LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Θα με σκοτώσετε πριν την ώρα μου.
Αχρηστοι.
Εγώ λέω να κάτσεις σπίτι σου και να πλέξεις κανά ζιπουνάκι, δεν είναι για σένα αυτά
Αχρηστοι.
Ναι καλά,όλες σκάνε με το σώμα μου στο γυμναστήριο.Κάτι 20αρες φακλάνες με ρωτούν πως έφτιαξα τετοιο σώμα.Εγώ λέω να κάτσεις σπίτι σου και να πλέξεις κανά ζιπουνάκι, δεν είναι για σένα αυτά
Αχρηστοι.
ζηλευουν παιδι μου που δεν σε εχουν οι αχαιρευτοι και τον παιζουν κρυφα και φανερα για σενα. λιωσε αλιντι μου στα γυμναστηρια με το κολασμενο σου κορμακι και δωσε πονο![]()
:-* :-*
Μου τα γράφουν με κάτι όρους που δεν καταλαβαίνω για να με σακατέψουν.Είναι πούστηδες,ζουλιάρηδες.
:-* :-*
Μου τα γράφουν με κάτι όρους που δεν καταλαβαίνω για να με σακατέψουν.
Χορο κανω 100 χρόνια,τελευταια παω γυμναστηριοΆμα χτίζεις κορμάρα από πιτσιρίκα μες στα γυμναστήρια πώς γίνεται να μην τα καταλαβαίνεις;
ρεμαλια παιδι μου χαχαχχαχχαχαχχαχ ρε αλητες πειτε στην κοπελα φυσιολογικες ασκησεις να κανει. ραχιαιους παντως εγω κανω με λαστιχα ιμαντες και ελατηρια.
γαμηθηκες τελικα ? η το εχεις ριξει στην γυμναστικη ?
Χορο κανω 100 χρόνια,τελευταια παω γυμναστηριο
Χορο κανω 100 χρόνια,τελευταια παω γυμναστηριο
Κάνε προβολές ποδιών με kettlebell.
Γυμναστική για αυτους είναι μόνο τα σιδεράδικα χρυσό μου.![]()
![]()
![]()
![]()
εχουν λυσσαξει
![]()
εσυ καμεις γυμναστικη;
Γυμναστική για αυτους είναι μόνο τα σιδεράδικα χρυσό μου.![]()
γλυκουλα μου τα ομορφα γυναικεια κορμια γινονται με χοροΓυμναστική για αυτους είναι μόνο τα σιδεράδικα χρυσό μου.![]()
100 χρόνια
τι ειναι αυτο; αχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχα
http://[URL unfurl="true"]www.qcdance.com/_mod_files/ce_images/kettlebells.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ballistickettlebell.com/wp-content/uploads/2013/11/Girl_Woman_Fitness_Kettlebell_Pune_Mumbai_Delhi_India_Abhinav_Malhotra.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτα τα καμει η κουαρ :headbang3: