Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Δε ξέρω πόσο χρονών είστε, αλλά δυστηχώς όταν εγώ πήγαινα σχολείο, μία δύο από όλο το σχολείο θα είχαν πηδηχτεί, (και αυτό το ποπτευόμασταν δεν το ξέραμε στάνταρ), και ήταν οπωσδήποτε μεγαλύτερος εξωσχολικός. Σήμερα γαμιούνται ασύστολα και στις τουαλέτες.

Φάγαμε λοιπόν και στη μάπα το μοντέλο λοοκ, κόκκαλο και αγύμναστο... και τώρα η νέα γενιά θα φάει το καλό φιλέτο που γυμνάζονται.

Βλέπω στο γυμναστήριο κάτι τουμπανάκια πάντως, που λιώνουν. Αυτές φαίνεται ότι το γουστάρουν και όχι επειδή βάλανε στόχο το συγκεκριμένο καλοκαίρι που έρχεται.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Δε ξέρω πόσο χρονών είστε, αλλά δυστηχώς όταν εγώ πήγαινα σχολείο, μία δύο από όλο το σχολείο θα είχαν πηδηχτεί, (και αυτό το ποπτευόμασταν δεν το ξέραμε στάνταρ), και ήταν οπωσδήποτε μεγαλύτερος εξωσχολικός. Σήμερα γαμιούνται ασύστολα και στις τουαλέτες.

Φάγαμε λοιπόν και στη μάπα το μοντέλο λοοκ, κόκκαλο και αγύμναστο... και τώρα η νέα γενιά θα φάει το καλό φιλέτο που γυμνάζονται.

Βλέπω στο γυμναστήριο κάτι τουμπανάκια πάντως, που λιώνουν. Αυτές φαίνεται ότι το γουστάρουν και όχι επειδή βάλανε στόχο το συγκεκριμένο καλοκαίρι που έρχεται.

Δυστυχώς όταν πήγαινα εγώ σχολείο υπήρχαν ακόμη αρρένων και θηλέων... Οπότε μη μιλάς καθόλου....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.802
Πόντοι
5.595
Σε μια καθαρή διατροφή για απώλεια λίπους, τα γεύματα μπορούν να είναι τόσα πολλά που όποιος πεί οτι θα πεινάσει τότε είναι απλά άσχετος. Εγώ τρώω 7 φορές τη μέρα. Δεν πεινάω ποτέ και τρώω τον κώλο μοθ. Πολλές φορές πιέζομαι για να τα φάω όλα αυτά. Ξυπνάω με φαγητό πολύ, και κοιμάμαι με με φαγητό.
Απλά όταν τρέφεσαι σωστά τα 7 γεύματα μπορούν να ισοδυναμούν (λέμε τώρα) με 3 σακούλες πατατάκια. Το θέμα είναι ότι 7 γεύματα σωστά είναι τεράστιες ποσότητες καλού φαγητού με Α θερμίδες, αλλά και τα 3 σακουλάκια πατατάκια επειδή είναι τρας φαγητό έχουν τις ίδιες θερμίδες, αλλά θα πεινάς.
Ωραιος... κ σωστος!!! :rockon:
Και εγω εχω αρχησει κανενα 6μηνο την 'καθαρη' διατροφη..εχω κοψει τηγανιτα κ οτιδηποτε trash..  αλλα δεν εχω κατασταλαξει σε πρωινο... που να μου αρεσει.. κ να εφαρμοζω καθημερινα... 
Για πες τε καμια ιδεα... Μπας κ καταφερουμε να γραμμωσουμε... :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ωραιος... κ σωστος!!! :rockon:
Και εγω εχω αρχησει κανενα 6μηνο την 'καθαρη' διατροφη..εχω κοψει τηγανιτα κ οτιδηποτε trash..  αλλα δεν εχω κατασταλαξει σε πρωινο... που να μου αρεσει.. κ να εφαρμοζω καθημερινα... 
Για πες τε καμια ιδεα... Μπας κ καταφερουμε να γραμμωσουμε... :grin:
6 αυγα ασπραδια και ενας κροκος με νερο οχι λαδι σε αντικολητικο τηγανι,
2 μπανανες και βατομουρα σε μορφη δημιτριακων
δεν εχουνξ καλη γευση αλλα ειναι πολυ θρεπτικο πρωινο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
γ αλλα δεν εχω κατασταλαξει σε πρωινο... που να μου αρεσει.. κ να εφαρμοζω καθημερινα... 

απο εποχες που τρωγα 7500 θερμιδες την ημερα μεχρι σημερα στανταρακι πρωινο =  οτμιλ + φρουτα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Θα διαφωνίσω με τις 2 μπανάνες. Όπως και με σούπερ foods αν δε ξέρεις από που τα παίρνεις (γιατί σε πολλά βάζουν ζάχαρη μέσα χωρίς να το ξέρεις).

