Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κώστα ευχαριστώ φίλε.

Είναι λίγο δύσκολο γιατι μένω εκτός ελλάδος και μερικά σημαντικά απο αυτά που λές δεν βρίσκονται έυκολα (καλο ελαιόλαδο) αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα την φιλοσοφία. Γυμναστήριο κάνω βασικές ασκήσεις. Αεροβικές για αρχή, κάποια βάρη και ξανα αεροβικές. Απλά μεσημέρι επειδή εργάζομαι σε γραφείο δεν ξερω κατα πόσο μπορώ να έχω συχνά γεύματα. Πάντως ευχαριστώ μαν.

Υ.γ μάλλον copy paste το μήνυμα αλλα κομπλε.

ποσο χρ εισαι?εχεις ξανακανει γυμναστηριο η κανενα αθλημα?
εχεις λιπος η εισαι ευσωμος?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.234
Πόντοι
2.356
Πάντως η αλήθεια είναι πως βλέπουμε στο γυμναστήριο να σκοτώνονται όλοι στα βάρη και στο διάδρομο. Για παράδειγμα βλέπω πολύ κόσμο που παλεύει κάτι δίωρα για να χάσει κιλά. Ή τρώνε σαβούρα και θέλουν να είναι και γραμμωμένοι... Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις σοβαρά αποτελέσματα είναι η αλήθεια. (Κάτι αυγά, ρύζια κλπ δεν κάνουν τίποτα...ούτε οι σκόνες πρωτεΐνης) Πρέπει σχεδόν να μην δουλεύεις ή να είσαι χαλαρά. Φυσικά και δεν θα μπορείς να το κάνεις για πάντα. Και δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτό.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πάντως η αλήθεια είναι πως βλέπουμε στο γυμναστήριο να σκοτώνονται όλοι στα βάρη και στο διάδρομο. Για παράδειγμα βλέπω πολύ κόσμο που παλεύει κάτι δίωρα για να χάσει κιλά. Ή τρώνε σαβούρα και θέλουν να είναι και γραμμωμένοι... Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις σοβαρά αποτελέσματα είναι η αλήθεια. (Κάτι αυγά, ρύζια κλπ δεν κάνουν τίποτα...ούτε οι σκόνες πρωτεΐνης) Πρέπει σχεδόν να μην δουλεύεις ή να είσαι χαλαρά. Φυσικά και δεν θα μπορείς να το κάνεις για πάντα. Και δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτό.

εκτος αν εισαι κοπροσκυλο κ τρως τ ετοιμα και ολη μερα γυρνας σ καφε κλαμπ κ γυμναστηρια κ εχεις γινει σφιχτης  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγα ρε τυπε που δεν υπαρχει αντιλογος. ασε μας τωρα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.234
Πόντοι
2.356
εκτος αν εισαι κοπροσκυλο κ τρως τ ετοιμα και ολη μερα γυρνας σ καφε κλαμπ κ γυμναστηρια κ εχεις γινει σφιχτης  :grin:

Έτσι ακριβώς Κωστάκη. Εγώ παλεύω σαν σκύλος για να καταφέρω να πάω στο γυμναστήριο (έχω γίνει αντικοινωνικός, εκμεταλλευομαι τα Σαβ/κύριακα για να γυμνάζομαι, και από τις 4 πχ φορές που πάω γυμναστήριο σίγουρα τη μία θα είμαι κομμμάτια ή θα σέρνομαι, κουρασμένος κλπ. Φαντάσου να δουλεύεις από πρωί μέχρι βράδυ... Τίποτα δε κάνεις...Και μετά ας μιλάμε για διατροφές...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο αντίλογος είναι:
1. Έχεις εργασία χαλαρή.
2. Εχεις γαμώ τα ωράρια.
3. Είσαι άνεργος - αλλά και με εισόδημα πχ ενοίκια κλπ
4. Έίσαι δημόσιος υπάλληλος.
5 Έχεις ρολάρει τη δουλειά σου και προλαβαίνεις - πράγμα σπάνιο

ξερω ατομα με γαμω τις ευθυνες και τις θεσεις που σχολανε 11 το βραδυ και πανε 12 γυμναστηριο και κανουν γυμναστικη υψηλων προδιαγραφων και επιδοσεων και κοινωνικοι ειναι και κουμανταρουν και σπιτι (γυναικα αυτο).

εσυ ανηκεις εδω

people-are-sharing-this-inspirational-quote-from-the-wolf-of-wall-streets-jordan-belfort.jpg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.234
Πόντοι
2.356
σιγα ρε τυπε που δεν υπαρχει αντιλογος. ασε μας τωρα

Έχεις δίκιο Έκτωρα
Ο αντίλογος είναι:
1. Έχεις εργασία χαλαρή.
2. Εχεις γαμώ τα ωράρια.
5 Έχεις ρολάρει τη δουλειά σου και προλαβαίνεις - πράγμα σπάνιο (ελάχιστοι το κάνουν, καθώς είναι τέτοιες οι εργασιακές συνθήκες τη σήμερον που δεν γίνεται...
6. Μπορείς και κοιμάσαι σωστές ώρες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελαχιστοι δεν ειναι. απλα ειναι λιγοτεροι απο τους τεμπεληδες σιγουρα. καθενας τοποθετει τον εαυτο του στο στατιστικο που τον αντιπροσωπευει.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.234
Πόντοι
2.356
ξερω ατομα με γαμω τις ευθυνες και τις θεσεις που σχολανε 11 το βραδυ και πανε 12 γυμναστηριο και κανουν γυμναστικη υψηλων προδιαγραφων και επιδοσεων και κοινωνικοι ειναι και κουμανταρουν και σπιτι (γυναικα αυτο).

εσυ ανηκεις εδω

people-are-sharing-this-inspirational-quote-from-the-wolf-of-wall-streets-jordan-belfort.jpg

Καλά και μετά ξύπνησες. Πολύ φιλοσοφία διαβάζεις. Προσγειώσου αδερφέ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!

δεν χρειάζονται εξυπνάδες.

Επισκέπτης
ελαχιστοι δεν ειναι. απλα ειναι λιγοτεροι απο τους τεμπεληδες σιγουρα. καθενας τοποθετει τον εαυτο του στο στατιστικο που τον αντιπροσωπευει.

αλαξε κανα βρακι ρε σκατογυφτα κολοχοντρε που την ειδες και εργασιομανης

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έχεις δίκιο Έκτωρα
Ο αντίλογος είναι:
1. Έχεις εργασία χαλαρή.
2. Εχεις γαμώ τα ωράρια.
5 Έχεις ρολάρει τη δουλειά σου και προλαβαίνεις - πράγμα σπάνιο (ελάχιστοι το κάνουν, καθώς είναι τέτοιες οι εργασιακές συνθήκες τη σήμερον που δεν γίνεται...
6. Μπορείς και κοιμάσαι σωστές ώρες.

τι δουλεια κανεις τυπε?

οντως ενας φιλος μου στρατιωτικος εκανε μποντιμπιλντινγκ και κατεβαινε σε αγωνες(33χρ).Ολοι οι αλλοι που να προλαβουν αν εχουν 2 παιδια και δουλευουν 10ωρα  :uglystupid: :uglystupid:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

εσυ ανηκεις εδω

Εγώ ξέρω χασάπηδες, μηχανικούς και αγρότες που δεν έχουν πάει μια φορά στη ζωή τους σε γυμναστήριο αλλά ζηλεύω τους πήχεις τους  :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

εσυ ανηκεις εδω

σιγα ρε ολιγαρχη εσυ  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε συ Έκτωρα μου, τι μου λες; εγώ καταλαβαίνω το τέμπο σου. Ναι έχεις δίκιο, τα άλλοθι είναι για τους τεμπέληδες, αλλά δεν ζούμε δεκαετία 90 ούτε 2000, είναι πολύ δ΄συκολα τα πράγματα, δεν ξέρω που ζεις τι βγάζεις κλπ. Μέσα από τη καρδιά μου σου εύχομαι να είσαι οκ και να μην έχεις πρόβλημα, αλλά αν σε πάτάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρέχεις σαν παλαβός, με ευθύνες για ελάχιστα ευρω έλα να μου πεις πως θα κάνεις γυμανστήρια μαζί με διατροφές πάντα.

ρε τυπε το δικο σου τεμπο ξεκινησε στραβα, τι δεν καταλαβαινεις απο το δικο μου. εγω δεν ειπα οτι ειναι το πιο ευκολο πραγμα, αλλα δεν υφισταται το απολυτο "δεν υπαρχει αντιλογος" που εγραψες. πως να το κανουμε τωρα. αν σε βοηθαει εσενα προσωπικα να το σκεφτεσαι ετσι οκ whatever helps you sleep at night αλλα μη μας το παιζεις και απολυτος κρατα το για σενα. κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολο παντως.

edit δεν το διαβασα σωστα το ποστ σου, λαθος  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγώ ξέρω χασάπηδες, μηχανικούς και αγρότες που δεν έχουν πάει μια φορά στη ζωή τους σε γυμναστήριο αλλά ζηλεύω τους πήχεις τους  :-

στο χωριο μ εχω εναν π τα 50κιλα τα σηκωνε με τ ενα χερι  :S

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.234
Πόντοι
2.356

Ρε συ Έκτωρα μου, τι μου λες; εγώ καταλαβαίνω το τέμπο σου. Ναι έχεις δίκιο, τα άλλοθι είναι για τους τεμπέληδες, αλλά δεν ζούμε δεκαετία 90 ούτε 2000, είναι πολύ δ΄συκολα τα πράγματα, δεν ξέρω που ζεις τι βγάζεις κλπ. Μέσα από τη καρδιά μου σου εύχομαι να είσαι οκ και να μην έχεις πρόβλημα, αλλά αν σε πάτάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρέχεις σαν παλαβός, με ευθύνες για ελάχιστα ευρω έλα να μου πεις πως θα κάνεις γυμανστήρια μαζί με διατροφές πάντα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αδερφέ κωστάκη δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνω. Ανήκω στη κατηγορία αυτών που τρέχουν σαν το Βέγγο για ελάχιστα ευρώ όπως οι περισσότεροι. Και μην ακούσω από κάποιους εξυπνάδες του τύπου εσύ φταις κλπ.

Τοτε δυσκολα να κανεις τελειο γραμμωμενο σωμα  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom