Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
αντε να βαλω και γω τοτε 

URL]]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μονο γυμναστηριο και καλη μασα μπουρδελισια :rockon:

μονο εγω ειμαι φυσικος μαλλον εδω μεσα η αλλοι ειναι η χαπακωμενοι η κοιλαραδες μεσηλικοι  :rockon: :rockon: :rockon:
ωραια ειναι μετα απο γυμναστηριο η τρεξιμο να πηγαινεις τσαρκα  :rockon: :rockon: :rockon:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
δεν ειναι η πρωτη φορα που ανεβαζεις την πρωτη φωτογραφια στο ιντερνετ. εκτος και δεν ειναι δικια σου.
Ποιος θα καθόταν να βάλει φωτογραφία ενός αγύμναστου που η κοιλιά του κάνει ζάρες για να την παρουσιάσει ως δικιά του;

Καθιστός θα είναι κάπως έτσι :

fat_belly1.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιος θα καθόταν να βάλει φωτογραφία ενός αγύμναστου που η κοιλιά του κάνει ζάρες για να την παρουσιάσει ως δικιά του;

Καθιστός θα είναι κάπως έτσι :

fat_belly1.jpg

δεν ξερω, θα τον ρωτησω εκει που την πρωτοειδα.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
πολυ λαπας ισε ρε φιλε
Φαντάζομαι θα είμαι διάσημος για να βάζω fat belly στο google και να βγαίνω στις εικόνες.Εσύ δεν είσαι λαπάς,είσαι ένας Τουρκαλβανός που κουβαλήθηκε στις αρχές του 90 στην χώρα ΜΟΥ και δεν προσαρμόστηκε ποτέ.Η περιθωριακή δουλειά του/η χάλια ορθογραφία του/η προσφώνηση των άλλων με την ονομαστική:Που είσαι ρε Τάσος/οι ανύπαρκτες σχέσεις του με τους ιθαγενείς κτλπ σε οδήγησαν στο περιθώριο.
Και σαν περιθωριακός δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερη παρέα από το bourdela.

Επισκέπτης
Φαντάζομαι θα είμαι διάσημος για να βάζω fat belly στο google και να βγαίνω στις εικόνες.Εσύ δεν είσαι λαπάς,είσαι ένας Τουρκαλβανός που κουβαλήθηκε στις αρχές του 90 στην χώρα ΜΟΥ και δεν προσαρμόστηκε ποτέ.Η περιθωριακή δουλειά του/η χάλια ορθογραφία του/η προσφώνηση των άλλων με την ονομαστική:Που είσαι ρε Τάσος/οι ανύπαρκτες σχέσεις του με τους ιθαγενείς οδήγησαν σε οδήγησαν στο περιθώριο.
Και σαν περιθωριακός δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερη παρέα από το bourdela.

εγω γαμαω ομως  :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 090119_202738.jpg
    090119_202738.jpg
    182,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 120106_2040223213.jpg
    120106_2040223213.jpg
    322,8 KB · Εμφανίσεις: 31

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Έχεις κάνει ραγάδες στους ώμους, τώρα ξεκίνησες γυμναστήριο;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Κωστάκη στείλε ενα προγραμματάκι ρε. 183 87 κιλα! Πάω γυμναστήριο σαν το χαλβά και δεν ξέρω αν αυτο που κάνω αποδίδει. (βάλε και κανα φαγητο μεσα γιατι λόγω δουλειας σαβουριάζω)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κωστάκη στείλε ενα προγραμματάκι ρε. 183 87 κιλα! Πάω γυμναστήριο σαν το χαλβά και δεν ξέρω αν αυτο που κάνω αποδίδει. (βάλε και κανα φαγητο μεσα γιατι λόγω δουλειας σαβουριάζω)

Πρωϊνό: 1 μπόλ δημητριακά με 1.5% λιπαρά γάλα. Και 1-2 κουταλιές της σούπας ταχίνι με μέλι για ενέργεια(Αλλά μην περιλαμβάνει η κουταλιά το μισό ταχίνι ). Ή 2 φέτες πολύσπορες ή σταρένιες  ψύχα,  π. χ φέτες για τόστ  ή ολικής αλέσεως(να αποφεύγεται το σικάλεως) με μέλι, χωρίς βούτηρο. Σκέτες. Και μαζί ένα γιαούρτι(Φρούτα ή οτιδήποτε άλλο) αλλά 1.5-2% λιπαρά. Έπειτα αν τρώς στην ‘μέρα ενδιάμεσα γιαούρτι, καλό είναι να βάζεις 1 σταγόνα μέλι(θυμαρίσιο αν είναι εύκολο) μέσα σε αυτό διότι το μέλι γενικά σε συνδυασμό με το γιαούρτι δημιουργεί ένζυμα για αμυντική ασπίδα στο στομάχι από μολύνσεις. Έπειτα μετά από 30 με 45 λεπτά ένα φρούτο εποχής είναι καλό και για θέμα υγείας αλλά και ενέργεια.

Μεσημεριανό: Να συνοδεύεται από σαλάτα. Εποχής. Σαλάτες μπορείς να τρώς σε μεγάλη ποσότητα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Στις σαλάτες και στα φαγητά πάντα να χρησιμοποιείς ελαιόλαδο και η ποσότητα που θα χρησιμοποιείς να είναι φυσιολογική. Όχι π .χ να κολυμπάει η σάλατα και το φαγητό από το λάδι. Έπειτα το ίδιο ισχύει και για το αλάτι. Ελάχιστο αλάτι γενικά σε ότιδήποτε το χρησιμοποιείς. Όπως και το ίδιο με την ζάχαρη. Επίσης σε οτιδήποτε κρεατικό διακρίνεις ορατό λίπος, να το αφερείς όσο μπορείς. Όπως και την πέτσα στο κοτόπουλο. Το κρέας και το φαγητό να είναι πάντα φούρνου ή ψητό η σε σχάρα και κάρβουνα. Τυρί μπορείς να τρώς. Μια μικρή φέτα μαζί με το φαγητό σου.Κυρίως το μεσημεριανό. Τηγανιτά και fast food απαγορεύεται.  Όπως και πίτες. Αν είναι τόσο επιθυμητό να φάς κάτι από πίτα. Μονο μια φορά την εβδομάδα. Αν και είναι καλό να αποφεύγεται. Εκτός αν η πίτα έχει φταχτεί μόνο με λίγο ελαιόλαδο και χωρίς βούτηρο. Τότε μπορείς να φάς 1 φορα την εβδομάδα. Έπειτα όσο αφορά τις creperies. 1 κρέπα την εβδομάδα στην θέση του γλυκού που θα έτρωγες μπορείς. Αν θέλεις γλυκιά. Αλλά μόνο με μερέντα. Σκέτη. Τίποτα άλλο. Αν θέλεις αλμυρή πάλι. Βάλε μέσα ότι θα έβαζες και στο τοστ.(Αναφέρω παρακάτω για το τόστ).Όταν τρώς ζυμαρικά να αποφεύγεται το ψωμί. Σημαντικότατο για την υγεία είναι να μην τρώς και πίνεις ταυτόχρωνα. Ή 1 ώρα με 45 λεπτά θα πιείς πριν φάς ή μετά αφου φάς. Συνύσταται να πίνεις φυσικούς χυμούς(Όχι φρουτοποτά και νέκταρ φρούτων) και όχι αλκοόλ. 1 φορα την εβδομάδα μόνο.Και καλό είναι να πίνεις κρασί διότι ένα ποτήρι είναι καλό για την καρδιά. Μαυροδάφνη, κόκκινο και ημίγλυκο κρασί αν είναι εύκολο. Αλλά αν είναι για μόνο 1 φορά την εβδομάδα και δεν αντέχεις πιές ότι θέλεις.(Διότι πρέπει να είσαι καλά και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Για να καταλάβεις.50-50 % να είσαι με αυτά τα δύο ).Θέλω να πώ να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου. Άλλα να πιείς. Να πιείςσε ποσότητα ενός κανονικού ποτήριού. Όχι π. χ 500ml μπύρα!

Το μεσημεριανό σου μέσα στην εβδομάδα μπορεί να συνοδεύεται από τα εξής:
3 φορές κρέας(Κόκκινο αν είναι εύκολο).1 με 2 φορές ζυμαρικά.1 ψάρι και 1 λαχανικά και όσπρια .Πολύ σημαντικά τα λαχανικά και τα όσπρια για λόγους υγείας.Καλύτερα 2 φορές όσπρια και λαχανικά παρά ζυμαρικά. Μπορείς να συνδυάζεις σε ένα γεύμα λαχανικά με κρέας. Ή λαχανικά με ζυμαρικά. Εσύ επιλέγεις. Να αποφεύγονται οι σούπες που περιλαμβάνουν στέρεο φαηγτό μέσα. Διότι είναι σαν να πίνεις νερό και να τρώς ταυτόχρονα που είναι πολύ ανθυγειϊνό για το στομάχι.

Η ‘μέρα σου είναι πολύ σημαντικό να συνοδεύεται από 2 με 3 φρούτα τουλάχιστον. Και αν είναι δυνατόν από φρούτα εποχής .Σημαντική η αξία της Βιταμίνης C όπως και προβιταμίνης Α(Καρότο).Αν μπορείς να παίρνεις πολλές βιταμίνες μέσω πολλών τροφών και φρούτων ακόμα καλύτερα.Δημιουργείς άμυνα του οργανισμού σε λημώξεις με αυτά. Όπως και με τα όσπρια και τα λαχανικά. Όσο αφορά τον καρκίνο. Είναι όπλα κατά του καρκίνου.

1 με 2 κρόκους 2 αβγού μπορείς να τρώς την εβδομάδα. Και σαν γυναίκα 4-6 αβγά μόνο τα ασπράδια τα οποία έχουν πρωτείνη και βοηθάνε στην δομή των μυών.

Όσο αφορά τα τόστ. Καλό είναι να γίνονται με το ψωμί που αναφέρω στην αρχή του διατροφολογίου και έπειτα χωρίς βούτηρο. Και από αλλαντικά να χρησιμοποιείς ζαμπόν και γαλοπούλα μόνο. Είτε καπνιστή, είτε βραστή. Αν είναι τόσο επιθυμητό το κασέρι, βάζε μια φέτα από κασέρι Milner το οποίο έχει 10% λιπαρά.Να χρησιμοποιείς γενικά τροφές σχετικά με τα αλλαντικά και τα γαλακτοκομικά που έχουν λιπαρά 10% και κάτω. Πέρα από το γάλα και τα γιαούρτια που έχω αναφέρει τα λιπαρά τους. Έπειτα το τόστ μπορεί να συνοδέυεται άνετα από μανιτάρια, πιπεριά, αβγό(Αν έχεις φάει κρόκο την ίδια μέρα. Τότε βάλε στο τόστ το ασπράδι), ντομάτα, φέτα (Εφόσον έχεις φάει την ίδια μέρα φέτα. Βάλε στο τοστ μικρότερη φέτα από αυτήν που έφαγες σαν ποσότητα) και καλαμπόκι.

Όσο αφορά τα γλυκά. Να αποφεύγονται τα λιπαρά γλυκά. Όπως πάστες, προφιτερόλ ,παγωτά τούρτες κ.τ.λ. και γενικά τα λιπαρά γλυκά από ζαχαροπλαστεία. Σοκολάτες υγείας μπορείς να τρώς. 3 πλάκες την ημέρα από σοκολάτα 100gr είναι καλή ποσότητα. Έπειτα αν πάλι δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά. Μπορείς να φάς ένα κανονικό γλυκό από ζαχαροπλαστείο η οτιδήποτε άλλο αλλά μια φορά την εβδομάδα και σε φυσιολογική ποσότητα. Όχι υπερβολική διότι μετά μονο την λιγούρα σου ικανοποιεις. Δεν κάνεις κατι σωστό για το σώμα σου. Μπορείς να δημιουργήσεις κέϊκ από κουβερτούρα. Από γάλα με 1.5% λιπαρά και χωρίς βούτηρο και άλλες ουσίες γεύσεις.

Βραδινό:
Το βραδινό σου μπορεί να είναι ένα μπόλ δημητριακά ή 2 τόστ με φέτες για τόστ τις οποίες ανέφερα στην αρχή του διατροφολογίου. Δηλαδή 2 διπλά τοστ. Όπως επίσης να το συμπληρώσεις και με φρούτα.

Αν γυμνάζεσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και κάνεις καύση θερμίδων. Όπως π.χ από διάδρομο ή από τρέκσιμο ή από άθλημα μπορείς να φάς όλα αυτά σε μεγαλύτερη ποσότητα. Γιατί πολύ απλά ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια αφού έχει κάψει θερμίδες.

Να έισαι πάντα στα φυσιολογικά πλαίσια και να δουλεύεις με λογική. Να μην φτάσεις δηλαδή σε σημείο νευρικής ανορεξίας αλλά ούτε και παχυσαρκίας.

Σημαντικό είναι γενικά στο θέμα της διατροφής. Να τρώς πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ‘μέρα. Με τουλάχιστον 5 γεύματα ημερισίως. Άλλα μικρά. Το χρονικό διάστημα του ενός με το άλλο είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 ώρες.

*Μυστικό: Όταν τρώς σπανάκι. Αφού το φάς για να γίνει η σύσπαση του σιδήρου γρηγορότερα από τον οργανισμό, πρέπει αμέσως μετά αφού το έφαγες να φάς 1 με 2 πορτοκάλια. Μέσω των ουσιών του πορτοκαλιού και της βιταμίνης C συσπάει το σίδηρο από το σπανάκι ο οργανισμός.

Όσο αφορά το ξύδι. Να αποφεύγεται και αντιθέτως να βάζεις όσο λεμόνι θέλεις. Περισσότερο λεμόνι σε σχέση με ξύδι. Μπαχαρικά.. Μόνο κόκκινο πιπέρι τρώγε αν μπορείς. Και ρίγανη αρκετή χωρίς φόβο.

Συμβουλές: Αν φτάνεις σε σημείο που νιώθεις καταπίεση και πως θέλεις να φάς κάτι συγκεκριμένο για να νιώσεις καλύτερα. Τότε φάτο και μην σκεφτείς τίποτα. Σιγά-σιγά θα συνηθίσεις και μετά θα έχεις λιγότερο ανάγκη σε αυτή την τροφή. Τον μήνα επίσης 1 και 2 φορές αν κάνεις και υπερβολές δεν χάλασε ο κόσμος. Και από όλα όσα σου γράφω. Εσύ δεν χρειάζεται να τα κάνεις στην τρίχα που λέει ο λόγος. Γιατί δεν  θέλεις να φτιάξεις μύες (όπως σε σχέση με έναν άντρα). Αλλά να αδυνατίσεις.(Αν και θέλεις δεν θέλεις αν τρώς περισσότερο τέτοιες τροφές θα φτιάξεις και μύες) Άρα όλα αυτά να τα δεις πιο χαλαρά και να τρώς όταν θέλεις ότι θέλεις. Αλλά πάντα το μέτρο να υπάρχει κυρίως για την υγεία και όχι για το σώμα. Εγώ θέλω να είσαι πάνω απ’όλα ψυχολογικά καλά εσύ. Όχι να νιώθεις πίεση από το θέμα της διατροφής. Εξάλλου και με αυτά που κάνεις τώρα εσύ. Χάνεις ήδη κιλά  Απλά κάποιες λεπτομέρειες αν προσέξεις από όλα αυτά που σου έγραψα θα σε βοηθήσουν κι άλλο. Να θυμάσαι πώς για να χάνουμε κιλά σωστά και υγιεινά, πρέπει να χάνουμε 1 κιλό μέγιστο την εβδομάδα ή ανά 2 εβδομάδες. Η αλλιώς 12-14 κιλά τον χρόνο. Άρα δεν θέλω ποτέ να φτάσεις σε σημείο που θα χάσεις έστω παραπάνω γραμμάριο. Και το εννοώ.  Για οτιδήποτε απορία. Ξέρεις τι να κάνεις : - )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

...Εσύ δεν χρειάζεται να τα κάνεις στην τρίχα που λέει ο λόγος. Γιατί δεν  θέλεις να φτιάξεις μύες (όπως σε σχέση με έναν άντρα).

:S :think:

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Κώστα ευχαριστώ φίλε.

Είναι λίγο δύσκολο γιατι μένω εκτός ελλάδος και μερικά σημαντικά απο αυτά που λές δεν βρίσκονται έυκολα (καλο ελαιόλαδο) αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα την φιλοσοφία. Γυμναστήριο κάνω βασικές ασκήσεις. Αεροβικές για αρχή, κάποια βάρη και ξανα αεροβικές. Απλά μεσημέρι επειδή εργάζομαι σε γραφείο δεν ξερω κατα πόσο μπορώ να έχω συχνά γεύματα. Πάντως ευχαριστώ μαν.

Υ.γ μάλλον copy paste το μήνυμα αλλα κομπλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom