Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε πουσταλέκο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να παίρνεις τις βιταμίνες σου. Καταρχάς σε μαγαζιά με βιολογικά προιόντα πουλάνε τα πάντα και χωρίς ζάχαρη. Πες μου τι βιταμίνη θες να σου πω.
Έχουμε μείνει τόσο πίσω που νομίζουμε ακόμα ότι την περισσότερη βιταμίνη C την έχει το πορτοκάλι..

σε τι τρόπους αναφέρεσαι χάπια?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
kalhspera.  Παιδια αν παίρνω μαζι με το ιχθυέλαιο ταυτοχρονα :) και μια βιταμινη centrum πειραζει η να τα παιρνω ξεχωριστά?

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις την ημέρα. Πχ εγώ λάδι ψαριού παίρνω μόνο τις μέρες που θέλω λιπαρά. Όπως αερόβιο. Πολυβιταμίνη αν δεν τις χρειάζεσαι μην τις παίρνεις. Ορισμένες περιόδους τις χρησιμοποιώ μόνο. Μην κάνεις καθημερινότητα πράγματα που λένε ότι είναι καλά... δεν είναι πάντα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
σε τι τρόπους αναφέρεσαι χάπια?

Όχι καμία σχέση με χάπια. Κάποιος θέλει πχ να τηγανίζει το φαγητό του. Ας το φάει ωμό ή ας τηγανίσει με coconut oil. Κάποιος θέλει βιταμίνη C. Ας πάρει γκότζι. Υπάρχουν τροφές όπως τα goji berries, cranberries, απύρηνα δαμάσκηνα, ακάι, που πραγματικά είναι σούπερ τροφές και με βιταμίνες που τα φρούτα δεν κλάνουν μία. Πηγαίντε σε ένα μαγαζί και πάρτε ένα φυλλάδιο να διαβάσετε.

Το χειρότερο δεν είναι το να κόψεις τα φρούτα. Όταν κάποιος τρέφεται με πίτσες και σουβλάκια και επειδή τρώει ένα μήλο νομίζει πως τρώει υγιεινά, και αν του το κόψουν σημαίνει πως δε θα τρέφετε σωστά... αυτό είναι μαλακία.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Θα διαφωνίσω με τις 2 μπανάνες. Όπως και με σούπερ foods αν δε ξέρεις από που τα παίρνεις (γιατί σε πολλά βάζουν ζάχαρη μέσα χωρίς να το ξέρεις).

Παλιά έτρωγα ένα γεύμα πρωτεινούχο και με υδατάνθρακα μαζί. Ο υδατάνθρακας αν είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, ιδιαίτερα με πολλές φυτικές ίνες, βρώμη κλπ θα σε φουσκώσει και δε θα μπορείς να φας εύκολα το αμέσως επόμενο γεύμα σου.

Αυτή την περίοδο τρώω μόνο πρωτεινούχο το πρωί.

Φάε 6 αυγά όπου το ένα θα είναι ολόκληρο. Ρίξε μέσα, μπαχαρικά, πιπεριές, μανιτάρια, και τηγάνησέ τα σε κοκονατ οιλ. είναι το μόνο που δε χαλάει στο τηγάνισμα.

Με λίγα λόγια τρώγε ανάλογα με τη δραστηριότητα της ημέρας σου. Βάλε πιο πολλους υδατάνθρακες τις μέρες που πας γυμναστήριο και λίγους (αλλά πολλά λιπαρά) τις μέρες που έχεις αερόβιο. Carb cycling λέγεται.

Προτίμησε μπανάνα μετά από βάρη αμέσως για την ινσουλίνη και αποκατάσταση. Καλό είναι να είναι γινομένη και μικρού μεγέθους. Και εννοείται πρωτείνη μαζί.
γιατι διαφωνεις με την μπανανα το πρωι
αφου ο αργανισμος βρισκεται σε καταβολη λογω της αφαγιας για ενα 8ωρο τουλαχιστον

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπενθυμιση με την παραπανω φωτο κατι που βλεπω συχνα. δουλευετε τους ωμους τυποι. χερι χωρις ωμους ειναι μηδεν, δε δειχνει τιποτα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
και χερι χωρις τρικεφαλο τυπε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
υπενθυμιση με την παραπανω φωτο κατι που βλεπω συχνα. δουλευετε τους ωμους τυποι. χερι χωρις ωμους ειναι μηδεν, δε δειχνει τιποτα.

Αυτός ο μαλάκας έχει "ρίξει" τοπικά,"λάδι"... :)

SynthobolClearBottle.png

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτός ο μαλάκας έχει "ρίξει" τοπικά,"λάδι"... :)

SynthobolClearBottle.png

αυτος ναι αλλα δε λεω γιαυτον, απλα μου το θυμισε επειδη το βλεπω συχνα. μπορει στους υπολοιπους να μην ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα αλλα παραμενει ασχημο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις την ημέρα. Πχ εγώ λάδι ψαριού παίρνω μόνο τις μέρες που θέλω λιπαρά. Όπως αερόβιο. Πολυβιταμίνη αν δεν τις χρειάζεσαι μην τις παίρνεις. Ορισμένες περιόδους τις χρησιμοποιώ μόνο. Μην κάνεις καθημερινότητα πράγματα που λένε ότι είναι καλά... δεν είναι πάντα
Καθημερινα παιρνω μονο ιχθυέλαιο :) και κανω γρηγορο περπατημα 5 χιλιομετρα :) Σαν γυμναστική :) ενίοτε κουβαλάω απο 10 και 10 κιλα στα χερια :) και κανω 3 χιλιομετρα 1 φορα την εβδομαδα :) Μονο αυτα παιρνω ιχθυέλαιο και βιταμινες :) αλλα βιταμινες οχι καθε μερα :) απλα ειχα περιέργεια αν τις παίρνω μαζι με το ιχθυελαιο αν πειράζει η οχι αυτα :)  ty gia thn απάντηση :) :) :)  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Ειδικά την πίσω μοίρα παραμελούν πάρα πολλοί. Και μετά από πίσω φαίνεται χάλια, δεν ξεχωρίζει ο ώμος απ' τον τρικέφαλο

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το "άσχημο" με το άθλημα είναι οτι αν το αφήσεις για λίγο, σε αφήνει (δηλαδή πας αρκετά πίσω).

Ήμουν 1 μήνα οφφ (ταξίδια εξωτερικό + αρρώστια) και τον ήπια άσχημα :P

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ειδικά την πίσω μοίρα παραμελούν πάρα πολλοί. Και μετά από πίσω φαίνεται χάλια, δεν ξεχωρίζει ο ώμος απ' τον τρικέφαλο
κανε οπισθολαιμιες η μηπως φοβασαι να μην μελανιασει ο αυχενας σου;;
αλλα ξεχασα εσενα το λαιμουδακι σου ειναι γυναικωτο
ανεβασε φωτο για να ανεβασω και εγω για να σε ξεβρακωσω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι