του παντός

Τον χιτμαν τον συμπαθω αλλα οταν τον πιάνουν τα διαόλια του κάνει σα μωρο. Τέσπα δεν είμαι τόσο χαζή(γιατι χαζή ως γνωστόν ειμαι  :2funny:) ώστε να μην διαβάζω αυτούς που λένε κάτι σωστό και να κρατάω αυτό που με ενδιαφέρει.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ρε σατράπη αμα έχανες κιλά με το σεξ δεν θα έκαναν οι γκόμενες κάτι αλλο.  :grin: ακόμα και απο τα ταβάνια να κρεμιέμαι δηλαδή πρέπει να πηδιέμαι ολη μερα για να κάνουμε δουλεια  :2funny:

Θα τρως τα φρουτακια σου, θα παιρνεις τις βιταμινες σου, θα ξεσκιστεις στον πηδουλο και ολα θα επανελθουν οπως πρωτα..εχεις παραμερισει το σεξ, εχεις κορεστει και εβαλες κιλακια..κακως, πολυ κακως..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κακώς. Το τοστ δεν ειναι κυριως γευμα. Το βραδυ δηλαδη τι θα φας? ολη μέρα με φρουτα και τοστ δεν βγαινει ειδικα αμα πάς να γυμναστεις θα μπει ο οργανισμος σε αλλο mode και θα αρχισει να αποθηκεύει λιπος αντι να καιει.  
εχω κάνει και χειρότερα εχω μεινει με καφε ολη μερα μεχρι το βραδυ που εφαγα κοτοπουλο και ειχα βαρυ προγραμμα και γυμναστική διπλη .. εχω κανει απειρες μλκιες τετοιες. Το βραδυ θα βγω για ποτο για φαι δεν ξερω  :think:  Δεν σώνεται με τιποτα η κατάσταση ε;  :2funny: :2funny:
Υ.Γ πάντως δεν νοιώθω και πολύ καλα με ολο αυτο που εκανα τους δυο τελευταιους μηνες αν μετραει καπως  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τον χιτμαν τον συμπαθω αλλα οταν τον πιάνουν τα διαόλια του κάνει σα μωρο. Τέσπα δεν είμαι τόσο χαζή(γιατι χαζή ως γνωστόν ειμαι  :2funny:) ώστε να μην διαβάζω αυτούς που λένε κάτι σωστό και να κρατάω αυτό που με ενδιαφέρει.

Πέρα απο την πλάκα τωρα αμα δεν πάρεις τα αναγκαια που χρειάζεται ο οργανισμος καθε μέρα μπορει να αδυνατισεις μεν αλλα θα ειναι άσχημο αδυνατισμα μπορει να φαινεσαι σαν καχεκτική μετά. Πχ εσυ σημερα απο πηρες πρωτεινες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα τρως τα φρουτακια σου, θα παιρνεις τις βιταμινες σου, θα ξεσκιστεις στον πηδουλο και ολα θα επανελθουν οπως πρωτα..εχεις παραμερισει το σεξ, εχεις κορεστει και εβαλες κιλακια..κακως, πολυ κακως..
τι βιταμινες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχω κάνει και χειρότερα εχω μεινει με καφε ολη μερα μεχρι το βραδυ που εφαγα κοτοπουλο και ειχα βαρυ προγραμμα και γυμναστική διπλη .. εχω κανει απειρες μλκιες τετοιες. Το βραδυ θα βγω για ποτο για φαι δεν ξερω  :think:  Δεν σώνεται με τιποτα η κατάσταση ε;  :2funny: :2funny:
Υ.Γ πάντως δεν νοιώθω και πολύ καλα με ολο αυτο που εκανα τους δυο τελευταιους μηνες αν μετραει καπως  :think:

Το βράδυ πριν κοιμηθεις τρως λιγο γιαούρτι ή πινεις λιγο γάλα αμα φας ας πουμε πατάτες που ειναι υδατάνθρακας ο οργανισμος θα το αποθηκευσει σα λιπος γιατι δεν έχεις να το δώσεις καπου θα πας για ύπνο. Το να νιώθεις άσχημα και τυψεις μετράει μονο αν ρωτησεις εναν σοβαρο διατροφολογο και σου πει 2-3 πράγματα για να χασεις 4-5 κιλα σε 2 μήνες οχι σε 2 εβδομάδες. Με καφε ολη τη μερα και γυμναστικη? οτι χειροτερο εγω αμα εκανα αυτο που λες και πηγαινα να τρέξω θα έβγαζα με το ζορι 2-3 χιλιόμετρα

μη σκοτωνεις τον οργανισμο σου ετσι την αλλη φορα ειχαμε πει θα τρέξουμε με κάτι φιλους και μας σκάει ο ενας κατα τις 8 το πρωι ειχε ξυπνησει απο τις 6 ειχε κοιμηθει στις 2 ειχε κάνει και μισο πακέτο τσιγαρα απο τοτε που ξυπνησε και ειχε πιει 1 καφέ που πα ρε καραμητρο του λέμε? αστο κάτσε να κοιτάς

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι ρε μαλακα
εχω κανονικα σχεση με μια γκομενιτσα
αλλα κωλομπαρευω που και που

Σε καυλώνει να γαμάς άτομα του ιδίου φύλου λοιπον...

Τι να πω; Γούστα είναι.

Φρόντισε να μην το μάθει αυτή όμως. Δεν πιστεύω να της αρέσει

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αντιγκρεγκορυ εχω μαθει οτι σε εχει γαμησει ο Σκορδας στο καζινο και δεν σε πληρωσε μετα. Αληθευει;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντιγκρεγκορυ εχω μαθει οτι σε εχει γαμησει ο Σκορδας στο καζινο και δεν σε πληρωσε μετα. Αληθευει;

Ένα λεπτό.

Ότι κωλομπαρεύει είπε. Όχι τον παίρνει.

Κάτσε, αυτό τα αλλάζει τα πράγματα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ένα λεπτό.

Ότι κωλομπαρεύει είπε. Όχι τον παίρνει.

Κάτσε, αυτό τα αλλάζει τα πράγματα

Στη πιατσα φημολογειται πολυ εντονα οτι ενα βραδυ ο Σκορδας πηγε στο καζινο και εναντι καποιας τιμης γαμησε τον κωλο του αντιγκρεγκορυ. Και επειδη αυτος ο βατραχομουρης ο Λαμπρος ειναι απενταρος εφυγε χωρις να τον πληρωσει. Αυτα ακουγονται, θελω επιβεβαιωση ή οχι απο το  ιδιο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε δε λέω για το σύνηθες πιάσιμο. Αυτό εννοείται ότι το αναγνωρίζεις.

Αν και άμα πονάς ακόμη από την προηγούμενη προπόνηση, δεν πρέπει να το ζορίσεις πολύ αλλά με μέτρο. Να πας σε άλλη μυϊκή ομάδα για να μη χάσεις προπόνηση.

ο αρχαριος ουτως η αλλως δεν ξερει να ξεχωρισει

ουτε αυτο που λες ισχυει. αμα ειναι μυικος πονος προπονεισαι κανονικα την επομενη και ας ποναει. περναει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom