Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
τι δουλεια κανεις τυπε?

οντως ενας φιλος μου στρατιωτικος εκανε μποντιμπιλντινγκ και κατεβαινε σε αγωνες(33χρ).Ολοι οι αλλοι που να προλαβουν αν εχουν 2 παιδια και δουλευουν 10ωρα  :uglystupid: :uglystupid:

Αδερφέ κωστάκη δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνω. Ανήκω στη κατηγορία αυτών που τρέχουν σαν το Βέγγο για ελάχιστα ευρώ όπως οι περισσότεροι. Και μην ακούσω από κάποιους εξυπνάδες του τύπου εσύ φταις κλπ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ρε συ Έκτωρα μου, τι μου λες; εγώ καταλαβαίνω το τέμπο σου. Ναι έχεις δίκιο, τα άλλοθι είναι για τους τεμπέληδες, αλλά δεν ζούμε δεκαετία 90 ούτε 2000, είναι πολύ δ΄συκολα τα πράγματα, δεν ξέρω που ζεις τι βγάζεις κλπ. Μέσα από τη καρδιά μου σου εύχομαι να είσαι οκ και να μην έχεις πρόβλημα, αλλά αν σε πάτάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρέχεις σαν παλαβός, με ευθύνες για ελάχιστα ευρω έλα να μου πεις πως θα κάνεις γυμανστήρια μαζί με διατροφές πάντα.

Το πρόβλημα δεν είναι η διατροφή, μπορείς να βρεις λύσεις αν δουλεύεις, το κυριώτερο πρόβλημα είναι η σωματική κι η ψυχολογική κούραση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αδερφέ κωστάκη δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνω. Ανήκω στη κατηγορία αυτών που τρέχουν σαν το Βέγγο για ελάχιστα ευρώ όπως οι περισσότεροι. Και μην ακούσω από κάποιους εξυπνάδες του τύπου εσύ φταις κλπ.

τυπε ναχεις την υγεια σου και τη δουλεια σου, κανε οτι μπορεις και προλαβαινεις και παλι καλο θα ειναι. σορρυ για την ενταση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
ρε τυπε το δικο σου τεμπο ξεκινησε στραβα, τι δεν καταλαβαινεις απο το δικο μου. εγω δεν ειπα οτι ειναι το πιο ευκολο πραγμα, αλλα δεν υφισταται το απολυτο "δεν υπαρχει αντιλογος" που εγραψες. πως να το κανουμε τωρα. αν σε βοηθαει εσενα προσωπικα να το σκεφτεσαι ετσι οκ whatever helps you sleep at night αλλα μη μας το παιζεις και απολυτος κρατα το για σενα.

Ο αντίλογος με την εικονίτσα είναι αστείος. Αυτό λέμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το πρόβλημα δεν είναι η διατροφή, μπορείς να βρεις λύσεις αν δουλεύεις, το κυριώτερο πρόβλημα είναι η σωματική κι η ψυχολογική κούραση

ειπες μεγαλη κουβεντα. τις μισες και βαλε φορες παω με το ζορι γκρινιαζοντας και βριζοντας, καμια ορεξη. ζοριζομαι πολυ αλλα ολα στο μυαλο ειναι. και απο οτι ξερω ετσι ειναι και οι υπολοιποι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356

Μα πολύ σωστός ο LION

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
τυπε ναχεις την υγεια σου και τη δουλεια σου, κανε οτι μπορεις και προλαβαινεις και παλι καλο θα ειναι. σορρυ για την ενταση.

Συμφωνώ απόλυτα Έκτωρα, καμία ένταση, απλώς μιλάμε, κανένα θέμα, Αυτό κάνω ότι μπορώ από γυμανστήριο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ειπες μεγαλη κουβεντα. τις μισες και βαλε φορες παω με το ζορι γκρινιαζοντας και βριζοντας, καμια ορεξη. ζοριζομαι πολυ αλλα ολα στο μυαλο ειναι. και απο οτι ξερω ετσι ειναι και οι υπολοιποι.
Συμφωνώ απόλυτα Έκτωρα, καμία ένταση, απλώς μιλάμε, κανένα θέμα, Αυτό κάνω ότι μπορώ από γυμανστήριο.

η ψυχολογια ειναι το παν ,κανε οτι μπορεις κ μην φτανεις σ ακρα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο αντίλογος με την εικονίτσα είναι αστείος. Αυτό λέμε.
να λες "δε μπορω να το κανω εγω",οχι δε γινεται..

οχι μονο για το γυμναστηριο,αλλα και για οτιδηποτε...οι εισοδηματιες χτιστοι ειναι ελαχιστοι..
οι περισσοτεροι αρρωστακια του μεροκαματου ειναι που τις περισσοτερες φορες πανε απο συνηθεια,
σιχτιριζοντας την τυχη τους απο την κουραση...
μεχρι να περασουν την πορτα και να ξαναβρουν κινητρο.

το πιο δυσκολο βημα ειναι το πρωτο να ξερεις,σε ολα τα πραγματα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356

Επίσης σε όλα αυτά συντείνει το γεγονός παιδιά ότι τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν παλιά όργανα, μη συντηρημένα.Με ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα. Οι συνδρομές λόγω κρίσης και λόγω θέλησης προσέλκυσης πελατών έχουν πέσει και κυμαίνονται από 140 έως 200 ευρώ ετησίως μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει πως πέφτει η ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών. Επίσης κάθε απόγευμα ή βράδυ, (ακόμα και βράδυ πλέον) γίνεται ένας πανικός. Σε αποσυντονίζει εντελώς όλο αυτό. Περιμένεις και νιώθεις σαν να ελίσσεσαι μέσα σε τρόλευ. Που να κάνεις και πρόγραμμα. Εκτός αν πας στα HOLMES

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επίσης σε όλα αυτά συντείνει το γεγονός παιδιά ότι τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν παλιά όργανα, μη συντηρημένα.Με ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα. Οι συνδρομές λόγω κρίσης και λόγω θέλησης προσέλκυσης πελατών έχουν πέσει και κυμαίνονται από 140 έως 200 ευρώ ετησίως μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει πως πέφτει η ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών. Επίσης κάθε απόγευμα ή βράδυ, (ακόμα και βράδυ πλέον) γίνεται ένας πανικός. Σε αποσυντονίζει εντελώς όλο αυτό. Περιμένεις και νιώθεις σαν να ελίσσεσαι μέσα σε τρόλευ. Που να κάνεις και πρόγραμμα. Εκτός αν πας στα HOLMES

τυπε λυσεις υπαρχουν για ολα. το θεμα ειναι θες να το συζηταμε ή θα επιμενεις στην κασετα του απολυτου οποτε τσαμπα και τα γραπτα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
να λες "δε μπορω να το κανω εγω",οχι δε γινεται..

οχι μονο για το γυμναστηριο,αλλα και για οτιδηποτε...οι εισοδηματιες χτιστοι ειναι ελαχιστοι..
οι περισσοτεροι αρρωστακια του μεροκαματου ειναι που τις περισσοτερες φορες πανε απο συνηθεια,
σιχτιριζοντας την τυχη τους απο την κουραση...
μεχρι να περασουν την πορτα και να ξαναβρουν κινητρο.

το πιο δυσκολο βημα ειναι το πρωτο να ξερεις,σε ολα τα πραγματα.
Ε μα αυτό λέμε ρε άνθρωπε. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Μα όχι απόλυτος, κάθε άλλο. Μπορώ να ακούω και λύσεις. Μα δε τις βλέπω η αλήθεια.

Μια λύση είναι να πάρεις τα "βοηθήματα" που παίρνει κι ο embrance, δε θα σε πτοεί ούτε η κούραση ούτε τίποτα :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
τυπε λυσεις υπαρχουν για ολα. το θεμα ειναι θες να το συζηταμε ή θα επιμενεις στην κασετα του απολυτου οποτε τσαμπα και τα γραπτα
Μα όχι απόλυτος, κάθε άλλο. Μπορώ να ακούω και λύσεις. Μα δε τις βλέπω η αλήθεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπορεις να πηγαινεις αργα το βραδυ που δεν εχει πολυ κοσμο.
μπορεις τις μερες που εχεις δυσκολο ωραριο στη δουλεια να προσαρμοσεις το προγραμμα γυμναστικης με ασκησεις στο σπιτι.
μπορεις να δουλεψεις TRX στο σπιτι (κανει δουλεια!)
υπαρχουν απειρες ασκησεις που μπορεις να κανεις στο σπιτι με καθολου ή ελαχιστα βασικα οργανα αλτηρες κλπ.

το πιο σημαντικο: υπαρχει το πεισμα. τις μερες που δεν εχεις καθολου διαθεση να πας, να σφιγγεις τα δοντια και να τρεξεις. οσο μεγαλυτερη η βαρεμαρα τοσο μεγαλυτερη η αντιδραση σου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 479716_601158766578454_1642418915_n.jpg
    479716_601158766578454_1642418915_n.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπορεις να πηγαινεις αργα το βραδυ που δεν εχει πολυ κοσμο.
μπορεις τις μερες που εχεις δυσκολο ωραριο στη δουλεια να προσαρμοσεις το προγραμμα γυμναστικης με ασκησεις στο σπιτι.
μπορεις να δουλεψεις TRX στο σπιτι (κανει δουλεια!)
υπαρχουν απειρες ασκησεις που μπορεις να κανεις στο σπιτι με καθολου ή ελαχιστα βασικα οργανα αλτηρες κλπ.

το πιο σημαντικο: υπαρχει το πεισμα. τις μερες που δεν εχεις καθολου διαθεση να πας, να σφιγγεις τα δοντια και να τρεξεις. οσο μεγαλυτερη η βαρεμαρα τοσο μεγαλυτερη η αντιδραση σου.
χανεις τα λογια σου,εχει νοοτροπια αιωνιου ντρουλη.
"δε μπορω,αδικη κοινωνια,ας φαω"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom