Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Οι τραυματισμοί στην άθληση είναι ένα νέο κεφάλαιο. Η προθέρμανση παίζει βασικό ρόλο και η έλλειψή της είναι υπαίτια, νομίζω, των περισσοτέρων τραυματισμών στα μη ομαδικά αθλήματα.

Απόλυτα σωστό όπως οφείλεται επίσης στην κακή εκτέλεση των ασκήσεων, και εδώ ευθύνονται και οι γυμναστές που ΔΕΝ ασχολούνται με τους πελάτες, και στην υπερβολή στα κιλά και στην ένταση. Επίσης όσο βασικό ρόλο παίζει η προθέρμανση άλλο τόσο παίζει και η αποθεραπεία που από τους περισσότερους αγνοείται...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μαγκες οποιος θελει να χασει κιλα να αρχισει το τρεξιμο κοβεται η ορεξη ετσι,και να κανει διαιτα αλλιως δν γινετα τιποτα  :grin:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και ναι. Και πάλι έχεις δίκιο. Οι γυμναστές [ πολλές φορές ] ακομη και αν βλέπουν ότι έχεις λάθος τεχνική, δεν σε διορθώνουν. Εγώ πολλές φορές διορθώθηκα μόνος μου, όταν έπαιρνα χαμπάρι τα απαξιωτικά βλέμματά τους. Αλλά κανείς δεν ήλθε να μου πει, που έκανα λάθος...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σωστά. Σωστά! Δική μου παρανόηση.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αποθεραπεία ... τι να πω;;; Ερασιτεχνισμός παντού. Το ψυκτικό σε πρώτη διάταξη. Γιατρεύει τα πάντα. Συνεχίζεις και η ζημία επεκτείνεται. Το < έλα μωρέ,το έπαθα και εγώ. Δεν είναι τίποτε. Κολύμπα λίγο και θα περάσει >.

Σαν αποθεραπεία δεν εννοώ θεραπεία μετά από τραυματισμό αλλά σταδιακή μείωση της έντασης μετά το τέλος της άσκησης και διατάσεις για όλο το σώμα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πρέπει να σας αφήσω. Ευχαριστώ για την όλη συζήτηση. Θα τα ξαναπούμε!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Και ναι. Και πάλι έχεις δίκιο. Οι γυμναστές [ πολλές φορές ] ακομη και αν βλέπουν ότι έχεις λάθος τεχνική, δεν σε διορθώνουν. Εγώ πολλές φορές διορθώθηκα μόνος μου, όταν έπαιρνα χαμπάρι τα απαξιωτικά βλέμματά τους. Αλλά κανείς δεν ήλθε να μου πει, που έκανα λάθος...
Απόλυτα σωστό όπως οφείλεται επίσης στην κακή εκτέλεση των ασκήσεων, και εδώ ευθύνονται και οι γυμναστές που ΔΕΝ ασχολούνται με τους πελάτες, και στην υπερβολή στα κιλά και στην ένταση.

:grin:
10155620_637470259674645_5968202503468027791_n.jpg

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Στόχος για έναν υπέρβαρο είναι για αρχή να χάσει κιλά. Στόχος για κάποιον που είναι οκ στα κιλά του, αλλά θέλει να ομορφύνει το σώμα του, και να το σχηματίσει με μάζες, δεν είναι όπως νομίζουν οι περισσότεροι άσχετοι που απέχουν από τα γυμναστήρια το να χάσει κιλά στη ζυγαριά και θα δείχνει πιο ωραίος, αλλά το να χάσει πόντους.
Κιλά χάνουμε εύκολα. Ράβουμε το στόμα μας, τρώμε λιγότερο και χάνουμε. Και τι πετύχαμε? μια τρύπα στο νερό. Χάσαμε κιλά από υγρά, μύες, λίγο λίπος και χαλάμε τον μυικό ιστό που αύριο μεθάυριο θα παρακαλάμε για να τον χτίσουμε.

Σε μια καθαρή διατροφή για απώλεια λίπους, τα γεύματα μπορούν να είναι τόσα πολλά που όποιος πεί οτι θα πεινάσει τότε είναι απλά άσχετος. Εγώ τρώω 7 φορές τη μέρα. Δεν πεινάω ποτέ και τρώω τον κώλο μοθ. Πολλές φορές πιέζομαι για να τα φάω όλα αυτά. Ξυπνάω με φαγητό πολύ, και κοιμάμαι με με φαγητό.
Απλά όταν τρέφεσαι σωστά τα 7 γεύματα μπορούν να ισοδυναμούν (λέμε τώρα) με 3 σακούλες πατατάκια. Το θέμα είναι ότι 7 γεύματα σωστά είναι τεράστιες ποσότητες καλού φαγητού με Α θερμίδες, αλλά και τα 3 σακουλάκια πατατάκια επειδή είναι τρας φαγητό έχουν τις ίδιες θερμίδες, αλλά θα πεινάς.

Σκοπός είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής. Αν μπορείς να στέκεσαι όρθιος αντί να κάθεσαι τότε κάντο. Αν μπορείς να περπατήσεις αντί να στέκεσαι καντο. Αν μπορείς να τρέξεις αντί να περπατήσεις κάντο. Όπως τόσα χρόνια κάποιος έτρωγε τον κώλο του, έτσι θα πρέπει να σκεφτεί πως μετά από πολύ καιρό θα φτάσει τον στόχο του.

Γρήγορη Δίαιτα σημαίνει πως θα τα ξαναπάρεις γρήγορα. Κάνεις μπουρδέλο τον μεταβολισμό σου και με το που φας μετά μαλακίες τα ξαναπαίρνεις.

Η συμβουλή μου για όποιον θέλει να την ακούσει. Εγώ θαυμάζω παχύσαρκους ανθρώπους που βλέπω στο γυμναστήριο να προσπαθούν και να παλεύουν. Δείχνουν ότι δεν τα παρατάνε παρόλο που τόσα χρόνοα χτίσανε ένα βουνό και πρέπει να το ανέβουν.
Βάλτε προσωπικό στόχο, πρόγραμμα και οπωσδήποτε κάντε το τρόπο ζωής.

Εγώ κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά, μαγειρεύω 3 γεύματα για την επόμενη μέρα (πρωινό και 2 γεύματα ακόμα), σύν τα δύο βραδινά της ίδιας μέρας που πρέπει να φάω. Είναι ζόρι, αλλά είναι και επιλογή.
Καλή προσπάθεια σε όλους μας.

α και όσοι νομίζουν πως είναι εύκολο... ας έρθουν να το κάνουν... Μιλάω για νατουράλ πάντα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Να σαι καλά ρε φίλε.
Μα σκέψου εδώ ακούω ατάκες από κάποιους ανίδεους... "Θέλω να πάω γυμναστήριο αλλά δε θέλω να φουσκώσω". Αν φούσκωναν όλοι τόσο εύκολα τότε δε θα παλεύανε τόσα χρόνια στα γυμναστήρια κάποιοι για 2-3 εκατοστά παραπάνω στα δικέφαλα. Το θέμα είναι ότι φουσκώνουν γιατί συνεχίζουν και τρώνε σαν τα ζώα και κάνουν και γυμναστική.
Και όσο για τις γυναίκες που ανεβαίνουν σε ένα διάδρομο και τρέχουν νομίζοντας ότι θα φτιάξουν κώλο και ωραίο σώμα έχω να τους πω το εξής :
Σχήμα στο σώμα δίνουν μόνο τα βάρη. Γιαυτό λέγεται σωματοδόμηση.

και χρησιμοποιώ μια ατάκα κάποιου αγωνιστικού bodybuilder....Αν το σώμα σου είναι σαν αχλάδι, τότε με το τρέξιμο απλά θα γίνεις ένα μικρότερο αχλάδι...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Και όσο για τις γυναίκες που ανεβαίνουν σε ένα διάδρομο και τρέχουν νομίζοντας ότι θα φτιάξουν κώλο και ωραίο σώμα έχω να τους πω

Σε πείσμα του φίλου παραπάνω και εδώ ευθύνονται οι γυμναστές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν εξηγούν στους πελάτες ούτε καν τι σημαίνει αερόβια ή αναερόβια άσκηση. Η ατάκα είναι κάνε 40 λεπτά αερόβια στους 130 άσχετα με ποιον έχουν απέναντί τους....

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εχετε αγγίξει ευαίσθητες χορδές και δεν μ΄ αφήνετε να φύγω αν και πρέπει. Πάντως η κυτταρίτιδα είναι περισσότερο θέμα ορμονών και DNA παρά γυμναστικής. Οι βόρειες έχουν άλλο σωματότυπο και DNA.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Σε πείσμα του φίλου παραπάνω και εδώ ευθύνονται οι γυμναστές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν εξηγούν στους πελάτες ούτε καν τι σημαίνει αερόβια ή αναερόβια άσκηση. Η ατάκα είναι κάνε 40 λεπτά αερόβια στους 130 άσχετα με ποιον έχουν απέναντί τους....

Καλά το θέμα των παλμών είναι άλλο θέμα...
Βέβαια να σου πώ κάτι φίλε μου. Ότι κάνει κανείς καλό είναι. Από τη στασιμότητα καλύτερα να είσαι ενεργητικός άνθρωπος. Απλά όλοι κάναμε και κάνουμε λάθη. Τα μάγεια που ζητάει ένας καινούργιος του χώρου ρωτώντας " σε πόσο καιρό θα είμαι έτσι?" "σε δύο μήνες θα έχω φτιάξει?" Αυτά είναι τα λάθη. Δηλαδή άντε και έφτιαξε κάποιος... μετά δηλαδή θα αρχίσει να κάνει ότι έκανε? Γιαυτό ξαναλέω, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. Στην Ελλάδα είμαστε από τους πρώτους σε παχυσαρκεία... και ναι κυρίες μου... πρώτη χώρα στην κυταρίτιδα ! Στο εξωτερικό ορισμένοι λαοί δε ξέρουν καν τι σημαίνει αυτή η λέξη

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Στο εξωτερικό ορισμένοι λαοί δε ξέρουν καν τι σημαίνει αυτή η λέξη

τυπε αυτο ειναι θεμα ντιενει ... και δω οι αντρες ειναι τριχωτοι σαν αρκουδες και αλλοι λαοι δε ξερουν τι ειναι οι τριχα ... γονιδια και τα σχετικα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Ας πούμε ότι το δέχομαι, για πείτε μου κάτι τότε, πως γίνεται στην Ελλάδα τότε να μη βρίσκεις γυναίκα ούτε για δείγμα με γυμνασμένα πόδια? Και δεν αναφέρομαι για ωραία οπτικά σώματα που είναι σουλουπωμένα. Μιλάω να είναι σφιχτό το πόδι τους στους τετρακέφαλους και δικέφαλους. Βλεπεις το καλοκαίρι που μου φοράνε τα σορτσάκια ακόμα και 18χρονα και το δέρμα είναι υπό διάλυση. χαλαρό. Και μετέπειτα γίνεται κυταρίτιδα.

Στο εξωτερικό φίλοι μου, ακόμα και ψιλο χοντρούλα να δείς, έχει ασχοληθεί λίγο με άθληση και βλέπεις γεματούλα που θα την πείς και τούμπανο. Γιατί εκεί κάνανε σκουώτ, την εποχή που ο Κωστόπουλος πρωτοέφερε εδώ το μαξίμ !!!

Είναι θέμα νοοτροπίας. Εδώ χαίρονται όποια δεν έχει κυταρίτισα, ενώ έξω προσπαθούν για το σώμα τούμπανο. Εδώ όποια είναι κόκκαλο την λέμε κορμάρα. Εδώ η κοπέλα μου είναι αδύνατη και θέλει να αδυνατίσει κι άλλο τι συζητάμε τώρα?

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σίγουρα η ζωή τους είναι πιο αθλητική. Αλλά πίστεψέ με - έχω ζήσει πολλά χρόνια έξω - τις βοηθάει πολύ το DNA τους. Οι πρόγονοί τους έζησαν σε πολύ σκληρά περιβάλλοντα από κλιμαστολογική άποψη και ανέπτυξαν άλλα γονίδια μέσα στους αιώνες.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ας πούμε ότι το δέχομαι, για πείτε μου κάτι τότε, πως γίνεται στην Ελλάδα τότε να μη βρίσκεις γυναίκα ούτε για δείγμα με γυμνασμένα πόδια? Και δεν αναφέρομαι για ωραία οπτικά σώματα που είναι σουλουπωμένα. Μιλάω να είναι σφιχτό το πόδι τους στους τετρακέφαλους και δικέφαλους. Βλεπεις το καλοκαίρι που μου φοράνε τα σορτσάκια ακόμα και 18χρονα και το δέρμα είναι υπό διάλυση. χαλαρό. Και μετέπειτα γίνεται κυταρίτιδα.

Στο εξωτερικό φίλοι μου, ακόμα και ψιλο χοντρούλα να δείς, έχει ασχοληθεί λίγο με άθληση και βλέπεις γεματούλα που θα την πείς και τούμπανο. Γιατί εκεί κάνανε σκουώτ, την εποχή που ο Κωστόπουλος πρωτοέφερε εδώ το μαξίμ !!!

Είναι θέμα νοοτροπίας. Εδώ χαίρονται όποια δεν έχει κυταρίτισα, ενώ έξω προσπαθούν για το σώμα τούμπανο. Εδώ όποια είναι κόκκαλο την λέμε κορμάρα. Εδώ η κοπέλα μου είναι αδύνατη και θέλει να αδυνατίσει κι άλλο τι συζητάμε τώρα?

γιατι παραδοσιακα οι ελληνιδες ξερουν τι λεει η ζυγαρια οποτε αμα παρουν κανα κιλο τρωνε ενα μηνα μαρουλι για να χασουν το κιλο αλλα απο γυμναστηριο ουτε απεξω.

Αλλα τα τελευταια χρονια δε πολυισχυει, εχουν αρχισει και σουλουπωνται, οχι ολες αλλα αρκετες

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
γιατι παραδοσιακα οι ελληνιδες ξερουν τι λεει η ζυγαρια οποτε αμα παρουν κανα κιλο τρωνε ενα μηνα μαρουλι για να χασουν το κιλο αλλα απο γυμναστηριο ουτε απεξω.

Αλλα τα τελευταια χρονια δε πολυισχυει, εχουν αρχισει και σουλουπωνται, οχι ολες αλλα αρκετες

Φίλε συμφωνώ απόλυτα. Σου λέω η κοπέλα μου είναι αδύαντη και έχει ωραίο σώμα. Γυμναστήριο δεν έχει πάει ποτέ της. Έχει καλό σκαρί όμως. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη νοοτροπία, μετά από λίγα χρόνια δε θα υπάρχει ούτε για δείγμα μυικός ιστός. Το σώμα θα γίνει χαλαρό και ας είναι η άλλη κόκκαλο.
Γιατί τις περισσότερες γυναίκες τις ενδιαφέρει πως δείχνουν όταν είναι ντυμένες και όχι γυμνές. Κρατήστε το τελευταίο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Όπως λένε και οι φίλοι παραπάνω είναι και θέμα σωματοδομής. Για παράδειγμα σπάνια θα δείς βόρεια με μεγαλη περιφέρεια και χοντρά πόδια όμως εκεί έχουν πλάτες και κοιλιές. Επίσης είναι και θέμα παιδείας. Όταν και το τελευταίο χωριό στο βορά έχει πλήρως εξοπλισμένο δημοτικό γυμναστήριο και εδώ σπανίζει και στις μεγάλες πόλεις δεν φταίνε τα κοριτσάκια που μιμούνται αυτά που βλέπουν στη τηλεόραση... Πάντως τώρα η εικόνα βελτιώνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom