Στόχος για έναν υπέρβαρο είναι για αρχή να χάσει κιλά. Στόχος για κάποιον που είναι οκ στα κιλά του, αλλά θέλει να ομορφύνει το σώμα του, και να το σχηματίσει με μάζες, δεν είναι όπως νομίζουν οι περισσότεροι άσχετοι που απέχουν από τα γυμναστήρια το να χάσει κιλά στη ζυγαριά και θα δείχνει πιο ωραίος, αλλά το να χάσει πόντους.
Κιλά χάνουμε εύκολα. Ράβουμε το στόμα μας, τρώμε λιγότερο και χάνουμε. Και τι πετύχαμε? μια τρύπα στο νερό. Χάσαμε κιλά από υγρά, μύες, λίγο λίπος και χαλάμε τον μυικό ιστό που αύριο μεθάυριο θα παρακαλάμε για να τον χτίσουμε.
Σε μια καθαρή διατροφή για απώλεια λίπους, τα γεύματα μπορούν να είναι τόσα πολλά που όποιος πεί οτι θα πεινάσει τότε είναι απλά άσχετος. Εγώ τρώω 7 φορές τη μέρα. Δεν πεινάω ποτέ και τρώω τον κώλο μοθ. Πολλές φορές πιέζομαι για να τα φάω όλα αυτά. Ξυπνάω με φαγητό πολύ, και κοιμάμαι με με φαγητό.
Απλά όταν τρέφεσαι σωστά τα 7 γεύματα μπορούν να ισοδυναμούν (λέμε τώρα) με 3 σακούλες πατατάκια. Το θέμα είναι ότι 7 γεύματα σωστά είναι τεράστιες ποσότητες καλού φαγητού με Α θερμίδες, αλλά και τα 3 σακουλάκια πατατάκια επειδή είναι τρας φαγητό έχουν τις ίδιες θερμίδες, αλλά θα πεινάς.
Σκοπός είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής. Αν μπορείς να στέκεσαι όρθιος αντί να κάθεσαι τότε κάντο. Αν μπορείς να περπατήσεις αντί να στέκεσαι καντο. Αν μπορείς να τρέξεις αντί να περπατήσεις κάντο. Όπως τόσα χρόνια κάποιος έτρωγε τον κώλο του, έτσι θα πρέπει να σκεφτεί πως μετά από πολύ καιρό θα φτάσει τον στόχο του.
Γρήγορη Δίαιτα σημαίνει πως θα τα ξαναπάρεις γρήγορα. Κάνεις μπουρδέλο τον μεταβολισμό σου και με το που φας μετά μαλακίες τα ξαναπαίρνεις.
Η συμβουλή μου για όποιον θέλει να την ακούσει. Εγώ θαυμάζω παχύσαρκους ανθρώπους που βλέπω στο γυμναστήριο να προσπαθούν και να παλεύουν. Δείχνουν ότι δεν τα παρατάνε παρόλο που τόσα χρόνοα χτίσανε ένα βουνό και πρέπει να το ανέβουν.
Βάλτε προσωπικό στόχο, πρόγραμμα και οπωσδήποτε κάντε το τρόπο ζωής.
Εγώ κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά, μαγειρεύω 3 γεύματα για την επόμενη μέρα (πρωινό και 2 γεύματα ακόμα), σύν τα δύο βραδινά της ίδιας μέρας που πρέπει να φάω. Είναι ζόρι, αλλά είναι και επιλογή.
Καλή προσπάθεια σε όλους μας.
α και όσοι νομίζουν πως είναι εύκολο... ας έρθουν να το κάνουν... Μιλάω για νατουράλ πάντα