Παλιά έτρωγα ένα γεύμα πρωτεινούχο και με υδατάνθρακα μαζί. Ο υδατάνθρακας αν είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, ιδιαίτερα με πολλές φυτικές ίνες, βρώμη κλπ θα σε φουσκώσει και δε θα μπορείς να φας εύκολα το αμέσως επόμενο γεύμα σου.

Αυτή την περίοδο τρώω μόνο πρωτεινούχο το πρωί.

Φάε 6 αυγά όπου το ένα θα είναι ολόκληρο. Ρίξε μέσα, μπαχαρικά, πιπεριές, μανιτάρια, και τηγάνησέ τα σε κοκονατ οιλ. είναι το μόνο που δε χαλάει στο τηγάνισμα.

Με λίγα λόγια τρώγε ανάλογα με τη δραστηριότητα της ημέρας σου. Βάλε πιο πολλους υδατάνθρακες τις μέρες που πας γυμναστήριο και λίγους (αλλά πολλά λιπαρά) τις μέρες που έχεις αερόβιο. Carb cycling λέγεται.

Προτίμησε μπανάνα μετά από βάρη αμέσως για την ινσουλίνη και αποκατάσταση. Καλό είναι να είναι γινομένη και μικρού μεγέθους. Και εννοείται πρωτείνη μαζί.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
απο εποχες που τρωγα 7500 θερμιδες την ημερα μεχρι σημερα στανταρακι πρωινο =  οτμιλ + φρουτα

Εγώ φρούρα τα έχω βγάλει πια από τη διατροφή μου για ευνόητους λόγους. Μόνο καμιά μπανάνα μετά την προπόνηση και κανά πράσινο μήλο μέσα στη διάρκει της ημέρας γιατί μαρέσει και σαν γεύση. Κατσε να φάω τώρα πλάκα πλάκα το γεύμα μου μια και είναι η ώρα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.802
Πόντοι
5.595
Καλο αυτο με τα 6-7 ασπραδια.. το εχω 'διαβασει' κ αλλου...
αλλα.. ποιος καθεται να τηγανιζει πρωινιατικα ρε guys...?? :headbang:

Γιατι οχι φρουτα Hitman..??? :think:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Καλο αυτο με τα 6-7 ασπραδια.. το εχω 'διαβασει' κ αλλου...
αλλα.. ποιος καθεται να τηγανιζει πρωινιατικα ρε guys...?? :headbang:

Γιατι οχι φρουτα Hitman..??? :think:

Δε διάβασες τα πιο πάνω μηνύματά μου ε?  :s&m_3:

Γιαυτό είπα ότι από την προηγούμενη μέρα φτιάχνω 3 φαγητά της επόμενης. Το ένα είναι και αυτό. Μπαίνει στο ψυγείο και μικροκύματα το πρωί όσο ετοιμάζομαι για δουλειά.

Τα φρούτα έχουν φρουκτόζη. Φράουλες και ξινόμηλα επιτρέπονται μόνο. Τι είναι η φρουκτόζη οεο???? Για να το έχεις απλά στο μυαλό σου... Ζάχαρη

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ φρούρα τα έχω βγάλει πια από τη διατροφή μου για ευνόητους λόγους. Μόνο καμιά μπανάνα μετά την προπόνηση και κανά πράσινο μήλο μέσα στη διάρκει της ημέρας γιατί μαρέσει και σαν γεύση. Κατσε να φάω τώρα πλάκα πλάκα το γεύμα μου μια και είναι η ώρα

συνηθως το πρωι κανω μια μορφη αεροβιας (κωπηλατικο/διαδρομο/κολυμπι) οποτε αμα δε θα φαω κανα φρουτακι θα μαι στο γραφειο ξαπλα και θα ροχαλιζω κατα τις 12

πρωτεινες αντε να φαω 3 μηνες το χειμωνα

αλλα δεν ειμαι 20 χρονων πυργκαβλος, ειμαι 36 και συντηρω την υπαρχουσα κατασταση που με ικανοποιει, προφανως αλλους στοχους και αλλες αναγκες εχει ο καθενας

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
συνηθως το πρωι κανω μια μορφη αεροβιας (κωπηλατικο/διαδρομο/κολυμπι) οποτε αμα δε θα φαω κανα φρουτακι θα μαι στο γραφειο ξαπλα και θα ροχαλιζω κατα τις 12

πρωτεινες αντε να φαω 3 μηνες το χειμωνα

αλλα δεν ειμαι 20 χρονων πυργκαβλος, ειμαι 36 και συντηρω την υπαρχουσα κατασταση που με ικανοποιει, προφανως αλλους στοχους και αλλες αναγκες εχει ο καθενας

Το έχεις εντοπίσει λίγο λάθος. Μπορεί δύο άνθρωποι να ζορίζονται το ίδιο, αλλά ο ένας να τα κάνει σωστά, και ο άλλος να ζορίζεται το ίδιο και να τα κάνει και λάθος.
Τι θέλω να πώ? Το φρούτο σου δίνει ζάχαρη. Για να έχεις ενέργεια θα μπορούσες να φάς ένα γεύμα με αρκετά λιπαρά.
Τι πρωτείνες που τις τρως 3 μήνες το χειμώνα εννοείς φαντάζομαι συμπλήρωμα. Γιατί δεν πάει το μυαλό μου, ότι κόβεις τα τυριά, κοτόπουλα, ψάρια για τους υπόλοιπους 9.
Άρα λοιπόν αν θες ενέργεια, θα μπορούσες να βάλεις σε ένα ταπεράκι μικρό, λίγη σκόνη πρωτείνης, να ρίξεις μέσα λίγα δαμάσκηνα, να τα κάνεις οατμιλ με καυτό νερό (σαν κρέμα) και βάλεις και από πάνω ταχίνι. Πήρες αρκετά λιπαρά, για να κάψεις και λίπος που προφανώς όλοι θέλουμε. Απλά είναι τα πράγματα παιδιά.

Το ίδιο θα μπορούσες να φας και σε μέρες που έχεις βάρη. Βάζοντας βρώμη μέσα αντί για δαμάσκηνα.  Αποξηραμένα μιλάω πάντα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Τυπε, σε βλεπω ψαγμενο σε θεματα διατροφης. Για βασιλικο πολτο τι γνωμη εχεις;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Τυπε, σε βλεπω ψαγμενο σε θεματα διατροφης. Για βασιλικο πολτο τι γνωμη εχεις;

Δεν έχω πάρει ποτέ και δε θα πάρω και ποτέ. Είναι θρεπτικό αλλά από που θα το πάρεις? Έχεις δικό σου μελισσοκόμο? Αν όχι μακριά όπως και ο διάολος το λιβάνι. Σκεψου ότι μίξη μελιού με βασιλικό πολτό θα είναι δεδομένη. Και ως γνωστόν το μέλι είναι ζάχαρη άλλης μορφής. Θα πρέπει να καταναλώσεις κιβώτια για να πεις ότι πήρες σημαντικά από τα θρεπτικά συστατικά του μελιού.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι σε περιόδους όγκου βοηθάει πολύ. Αν και χρήση που κάνουνε σε αυθεντικό βασιλικό πολτό είναι στην άκρη της οδοντογλυφίδας και μόνο. Θα μπορούσες να παίρνει fish oil για καλά λιπαρά σαν κάτι έξτρα.
Πάντως δε θα το πρότεινα προσωπικά εγώ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Και προσωπικά εγώ είμαι κατά τις περιόδους όγκου και γράμμωσης. Στρεσάρεται πολύ το σώμα. Και αυτό είναι καθαρά για αγωνιστικούς που θέλουν να χτίσουν μύες και να κόψουν στο τέλος πριν τον αγώνα. Δε νομίζω ότι είμαστε σε τέτοια ακραία κατάσταση. Όλο το χρόνο ένα κοψιματάκι είναι μια χαρά :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
kalhspera.  Παιδια αν παίρνω μαζι με το ιχθυέλαιο ταυτοχρονα :) και μια βιταμινη centrum πειραζει η να τα παιρνω ξεχωριστά?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Και προσωπικά εγώ είμαι κατά τις περιόδους όγκου και γράμμωσης. Στρεσάρεται πολύ το σώμα. Και αυτό είναι καθαρά για αγωνιστικούς που θέλουν να χτίσουν μύες και να κόψουν στο τέλος πριν τον αγώνα. Δε νομίζω ότι είμαστε σε τέτοια ακραία κατάσταση. Όλο το χρόνο ένα κοψιματάκι είναι μια χαρά :)

:rockon: www.bodyrecomposition.com/]bodyrecomposition[/url]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Τα φρούτα έχουν φρουκτόζη. Φράουλες και ξινόμηλα επιτρέπονται μόνο. Τι είναι η φρουκτόζη οεο???? Για να το έχεις απλά στο μυαλό σου... Ζάχαρη
Ναι αλλα εχουν κ βιταμινες ρε καυλιαρη! Τι κανεις για αυτο? Προτιμας να τις παιρνεις σε χαπια?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Ναι αλλα εχουν κ βιταμινες ρε καυλιαρη! Τι κανεις για αυτο? Προτιμας να τις παιρνεις σε χαπια?

Ρε πουσταλέκο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να παίρνεις τις βιταμίνες σου. Καταρχάς σε μαγαζιά με βιολογικά προιόντα πουλάνε τα πάντα και χωρίς ζάχαρη. Πες μου τι βιταμίνη θες να σου πω.
Έχουμε μείνει τόσο πίσω που νομίζουμε ακόμα ότι την περισσότερη βιταμίνη C την έχει το πορτοκάλι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom