Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μ3 δεν ηταν το αναβολικο που χε βαλει εκεινη η πρακτορας των Αμερικανων η  Τσου-Λι στις βιταμινες των αρσιβαριστων μας και γιναμε διεθνως ρεζιλι?
;)
και λεγε οτι το χε μπερδεψει με αμινοξεα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.224
Πόντοι
2.356
Εγω πηγαινα και για να βλεπω τις γκομενες φοιτητριες π καναν στιβο να κανουν σκουωτ να ειναι ιδρωμενες με τα κολαν να διακρινονται οι κωλαρες και οι μπουταρες τους  :grin: :grin:  καλτ φαση

έτσι!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πάντως η αλήθεια είναι πως βλέπουμε στο γυμναστήριο να σκοτώνονται όλοι στα βάρη και στο διάδρομο. Για παράδειγμα βλέπω πολύ κόσμο που παλεύει κάτι δίωρα για να χάσει κιλά. Ή τρώνε σαβούρα και θέλουν να είναι και γραμμωμένοι... Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις σοβαρά αποτελέσματα είναι η αλήθεια. (Κάτι αυγά, ρύζια κλπ δεν κάνουν τίποτα...ούτε οι σκόνες πρωτεΐνης) Πρέπει σχεδόν να μην δουλεύεις ή να είσαι χαλαρά. Φυσικά και δεν θα μπορείς να το κάνεις για πάντα. Και δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτό.

Φίλε μου τα μυνήματά σου βγάζουν άγχος και πίεση που προφανώς τα βγάζεις και στο γυμναστήριο.
Γυμναστική, είτε στο γυμναστήριο είτε σπίτι σου είτε οπουδήποτε αλλού κάνεις ακριβώς για να αποβάλεις το άγχος κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί. Άμα το βλέπεις σαν υποχρέωση καλύτερα μην το κάνες καθόλου.
Τώρα όσον αφορά το παραπάνω μήνυμα είναι φυσικό αυτός που ακολουθεί αυτά που γράφεις ή να τα παρατήσει σε 15 ημέρες ή να αρρωστήσει...
Και κάτι τελευταίο αυγά, ρύζια, καθαρή διατροφή γενικά είναι χίλες φορές προτιμότερα από πίτσες,  τηγανητά κλπ κλπ οπότε μη  σου φταίνε όλοι και όλα αν εσύ δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα.
Σε τελική αν δεν έχεις πολύ χρόνο για γυμναστική πήγαινε να σου βγάλουν ένα κυκλικό πρόγραμμα και μέσα σε μισή ώρα θα έχεις ένα ολοκληρομένο πρόγραμμα προπόνησης....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φίλε μου τα μυνήματά σου βγάζουν άγχος και πίεση που προφανώς τα βγάζεις και στο γυμναστήριο.
Γυμναστική, είτε στο γυμναστήριο είτε σπίτι σου είτε οπουδήποτε αλλού κάνεις ακριβώς για να αποβάλεις το άγχος κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί. Άμα το βλέπεις σαν υποχρέωση καλύτερα μην το κάνες καθόλου.
Τώρα όσον αφορά το παραπάνω μήνυμα είναι φυσικό αυτός που ακολουθεί αυτά που γράφεις ή να τα παρατήσει σε 15 ημέρες ή να αρρωστήσει...
Και κάτι τελευταίο αυγά, ρύζια, καθαρή διατροφή γενικά είναι χίλες φορές προτιμότερα από πίτσες,  τηγανητά κλπ κλπ οπότε μη  σου φταίνε όλοι και όλα αν εσύ δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα.
Σε τελική αν δεν έχεις πολύ χρόνο για γυμναστική πήγαινε να σου βγάλουν ένα κυκλικό πρόγραμμα και μέσα σε μισή ώρα θα έχεις ένα ολοκληρομένο πρόγραμμα προπόνησης....
καταρχας η γυμναστικη δεν ειναι μεσο για να χασουμε κιλα....για να χασεις κιλα πρεπει να ραψεις και το στομα......Η γυμναστικη ειναι οπως ειπες για τονωση και ευεξια ψυχικη και σωματικη

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η γυμναστική δεν αδυνατίζει από μόνη της. Σφίγγει και σχηματοποιεί το σ΄΄ωμα, αλλάζει τον μεταβολισμό αλλά δεν αδυνατίζει. Πρέπει να πεινάσεις για να αδυνατίσεις ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Οταν όμως κάποιος που θέλει να χάσει κιλά, αρχίσει να γυμνάζεται και μειώσει την θερμιδική πρόσληψη, τότε θα πεινάσει. Θα αδυνατίσει όμως από την μείωση των θερμίδων κυρίως και ίσως στο μέλλον και λίγο από την γυμναστική. Τουλάχιστον στην κολύμβηση, που κάνω εγώ, αυτό συμβαίνει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Η γυμναστική δεν αδυνατίζει από μόνη της. Σφίγγει και σχηματοποιεί το σ΄΄ωμα, αλλάζει τον μεταβολισμό αλλά δεν αδυνατίζει. Πρέπει να πεινάσεις για να αδυνατίσεις ...

Λάθος προσέγγιση. Άμα πεινάς τρως τα διπλά από πριν. Για να αδυνατίσεις βγάζεις διατροφή με θερμίδες 10-15% κάτω από το θερμιδικό σου ισοζύγιο και τη μοιράζεις σε 5 μικρά γεύματα. Και- το βασικό - δεν βιάζεσαι να χάσεις κιλά!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Απόλυτα σωστό. Αλλά σκέψου αυτόν που μόλις ξεκινά. τους βλέπω να βγαίνουν από την πισίνα και απορούν που εγώ το βραδυ θα φάω μόνο σαλάτα και νομίζουν ότι τους λέω ψέμματα ... Είναι δύσκολο γι΄ αυτούς όπως ήταν και για μένα όταν ξεκίνησα αν και δεν ήμουν υηπέρβαρος. Πρέπει, νομίζω, να τους τα πει κάποιος από την αρχή για να ξέρουν που πάνε να < μπλέξουν > ...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Οταν όμως κάποιος που θέλει να χάσει κιλά, αρχίσει να γυμνάζεται και μειώσει την θερμιδική πρόσληψη, τότε θα πεινάσει. Θα αδυνατίσει όμως από την μείωση των θερμίδων κυρίως και ίσως στο μέλλον και λίγο από την γυμναστική. Τουλάχιστον στην κολύμβηση, που κάνω εγώ, αυτό συμβαίνει.

Ένα λάθος που γίνεται από πολλούς είναι να βγάζουν το θερμιδικό τους ισοζύγιο χωρίς να υπολογίζουν τις θερμίδες που θα καίγονται ανάλογα με τη δραστηριότητα που θα επιλέξουν. Έτσι είναι φυσικό το θερμιδικό τους έλλειμμα να είναι πολύ μεγαλύτερο από το -10 ή 15% και να πεθαίνουν της πείνας. Διαφορετικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Απόλυτα σωστό. Αλλά σκέψου αυτόν που μόλις ξεκινά. τους βλέπω να βγαίνουν από την πισίνα και απορούν που εγώ το βραδυ θα φάω μόνο σαλάτα και νομίζουν ότι τους λέω ψέμματα ... Είναι δύσκολο γι΄ αυτούς όπως ήταν και για μένα όταν ξεκίνησα αν και δεν ήμουν υηπέρβαρος. Πρέπει, νομίζω, να τους τα πει κάποιος από την αρχή για να ξέρουν που πάνε να < μπλέξουν > ...

Η αλήθεια είναι ότι η κολύμβηση είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα με την έννοια ότι δεν "λιώνεις" στον ιδρώτα όπως για παράδειγμα με το jogging που μετά το μόνο που δεν σκέφτεσαι είναι το φαγητό αλλά αντίθετα σου ανοίγει την όρεξη....

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά και για χρόνια όλα αυτά είναι αυτονόητα. Για κάποιο που μόλις ξεκινά, η γυμναστική στην αρχή του προκαλεί πείναι και μόνο πείνα. Θα έχεις προσέξει ότι πολλές φορές πας να γυμναστείς πειναστμένος και όταν τελειώσεις, δεν πεινάς πια. Οι ενδορφίνες που εκκλύονται, ικανοποιούν τις εγκεφαλικές απαιτήσεις ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και ναι, κάθε ισορροπημένη εκγύμναση σου ανοίγει την όρεξη για ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η αλήθεια είναι ότι η κολύμβηση είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα με την έννοια ότι δεν "λιώνεις" στον ιδρώτα όπως για παράδειγμα με το jogging που μετά το μόνο που δεν σκέφτεσαι είναι το φαγητό αλλά αντίθετα σου ανοίγει την όρεξη....

Εσύ τι γυμναστική κάνεις;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οι τραυματισμοί στην άθληση είναι ένα νέο κεφάλαιο. Η προθέρμανση παίζει βασικό ρόλο και η έλλειψή της είναι υπαίτια, νομίζω, των περισσοτέρων τραυματισμών στα μη ομαδικά αθλήματα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αποθεραπεία ... τι να πω;;; Ερασιτεχνισμός παντού. Το ψυκτικό σε πρώτη διάταξη. Γιατρεύει τα πάντα. Συνεχίζεις και η ζημία επεκτείνεται. Το < έλα μωρέ,το έπαθα και εγώ. Δεν είναι τίποτε. Κολύμπα λίγο και θα περάσει >.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom